میشه بهم کمک کنید Rune برای هیرو های ap بخرم؟ هیرو هایی مثل kata , temmo , kassadin
Printable View
میشه بهم کمک کنید Rune برای هیرو های ap بخرم؟ هیرو هایی مثل kata , temmo , kassadin
هر هیرویی می خوای روش کلیک بکن نوشته چه جور Rune و Item ای بخرینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعید میدونم تیمی باشه که اینقدر هماهنگی داشته باشه :n02:نقل قول:
---------------
transfer بین سرور های EU فیری شد :n02: خوب فرقی نداره این لهستانی ها که تو هر 2 تا سرور هستن تازه همه نوبا از nordic & east میرن west اونجا هم به گند کشیده میشه :n02: نتیجه گیری: تو همون سروری که هستین باقی بمونین :n02:
گیم از کجا می فهمه که من تو کدوم کشورم؟ از روی آی پی ؟ یعنی با تغییر آی پی برای ما هم ازاد میشه ؟نقل قول:
پینگ ایران با West بهتره یا East ?
بکس west بگن پینگ چجوریه ؟
من توی east پینگم حدود 160-180 هست
برا من یکی بود تو هر دوشنقل قول:
برا تو هم همینه
فقط مساله اینه نوشته فقط برا برخی کشورها فعال میشه ظاهرا
من تو هر دو سرور اکانت lvl30 دارم ولی اکانت اصلیم که بیشتر فعالم تو nordic هست و فقط میخوام اینو بگم که هیچ فرقی ندارن باهم.نقل قول:
اینم که بعضیا میگن تو وست نوب ،ترول ، بچه و... کمتر از nordic هست اصلا قبول ندارم.
به هیچ عنوان توصیه نمیکنم که کسایی که تو nordic هستن به وست برن. البته این نظر شخصی منه خواهشا سریع موضع گیری نکنید!:n02:
Rune ها کلا سلیقه ایهنقل قول:
من یک مثال برات می زنم ، عمرا هیچ کسی توی این فروم نمیاد spell vamp بزاره واسه mundo اما همین الان oddone داره استریم می کنه و spell vamp quints گزاشته برای mundo
بعضی ها defensive دوست دارن بعضی ها offensive ، بعضی ها hybird و ...
بابا LVL 30 - PRO- اينكاره!!!نقل قول:
100 تا اكانتم داشته باشي Noobi :DD
خيلي مخلصيم داش ميثم
eeeeeeeeeeeeeنقل قول:
آقا مجید گل چه عجب! شما کجا اینجا کجا؟ چی شده تاپیک لول سر زدی؟:n02: افتخار دادین :42:
با این فری کردن انتقال ها بــــــــــــــــــــــوق کردن به west :grrr::47:
برای من که مجانی نشده:n02:خدا کنه هر چی تازه کار و **** برن از این سرور به جاش xpeke و .... بیان سرور east وای که چه حالی میده:n02:
ما هستيم هميشه عزيز. بيشتر از سخنان بزرگان لذت مي بريم و درس مي گيريم مخصوصا شما.:n06:نقل قول:
ديدم خيلي از خودت و اكانتات تعريف كردي گفتم يه حالي بهت بدم.:n10:
راستي از كتابت چه خبر نوشتي چاپش كنم؟
شب دوباره ميام رو اعصابت :n08::grrr:
اینطورم نیست هرکس میخواد انتقال بده ؛ چطوری همه اومدن وست ؟نقل قول:
با این فری کردن انتقال ها بــــــــــــــــــــــوق کردن به west :grrr::47:
نقل قول:
Free Transfers are available between EUW and EUNE based on your "home" location - the location in the world you actually play in.
نمی دونم والانقل قول:
فکر نکنم زیاد فرقی داشته باشه ولی دوستانی که west هستن میگفتن 1 کم پینگه west بیشترهنقل قول:
سلام
بله وست اصولا باید پینگش بالاتر باشه ، چون فاصله دورتره و و رفت و برگشت اطلاعات بیشتر طول می کشه ، اما نه خیلی زیاد.
پینگ تو eu west یا eu east هیچ فرقی نداره.
سرور های West و East کلا یه جا ان !نقل قول:
-----
این یکی خیلی خوب بود ... !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پچ Season2014 اومد
همرو از دم nerf کردن رفت :n08:
مال من قهرماناش صدا ندارن اون یازو خانومی هم که میومد به همه اطلاع میداد کی چند تا کشته هم رفته:n02:مال شما هم همینطوره ایا؟
ای بابا رنک که هنوز Reset نشده:n21:Patcho میخوایم چیکار:n15:
کسی اپدیت کرده؟:n15:
سلام
برای من آپدیتش کم بود 70 مگ
ولی آخرش دیسی شدم و دوباره زدم آپدیت شده 350 مگ آیا راهی هست که این همه آپدیت دانلود نشه ؟؟؟
این آپدیت جدیده واسه فیکس صدا و چنتا چیز دیگهنقل قول:
بکس مال من صدا هایی مثل صداهای Champ یا First blood و .... رو توی بازی دیگه نمیگه .
