نقل قول:
از پارس یه همچین پینگی بعید هست :31:
Printable View
نقل قول:
از پارس یه همچین پینگی بعید هست :31:
مسئله فقط شبانه نیست و روزانه هم همینه خیلی افت داشته و غیر قایل تحمل شده :13:نقل قول:
دقیقا من هم همین مشکل رو دارم سرعت روزانه ی من از 200 رسیده به 80!!!!:41:نقل قول:
این وضعیت خیلی بده!!!:19:
این تمدید موقت داستانش چیه؟ چطوری میشه تمدید موقت کرد؟نقل قول:
اینترنت من درست شده ! هورااااااااا:27: سرعت دانلود = 207 :19::42::34:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین اگر تو حالت Bridge زیاد قطع میشی یا اینکه موقع وصل شدن گاهی میشه و گاهی نمیشه مطمئن باش تو حالت دیگه هم همینه فقط فرقش اینه که چون تو حالت PPPoE مودم اینکارو میکنه و سریع سعی مجدد میکنه شما متوجه این موضوع زیاد نمیشی.نقل قول:
ممکنه ایراد از نویز خط یا شلوغی بیش از حد لینک سرویس دهنده باشه.
:) آره صاحبش هستم. این اطلاعات شبکه ای است. Ping و.... یک چیز خیلی معمول در تمام شبکه ها است.نقل قول:
در مورد کارشناس صاحب اصلیش باید جواب بده، ولی فکر میکنی اون کسی که کارشناس هست و تو اونجا نشسته چقدر دانش و سواد داره که اینی که شما میگیو درک کنه؟! از نظر اون حتی اگه یک چراغ مودم هم فرق کنه یک مودم دیگه است.
در ضمن در مورد رفتار مودم ها نمیشه راحت اظهار نظر کرد. شاید اینترفیس شبیه هم داشته باشند و خیلی از اونها ساخت یک کارخانه باشند ولی با مارک های متفاوت. ولی تفاوت ورژن FirmWare ها و ورژن سخت افزار تاثیرات عجیب غریبی میزاره.
مثلا Linksys مودم معروفیه ولی یکسری اولیه وارد شد که خیلی از دوستان باهاش مشکل داشتن و در حالت PPPoE روی مودم قطع که میشد دیگه وصل نمیشد. اینا رو کارشناس برای همه مودم ها نمی دونه.
2. من اول از پارس سرویس داشتم.(به عنوان کاربر) اون موقع 3000 تومن بود. بعد گفتند که شده 1000 تومن. و به صورت اعتبار برش گردوندند.اون زمان من شهرستان (کرج) بودم و این آبونمان رو قبض تلفن کم میشد.(در بعضی نقاط رو فاکتور پارس بود و بعضی جاها قبض مخابرات) شاید بعضی از دوستان شهرستانی بتونن این موضوع رو تصدیق کنند. واسه همین هم میگم که مخابرات مطمئنم پولش رو میگیره خوبم میگیره.
3. من که فسخ کردم 1 هفته ای رانژه ام جمع شد. الان هم از مخابرات دارم ولی 2 هفته طول کشید که مخابرات رانژه کنه( تو منطقه الانم پارس سرویس نمیده).
کلا شما هر تاپیکی رفتی فقط هی تست سرعتتو گذاشتی؟نقل قول:
خیلی ذوق مرگ شدیا... =))
مزاح میکنم
در کل من مشکلی که با پارس دارم عدم ثباتش هست...
اگه جواب منطقی نداشته باشی راحته که بگیم شما هم جیره خوار شرکت دیگه هستی که بی منطق بد بگی.نقل قول:
اگر دلیلی داره باید فنی و با منطق صحبت کنی مسلما من هم چیزی نمی تونم بگم.
1. جواب اول من من در رابطه به اون دوستی بود که گفت اگر زیاد دانلود کنی سرعتت رو کم میکنم. این که شما میگی روی همه کاربرا تاثیر میزاره نه یک نفر خاص.
