ببخشین ولی یه سوال :
ایا باید حتما دوره زمانی تموم بشه تا بشه طرح رو عوض کرد یا وقتی حجم هم تموم بشه میشه ؟
چون الان من حجمم تموم شد فقط گزینه خرید حجم باز بود نه انتخاب طرح جدید . اگه اینطوری شده باشه که واقعا یعنی مخابرات ... :n21:
Printable View
ببخشین ولی یه سوال :
ایا باید حتما دوره زمانی تموم بشه تا بشه طرح رو عوض کرد یا وقتی حجم هم تموم بشه میشه ؟
چون الان من حجمم تموم شد فقط گزینه خرید حجم باز بود نه انتخاب طرح جدید . اگه اینطوری شده باشه که واقعا یعنی مخابرات ... :n21:
سلام دوست عزیز.اره باید شارژ ماهیانت تموم بشه که بتونی طرحتو عوض کنینقل قول:
چرا دوست عزیز.من طرح پاییزه طلایی دارم. تا چند روز پیش فقط گزینه شارژ حجمی بود ولی امروز دیدم هم شارژ حجمی هست.هم ماهیانه و هم تمدید طرح .نقل قول:
نقل قول:
شما همین طرحی که داری رو تمدید کن هم ارزونتر در میاد هم دانلود شبانه داری.
لطفا یک نفر تعر فه های جدید مخابرات رو بذاره:n16:
من با شاتل اصلا نمی تونم از اپلودباز دانلود کنم . چند شبه اینطوره . فک کنم سرورای اپلودباز پوکیدننقل قول:
خوب دیگه از اول اینو بگو شما از طرحهای جدید گرفتی که اینجوریه وگرنه طرحهای قدیم هیچکدوم به جز شارژحجمی گزینه دیگری ندارهنقل قول:
این طرح Post Paid خانواده شما=128- 1GB
شبانه داره یا نه؟
اگه داره چجوری میشه فهمید ؟
اگه نداره چجوری میشه فهمید؟
اگه داره سرعت اش چقدره؟
از این هاست که میاد رو قبض تلفن
از اسمش مشخصه دیگه .نقل قول:
شبانه نداره .
نـــداره
نـــداره
پهنای باندش اوایل تا 3 مگ هم بود ( اخیرا شده 1 مگـــ ) یعنی رو 1024 بســته میشه .
بله . هر ماه بابت یک گیگـــ شارژ که در ابتدای برج اتوماتیک شارژ میشه مبلغ 4500 تومان میاد روی قبض تلفن . میشه اونو با زنگ زدن به 2020 در ماه هم 3 بار ( فکر کنم ) بازم شارژ کرد که بازم هزینه اش میاد روی قبض تلفن.
نقل قول:
:n17:
.......
توی سایت شون هست:نقل قول:
کد:http://www.tci-khorasan.ir/Portals/83/ADSL/%D8%AC%D8%AF%D9%88%D9%84%20%D8%AA%D8%B9%D8%B1%D9%81%D9%87%20ADS22L.pdf
#######
راستی دوستان سرعت دانلود از سرورهای داخلی برای شما چقدره (سایت های مثل دانلودها و پی سی دانلود)؟
دوستان فک کنم مخابرات تعرقه های قبلی رو برگردونده.....
من نتم رو بعد تعرفه های جدید تا دو هفته شارژ نکردم بعد دیدم طرح خودم رو بازم میتونم شارژ کنم..... :n19:
حداکثر 120
Sent from my GT-
using Tapatalk
من قبلا:
نقره ای داشتم (1مگ) با ماهی 8 گیگ وشبانه رایگان. میافتاد درکل ماهی حدود 28,000 تومن.
الان بخوام مشابهشو داشته باشم: 20 تومن طرح پاییزه و 6 گیگ ترافیک اضافه و 6 درصد مالیات: (20,000+5*4,000+1*3,000)*1.06=45,580
:n11::n09: :n16:دست شما درد نکنه سرویس دهنده برتر با افزایش قیمت بی خبر و غیرموجه 62 درصدی تون!:n16::n10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 تا 5 گیگ رو با تعرفه 4240 حساب می کنه ..نقل قول:
و بعد 1 گیگ رو با 3000 تومن ..
میشه همون ! ...
همرو از اول 3000 تومن حساب نمیکنه ..
سلام من به هر سایتی بگی رفتم شکایت کردم آخه این چه وضعشه قیمت رو بسیار بالا بردن ترافبک رو کمتر کردن. ازتون خواهش دارم شما هم پیگیری کنید اینطوری دیگه نمیشه روز به روز اوضاعو بدتر میکنند.این چه آدمیه ملک جعفریان دین داری آقای ملک جعفریان. انشاالله خوردت نشه این پولا. خواهشا همتون اقدام کنید تا کی صبر تحمل. کاری کنید که تو اخبار 2030 بگن تا آبروشون بره با طرحاشون
طرح نت من نقره ای 3 ماهه 10 گیگه میخواستم تمدیدش کنم گفتن این طرح دیگه تمدید نمیشه به نظرتون کدوم طرحو بگیرم که مشابهه همین طرح خودم باشه که شبانشم رایگان باشه؟
ای بابا از کی تاحالا نقره ای رو 1 مگ کردن؟؟؟؟؟ بابا اینا دیگه کین تو روحشون چقد دزدن اینا پهنای باندو تغییر میدن که ملت ساده به هوای 1.5 مگ برن نقرهای بگیرم(نمونش خودم) آخه این چه وضعشه؟؟؟؟؟
سلام طرح بعثت هنوز شبانه اش رایگانه؟؟؟ من میخوام تمدید کنم درصورتی شبانه داشته باشه ؟
راستی طرح 128 ضریب اشتراکش 1 به 1 ـه یعنی با سرعت 128KB/s میشه دانلود کرد:n09::n09::n09::n09:
تو تعرفه ها زده این مورد رو ؟!نقل قول:
لینک لطفا .
