[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 10 مگ
Printable View
بعد 3 روز هنوز خطم رو تخلیه نکردن !
مشکل پرش لینک هم هنوز یا نویز 16 وجود داره !
سایت 195 که که دیگه شکایت تخلیه خط رو برای شرکت اسیا تک برداشته ! فقط برای شرکت مخابرات باز هست !
مارک مودمت چیه؟نقل قول:
d-link 2740نقل قول:
یه مودم معمولی از اون قدیمیا پیداکن بنداز روی خط ببین چطور میشه tplink 8811نقل قول:
اقا من همه این کارا رو صفحه های قبل کردم نتیجه رو هم گفتمنقل قول:
بهتره دیگه دربارش حرف نزنم - چون حوصله دوستان همه دیگه سر رفته !
فقط منتظرم تخلیه بشه زودتر
یه سوال داشتم دوستان ، اگه درخواست تخلیه بدی ، تا اون موقع که تخلیه بشه اینترنت داری ؟ یا اینکه همون لحظه که درخواست بدی قطع میکنن ؟
از کجا می دونی مشکل از آسیاتکه؟نقل قول:
.اینترنت نامحدودشون که خبر داری چجوریاست مثل سگ پشیمونم که چرا همچین کاری کردم و واقعا از های وب اومدم این شرکت گور به گور شده واقعا که های وب ی چیز درست حسابی بود ی پشتیبانی درست حسابی . امروز زنگ زدم باور کنید نه طرز جواب دادنشون جواب دادنه نه هیچی . اقا از دوازدهم درخواست تخلیه دادم خدا شاهده هر روز ی حرفی رو میزنند میگن 72 ساعت تخلیه میشه امروز 19 همه فکر کنم به بنده میگن ما تازه فرستادیم نامه رو به مخابرات هر روز حرفشون اینه هی میگن امروز نامه رو فرستادیم زنگ زدم مخابرات ولی مخابرات جی به من گفت گفت بله درخواست و فرستادن ما کارهاشو تمام انجام دادیم تموم شده الانه شرکت اسیاتک به بنده میگه مخابرات داره دروغ میگه ولی من مطمنم دروغ رو اسیاتک میگه قصدش جمع اوری نیستش میخواد به هر نحوی که شده دوباره اون سرویس های اشغالشونو بگیرم ادم محدود میگیره ترافیک عین هلو میدزدن نامحدود میگیری سرعت عن میشه 5 کیلوبایت دانلودهته زنگ میزنی میگی افقا چرا سرعتم انقدره به من میگن اقا مصرفت زیاده میگم اخه عنتر نامحدود و واسه من معنی کن این چه نامحدودیه ؟داداش خدا شاهده موندم نمیدونم چکار بکنم تخلیه نمیکنند . یعنی تخلیه کردنشون واسم شده ارزو
بله بنده الان به اصطلاحشون در حال جمع اوریه اینترنتم دارم یعنی تخلیه پورتشون نمیدونم با من لج کردند واقعا یا قصد جمع اوری ندارند واقعا که خستم کردند