2. سایت TCT.ir ماله مخابرات برید و تعرفه اینترنت 256 را ببینید.(تعرفه ها ، سرویس های دیتا) این قیمت اینترنت با پهنای باند 256 اختصاصی است. یعنی 330 هزار تومان. به اون قیمت قیمت لینک های داخل شهری، برق، کارمندان و... اضافه کنید. اگر این هزینه را از شما بگیریند خوب است. فلسفه این سرویس ها در تمام دنیا اینست که بوسیله Share کردن قیمت آن را برای شما به صرفه کنند. اگر فکر میکنید مخصوص ایران است اشتباه می کنید. سایت Plus.net مربوط به مخابرات انگلیس را بروید و ببینید و در قسمت ساپورت آن مطالب خوبی از جمله سرعت در زمان اوج ترافیک و... را می توانید ببینید و متوجه می شوید که همه جا همین است. هیچ شرکتی خیریه کار نمی کند باید حاشیه سود خود را داشته باشد. اگر اینترنت فروخته شده توسط مخابرات ارزان شود مطمئن باشید این هم ارزان میشود.
در مورد Ping هم که مطمئنا کسانی که شبکه کار هستند و اطلاعات علمی لازم را دارند میدونند تا سرور های آمریکایی فعلا مسیری نداریم که Ping تایمی که شما فکر میکنید را بدهد. یا باید سرور گیمت در ایران و کشورهای در مسیر اینترنت ما ولی نزدیک باشد یا اینکه راه دیگه ندارید.
کمی واقع نگر باشید. اگر با منطق به من نشان دهید که مشکل از سرویس دهنده است من قبول میکنم ولی مشکل مخابرات یک محدودیت کلی برای همه ایرانیان است.
شما به پست های شرکت شاتل و.... هم که در جای خودش در این انجمن ها است نگاه کنید. آنها هم پر این حرفهاست. این یعنی اینکه مشکل کلی است و جای دیگه است.
یکی از مهمترین موارد برای سود بیشتر شرکت ها رضایت کاربران است. برای همین با حاشیه سود خوب همه این شرکت ها دوست دارند سرویس خوب بدهند.
روزنامه های فناوری و.... را بخوانید. دو شماره بخوانید اوضاع و شرایط جایی که زندگی میکنید دستتان می آید.
نقل قول:
این یک علت علمی داره. اول اختلاف بین تبدیل GB به Byte است. و دوم اینکه چیزی که شما در اینترنت اکسپلورر دانلود میکنی لایه 7 شبکه است (لایه کاربرد) ولی محاسبات که در سایت پارس و شرکت های دیگر میبینی بر اساس نقل و انتقالات لایه 2 است. همانطور که میدانید یک سری Overhead وجود داره در این لایه ها و اون اختلاف رو شما میبینید. ولی واقعا رقمی که ثبت شده را از شبکه دریافت کردید. اگر اطلاعات بیشتر خواستید یا خواستید مطمئن شید با نرم افزار های اسنیفر می تونید میزان رد و بدل اطلاعات را ببنید و مقایسه کنید.
اینم تست الان من!:20:
کلا پارس بگیر نگیر داره یه لحظه خوبه یه لحظه بد!!!:31:
256 بندر انزلی
من میخوام قبل از 1 بذارم برای دانلود و از اون ور هم ساعت 6:30 قطع کنم.کسی میتونه بهم راهنمایی کنه که دقیقا کی باید اینترنت رو قطع کنم یا مودم رو خاموش کنم که ازم کم نشه؟
ضمنا من دیشب ساعت 6:30 قطع کردم و از 1 شروع کرده بودم و ازم کم نشد. اما کاری با مودم نداشتم.
من شنیدم اگه قبل از 6:57 اینترنت رو قطع کنی (یادم نیست شایدم گفتن مودم رو خاموش کنی.نمیدونم) ازت کم میکنن.
میشه یه کار بلد که این کار رو امتحان کرده دقیق بگه اگه بخوام از 12»45 تا 6:30 بذارم برای دانلود که کم نشه دقیقا باید چی رو کی خاموش کنم؟مودم رو یا کامپیوتر رو؟
ممنون از شما.
این تمدید موقت داستانش چیه؟ چطوری میشه تمدید موقت کرد؟
من ميخوام واسه خونم از پارس انلاين adsl بگيرم. ميشه بالاتر از 128 گرفت؟
من از 12:32 گذاشتم تا 1:4 کم کرد از حجمم!!!!!!!
وقتی دوره شما تموم میشه یا حجمتون تموم میشه یک صفحه میاد که می تونید تمدید موقت رو فعال کنید و به محض پرداخت هرینه دوره بعد از حسابتون کم میشه.نقل قول:
برای فعال کردنش وقتی سرویست تموم شد زنگ بزن پشتیبانیش بگو سرویس موقت رو برام فعال کنید تا قرارداد رو تمدید کنم.نقل قول:
باید کارت دانشجویی یا جواز کسب و... داشته باشیدنقل قول:
از وقتی 128 fbx رو با 256 pol عوض کردم بدتر شد زیر 15 کیلوبایت حداقل سرعت واقعی باشه 32 کیلوبایت باشه اگه تا چند روز دیگه درست نشه سایت پارس رو میبرم هوا گفته باشم:19:
اگه نامحدود بخوای حرف دوستمون درست اما اگه نه محدود آره برو به این صفحه همه این سرویس ها محدودا به غیر از 2 تا آخریهنقل قول:
کد:http://www.parsonline.com/fa/services/adsl
اینم از این:نقل قول:
خطم زیاد نویز داره؟
بعد از اتمام قرارداد یا حجم قرارداد ، شما میتونیین به مدت 5 روز از اینترنت با حجم فکر کنم تا 2 گیگ استفاده کنید.کد:این تمدید موقت داستانش چیه؟ چطوری میشه تمدید موقت کرد؟
برای این کار دوباره مثل قبل کانکت میشین و مرور گر خودتونو باز میکنید که فقط سایت پارس آنلاین میاد اونجا میتونین به صورت آنلاین یا تمدید اشتراک کنید و یا تمدید موقت
در صورتی که از پارس آنلاین استفاده میکنید ساعات استفاده رایگان از ساعت 1 بامداد تا 6 بامداد میباشد. در بقیه ساعات شبانه روز از حجم ترافیک شما کم میشه.کد:من از 12:32 گذاشتم تا 1:4 کم کرد از حجمم!!!!!!
من خودم همیشه از ساعت یک تا 5.59 دقیقه میزارم واسه دانلود با idm
من زنگ زدم گفتن یا شرکت یا کارت دانشجوییکد:من ميخوام واسه خونم از پارس انلاين adsl بگيرم. ميشه بالاتر از 128 گرفت؟
من از ترفند استفاده کردم.فکر کنم بین 12:32 تا 1 دیس کانکت شده چون روی PPPoE هست مودمم متوجه نشدم بهرحال 283 مگ مفت پرید:31:نقل قول:
عزیز من پارس آنلاین از ساعت 1 بامداد تا 6 بامداد دانلود رایگان میده اگه هم کم نکرده یه 24 ساعت بعد برو نگا کن میبینی کم کرده ازت.کد:من میخوام قبل از 1 بذارم برای دانلود و از اون ور هم ساعت 6:30 قطع کنم.کسی میتونه بهم راهنمایی کنه که دقیقا کی باید اینترنت رو قطع کنم یا مودم رو خاموش کنم که ازم کم نشه؟
ضمنا من دیشب ساعت 6:30 قطع کردم و از 1 شروع کرده بودم و ازم کم نشد. اما کاری با مودم نداشتم.
من شنیدم اگه قبل از 6:57 اینترنت رو قطع کنی (یادم نیست شایدم گفتن مودم رو خاموش کنی.نمیدونم) ازت کم میکنن.
میشه یه کار بلد که این کار رو امتحان کرده دقیق بگه اگه بخوام از 12»45 تا 6:30 بذارم برای دانلود که کم نشه دقیقا باید چی رو کی خاموش کنم؟مودم رو یا کامپیوتر رو؟
ممنون از شما.
برای اینکه دانلودتون تنظیم بشه پیشنهاد میکنم از IDM استفاده کنیند اگه بلد طرز کارشو بلد نیستی بگو تا واست توضیح بدم
نمیدونم دقیق یادم نیست ولی فک میکنم snr بالای 30 ایده ال هست زیر 20 تا 12 قابل تحنل زیره اون دیگه میشه گفت مشکل سازنقل قول:
اون line هم بر عکس snr باید باشه یعنی هرچه کمتر بهتر ! و الان برای شما زیاد هست 51
ببینم تلفن زنگ میزنه قطع نمیشه نت؟ یا سرعت 0 نمیشه؟
از میکرو فیلتر استفاده میکنید ؟
برای مثال مال من رو میشه گفت آیده آل هست !
خیر،بلی به تلفن خونه اسپلیتر نصبه!نقل قول:
یعنی بدون هیچ افت سرعتی دانلود دارید و اذیتتون نکرده؟
پس مشکل چیست :31:
البته فک نمیکنم تو سرعت های من و شما تاثیر گذار باشه و شاید تو سرعت های بالاتر مشکل ساز شه ! برای مثال 4 مگابیت !
بله افت کم داره !اذیت نکرده فقط نمیدونم چرا امروز بین 12:32 تا 1:4 دقیقه از حجم کرده! دوشب قبل که کم نمیکرد!نقل قول:
درودنقل قول:
انوقت استفاده از این تمدید موقت هزینه بره ؟ هزینش چقدره ؟ میشه توضیح بدین ؟!
راستی یک چیز یادم رفت بگم.ما تو خونمون یک خط داخلی هم داریم می تونه نویز از اون باشه؟نقل قول:
ولله من میزارم تا 6:50 دانلود کنه و بی هیچ وجه از پهنای باندم کم نمیکنه از 6 به بعد سرعت میشه 230 تا 240نقل قول:
البته شنیدم تو بعضی شهرا اینطوره من اهوازم مشکل ندارم یکی از دوستام هم تو تهران مشکلی نداشت
حالا دیگه مشهد رو نمیدونم اما من چندین شب قبل دانلود چک میکردم روز بعد هم چک میکردم هیچی کم نمیشد
سلام یکی جواب منو بده
من تو منطقه 10 تهران هستم الان از دایل آپ استفاده می کنم میخوام از شاتل eco-512 بگیرم اما دیدم اینجا همه ناراضی هستند گفتم با شما مشورت کنم از بین شاتل و پارس آنلاین و صبانت از کدوم بگیرم؟ البته نامه اشتغال به تحصیل خطاب به شاتل گرفتم اما اگه شاتل افتضاحه عوضش می کنم
میتونم از پارس آنلاین 1 مگ و یا از صبا نت 2 مگ بگیرم اما صبانت شبانش 3-تا7صبحه و شنیدم پارس آنلاین تو دانلود شبانه زیاد قطعی داره زنگ زدم پارس آنلاین گفتم راسته زیاد قطعی دارید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفت پنج شنبه جمعه شبها احتمال داره بعد گفتم اگه قطعی زیاد باشه ما حق اعتراض داریم؟ گفت تو دانلود شبانه نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه هزینه ای بابتش پرداخت نمی کنید اما بعد از تمدید قراردادتون مقدار حجمی که دانلود کردید از حسابتون کم میشهنقل قول:
---------- Post added at 03:50 AM ---------- Previous post was at 03:47 AM ----------
من که از پارس آنلاین راضی هستم. شبا هم قطعی نداره. یه چند روز سرعتم افت کرده بود که الان دوباره به روال سابقش برگشته و سرعت دانلودم 207 هست. البته الان که شبه و رایگان دارم دانلود می کنم یه کم سرعت اومده پایین. 80 هستشنقل قول:
قبلا صبانت داشتم که افتضاح بود حتی نمی تونستم یه بازی آنلاین باهاش بکنم. اونو عوض کردم و پارس آنلاین گرفتم
داداشمم شاتل داره و اونم تقریبا مثل پارس آنلاینه اما یه کم ضعیف تر.
در کل اگر می خوای بگیری از پارس آنلاین بگیر. نامه هم که داری بهت 1 مگ میدن مال من الان 1 مگ هست:20:
آقا ممنون از راهنماییت - من اصلا تا 1 هفته پیش نمیدونستم میشه از طریق اینترنت بازی هایی مثا فوتبال و کانتر رو بازی کرد-
اما من نه 207 روزانشونو میخوام نه 80 شبانه من دوست دارم سرعتم 100 یا 120 باشه اما روزو شب همون باشه - روزانه 300 هم باشه به دردم نمیخوره جون دانلودامو میذارم شب دیگه - برادرت 512 شاتلو داره؟ اگه آره سرعت دانلودش چنده تو روز و شب؟
تو مشهد گاهی شبا یک بار قطع نیشه که مشکلی پیش نمیاد خود کامکشن بعد 10 ثانیه دوباره وصل میشه.کد:پارس آنلاین تو دانلود شبانه زیاد قطعی داره
به نظرم پارس خوبه نسبت به قیمتش که از شاتل خیلی ارزونتره.
من اول 128 داشتم خیلی هم راضی بودم بعد 512 تمدید کردم نسبت به قبل سرعتم افت کرد!!! حالا هم 256 گرفتم که خوبه ( شبا اگه خلوط باشه تا 170 هم سرعتش میرسه و اگه هم شلوغ باشه 20 تا بیشتر نمیره متوسطش 50 تا تو شبه روزم که عالیه)
ولله من پارس انلاینم اما قطعی ندارم شبا شاید هر دو سه ماهی یه روز اونم شایدنقل قول:
ضمن اینکه من هروقت زنگ زدم پشتیبانی برخورد خوبی داشتن و جوابمو دادن
درباره شاتل من شنید تو سرویس اقتصادیش اگه بیش از حد دانلود داشته باشی سرعت رو درحد دیال اپ پایین میارن حق اعتراض هم نداری
اما بازم سعی کن از هم منطقه ایهات بپرسی
نقل قول:
دوست من اگه تو روز زیاد دانلود نداری ، و با توجه به مطالبی که گفتی ، به نظرم داتک برای شما بهترین گزینه هست.
سرعت پارس آنلاین تو دانلود روزانه خیلی خوبه در بسیاری از مواقع رو 200 ته . اما در بیشتر وقتها سرعت دانلود شبانه به 80-90 می رسه. اما داتک روزانه و شبانش سرعت رو 110 فیکس بود.
البته سرعتهایی که من گفتم مربوط به سرویس 512 است.
پارس آنلاین برای سرویس 512 حداکثر حجمی که ارائه می کنه 30 گیگه ، اما داتک حد اکثر حجمی که می ده 9 گیگه ، البته شبانه هردو isp رایگانه.
یک نکته دیگه قیمت سرویس هاست ، شاتل و پارس و صبا تقریبا تو یه رنج قیمتی سرویساشونو ارائه می دن اما داتک سرویسش با توجه به حجم کمی که میده خیلی گرونه!
و نکته آخر شاتل و پارس آنلاین هیچ کدومشون پشتیبانی درست و درمانی ندارن!!! یعنی پشتیبانی سرویس ضعیفه.
در کل من هم از پارس راضیم اما تو دوهفته اخیر خیلی اذیتمون کرده!!!:41:
اولاً که اینجا تاپیک پارس آنلاینه ! :31:نقل قول:
ثانیاً اون اپراتور پارس مثله سگ دروغ گفته.:2: روال هر روزه، نه فقط پنج شنبه و جمعه.
پینگ اینو ببینید این شرکت تو ایرانه ها:40:
اگه حال کردین دکمه تشکر رو بزنین منم حال کنم کلا حال کنیم:27:
نقل قول:
این یه معجزه اس!!!!!وایرلسه یا کابلیه؟