چند بار میشه پهنای باند را عوض کرد؟
Sent from my SGH-T989D using Tapatalk 2
Printable View
چند بار میشه پهنای باند را عوض کرد؟
Sent from my SGH-T989D using Tapatalk 2
این کارا موقتیه اصل مشکل رو حل نمیکنه بهتره نیست یه قرار بره تجمع جلو ساختمان مخابرات ترتیب بدیم اگه الان اعتراض نکنیم بقیه شرکتها رو هم با یه بخشنامه مجبور به این کار میکنن احتمالا الان دارن واکنش مردم (سیب زمینی)رو بررسی میکن
ماهی یکبارنقل قول:
وای بر ما که اینقدر آسون حقمون رو میخوردند و صدامونم در نمیاد
هر روز داره ملی میشه برای من تازه الآن خوب شده!
کی بود کی بود من نبودم! پاسکاری دیدنی کاربران توسط مخابرات, زیرساخت , وزارت جلوگیری از ارتباطات و شرکتهای خصوصی!و ...
ریشه کندی اینترنت در زیرساخت است
عضو هیات مدیره نظام صنفی رایانه ای استان اصفهان گفت: کند شدن سرعت اینترنت بدلیل تشدید پدیده گم شدن بسته های داده(Lost) در این شبکه اتفاق می افتد.
کند شدن سرعت اینترنت بدلیل گم شدن بسته های داده رخ می دهد
گم شدن بسته های داده به معنای از بین رفتن داده ها در فرایند انتقال یا پردازش در سیستم ها و شبکه های اطلاعاتی مانند اینترنت است.
ˈعلیرضا مشک فروشˈ روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: پدیده گم شدن بسته های داده در شبکه اینترنت کشور بسیار رخ می دهد و زمانی که تشدید می شود، نسز کاربران با مشکل کندی سرعت اینترنت مواجه خواهند شد.
وی توضیح داد: در این وضعیت، صفحات اینترنتی دیر باز می شود یا کاربر بناچار یک صفحه را باید چند بار بازآوری(Refresh) کند.
عضو هیات مدیره نظام صنفی رایانه ای استان اصفهان تصریح کرد: زمانی که میزان گم شدن بسته های داده تا20 درصد افزایش می یابد، با افت شدید سرعت اینترنت مواجه می شویم.
وی با اشاره به اینکه این اتفاق هر چند روز یکبار بویژه در ساعت اوج ترافیک رخ می دهد، گفت: این پدیده ممکن است بدلیل قطعی شبکه اینترنت، وجود سیستم فیلترینگ یا مشکلات پهنای باند بوجود آید.:n19:
عضو نظام صنفی رایانه ای استان اصفهان گفت: به نظر می آید میزان پهنای باند اینترنت کشور پاسخگوی تقاضای کاربران نیست و ریشه این مشکلات را باید در شبکه زیرساخت جستجو کرد.
مشک فروش با اشاره به اینکه وجود نرم افزار فیلترینگ نیز در کندی سرعت اینترنت نقش دارد، افزود: دیر بازشدن صفحات اینترنتی بیشتر مربوط به سایت های https است.
وی اوج ترافیک شبکه اینترنت را بین ساعت 11 تا 13 دانست و اظهار کرد: در این فاصله زمانی، بیشترین کندی سرعت اینترنت اتفاق می افتد.
رییس نمایندگی شرکت ارتباطات زیرساخت در استان اصفهان نیز به خبرنگار ایرنا گفت: اگر کندی در سرعت اینترنت وجود دارد مربوط به زیرساخت نیست.
ˈجعفر فشارکیˈ بدون هیچگونه توضیحی در این باره، بیشترین ترافیک اینترنت را بین ساعت 18 تا 23 اعلام کرد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز چندی پیش در باره سرعت اینترنت گفته بود: متقاضی اینترنت در ایران بسیار بالا و پهنای باند بین المللی ما محدود است.
ˈمحمود واعظیˈ با اشاره به اینکه پهنای باند بین الملل ایران اکنون حدود 72 گیگابایت بر ثانیه است، افزوده بود: این میزان باید چند برابر افزایش پیدا کند.
