سلام به همه دوستان این سرعت ده مگابایت یک ساله دوازده گیگ + مودم بیسیم رایگان + دانلود رایگان شبانه که قیمتش 1848000 هست سرعت دانلودش چجوره به نظرتون ؟؟؟؟؟
یعنی یه مگ بر ثانیه رو باید بگیره دیگه راحت ..چنده سرعتش اگه کسی اطلاع داره بگه ممنون میشم
Printable View
سلام به همه دوستان این سرعت ده مگابایت یک ساله دوازده گیگ + مودم بیسیم رایگان + دانلود رایگان شبانه که قیمتش 1848000 هست سرعت دانلودش چجوره به نظرتون ؟؟؟؟؟
یعنی یه مگ بر ثانیه رو باید بگیره دیگه راحت ..چنده سرعتش اگه کسی اطلاع داره بگه ممنون میشم
یکی از دوستانم گرفته 256 هست و حتی پورتش رو هم روی 2 مگ بستن !نقل قول:
کاربر cenam هم 6 مگ گرفته بازم 256 تا سرعت دانلودشه !
خوب الان من فیبر نوری شده خطم 2 مگ دارم محدود سرعتم 280 تا 320 تا متغیره چه رایگان چه طول روز یعنی شیش مگ و ده مگ هم همینه ؟؟؟؟ خوب چرا گذاشتنشون اصلا ؟؟؟؟:n23:
دوستان من نت 2048 محدود 1 ماه 5 گیگ گرفتم سرعت دانلود چه روز چه شب از 60 بیشتر نمیشه !
پینگ هم موقعی که دانلود میکنم یا وبگردی میره بالای 1000 + تایم اوت !
زنگ میزنم 2020 میگه مشکل از ما نیست اگه میخوای کارشناس بفرستیم و هزینه کارشناس با شماس!
کسی این مشکل رو نداره ؟ میتونه مال تنضیمات مودم یا ... باشه ؟ راهنمایی ؟...
پ.ن : جالبه بگم ماه قبل 1024 داشتم و اونم سرعتش دقیقا از 60 بالاتر نمیرف اما چون فکر کردم سرعتش کلا همینه تماسی با 2020 نگرفتم ...
شاید وضعیت خطت خوب نیستنقل قول:
یه عکس از وضعیت خطت بزار
برو تو قسمت device info بعد statics از اونجا عکس بذار تو این عکس معلوم نیستنقل قول:
از اون نوار سمت چپ روی adsl کلیک کننقل قول:
وضعیتت زیاد جالب نیست ولی دو مگو میکشهنقل قول:
چیزایی که به نظرم میرسه :
تعداد کانکشنایه idm رو تا آخر زیاد کن
اگه درست نشد چند تا فایل همزمان بزن دانلود
با لینکای داخلی هم بیشتر از 60 نمیشه؟
همه رو انجام دادم فرقی نکرد ...نقل قول:
وضعیتت زیاد جالب نیست ولی دو مگو میکشه
چیزایی که به نظرم میرسه :
تعداد کانکشنایه idm رو تا آخر زیاد کن
اگه درست نشد چند تا فایل همزمان بزن دانلود
با لینکای داخلی هم بیشتر از 60 نمیشه؟
آره 2020 هم که زنگ زدم گفت از سایت s o f t 9 8 برن دانلود تا ببینم چطوره اوضاع که آخر نتیجه شد کارشناس بفرستن!
من 20 روز دیگه هم میرم خدمت فکر نکنم ارزش داشته باشه بگم کارشناس بیاد و این حرفا ...
مثلا اومدیم این ماه آخر نت پرسرعت بگییریم یه حالی به خودمون بدیما :n27::n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارس آنلاین زحمت کشیدن برای رضایت مندی بیشتر کاربران عزیز که ما باشیم ساعت رایگان رو حذف کردن و از این به بعد هرچی دانلود کنین یک سومش از حجمتون کم میشه . مثلا فکر کنین 10 گیگ حجمی گرفتین شب 3 گیگ دانلود کنین 1 گیگش ازتون کم میشه . یعنی کلا دانلود رایگان تعطیل .
از اونور هم حجم های هدیه سرویس های نامحدود رو کم کردن 2 بار . جای اینکه بهتر کنن بدتر گند میزنن توش
ما هم خیلی باحالیم جای اینکه اعتراض کنیم نشستیم اینجا فقط حرف میزنیم . هر بلایی سرمون میارن میگیم حالا عیب نداره...
روحانی کلید دار خوب اوضاع مملکت رو خوب کرد . دمتون گرم که بهش رای دادین . کلید رو تا دسته .....
نگاه کن دوست من سیاست خیلی چیزها توی این مملکت مانند همین اینترنت یا مذاکرات هسته ای و نوع پوشش افراد در جامعه و ... دست رئیس جمهور نیست. رئیس جمهور در این مملکت حکم یک مترسک را دارد که باهاش به دنیا نشون بدن که ما هم دموکراسی داریم وسلام نامه تمامنقل قول:
من این مشکل رو داشتم خط تلفنم از ترمینال تا ورودی شاختمان چند جا وصله پینه ای بود با هزینه ی خودم سیم رو عوض کردم حل شد،البته من مشکل عدم ثبات چراغ adsl هم داشتم .اگه میتونی از سر خط یا از ترمینال تست کن ببسن اوضاعت چطور میشهنقل قول:
سلام دوستان.
بالاخره بعد از 20 روز انتظار ،دیروز نتم وصل شد [البته پشتیبان میگفت:مثل اینکه مرکز امام خمینی توی این مدت مشکلاتی داشته!]!.
بهرحال سرعت 1مگ گرفتم ... توی این 1 روز فعلا وضعیت خوبه و مشکلی نیست ....
پینگ صبحا حدود 130 هست تا 170 {بدون تایم اوت} و نزدیک غروب و شب تا 200 الی 220 میره {همراه با تایم اوت!}.
سرعت دانلود هم از 1.70 مگ الی 1.80 مگ متغیره [سرور داخلی]!.
فقط دوستان من نمیدونم سرویسم رو روی چندمگ بستند و نویز خطم چطوره؛ لطفا راهنمایی کنید:
درپنـــاه حــق.
نقل قول:
سلام سرویس شما رو 16 مگ بسته شده نویز خط هم خوبه باتوجه به سرویس شما
cenam سرعت سرویست درست شد ؟
سلام سجاد جان مبارک باشهنقل قول:
از چه شرکتی گرفتی ؟!پارس آنلاین؟
نویز خطت عالیه ،رو 17 مگ هم بسته شده
توی مخابرات حجم اضافی میخری علاوه بر حجم اولیه آیا به ماه بعد منتقل میشه یا میسوزه؟؟؟
سرعت که دو مگ است درست نشده...نقل قول:
دوستان که طرح پاییزی داری؟
نه نمیشه برای سرویس های یک ماهه ولی چند ماه میشه...نقل قول:
متشکر ازپاسختون دوست گلم.نقل قول:
قربونت بـِرم داداش بهنام عزیز...نقل قول:
چون یکی از دوستان توی همین فروم گفته بود شرکت حسابگر فقط و فقط برای "مرکز امام" سرویس دهیش خوبه, منم رفتم از حسابگر گرفتم:دئ.
مثل اینکه حرف ایشون درست بوده, چون خداروشکر تا الان مشکلی نداشتم و فعلا همه چی خوبه!... شاید بعدا... :دئ.
برای پاسخت هم ممنون عزیز.
مـوفق باشــید.
سرعت شبانش چطوره؟نقل قول:
والله فعلا شبانه اش رو تست نکردم! چون تا ساعت 3شب نمیتونم بیدار بمونم :دئ.نقل قول:
ولی احتمالا امشب تست میکنم و خبرش رو بهتون میگم...
1.7 مگابایت در ثانیه می کشی:n04::n02:نقل قول:
نوش جونت
ساعت رایگان هم فک کنم از 2 باشه
واسه شما هم جدیدآ بیشتر سایتا تایم اوت میدن مخصوصآ سرور های ایران.:n34:
دوستان به یک مشکل جدی برخوردم :
وقتی که فایلی رو میخوام دانلود کنم تا حدود نیم دقیقه مشکلی نیست، اما بعد سریعا پینگ شروع به Timed Out میکنه و نت گلا قطع میشه!! و باید دوباره Disconnect/Connect شم !!!.
یا مثلا هنگام وبگردی وقتی سایتی رو باز میکنم که عکسهای حجیم و زیادی داره ,بازم همین مشکل بوجود میاد!!...
دیشب هم سیستم رو واسه دانلود شبانه تنظیم کرده بودم ,مثل اینکه اون موقع هم همین مشکل رخ داده و هیچی نگرفته بود !!!.
عزیزان چه کنم؟؟!...لدطفن:دئ کمک کنید !.
شاید crc خطت زیاد میشهنقل قول:
ساعات رایگان چطوره؟
عزیز CRC چی هست ؟؟!.نقل قول:
والله داداش ساعات رایگان رو فعلا به علت مشکلی که پیش اومده نمیشه تست کرد!.
نقل قول:
این مشکل به احتمال %100 از crc هست. به سیم در منزل وصل کن ببین crc زیاد میشه یا نه. مثلا اگر چند تلفن در منزل وصل هست باعث افزایش crc میشود.
دوست گرامی بنده این گذینه CRC رو توی قسمت تنظیمات مودم نمیتونم پیدا کنم [TP link td8811] !... دقیقا کجا هست؟.نقل قول:
تلفن و اسپلیتر و ... رو هم از پریز جدا کردم و سیم مودم رو مستقیما به تلفن وصل کردم اما همچنان مشکل باقیست!...
ممکنه که مودم مشکلی داشته باشه؟؟...
فک کنم حسابگر برات روی 24 مگ ست کرده زنگ بزن بگو برات رو 16 ببنده چون خطت بیشتر نمیکشهنقل قول:
صبح بهشون زنگ زدم ,گفتم خط منو روی چند بستید؟؟ گفت ماکسیموم یا همون 24 مگ!.نقل قول:
گفتم خب خط من بیشتر از 16 مگ نمیکشه, روی 16 ست کنید ...
بعد دیدم بجا 16 روی 11مگ بسته :/ و نویز خط [SNR] هم از 12 به 9 کاهش پیدا کرده [یعنی فاجعه:/ ] !!... یعنی هرچقدر سرعت رو بیارن پایین بجا کمتر شدن نویز؛ افتضاح تر میشه!.
تا اینکه رفتم 10/12 متر سیم تلفن مرغوب گرفتم و سیم رو از درخونه قطع کردم و یک کابل تا مودم یکسره و مستقیم به هم وصل کردم!.
نتیجه اصلا روی SNR تاثیر نداشت [شاید1db] ولی Attenuation خط 15 شد !!...
قطعی هنگام دانلود هم هنوز پابرجاست و هیچ ... . راستی از قسمت DSL هم فقط مودم با G.Dmt وصل میشه و اصلا با ADSL2 / ADSL2+ / و... وصل نمیشه!.
الان دیگه فقط به 2 موضوع شک دارم:
1.شرکت و مخابرات امام!.
2.سلامت مودم.
اینم از شانس من !........
سجاد جان Modulation دو حالت داره یکی اتوماتیکه یکی دستی اگه رو حالت اتوماتیکه بزارش رو حالت ADSL2+ (اگه رو اتوماتیک باشه خودش تغییر میده)نقل قول:
Annex Mode هم بزار رو ANNEX_M
بره رو ADSL2+ نویزت درست میشه
والله بهنام عزیز, همینطور که گفتم روی ADSL2 یا ADSL2+ اصلا چراغ ADSL روی مودم روشن نمیشه!...نقل قول:
و یک چیز دیگه, اصلا مودم روی PPPoE تنظیم نمیشه! حتی پشتیبان هم یکبار ریست داد اما بازم نشد!... با اینکه میدونم همه تنظیمات رو صحیح انجام میدم!.
:n27:
مطمئنی که هنگام تنظیم قسمت NAME رو خالی میذاری؟نقل قول:
مگه باید خالی بزارم مُسن :n02:؟؟!... من همیشه hesabgar مینویسم !.نقل قول:
باید خالی باشه عسیسم:n02:نقل قول:
زنگ زدی حسابگر سعی کن با منیعی حرف بزنی
البته سخت پیدا میشه
داخلی 31 رو بگیر بلافاصله وقتی اون زنه شروع کرد حرف زدن در مورد داخلی ها:n33:
پشتیبان فنی اصلی حسابگره
اگه اون نتونه حل کنه مشکلت رو باید بی خیال حل شدنش بشی:n02:
درست شد سجاد ؟نقل قول:
دوستان ساعت شبانه مخابرات چند تا چنده؟