برای شما که خوبه . برای من که ازشون سرعت 8 مگ خریدم از خود شاتللند که رو سرورهای خودشون هست دانلود میکرد تک کانکشن حداکثر به 70KB میرسید !:n08:نقل قول:
Printable View
برای شما که خوبه . برای من که ازشون سرعت 8 مگ خریدم از خود شاتللند که رو سرورهای خودشون هست دانلود میکرد تک کانکشن حداکثر به 70KB میرسید !:n08:نقل قول:
اینکه با بعضی از هاست های داخل speedtest سرعت پایینتر نشون داده میشه شکی درش نیست.. و اگر با سرویس های جدید هستین هم تا 5% مشکلی نداره ،اما شما اول از همه بهتره با چندین هاست این پایین بودن رو تست کنید از یک کشور مثل امریکا بعد ایتالیا،هلند،آلمان،انگلیس ... و از همشون عکس بگیری و سعی کنید هاست معروف استفاده کنید مثل at&t امریکا در نیویورک....نقل قول:
اگر پایین بود درخواست رو توی سایت شاتل بصورت کتبی با مدرک ثبت کنید تا چک کنن و باهاتون تماس بگیرن...
اون موقعه اگر قانع نشدید کامل .. پوستشون رو بکنید.. کلا هم 30 دقیقه زمان میبره...
برای منم توی ساعات 10 شب تا 1 بامداد سرعت دانلود از سایت های خارجی شدیدا کم میشه و به حدود 100 تا 200 کیلوبایت در ثانیه میرسه که پشتیبانیش به منم میگفتن مشکل از سایت خارجی است!نقل قول:
بهشون میگفتم دارم از سیدباکس خارجی دانلود میکنم که سرعتش تا 31 مگابایت بر ثانیه باز هست. اما اصلا نمیدونستن سیدباکس چی هست. :n27:
واقعا بی دلیل نیست که توی نتایج نظرسنجی این همه کاربر ناراضی داشته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی که میخواد ISP عوض کنه توصیه میکنم فقط سمت شاتل نیاد. اتلاف هزینه و وقت! :n37:
کاملا درسته این حرفنقل قول:
از وقتی مشترکینش زیاد شد دیگه نتونست مثل قبل کیفیتش رو حفظ کنه
سلام
بچه ها سرویس های شاتل پهنای باند روی عدد سرویس فیکس هست یا همه سرویس ها تا 16 مگ بازه ؟ مثلا سرویس 4 مگ تا 16 مگ بازه یا تا 8 مگ بازه ؟
ممنون
رسما شبا از ۷ به بعد نت خارج تعطیل
اینقدر کند میشه که دوست داری بری شرکتو اتیش بزنی از خوشحالی
این همه یوزر مشکل دارند جالبه این دلقک ها خودشون را به کوچه علی چپ میزنن ...نقل قول:
من که دیشب 20 دقیقه با پشتیبانی سر و کله زدم و طبق معمول مشکل از همه چیز هست ... به جز شرکت شاتل ....
سرویس 8 مگ ساعت 00:10 :
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
روی عدد سرویس فیکس هستنقل قول:
من الان دارم کم کم به این نتیجه میرسم اینترنت همراه اول یا ایرانسل مناسب تره برای استفادهنقل قول:
فقط اگه بسته های حجمی بدن خیلی عالی میشه
هنوز حدود 3 هفته به اتمام سرویس 3 ماهه 8 مگابیت بنده که 127 هزار تومن خرجش کرده بودم باقی مونده و شرکت شاتل ورداشته 2 روز پیش این ایمیل رو برام فرستاده و هزینه همین سرویس رو برای دوره سه ماهه بعدی به 164 هزار تومن افزایش داده و چقدر عجیب که این قدر سریع پول طلب کرده!
(عوارض شهرداری چی میگه اون وسط؟ :n02:)
(صاحبانش خیلی خوش خیال هستن که فکر میکنن من سرویس رو تمدید میکنم !)