وزیر ارتباطات اظهار امیدواری کرده بود که بتدریج سرعت اینترنت افزایش یابد.
واعظی همچنین گفته بود: پیش بینی می شود سال آینده سرعت به دو برابر افزایش یابد اما برنامه ما تا پایان چهار سال این است که این رقم به هشت برابر برسد.
فیلترینگ؟پهنای باند؟نه جک تو اشتباه میکنی تمام این مشکلات از طرف کاربر هست که با یک تغییر ساده dns server حل میشه!!:n09:
ناچار به کمفروشی اینترنت هستیم
یک کارشناس با اشاره به سرعت پایین اینترنت تاکید کرد که وضعیت سرعت اینترنت در کشور با توجه به قیمت که به کاربران ارائه میشود، مطلوب نیست.
علی ملکی - کارشناس مسائل فناوری اطلاعات - در گفتوگو با (ایسنا)، اظهار کرد: قیمتهای اینترنت توسط سازمانهای دولتی تعیین شده و سپس به ما ارائه میشود، به همین منظور ما مجبور هستیم این سرویسها را با چنین قیمتهایی به کاربران ارائه دهیم.
وی در ادامه راهکاری برای بهبود وضعیت اینترنت ارائه داد و گفت: یکی از راهکارها برای بهبود وضعیت اینترنت در کشور تبدیل انتقال اینترنت از مخابرات به شرکتها به صورت کابل و فیبر نوری است که زیرساختهای آن نیز در کشور وجود دارد، اما به دلیل مسائل رقابتی مخابرات این امکانات ارائه نشده و خدمات به صورت بیسیم به شرکتها داده میشود.
این عضو سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران در ادامه افزود: در حال حاضر یکی از مشکلات شرکتهای خصوصی، ورود شرکت مخابرات به عرصهی رقابت است، چرا که مخابرات خود به شرکتها خدمات ارائه میکند و خود منشأ ارائهی سرویس به سایرین است. در حقیقت چنین رقیبی بسیار بزرگ بوده و امتیازهای زیادی را در دست دارد که این قضیه رقابت را ناعادلانه میکند.
ملکی همچنین گفت: هیچ ارتباط منطقی بین مخابرات و شرکتها وجود ندارد و این موضوع تبدیل به مشکلی بزرگ شده و جلوی رشد و توسعه شرکتهای خصوصی را میگیرد؛ شما دقت کنید که ما یک رگولاتوری داریم و این سازمان باید عملکردی بیطرفانه داشته باشد.
عضو کمیسیون اینترنت سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران در ادامه افزود: ما همیشه در حوزهی اینترنت محکوم به کمفروشی هستیم، چون در مقابل ما شرکتی شبهدولتی به نام مخابرات قرار دارد و این موضوع باعث میشود که ما محکوم به این موضوع شویم.
او تاکید کرد: دقت کنید تعداد کاربران اینترنتی رو به افزایش است و به تبع آن پهنای باند نیز باید افزایش پیدا کند و این موضوع توسط دولت تعیین میشود. وقتی ظرفیتها کم باشد، باعث تقسیمبندی سرویس بین افراد خواهد شد و کیفیت کاهش پیدا میکند، درحقیقت علت این اتفاق خود دولت و سازمانهای مرتبط با آن هستند، در صورتی که اگر ورود پهنای باند به کشور به شرکتهای خصوصی سپرده شود، خدمات بهتری ارائه خواهد شد و دیگر شاهد چنین موضوعاتی نخواهیم بود.
او درباره وعدههای دولت در زمینهی اینترنت خاطر نشان کرد: اگر این وعدهها عملی شود، وضعیت سرعت و قیمت اینترنت بهبود پیدا خواهد کرد، ولی اگر در حد حرف بماند وضعیت هیچ تغییری نخواهد کرد.
ملکی در پایان به وضعیت نمایشگاه الکامپ اشاره کرد و گفت: جداسازی دو نمایشگاه الکامپ و تلکام از هم باعث بهبود وضعیت شد، چرا که با نمایشگاههای تخصصیتری روبهرو خواهیم بود. به نظر میرسد وضعیت در این زمینه نسبت به سالهای گذشته بهبود پیدا کرده و اگر روی آن کار شود، حتما نتایج از سالهای قبل بهتر خواهد بود.