کسی همچین مشکلی نداره ؟
بازی رو ببند دوباره واز کننقل قول:
باز پچ اومد داستان درست کرد واسه ما :n02: این اون مشکلو داره اون این مشکلو داره ما که هم این هم اون مشکلو داریم :n02: الانه که دوباره پیج 30،40 تایی بره جولو:n02:
آقا من آپدیت کردم ولی آخرش که رسید ارور داد و باز بستم همین ارور رو میده میگه :
unspecifed error occurred. please check the logs for more information.
این رو میده و بعد یه continue و send logs میده continue رو که میزنم وا میسته و هیچی نمیشه .
برا منم همین خطا رو داد:n27:نقل قول:
بره من هم همین ارور رو میداد بعد کلی گشتن تو فروم لول 1 راه واسه من جواب داد خدمت شما:نقل قول:
شیلفتر شکن رو باز کن ( شاید بدون اینم بشه ولی من دفعه اول بدون هیتلر شکن بودم تا 33% دانلود کرد بعد ارور داد بعد دیگه هرچی لانچر رو باز میکردم باز ارور میداد واسه همین میگم اول چیلشتچر شکن باز کنید بعد مراحل بعدو برید )
سرور رو به na تغییر بده بذار تا 33% آپلود کنه واسه من 70 مگ بود
بعد سرور رو برگردون euw یا eune هرجا بازی میکنی
بعدش لانچر رو ببند و دوباره باز کن
الان دوباره از اول دانلود میکنه مرحله اول همون 70 مگ مرحله دوم هم 300 مگ
پایان :n02:
Dark_Priest سلام هم شهری حالت چطوره :n20:
واسه من 75 مگ مرحله اولش با سرعت 35
یعنی مرحله دومش 300 مگ :n04:
از الان گذاشتم واسه آپدید فکر کنم با این اینترنت پرسرعت واسه آخر شب تموم میشه :n15:
مسئولین رسیدگی کنن :n09:
سلامنقل قول:
فولدر Solution که توی فولدر Rads قرار داره رو پاک کنید و دوباره Updater رو اجرا کنید ، معمولا درست می شه...
---
متاسفانه الان خونه نیستم تو مسافرتم :دی
یادمه باید Solution پاک بشه ولی مطمئن نیستم که توی Rads بود یا یه چیز دیگه ، اولین کسی که سر زد به لولش بنویسه ویرایش کنم...
سلام داداش .نقل قول:
واسه من سرعت دانلود 160 هست خیلی زود دانلود میکنه نتم هم مخابراته 128 و تو فلسطین میشینم .
ی همشهریه lol باز پیدا کردم :n19:
ما هم بلوار دانشگاه شیروان هستیم
ولی در حال حاضر شیروان زندگی نمیکنم , هشتگرد کرج هستیم
100% باید کرمانج باشی ؟ :n20:
آیدی ت تویه lol چیه ؟
واسه من همین آیدی عضویتم هست
BHMthe
واسه من بیسیم مبین نت هست
مثلا 1 مگ نامحدود 1 به 8 :n23:
160 سرعت 128 محدود ؟نقل قول:
یعنی تک لینکت رو 160 بستن :n04::n04::n04:
منم موندم چی بگم 128 کیلو :n13: ، سرعت 160 :n29:نقل قول:
شما از کدوم روش رفتی که دانلود کرد؟نقل قول:
برا من رو همون 70 مگی آخرش همون ارور شما رو داد:n04:
با 5 یا 6 بار تغییر سرور به سرورهای دیگه و برگشت به EU فعلا از نو شروع کرده دانلود تا ببینم چی میشه
برای من بدون هیچ مشکلی مرحله اولش رو رد کرد و هیچ اروری هم ندادنقل قول:
مرحله اول 75 مگ بود
مرحله دوم حدود 340 هست
آره داداش کرمانجم :n09:
nagotion سرور eune
قبلا مبین نت داشتم ولی فایده نداشت ، رفتم مخابرات گرفتم .
.................................................. ................................
با پاک کردن فایلی که صفحه قبل گفتن .
من 128 مخابرات 4 گیگ میگیرم 1 ماه میشه 11 تومن .