شبانه من از ساعت یک که وصل شدن قطعه
برای کس دیگه ای هم اینطوریه یا فقط مشکل برای منه؟
Printable View
شبانه من از ساعت یک که وصل شدن قطعه
برای کس دیگه ای هم اینطوریه یا فقط مشکل برای منه؟
بله قطع هست و جالب اینجاست ی سری دانلود تو لیست داشتم اونارو زدم دانلود شد اما پیج وا نمیکنه
سلام دوستان منطقه مون دو تا دکل همراه اول داره که هر دوتاشون اول آبان 3 جی شدن ، سرعت تا هفته پیش بین 400 کیلوبایت تا 900 کیلوبایت بود . و چون بین دو دکل هستم و با هر کدوم از دکل ها هم حدود 1 کیلومتر فاصله دارم ، به نظرم سرعتم خوب بود. ولی یه هفته هست که سرعت به شدت پایین اومده و بین 20 کیلوبایت تا 80 کیلوبایت هست و نوسان زیاد داره البته گاهی به صورت لحظه ای سرعت به 200 کیلوبایت میرسه ولی زود میاد پایین.حتی در نزدیک ترین فاصله از دکل هم این مشکل وجود داره، به نظر شما از چه طریقی پیگیری کنم تا سریع تر مشکلش حل بشه ؟
سلام من با اینترنت همراه اول نمیتونم وارد بازی clash of clans بشم و میزنه اینترنت خودتون بررسی کنید درصورتی که اینترنت مشکلی نداره در باقی موارد! فقط برای این بازی اینطوری هست ولی با فندوق شکن باز میشه!
کسی این مشکل نداره یا راهکاری ندارین؟
تبلیغ کردن همه شهر ها ۳ جی شد... من که تهرانم بعد ۳ سال شکایت، هنوزمشکل انتن دارم، ۳-۴ جی کلا ندارم
حرف مفت که کنتور نمیندازه ! اینا همینجوری میگن -- هزینه که نداره !! داره ؟؟نقل قول:
من ساکن لاهیجان ( گیلان ) هستم و مودم 3g دارم
واسه اینکه سرعت بالای 150 کیلوبایت :n29: بگیرم باید جای مودمو عوض کنم تا شاید سرعت بهتری بده
اینقدر نقطه کور داره ! و آنتن دهی افتضاحی داره
تازه با کلی دردسر در بهتری حالت نصفه شب وقتی هیچکس استفاده نمیکنه و دکل خلوت میشه سرعت شاید برسه 500 600
بله همه جا 3g هست ولی با چه کیفیتی ؟؟
یه چیز جالب بگم
همراه بیشتر فیلترها رو برای سایت ها میذاره
اما فیلترینگ ایرانسل کمتره بخاطر همین سرعت بالاتری داره
مشکل همراه اول دقیقا همینه،فیلترینگ زیاد البته امروز یک سایتی بود با رایتل و ایرانسل فیلتر ولی با همراه اول باز می شد[emoji23]نقل قول:
mp3.big.az
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
این دهه زجر اومد 3CA رو راه ننداختن جا دزد ها
داداش معلوم نیست تو این مملکت چه خبره، انقدر میخورن و میچاپن که دیگه کسی به اصلاح فکر نمیکنه، اگرم حرف بزنی میگن یا تو هم بخور یا خفه شو. دیگه 3CA اوردن توش گمه، یه خر تو خریه که نگو و نپرس؛ میخوان یه کاری میکنن همه بذارن از این خراب شده برن.نقل قول:
خدارو شکر چین و کره اسلامی نیستن، وگرنه مدیر عامل سامسونگ به جرم رشوه وزیر ارتباطات میشد.