ترجمه: ما دزدی میکنیم پس هستیم!:دی
چی چیو مجبور به کم فروشی هستیم شما مشترک اندازه ظرفیتت بگیر نه اینکه با شیرینگ غیر متعارف و تبلیغات گسترده یه سرویس بی کیفیت بدی و جیب مبارک رو پر کنی بعدم بندازی گردن مخابرات و فضایی ها و امریکا!:n08:گمون کنم این کارشناس محترم سر و سری با شاتل داشته :دی
مخابرات هم که فعلا با وزارت درگیره این وسط کاربر گروگان گرفته شده :n09: از طرفی زیرساخت اعلام میکنه تا بدهی داده نشه پهنای باند جدید خبری نیست و مخابرات نباید مشترک جدید بگیره و برای مشترکین فعلی مشکلی به وجود نمیاد(ارواح عمه شما!) و از طرف دیگه مخابرات با قدرت مشترک جدید میگیره و با اشتراک 1 به 1000 و سرعت باورنکردنی 1 کیلوبایت سرویس اینترنت پرسرعت ارائه میده!:n04:به نظرم یکی از بزرگترین خصوصی سازی های تاریخ بشریت بود :n02:
وضعیت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جرم تشویش اذهان عمومی و برهم زدن نظم و اختلال در بازار ارز میگیرنت :دی این مردم (سیب زمینی به قول شما) اگه واکنشی میخواستن نشون بدن به تورم 40% و یک سوم شدن ارزش دارایی هاشون و ... نشون میدادن وگرنه اینترنت که ضریب نفوذ بالایی نداره تو ایران!:n18:نقل قول:
این کارا موقتیه اصل مشکل رو حل نمیکنه بهتره نیست یه قرار بره تجمع جلو ساختمان مخابرات ترتیب بدیم اگه الان اعتراض نکنیم بقیه شرکتها رو هم با یه بخشنامه مجبور به این کار میکنن احتمالا الان دارن واکنش مردم (سیب زمینی)رو بررسی میکن
سلام دوستان
تو مخابرات استان شما هم مودم رایگان را فقط به مشترکین جدیدالورود که قرارداد 1 ساله کمپین ببندند میدن یا به مشترکین فعلی مخابرات هم که کمپین 1 ساله ببندند میدن ؟
با تشکر
منم مجبورم برم خونه همسایه دزدی.
دوستان مجبور به دزدیم!!!!
سلام دوستان
یه سئوال در مورد مودم. شما مودمتون در روز چند ساعت روشنه؟اگه مثلا 12 ساعت روشن باشه که مشکلی پیش نمیاد؟بحث طول عمر و خراب شدن و ترکیدن منظورمه. من تازه یه مودم D-LINK مدل 2730U گرفتم نمیخوام مجبورم شم به این زودیا یکی دیگه بخرم!
والا مودم ما که تقریبا 16-17 ساعت در روز روشنه و مشکلی براش پیش نیومده.نقل قول:
نگران نباش
البته خرابی دستگاه الکترونیکی حساب و کتاب نداره
نمیشه تضمین داد.
ولی معمولا مودم های ADSL بخاطر روشن بودن زیاد خراب نمیشن.
دوستان چند شب هست که دانلود نصف شب قطع می شه
شما می دونین تو چه ساعتی قطه می شه
کسی تا حالا به این مشکل برخورد کرده؟
مرسی رفیق. دقت کردی همه سئوالهای منو شما جواب میدن؟!!خیلی ممنونم. لپ تاپ چی؟!!اون رو چند ساعت در روز روشن میزاری؟یه لپ قدیمی دارم گذاشتم واسه دانلود کردم فقط. اون هم پا به پای مودم روشن باشه نمیترکه؟!!نقل قول:
خواهش می کنم.نقل قول:
کلا هر دستگاهی که ازش کار بیشتر کشیده بشه استهلاکش بالا میره.
کسی نمیتونه بگه هیچ وقت مشکلی پیش نمیاد.
مثلا هارد وقتی دائم در حال چرخش باشه خراب میشه.
ولی معمولا کامپیوتر ها برای مدت زمان طولانی کار می کنن.