سرویس 8 مگ -
پس چرا نمیتونم تو توییج لایو با کیفیت خوب ببینم؟؟؟
یوتیوب با سایفون که میرم 1080 60فریم راحت لود میکنه بدون استاپ!
ولی توییچ 480 هم هی گیر میکنه مجبورم 360 ببینم :///
نمیدونید مشکل از چیه؟
---
واسه من درسته الان چک کردم همونطور که بالا گفتم پخش میکنه مشکلی نداره.نقل قول:
سایفون برای شما کار می کنه؟ امروز برا من از کار افتاده
بچه ها من سرویس هشت مگ سه ماهه داشتم که امشب تموم میشه.چون از نت سیمکارت استفاده میکنم میخوام سرعت پایینتری بگیرم ولی توی پنل شاتل قسمت تمدید ققط سهماهه ۸ و ۱۶ مگ داره
چرا اینجوریه ؟ بعد اون پایین زده پایان سرویس شما ۲۷ تیرماه و ۱۶۷ هزارتومان بدهی
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
وضعیت تک کانکشن همین الان سرویس 8 مگ:
NL-Legacy: 341 ms 83.20 KiB/s 275.20 KiB/s 323.84 KiB/s
NL: 257 ms 168.96 KiB/s 168.96 KiB/s 358.40 KiB/s
US: 389 ms 168.96 KiB/s 170.24 KiB/s 162.56 KiB/s
فوق العاده افتضاح!!!
پینگ با cmd:
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=126ms TTL=53
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=125ms TTL=53
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=124ms TTL=53
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=126ms TTL=53
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 124ms, Maximum = 126ms, Average = 125ms
واقعا چیزی بخوای تو ایسنتا و ... بخوای ببینی کفری میشی
فکر کنم سراسریهنقل قول:
من از شرکت اندیشه ( گیلان - لاهیجان ) سرویس دارم
اینستاگرام افتضاحه
دق میده یه ویدئو لود کنه ! !:n23:
حالا خوبه شما تونستید تست سرعت بگیریدنقل قول:
الان سرعت من انفدر پایین که حتی نتونستم از سایت تست مای نت تست سرعت بگیرم
یعنی عملا سرعت اینترنت در حدود 50 تا 80 کیلوبیت هست و فقط میتونم از اینترانت استفاده کنم
روز به روز وصعیت شاتل بدتر میشه
خب دوستان من یکشنبه شرکت جدید ثبت نام کردم - دوشنبه باهام تماس گرفتن و عصر دوشنبه چراغ مودم برای نیم ساعت خاموش شد و دوباره روشن شد و از طرف شرکت جدید رانژه شدنقل قول:
اون دوستانی که میگفتن برای تخلیه خاموشی چراغ مودم ملاک نیست درست میگفتن
ممنون از همه
شمام پکت لاست زیاد دارید؟
من از صبح اینجوری شدم!!!
از 4 تا 2 تا تایم اوته!
داره بدتر میشه :|| در میان تایم اوت ها تعدادی پینگ هم میگیرم گاهی اوقات !!! :|||||||
---
ویرایش: درست شد.
یک سایت فقط برای من باز نمیشه، مودم رو ریست و دوباره تنظیم کردم فرقی نکرد
پینگ هم میگیرم مشکلی نداره، ولی اون سایته باز نمیشه!
با vp-n بالا میاد
برای بقیه مردم درسته فقط برای من مشکل داره، با سیستم های دیگه هم امتحان کردم بازم باز نمیشه
امروز اینطوری شد، به پشتیبانی سرور سایته هم پیام دادم میگن مشکلی نداره و از isp پیگیری کنید
چکار باید کرد؟
پشتیبانی شاتل که نتونست کاری کنه در نهایت گفت به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایمیل بزن
از این اتفاقات برای شاتل طبیعیه
الان توpsn برای من ارور میده برای یکی دیگه نه
معلوم نیست چخبر تو این خراب شده
این سایت ایرانیه، سرورش هم برای آسیاتکه!