دوستان مخابرات قبل یک طرح نامحدود داشت تجاری 5 مگ یا 7 مگ نامحدود این سرویس رو هتل ها هم میتونن استفاده کنن ؟ برای یک هتل میخوام بگیرم
آره آقا مهرداد. چرا نشه .
مستفیما برو جای مستر ملک باهاش صحبت کن تا یه سرویس خوب بده .
اسم هتل رو هم بگو بیایم یه فیضی ببریم از نت اش .
نمیدونم تو تعرفه هاش گفته یا نه ولی بصورت عملی 1به1 هست و گاها سرعت دانلود به 140 KB/S هم میرسه.بعثت یکی از دوستان تموم شد این طرح رو فعال کرد :نقل قول:
128 بدون شبانه 3 ماهه 13.5 گیگ = 35 ت
این بعثت شبانه اش پولیه یا رایگانه؟؟؟
منم دیدم برگردوندن کسی شارژکرده ببینه شبانه داره یا نه؟نقل قول:
نقل قول:
چشم یک روز دعوتتون میکنم از ضبح تا شب بیا اونجا کل نت رو خالی کن :n02:
دوستان مشهدی کسی از این شرکت (تو نمایشگاه مشهد ) نت گرفته ؟ اوضاع اش چه طوریه ؟( ظاهر اش که خیلی وسوسه کننده اس )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعثت از 1 تا 7 رایگانه سرعتشم 90.
نقل قول:
من دوستم گرفته بود میگفت سرعت شبانش خراب شده حالا بازم تو تاپیکش یک سر بزنید ببینید بچه ها چی میگن نامحدودش هم مثل اینکه توافقی است از یک حجمی که دانلود کنید سرعت برمیگرده یه همچین چیزی
دزدای بی پدر منم بعثت داشتم رفتم نقره ای 1/5 حالا می گن 1 مگ شده سرعت به همه جا هم زنگ زدم...................چه فایده:n21:نقل قول:
چون این تایپیک مخصوص مشهدیاست سوالو اینجا پرسیدمنقل قول:
منظورم بیشتر اون طرحیه که داخل کادره : 10 مگ یک ساله با 12 گیگ حجم + مودم و 1200 گیگ دانلود رایگان ! (میخوام بدونم این 1200 گیگ رایگان رو از کجاشون در آوردن:n02: و قضیه اش چیه ؟
بچه میشه یه چندتا dns خوب بدین که pingesh خوب باشه؟
سلام دوستان . من تازه اومدم مشهد. میخوان نت بگیرم به نظرتون از کدوم شرکت بگیرم که قیمتش مناسب باشه؟ دانلود رایگان شب هم واسم مهمه
دوست عزیز مخابرات دانلود شبانش خوبه بد نیست ولی اصلا کیفیت سرویس نداره قطعی افزایش ناگهانی قیمت برداشتن ناگهانی شبانه و..... همه اینارو دارن سرمون میارن دیگه خود دانینقل قول:
از هر کی میگیری بگیر. ولی از مخابرات نگیر. درضمن شاتل خوبه ولی دیگه توی خیلی از مناطق مشهد سرویس نمیده.نقل قول:
تنها مشکل اینترنت در ایران انحصار مخابرات است.
باور کنید اگر این انحصار برداشته بشه سرعتها هم خوب میشه.
نمیدونم مخابرات در آینده به تور من ممکنه بخوره از سر بلای اجباری یا نه برای همین میخوام خودم رو از الان آماده کنم، کسی از دوستان اطراف هفت تیر میشینه ؟ میدونه وضعیت اونجا چطوری هست ؟ فیبر است ؟ باید فقط از مخابرات گرفت یا نه ؟
تنها دلیل موندنم تو سرویس مخابرات، قیمتش بود که با تعرفه های جدید منتفی شد. با این قیمت 45 تا 50 تومن در ماه مگر مغز... خوردم، میرم آسیاتک یا پارس آنلاین یا فن آوا.
شاتل و صبانت هم همین مبلغ در میاد ولی بابت شبانه، سیستم مصرف منصفانه داره که عملا فاتحه دانلود شبانه رو میخونه...:n22:
عرض ادب به دوست خوبمنقل قول:
امین جان فعلا که وضعیت سرویس طلایی من خوبه من همون مرکزفرشچی هستم شبانه دومگه
ولی خب دیگه مخابراته تا کی ثبات داشته باشه با خداست
خوش به حالت منم فرشچي امنقل قول:
شبانه ام رو 95 بسته شده
جدی می گی این دیگه اوج بی نظمی مخابرات رو نشون می ده دیگه طلایی که فرقی نداره همه باید یکی باشننقل قول:
من همین طرح کمپین رو گرفته بودم قبلش بعثت بود
یک اکانت دیگه هم مال داداشمه شهرستانه اونم طلایی صباست که بازم دومگه
مال شما نباید این جوری باشه