خیلی وقتها دستگاههایی خراب میشن که صاحبانشون میگن خیلی کار نکردن.
اینه که دستگاه الکترونیکی حساب و کتاب نداره.
بعضی ها رو میشناسم که سیستمشون 2 ساله جز در مواقع قطعی برق خاموش نشده.
از دستگاه هات استفاده کن ولی معقول
نه بذار 2 سال روشن بمونن و نه هر دقیق که میخوایی بری یه دو دقیقه چایی بخوری ( مثلا )
شات داون بکنی.
هیچکدوم رو تایید نمی کنم.
خودت یه مدت زمان اپتیمم که نیازهات رو برطرف کنه در نظر بگیر
نه افراط نه تفریط
:n16:
من مودمم همیشه روشنه یعنی هر روز و هر ماه و هیچ وقت خاموشی نداره یعنی ممکنه خراب بشه؟نقل قول:
مودم من هم زیاد روشن میمونه.نقل قول:
تا حالا که خوب بوده.
نزدیک 5 ساله دارمش.
برای راه اندازی اینترنت مخابرات خودش مودم داره یا باید خودمان مودم بگیریم؟
چه مدل مودمی باید بگیریم؟
من وایمکس ایرانسل دارم، میخوام برم سراغ اینترنت مخابرات.
خدمات اینترنت مخابرات نسبت به وایمکس چطور است؟
ما که از مخابرات بخاطر کم فروشی و خیانتی که در حق کاربر انجام میده راضی نیستیم.نقل قول:
ولی چه کنیم که در مورد خودم بگم که انتخاب دیگه ایی ندارم.
فقط اگه برای دانلود میخوایین خوبه.
بقیه مزایای اینترنت کلا تعطیله.
فکر بازی - ویدئو آنلاین - https و بقیه موارد رو هم نکنید.
فقط دانلود نامحدود
اونم از سرورهای داخل که سرعت اسمی بهتون میده.
مودم خودشون میدن
خودتون هم میتونین تهیه کنین.
یه طرح پاییزه هم دارن که مودم رایگان وایرلس داره
مخصوص مشترکان جدید هست
به ما ها تعلق نمی گیره
این روزا اینقدر با 2020 و مرکز مخابراتی چک و چونه زدم همه شرایطشون دستم اومده :n23:
منم خطم فیبر نوری بود مجبور شدم مخابراتی شدم.
3 روز پیش وصل کردن نامردا به من VPI و vci رو 0-35 دادن بعد از 3 روز سر کار گذاشتن الان میگن ببخشید 8-81 هست. حالا وصل شده. 512 گرفتم ولی downStream من رو رو 156 بستن. حالا نمیدونم چند روز باید باز باشون سروکله بزنم تا درس بشه:n21:
دوستان من اینترنت 512 مخابرات دارم تازگی ها یه چیزیفهمیدم اگه ممکنه شما هم امتحان کنید و نتیجه رو بگید:
من توی تماس تصویری با اسکایپ و ... هر زمان طرف مقابلم هم اینترنت مخابرات داشته باشه صدا و تصویر عالی هست ( سرعت تصویر خوب بدون شطرنجی شدن ) ولی با کسی که اینترنت از شرکت های دیگه یا وایمکس داشته باشه یا خارج از کشور باشه سرعت بسیار کم قطع شدن صدا و تصویر داریم.
با دو سه نفر اینو تست کردم( حتی کسی که شیراز 256 مخابرات داشت با من صحبت میکرد به مراتب شفاف تر از کسی که اینترنت 2 مگ شرکت های دیگه بود) نمیدونم چرا اینجوریه ....
اینکه کاملا واضحه چون ارتباط نت مخابرات با خارج در روز بشدت shape میشه.نقل قول:
بپا تو تله نیفتی نگی به من نگفتی!!!!!!!:n09:نقل قول:
نقل قول:عزیزم اون چیزی که میترکه بادکنک هست!سخت افزار یک عمر مفیدی داره در صورت استفاده صحیح و نگهداری و رسیدگی میتونه خیلی بیشتر هم بشه و مشکل خاصی وجود نداره البته با فشار مضاعف میتونه کاسته هم بشه مثلا جای 15 سال بشه 10 سال اینکه بعضی نوابغ میفرمایند با روشن موندن زیاد نمیدونم مودم میترکه یا هارد خراب میشه جوک های بامزه ای هست که رایج شده!:n08:چیزی که هارد رو خراب میکنه فرمت زیاد ضربه فیزیکی(مخصوصا هنگام کار) نوسان و کافی نبودن برق و کار کردن تو دماهای بسیار بالا و پایین و سایر نواقص فنی دیگه هست نه روشن موندن 24/7 و یا دانلود با ریت 120 کیلوبایت مودم هم که جز معدود قطعاتی هست که خرابی بسیار پایین داره در صورت حفظ دمای مناسب و عدم نوسان و قطعی های مکرر برق مشکل خاصی براش پیش نمیاد :n26:نقل قول:
حرف زدن بلد نیستید حرف نزدن که بلدید!:n06:
برای اطلاع برخی نوابغ عرض میکنم وگرنه مخاطبم شما نبودید تا وقتی از قطعه با کیفیت بالا تو شرایط استاندارد استفاده میکنید نیازی نیست خیلی نگران میزان استفاده باشید:n16:
اگه منظورت اینه که ملی میشه یعنی فقط به سرورهای داخلی دسترسی داری و از اونها حداکثر سرعت میتونی استفاده کنی آره این مشکل حداقل یک بار برای همه پیش اومده!کاری هم از دست شما برنمیاد در واقع تو این ساعات شرکت محترم مخابرات داره از شما دزدی میکنه یعنی پول اینترنت از شما میگیره و عملا سرعت یک دهم یا کلا اینترانت به شما ارائه میده!این همه از شما دزدی میشه تو شبانه روز اینم روش :دی مشکل هم البته از dns هستش!:n09:شما بهتره آرامش خودت رو حفظ کنی و با مدیریت معقول کامپیوترت رو خاموش کنی که یک وقت هاردت نترکه و بری بخوابی!ساعت خاصی هم نداره بیشتر از 12 شب به بعد تجربه کردم در هر صورت هر زمانی که بود مدیریت کن!نقل قول:
اگه هم لینکت میپره کلا نتت قطع میشه اینو دیگه باید با پشتیبانی (2020) بررسی کنی ...
آخرین باری که 2828 رو گرفتم کلا تعطیل بود :دی فقط یک پیغام صوتی بود که هی تکرار میشد هیچ کلیدی هم کار نمیکرد!2020 هم که صفش معمولا طولانیه ولی زنگ بزن با پشتیبانی صحبت کن که پروفایلت رو درست کنه ...نقل قول:
پیشنهاد میکنم یک شعار درست کنن مخابرات و سایر شرکتها و نهادها و کلا!:
دزدی از ما مدیریت از شما :n08:
بابا این شهراد دیگه شورشو درآورده الان اومدم سرویسم رو تمدید کنم دیدم زیر 6 ماه نداره :sq_14::sq_10:نقل قول:
دیگه از این مسخره تر نمیشه از الان هزینه 6 تا ماه رو بدی که اونم فردا معلوم نیس دیگه چه سرعت گندی بهت بدن !!!!!! آخ دلم میخواد بزنم ..
دوستات برای سمت بلوار فردوس کسی شرکت خوبی میشناسه خواهشن خواهشن ممنون میشم معرفی کته :n16:
مخابرات سرویس های حجمی و نا محدودش چه جوریاس ؟
بهترین dns چیه دوستان؟
زنگ بزنید 2020 براتون درست می کنن.نقل قول:
سلام
دوستان تاپیک اینترنت استان تهران زده شد
از دوستان درخواست دارم پست ها رو در تاپیک مربوط بزنید تا نظم انجمن هم بهتر بشه
توضیحات در پست اول
با تشکر
DNS هایی که تو خود مودم بطور اوتوماتیک ست میشه خوبه.نقل قول:
8.8.8.8 هم برای DNS اول خوبه.
سلام
دوستان برا من خیلی از سایتهای ایرانی رو باز نمیکنه
برا شماهم اینجوریه؟
بیشتر سایتهای داخل کشور رو زود باز میکنه
مثل عصر ایران
نمیدونم چیکار کنم
همش دائم این پیغام رو میده
Server not found
Firefox can't find the server at tvcenter.tv.
Check the address for typing errors such as ww.example.com instead of [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
If you are unable to load any pages, check your computer's network connection.
If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web.
دوست من مرکز کاشانیه برای اون هم 1 ساله فقط میشه گرفت سریعا جمع آوری کنید تا نتوتن بیشتر دزدی کنننقل قول:
دیگه کاربرا براشون مهم نیستن با این کارا همشون از شهراد میرن
بعد از کلی سر و کله زدن downstream من رو از 156 اوردن رو 509 تازه کلی لطف کردن:n21: هر چند همین سرعت هم الان نمیده
باید بیشتر باشه.نقل قول:
بازم تماس بگیرین بگین داون استریم کمه.
واسه یک مگ 1152 می بندن
واسه 256 هم 288
هر چند اینقدر سرویس دهی ضعیفه که با این بالا پایین کردنا آبی گرم نمیشه.
شما همین تست لندن رو شب انجام بدین ببینین چه خبره
نقل قول:
پروفایل 512 اصولا باید 576/160 باشه کم بستن برات هرچند مثلا اینجا که 1152 هست 1 مگ فقط چند ساعت در روز تک کانکشن واقعا 120 رو میده! ...
منم چند روزی میشد که اینترنت روی اعصاب بود و هی قطعی و باز نشدن بعضی سایت ها و ... . چون دفعات قبل پشتیبانی گفته بود که مشکل از مخابراته دیگه صبر می کنم یه چند ساعتی تا یکی دو روز ( صبر ایوب! ) تا خودش درست می شد!
ولی ایندفعه جوش آورده بودم و هرچی لیچار بلد بودم آماده کردم و رفتم سراع پشتیبانی :n24: زنگ زدم و با راهنمایی پشتیبانی چند دقیقه بعد وصل شد!!!:n04: حالا بگذریم که چه بر سر پشتیبانی اومد:n10:
اول آی پی آدرس و دی ان اس کانکشن رو تغییر دادم که وصل نشد! و بعد مودم رو ریست کردم یعنی WAN Setup رو از اول انجام دادم و بعد روشن خاموش و اینترنت اومد و بقول دوستان مثل بنز کار میکنه:n19:
dns:
217.218.127.104
4.2.2.4
امیدوارم که اینترنتتون هیچوقت قطع نشه
سلامنقل قول:
من این dns رو وارد کردم ولی جواب نداد...
نقل قول:منم زنگ زدم همین dns رو بهم داد اما بازم سرعتم واسه باز کردن آی پی های خارج پائینهنقل قول:
بازم خراب شد:|
خیلی حیف شد چون چند تا کار جـــاسوسی داشتم باید انجام میدادم:n09:
پیش پای شما، رفتم چند تا ویدیو بدون lag از یوتیوب بدون دق دق ای از تمام شدن حجم و این مزخرفات با کیفیت نه حالا HD همین 360 دیدم،
به من که بسیار چسبید ! انشا... به شما هم قسمت شود !:n01:
امروز dns ها بهم ریخت یه بنچمارک گرفتم با dns bench ...بهترین امروز واسه من اولی 8.8.8.8 و دومی 4.2.2.3
همه چیز دوباره درست شد :n11:
وقتی dns ها خراب میشه اولین چیزی که واسه من تابلومیشه بازی آنلاین steam که یه سرورهاش کانکت نمیشه واسه همین سریع یه بنچمارک میگیرم dns جدید میاره با دسترسی بالا و سرعت بیشتر و کش بیشتر..
من تو این هفته هر روز قطعی داشتم از یک ساعت بگیر تا 10 ساعت! به نظرتون امروز از چه ساعتی قطع میشه:n13::n09:
یکی توضیح بده ست کردن این dns بجز بازی آنلاین به چه درد میخوره؟
سرعت شبانه به شما چند میده ؟
هر چی هم دی ان اس عوض کنید فایده نداره وقتی تایم اوت شروع شه بهترین دی ان اس هم ست کنید بار هم مشکل داره
فعلا وضعیت فقط تا ظهر خوبه
بعد از ظهر شدیدا تایم اوت میده