یه سوال، اگه من اینترنت رو تمدید نکنم ، پورت رو جمع آوری میکنن ؟ اگه آره چند روز مهلت دارم؟
آدرسش چیه ؟ کش مرورگرتو یه بار پاک کن ببین درست میشه یا نه .....نقل قول:
بستگی به شرکت داره. یکی هست سه روزه. یکی هست یک هفته ای. یکی هم هست یک ماهه. زنگ بزنید از خود شرکت بپرسید.نقل قول:
سلام
دوستانی که مشکل سرور خارجی دارن، پیگیری کردن برای حل مشکل شون و یا شکایت به 195؟ میخوام ببینم اگر فایده ای نداره که به فکر تخلیه باشم
تخلیه کنی ؟ مثلا بری پارس یا اسیاتک بهت یه نت اعجاب انگیز در حد آلمان یا رومانی میدن ؟نقل قول:
عزیز همه اینا توزیع کننده پهنای باندی بیش نیستن!
همه شون از یه سازمان مافیایی به نام زیرساخت پهنای باند میگیرن و میفروشن همین!
با تغییر شرکت نتت زیر و رو نمیشه ، چون تو همه آی اس پیا مشکل هست به خصوص در شب و هیچ کاری هم نمیشه کرد.
خانه از پای بست ویران است عزیز.
مشکلت چیه ؟؟؟نقل قول:
همین مشکلی که بعضی از دوستان هم توی این چند صفحه اشاره کردن. سرعت سرور خارجی در حد یک سوم و بلکه کمتر از سرور داخلی هست. قبلا اینطوری نبود شاید حدود 10 روزه اینطور شدهنقل قول:
خیر فایده نداره تخلیه بهترین گزینیه
من زنگ زدم باهاشون حرف زدم. گفتن که بله مشکل داریم و حل میشه. گفت ما هم اینترنت رو از جایی میگیریم و به ما تحویل میدن و اون مشکل داره.نقل قول:
منم همین مشکل رو دارم ولی شب ها حدود ساعت 11 شروع میشه ولی روز هیچ مشکلی ندارم.
من از شاتل تخلیه کردم به همین دلیل و با پر رویی هم کتمان میکردن که پهنای باند خارجشون داغون میشه شب ها ..نقل قول:
حجم کم منصفانه و سرعت افتضاح شب ها ...واقعا شاتل یکی از اشغال ترین شرکت های اینترنتی هست ...
از کدوم شرکت الان سرویس دارید و اینکه اون چطوره؟نقل قول:
فعلا نت همراه اول دارم استفاده میکنم ولی از دیده بان سرویس گرفتم هنوز وصل نشده وقتی وصل شد تو تاپیکش تست میزارم ....نقل قول:
دیده بان نت اینترنش رو از آسیاتک میگیره ولی پنل اختصاصی خودش رو داره. من باهاشون صحبت کردم خودشون این رو گفتن.نقل قول:
نقل قول:
فقط پورتش رو میگیره ، پهنا مال خودشونه!
پورتم که مهم نیست مثل دکل های موبایل هست که اپراتورها مشترک استفاده می کنن با هم .
شاتلند هم پوکیده
اخوی سانسورچی شاتل، لطفا دست از انگولک پورتها بردار . آره برادر شمایی که داری می خونی . با شما هستم :n18:
چند روزه دیگه گندش رو در آوردی . شما هر کار کنی ما از یه راه دیگه دورت می زنیم، ولی زشته این حرکات اونم با کروات ....
سلام.نقل قول:
برای من تقریبا یکسالی هست که اینجوریه , با سرور ایران 1.8مگ دانلود میکنم با سرورخارجی نهایت 500کیلو !!....
پیشنهاد ویژه فروش ترافیک تا 21 اردیبهشت:
پیشنهاد ویژه فروش بسته ترافیکی زمان دار: