پس تا 4 ماه وقت دارم ؟
Printable View
پس تا 4 ماه وقت دارم ؟
سلام
ما که فردا داریم میریم نیرو دریایی سیرجان از همه دوستان خدا حافظی می کنم :37:
من 89 رفتم اینجوری بود،یه دفترچه بگیر ببین چی نوشته،تازه مثلا" من که انصراف دادم بلافاصله اقدام کردم ولی 6 ماه بعد موعد اعزامم بود.نقل قول:
نه عزیز، چه برای فارغ التحصیلان و چه برای دانشجویان انصرافی و چه اخراجی فرصت ارسال دفترچه به یک سال افزایش پیدا کرده از تاریخ 90/8/22نقل قول:
نقل قول:
ممنون.مهم نیست چه سالی دانشجو شده باشی ؟ من 89 ورود داشتم و متولد 71 یک جا نوشته بود انگار متولدین 72 ...
من معاف شدم سوالی داشتید بپرسید
سلام لطفا کمک کنید
من امریه بنیاد مسکنم الان نیاز دارم مدرک موقتم رو از دانشگاهم بگیرم جزو مدارک مورد نیازم نوشته
گواهی صادره از نیروهای نظامی یا انتظامی مبنی بر اشتغال به خدمت دوره ضرورت بدون غیبت اولیه
یا
گواهی صادره از سوی سازمان وظیفه عمومی و معاونت های وظیفه عمومی استان های کشور
حالا من باید کجا برم و چه کار کنم ؟ یعنی برم نظام وظیفه شهرستانمون کافیه یا باید جای دیگه برم لطفا کمک ؟
من 2 تا برادر بزگتر دارم،اما پدرم فوت شده
سرهنگ كه پيشش گواهينامه گرفتم ميگفت معافي! رفتم ميدون سپاه گفتن برادر بزگتر دارم معاف نيستم،برادرام ازدواج كردن
نميشه كفالت مادر يا خواهرمو بگيرم؟
ممنان
شما چون برادر دارید معاف نمیشیدنقل قول:
Sent from my ST25i using Tapatalk 2
نقل قول:ممنون میشم راهنمایی کنید . این قانون مهلت یک ساله شامل تمامی افراد میشه ؟ ( یک جا نوشته بود متولدین 72 نمیدونم مثال بود یا خیر . من 71 هستم )نقل قول:
دوستان شنیدم کسی که یک جزء از قرآن رو حفظ کنه میتونه انتقالی بگیره (مثلا از جایی که افتاده به شهر خودش)
آیا این موضوع صحت داره؟
راستش توی پادگان ما اگه اشتباه نکنم اعلام کردند هر کسی ۱۰ جز حفظ کنه یک درجه بالاتر بهش میدن.جای خدمتش رو هم خودش مشخص میکنه و نمیدونم چقدر هم مرخصی تشویقی میگیره.نقل قول:
برای ۲۰ جز و ۳۰ جز هم یکسری مزایا گذاشته بودند.
دقیق یادم نیست ۱ جز بود یا ۱۰ جز
ما هم رفتیم امروز صبح میدون سپاه فردا ساعت 5 ظهر اعزامیم کرمان. :19:
مثل مرد برید خدمت کنین ، این کارا بخدا لازم نیستنقل قول:
من دارم میرم توی ماه 16 ام خدمت ، باورم نمیشه چطوری گذشت ! با همه سختی هاش گذشت و به آخرش رسیدم
هیچکاری هم نکردم جز استفاده از تخصص ام
به نظرم اگر بتونی اینکارارو کنی هم حافظه تو قوی کردی هم ثواب دارهنقل قول:
خدمت همش الافیه حالا اگر بتونی کنارش یه همچین کارایی کنی یا درستم بخونی برای مقطع بالاتر
نه برای سودش برای خودت خیلی خوبه :31:
به سلامتی منم سه ماه و نیم دیگه اگر خدا بخواد تمومهنقل قول:
یزن به افتخار سرباز
دوستم از مسئول نیروی انسانی سپاهمون در مورد مدت خدمت پرسیده بود ، بهش گفته که کسایی که تا برج 3 اعزام شدن 18 ماه خدمتن ، بزودی خودم ازش می پرسم تا مطمئن شم ، اگه مسئولمون تأیید کنه این قضیه رو ، پس حتماً صحت داره ، چون از قوانین و تبصره ها اطلاع کامل داره . :34:
من که به شخصه دارم مثل مرد خدمت میکنم.نقل قول:
بعضی روزا از بس کار سرمون ریخته بعد از اینکه میریم آسایشگاه هنوز درست و حسابی ناقص نکردیم که خوابمون میبره:31: دیگه نه وقت داریم برای حفظ کردن قرآن و نه کار دیگه.:12:
خدمت یا ... ؟نقل قول:
کلا هر کس هر طور بتونه وقت و زندگیش رو از دست اینها نجات بده خیلی هم خوبه
حالا میخواد معاف بشه (واقعی یا غیر واقعی) یا اصلا با رشوه و رابطه و ...
البته من این سوال رو برای خودم نپرسیدم و در واقع برای کسی هست که قراره صدها کیلومتر دورتر از خانوادش باشه
امیدوارم درک کنید که شرایط همه یکجور نیست اگر چه برای همه ناعادلانه است اما با درجات مختلف
دوست عزیز آدم باید یا نره خدمت یا وقتی رفت دیگه مثل مرد خدمتش رو بکنه خلاصنقل قول:
بله تویگان ما بعضی ها بودن هر روز خونه بودن و مدام براشون تشویقی رد میشد اما به چه قیمتی؟؟؟ شاید منش و اخلاق هر کس متفاوت باشه اما من خودم به شخصه حاضر نیستم به خاطر جایگاه بهتر یا یک امتیاز هر کاری بکنم به صورتی که من تو خدمت یه روز هم تشویقی نگرفتم والبته یه روز هم اضاف نحوردم !! خیلی ها بودن که . ....فرمانده رو میکردند و یه تشویقی
میگرفتند و اسمش رو میگذاشتند زرنگی اما. . .
نقل قول:ممنون میشم راهنمایی کنید . این قانون مهلت یک ساله شامل تمامی افراد میشه ؟ ( یک جا نوشته بود متولدین 72 نمیدونم مثال بود یا خیر . من 71 هستم )نقل قول:
دادش شما بعد از پایان تحصیل یک سال فرجه دارید یعنی تو یک سال باید دفترچه رو بفرستیدنقل قول:
اما شما که انصراف دادید اطلاع ندارم
تشويقي گرفتن واسه زير آب زني توي يگانا زياده.
چون خودم دفتري بودم آمار زير آب زنا رو داشتم كه مي اومدن پيش فرمانده. سر تسويه حساب اذيتشون كردم كه حالشون بشه زير آب زدن هم خدمتي در هر شرايطي كار خيلي مزخرف و نامرديه .
دیروز رفتم 5 - 6 روز مرخصی دادن:8: ، + صحبت کنیم ناظم های انجمن در کمینن:31:
فکر نکنم الان بشه یگان به یگان انتقالی زد !! چون بنده اقدام کردم !نقل قول:
شما اگه آذر 89 اعزامتون باشه میشید دوره 166 یا همون ( D : 166 ) که روی در و دیوارهای 100 دستگاه کچویی ام زدن :دی
من دوره 173 ام . برج 8 ترخیص میشم . ( انشاءا... :-S)
راستی شما کجا خدمت کردی که این چیزا رو نشنیدی ؟!! چون تو سازمان زندان این چیزا خیلی مهمه !! می دونی که چی میگم ؟:21:
دوست عزیز انتقال یگان به یگان اگه منظورت اینه که از سازمان زندان ها بری جایه دیگه مثلا رسته خدمتی ت رو تغییر بدی که میشه اما پارتی میخوادنقل قول:
اما اگه منظورت اینه که از ناجا بری سپاه غیر ممکنه اما با پارتی درحد فرمانده نیروهای مسلح شدنی هست :دی
کی گفته اصلا من تو زندان خدمت کردم ؟؟ :31: من تو پلیس فرودگاه بودم
نقل قول:نقل قول:راستش کسایی صحبت از [مثل مرد خدمت کردن] میکنند که واقعاً 18 ماه فیکس رو خدمت دارن یا شایدم زیاد بهشون سخت نگذشته !!نقل قول:
ولی اگه ببینی که مثلاً رئیس زندانتون جیره غذای شما رو کم میکنه ولی حتی حاضر نیست یه قطره آب از جیره ی مددجو ها یا همون زندانیا رو کم کنه یا به عنوان مثال لامپ های [مثلاً] اضافی رو از آسایشگاه شما و دیگر سربازان بر میداره و داخل هواخوری بند میذاره که زندانیا استفاده کنند (درحالی که بالای سرشون شاید بیشتر از 10 تا پروژکتور داره می سوزه) و اینکه لوازم ورزشی همه جوره واسشون فراهم میکنه ولی حتی یه برنامه سالن یا استخر بصورت اردویی واسه سربازان نمیذاره ، شاید شما هم حرف از مثل مرد خدمت کردن نمیزدید !
کاری با دیگر یگان ندارم ولی هر چی از امور محوله ای که کارکنان زندان به شما میدن جیم بزنید یعنی زرنگی کردید ! شاید تک و توک تو یگانهای دیگه هم همچین اتفاقاتی بیفته !
می بخشید دوستان :)
میبخشی زود قضاوت کردم آخه یطوری گفتی فکر کردم تو زندان خدمت کردی !! :دینقل قول:
یعنی میگی آخر خدمتی بریم دست به دامن رهبری بشیم : دی
دوستان دیگه خرید سربازی وجود نداره ؟؟
دوستان فوق دیپلم به بالا حواستون باشه من 1/6 اعزام بودم رفتم سرمو نمره 4 زدم ولی روز 5ام که تو پادگان بودیم یه جلسه توجیهی با فرمانده پادگان داشتیم که خودش گفت یه بخشنامه جدید برامون اومده که فوق دیپلم به بالا موهاشونو قسمت بالا با نمره 12 و کنار با 8 بزنن.الانم چند بار فرمانده گروهان به چند تا از بچه ها واسه موهاشون گیرداد ما هم رفتیم به فرمانده گردان گفتیم بنده خدارو توجیح کردن که دیگه به موهای ما کار نداشته باشه.البته ما آموزش مرزبانی ناجا هستیم بقیه جاهارو خبر ندارم
درود.
یه سوال از خدمت دوستان گرامی داشتم که فکر کنم بهترین جا برای پرسیدنش همینجا باشه.
فارغ از مسائل حاشیه ای که حالا کو کار و اونم دولتی :دی
این درسته که معافیت پزشکی گرفتن به خاطر قلب ، توی آینده کاری آدم تاثیر داره و کاری (دولتی) نمیتونه بره !!؟
شاد و پیروز و سربلند باشید.
نخیر ب هیچ عنواننقل قول:
راه های دور زدن قانون چی هست ؟ ؟ :31:
طلاق پدر مادر کاربرد داره ؟:31:
کلا معافیت پزشکی چه دائم و چه معاف از رزم تو ستخدام دولتی تاثیر داره و ممکنه استخدام نشید.نقل قول:
من خودم به راحتی میتونم معاف از رزم بگیرم ولی الان دارم با شرایط عادی خدمتم رو میگذرونم و چون ربات زانوم پاره شده موقع رژه میرم صف آخر کسی هم کاری نداره.میدون صبحگاه هم موقع دوییدن میرم پشت پرچم وا میستم بازم کسی کار نداره مخصوصا لیسلنسا
نمیدونم ب شوخی پرسیدید یا جدی ولی باید 30 ماه از طلاقشون گذشته باشه بعدشم میان تحقیق ک ببینن طلاق واقعی هست یا سوری و تازه معافیت موقت میدن بعد یه مدت اگر دوباره ازدواج نکردن پدر مادرت دائم میشهنقل قول:
بچه های مشهد اگه دوست ندارید لب مرز بیفتید برید دفترچتون را از یه شهر دیگه یا بهتر بگم از یه استان دیگه پست کنید چون اکثر بچه های مشهد مخصوصا اونایی که تاریخ اعزامشون به تاریخ پست دفترچشون نزدیکه میفتن محمد رسول الله بیرجند(جهنم سبز) که بعدشم اکثرا میرن مرز سیستان بلوچستان.تازه واسه لیسانس 600 نفر جا دارن که الان به علت کمبود سرباز 270 نفر بیشتر نگرفتن ولی دفعه بعد قرار شده تا 600 نفر کامل بگیرن پس خیلی مواظب باشید.ما اونجا از 4 تا استان خ رضوی-جنوبی و شمالی و گلستان سرباز داریم که به جز گلستانی ها بقیه همه مرز سیستان میفتن و از کل سربازای لیسانس به بالا 90 درصد بچه مشهدن.یعنی با اینکه پادگان بیرجند هست کلا 7 تا بیرجندی داریم
شاید یکی پدر مادرش تازه طلاق گرفته باشن و سر پرست خانواده پسره باشه چون 30 ماه نشده میبرنش سربازی ؟!!نقل قول:
من اینطوری خوندم که 30 ماه بعد از معافیت موقت دائم رو میدن . اگه اینطوری نباشه پس اون هایی که پدر مادرشون مدت کمیه که طلاق گرفتن چی ؟ حق اونها چی میشه ؟
حذف شود !!!!!
شایدم شما درست میگید ولی مطمئنم یه مدتی باید از طلاق گذشته باشه حالا چقدرشو نمیدونمنقل قول:
ممنون .
لطفا دوستانی که اطلاع کامل دارن اطلاع بدن .