و چین هم بجای اعدام رشوه گیران باید میذاشتشون تو گمرک بخورن همینجور به اسم حمایت از تولید ملی.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
تو این حرفا شکی نیستنقل قول:
شخصا گوشیم الان در حال استخراج اطلاعاته برادرای گمنام هست در مورد های اخیر:n09:
برگه اشم خونس میخوای عکس بگیرم تل ببین
تنها من و تو نیستیم یه ملت اینطورین به امید ارزوی مملکتی بهتر
سوالی در مورد حذف گوشی از شبکه
بچهام مرطب از خارج میان با گوشی آیفون، اینجا سیم کارت همراه اول و ایرانسل استفاده میکنن
گوشی اونها در آینده تو ایران کار میکنه،یا از شبکه حذف میشه؟
تماس با مخاطب دارای تلفای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
سلام دوستان، کسی میدونه مودم هواوی e5573 قابلیت 3g only و 4G ONLY رو داره یا نه ؟ اگه کسی این مودم رو داشته یا داره سریع جواب بده ... ممنونم
جالبه کسی از سیاست مصرف منصفانه همراه اول برای بسته های نا محدود شبانه حرفی نمیزنه !
به مدت یک ماه میتونن از گوشی ها استفاده کنن ولی بعد از اون غیر فعال میشه مگر این که حقوق گمرکی را پرداخت و گوشی را ریجستر نمایندنقل قول:
همراه اول lte توی منطقه ما که 50 متر با دکلش (فیبر نوریه) فاصله دارم دانلود حداکثر 4 مگابیت و اپلودش 1 مگابیته .نمیدونم این تست های فضایی همراه اول با اپلود 50 -60 مگ از کجا میاد:n03:
دوستان طرح رایگان واسه تعویض به ۴جی هست؟
سیم ۴ جی نمیخوام!!! گوشی سیم نانو میخوره، پیگیر نت نیستم
رفیق من ۲ جیم ۲ خطه! پروردگار را شاکر باشنقل قول:
موقع تست کل انتن های اطراف یک شهر رو خاموش میکنن تست شبکه رو به تنهایی انجام میدن اینجوری هرچی ترافیک میاد به سمت خودشون سرعت شون میشه 50 مگنقل قول:
منظور من كاربرها بودن كه تو تاپيك تست اين سرعتا رو ميزارن من توي چند تا منطقه مختلف تست كردم هيچ وقت دانلودش بيشتر از ١١ مگ نشده ولي اينجا تست هايي با دانلود ٩٠ مگ و اپلود ٦٠ مگ هم قرار داده ميشه.نقل قول:
یعنی هر دفعه برا دو سه هفته میان باید باج بدن؟ یا فقط یکبار؟نقل قول:
کجا باید مراجعه کرد، خودشون خبر میدن؟
یکبار برای هر گوشی!نقل قول:
- - - Updated - - -
کسی اطلاع نداشت که طرحی هست با نه؟نقل قول:
- - - Updated - - -
کسی اطلاع نداشت که طرحی هست با نه؟نقل قول:
اگه از این سیم قدیمی ها باشه نمیشه پانچ کرد وباید عوض کرد ( البته نانو باید تعویض بشه )نقل قول:
واسه تعویض هم دفاتر خدمات ارتباطی برید عوض میکنن ( واسه من که جفت سیم کارت ها رو عوض کردم رایگان بود ولی دوستان میگن 5 تومان از شارژ کم میکنه - صفحات قبل برید یه گفتگویی بین دوستان هست در این زمینه :n02: )
فقط حواستون باشه اگه گفتن پول بدید اینکار رو نکنید و بگید از شارژ سیم کارت کم کنن
سیم دایمیه :))نقل قول:
با میخوام میکرو شه نه نانو و بله قدیمیه!
پس طرح رایگانی واسه تعویض به ۴ جی نیست؟
اگه حدود 1 هفته یا 10 روز تو گوشی 4g باشه رایگانه تعویضشنقل قول:
ولی در صورتی که تو گوشی 4g نباشه حرفا ضد و نقیضه :n01:
واسه خودم تو گوشی 4g نبود و رایگان تعویض شد !
بعضی از دوستان هم میگن 7 تومان میاد رو قبض !( اعتباری 5 تومان از اعتبار کم میشه )
دفاتر پیشخوان دولت ( خدمات ارتباطی ) یه سر برید مسیرتون خورد شاید رایگان عوض شد !
با این وصف، اول پانچ میکنم ، اگه سوخت میرم :)نقل قول:
یه جاهایی میگفتن سیم خام ۴ جی میدن، گفتم شاید کسی اطلاعی داشت
حالا یه سوال، اگه سیم خام ۴جی داشته باشی، کد فعال سازیش چطوریه؟
*10*45* شماره 19 رقمی روی سیم کارت # (از راست به چپ )نقل قول:
اینو با سیم کارت فعلی شماره میگیرید
در مرحله بعد پین 1 رو وارد میکنید در صورت تطابق بعد از یک ساعت سیم فعلی غیر فعال و سیم چدید فعال میشه و سیم جدید رو جایگزین میکنید
نقل قول:
برای من حدود یک ماه هم توی گوشی فورجی بود ولی وقتی رفتم 7 هزار تومان هزینه تعویض گرفت گفت توی سیستم رایگان ثبت نشده
من چند روز پیش تو متروی دروازه دولت فورجی کردم هیچ پولی نگرفتن! شارژ هم هزار تومن بیشتر نداشت سیمکارتم که همونطوری هم موند چیزی کم نشد! سیمکارتمو دو هفته پیش اعتباری خریدم چند ساعت بیشتر تو گوشی نبود اصلانقل قول:
وقتی sms تعویض میاد رایگانه، اگر نیومد هزینه 5000 تومانه
دفاتر خدماتی خودشون حق زحمت اضافه میگیرن
نزدیک من یه دفتر هست آقاهه حداقل یه 2 یا 3 هزار تومان اضافه میگیره
ولی اون نباشه خانومه فقط 500 تومان حق زحمت اضافه میکنه
کجای دروازه دولت؟ کدوم خروجی؟نقل قول:
و اینکه چه مدارکی میخواستن؟ ایا چک میکردن؟
داخل مترو دروازه دولت همون ورودی به سمت تجریش یه باجه همراه اول هست. تو ایستگاه متروی تجریش هم هست روبروی پله برقی بزرگا. مدارک فقط کارت ملی میخواست و یه فرم پر میکنی. من اساماس تعویض که دوستان میگن هم برام نیومده بود اصلا. کلا مجانی شد و اومدم خونه چک کردم ۱۵ گیگ اینترنت هدیه هم داده بود.نقل قول:
تشکرنقل قول:
یعنی از این سیمکارتهای خام که کد ۱۰-۴۵ رو وارد میکنی نمیداد؟
چون میخوام سیم مادرم رو عوض کنم، و خودش مسیرش به د.دولت نمیخوره
کارت ملی مادرتون رو ببرید شاید عوض کردن ! ( من سیم کارت به اسم خودم بود ولی داداشم با کارت ملی من رفت واسش عوض کردن )نقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزیز من هم سیم کارت یوسیم کردم بدون هیچ گونه پولی بعدا 20 گیگ هم اینترنت هدیه تعلق گرفت :n02:
دوستان همراه اول برای شما هم همین طوریه که از اول استفاده باید وی پی ان بزنید ؟ من نمیدونم این چه مرگشه استیم هنوز فیلتره , twitch باز میشه ولی چنل ها فیلترن نصف بیشتر سایت ها هم باز نمیشه معمولی در حالی که هیچ کدوم از اینا رو ایرانسل مشکل نداره و باز میشه
ساعت استفاده شبانه رایگان برای همه 3 تا 7 ؟
یا اینکه برای بعضی از سیم کارت ها فراموش کردن تا 9 صبح هم جواب میده؟
برا همه 3 تا 7نقل قول:
volte tci iranنقل قول: