بلهنقل قول:
اما بستگی به عامل فروش هم داره چقدر باهاتون راه بیاد و حال بده
Printable View
بلهنقل قول:
اما بستگی به عامل فروش هم داره چقدر باهاتون راه بیاد و حال بده
مبین نت=کم فروش ....از ترازو میزنه....ببخشید ها ولی(دزد) حروم خور....
اونم کجا؟ توی مملکت اسلامی که داعیه مسلمانترین در دنیا رو داره
خیلی عجیبه
داداش خيالت راحت شبي به 1 گيگ هم نميرسه كه بخواي كمتر دانلود كني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كاش اين خانم عزيز آبادي پهناي باند ما رو هم زياد ميكردننقل قول:
نسبت به چند هفته پيش كه بالاي ده كيلوبايت نميومد كه اره بهتر شده ولي نوسانش زياده واسه من . ديشب 700 مگ گرفتم. يك مگ هم هستم.نقل قول:
مبین نت گرامی میشه جواب منو بدین.با پشتیبانی تماس گرفتم.تایید کردن سرعتم کمه.بعد گفتن ارجاع میدن. نمیدونم منظورش چی بود:31: ولی هر چی بود بدرد ما نخورد.نقل قول:
از این قضیه 4 ماه میگذره.
خیر همچین قانونی تابدین لحظه تصویب نشده و نداریم ...نقل قول:
در پهنای باند کلی هیچ مشکلی نداریم، شاید پهنای باند اختصاصی به یک منطقه کم باشه اما پهناب باند شبکمون خیر ...
مشکل تغییر آی پی تا جالا نشنیده بودم اما میپرسم و اگه درست بود بهتون اطلاع میدم ...
در مناطقی که ترافیک کم باشه بین 90 تا 120 و در مناطقی که ترافیک زیاده بین 60 تا 70 ...نقل قول:
سلام دوستان خوب
اینم خبری دیگر درخصوص وضعیت مبین نت!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله باید در همون حد خدماتشم ارائه داده بشه ... والله بنده برای اهواز هر چی خدمتتون عرض کنم چون در محدوده کاری ما نیست شاید نتونم درست راهنمائیتون کنم بخاطر همین آخرین اعلامیه شرکتو واسه عوامل فروش براتون میذارم تا از اونجا پیگیریاتونو کنید ... خودتون ایمیل نزنید ... ایمیل حتما از عاملیت باشه و ترجیحا هم از عاملیتهایی که سابقه و فروششون بیشتره ...نقل قول:
عوامل محترم فروشبا سلام و احترام ؛
به استحضار می رساند برای تسریع در بررسی درخواست مشترکینی که امکان برقراری تماس با مرکز خدمات شرکت مبین نت را نداشته اند و به عامل فروش خود مراجعه نموده اند ، عاملیت فروش می تواند درخواست مشترک را از طریق ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را به مرکز خدمات مبین نت ارسال نماید . خواهشمند است تا در ارسال ایمیل موارد زیر قید شود تا امکان رسیدگی فراهم شود.1. نام و نام خانوادگی مشترک2. شناسه اشتراک3. شماره همراه مشترک4. شرح درخواست
بله باید مدرکتون در سیستم ثبت بشه ...نقل قول:
راه اومدن عامل فروش = عدم تخصیص پورسانت به عامل فروش که مشترک را بدون مدرک برای دریافت سرعت 512 ثبت نام کرده ...نقل قول:
سلام من تمام صفحات مربوط به وایمکس مبین نت رو خوندم در کل دو سوال داشتم:
1- مبین نت در کل خوب هستش یانه
2-من یک مودم دارم میخوام سرعت 2مگ رو بخرم با کارت دانشجویی میشه یا نه
لطفا با جواب های تون به من در خرید اشتراک اینترنت کمک کنید
با تشکر
سلام...یک ماه پیش من 512 یک ساله گرفتم و قدرت سیگنال من 60% و cinre بین 15تا 25 هست...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی مشکل من اینه که نمی تونم مسابقات فوتبال رو بطور مناسب ببینم...چیکار کنم؟
برای بار سوم میپرسم.آیا من وکیلم؟نقل قول:
مبین نت گرامی میشه جواب منو بدین.با پشتیبانی تماس گرفتم.تایید کردن سرعتم کمه.بعد گفتن ارجاع میدن. نمیدونم منظورش چی بود:31: ولی هر چی بود بدرد ما نخورد.نقل قول:
از این قضیه 4 ماه میگذره.
خوزستان اندیمشک، از عصر چهارشنبه نتم شده مثل 10 روز اول، نت پرسرعت یادمون رفته بود، خدا کنه اینطور بمونه....
در كل نه , ولي براي بعضي ها خوبه.نقل قول:
اره ميشه با كارت دانشجويي.
سلام ... من 1024 دارم .. سزعت روزانه من 130 تا میده تا 150 هم میره ... ولی شبانه افتضاح ... قبلا اینجوری نبود ... شبی 2.5 گیگ میتونستم دانلود کنم ولی الان 10 درصد یک فیلمم نمی تونم ... من شیراز هستم ... چرا اینجوری شده ؟؟؟ کسی شرایطش مثل من هست ؟؟؟؟ راه چاره ای نداره ؟؟؟ کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــک
من الان پست های قبل و خوندم .... خدا لعنتت کنه مبین نت .... خوب مگه مرض داری اینجوری میکنی ... همه مثل آدم داشتن کارشونو میکردن ... سرعت هارو پایین میاری که چی ؟؟؟؟؟ مگه از تو کم میشه لعنتی ... چیزی هست که انگولش نکنن ... همه عشق ما این بود دو تا فیلم بگیریم ببینیم و 4 تا برنامه که نیاز داریم دانلود کنیم ، با این افتضاحی که بار اوردی که حتی نمیشه یک پهن دانلود کرد د د د... حرومتون باشه..... (مبین نت:2:)
مشکل اصلی شرکت هایی مثل مبین نت و شرکت های دیگه اینه که ثبت نام بیرویه رو ادامه میدن
البته من همه مشکلات رو به گردن این شرکت ها نمیدازم مشکل بزرگتر محدود کردن اینترنت توسط د و ل ت ......
چون این شرکت ها میگن ما خصوصی هستیم ولی تماما تحت کنترل د و .. میباشند مثلا محدود کردن کاربران خانگی
تنها راه ، جلوگیری از ثبت نام بیرویه هست و باید ظرفیت واقعی خودشونو بسنجن
ترافیک سرویس تمام شد. برای ترافیک خودش از پول توی حسابمان کم میکند. خواستم تمدید کنم بخش فروش میگه باید با پشتیبانی تماس بگیری. پشتیبانی هم که معمولاً مشغوله. بعد از دو سال هنوز نمیتوان تعرفه را اینترنتی انتخاب کرد.
واستون تیکت باز میشه ... تماس بگیرید و بفرمائید تیکتی که واستون باز شده در چه وضعیتیست ؟! رسیدگی شده یا خیر ...نقل قول:
بله - با ارائه کارت دانشجویی ممکنه ...نقل قول:
مشکل افت سرعت دانلود در شب شیراز پس از تعیین مسئول منطقه انشاا... حل خواهد شد ...نقل قول:
با این تستی که گذاشتید معلومه سرعتتون بدلیل دریافت سیگنال ضعیف، خیلی پائینه ... به فکر جابجایی مودم و تقویت سیگنال باشید گرچه بازهم تماشای آنلاین بازیهای فوتبال و ... بدون مشکل قطعی و ... تقریبا ناممکنه ...نقل قول:
الان ترافیک پائینه ... تماس بگیرید زیاد معطل نمیشین ...نقل قول:
و چندین مورد دیگر که امکان بیان آنها نیست ...نقل قول:
همون مبلغ رو + 5 درصد رو بریزید خودبه خود شارژ میشهنقل قول:
نقل قول:البته باید به مورد اول و آخر هم توجه بکنن :31:نقل قول:
من تهران هستم.آخه نزدیک 4 سال از پارس انلاین که اینترنتی شارژ میکردم،راحت از تو پنل خودم 1 مگ رو مثلا انتخاب میکردم و کسی هم نمیومد بگه چرا بدون مدرک 1 مگ رو شارژ کردی،خواستم ببینم این شرکت هم اینجوریه یا نه؟نقل قول:
تیکت چیه ؟نقل قول:
توجه شما را به قسمتی از پست قبلیم جلب میکنم:نقل قول:
نقل قول:
بعد از دو سال هنوز نمیتوان تعرفه را اینترنتی انتخاب کرد.
دوستان یه نفر ما رو راهنمایی، من میخوام مودم وایمکس ایرانسلم رو تغییر بدم بشه باهاش مبین نت گرفت، دوستمون "مبین نت" گفتند میشه.
- خب بابات این کار مبین نت چه قدر میگیره؟ و چند روزه مودم رو تحویل میدند؟
اول راستش فک نمیکنم که مبین نت از ایرانسل بدتر باشه اما خب اگه پشیمون شدم از مبین نت قابل بازگشت هست؟
- یعنی میشه دوباره باهاش ایرانسل گرفت؟ اگه میشه به چه صورته ؟ خودم میتونم این کارو انجام بدم؟ چون واقعا فک نمیکنم که نه مبین نت برام برشگردونه نه ایرانسل!!!
- بعد اینکه برای اینترنت خونگی چه پهنایی رو میشه گرفت؟ البته کارت دانشجویی و کارمندی هم دارم. اما بدون ارایه اونها تا چه قدر میشه گرفت؟
- سوال بعد اینکه شب ها رایگانه؟! آخه جز ای دی اس ال تو سرویس دیگه ایی ندیده بودم
من میخوام 1024 یا اگه بدن دو مگ رو بگیرم برا دانلود نیست برای بروزینگه، جواب میده یا مثل ایرانسله؟ ایرانسل 128 همون 15تا رو برای دانلود میده اما بروزینگش افتضاحه
ممنون میشم از دوستان کسی کمک کنه. ببخشید سوالا زیاد شد یکی از دوستان بزرگواری کنه و وقت بذاره اطلاعاتش رو در اختیارمون بذاره. سپاس
Sent from my GALAXY S using Tapatalk 2
ًنقل قول:
شما با کارت دانشجویی به راحتی میتونی هر سرعتی بخوای بگیری. قبلاً از هر نظر عالی بود. شب و روز فرقی نمی کرد. اما الان مدتیه که شبا سرعت کم میشه. اگر این مسأله رو فاکتور بگیریم، کلاً عالیه. چه برای دانلود، چه وبگردی. من1 مگ داشتم، روز سرعت دانلودم از 120 کیلوبایت پایین نمیومد. پینگ سرور تهرانشم زیر 100 هست، یعنی صفحات خیلی سریع باز میشن.
بله توی اهواز چنین خبری نیست اما الان اومدم مسافرت و نمی گم کجا که یه وقت چشش نزنن، روزا سرعت عالی شب ها هم سرعت عالی هست بدون کوچکترین افت سرعتی!نقل قول:
راحت شبی 2.5 گیگ دانلود می کنم حتی خیلی بیشتر
بله مشکل دقیقا پهنای باند اختصاصی یک منطقه هست، منطقه فاز 1 پادادشهر پهنای باندش خیلی پایین هست.نقل قول:
این در حالی هست که من وقتی مودم رو چهار راه نادری می برم سرعت عالی میشه
لطفا رسیدگی بکنید و یا حداقل اطلاع بدین
دوستان کسی نیست کمک کنه؟؟نقل قول:
سرویسم 2 مگ هست که روی 3 بسته شده ساکن غرب تهرانم (مرزداران) وضعیت پینگ بالاست سرعت حدود 30 می چرخه با دانلود منجیر بعضی وقتا بندرت 100 رو رد میکنه خوب رسیدیم به جای جالبش تو ساعت رایگان شبانه با 200 تا کانکشن ناقابل سرعت به 384 میرسه و هفت هشت گیگ می تونی دانلود کنی خوب یکی این رو برام توضیح بده یعنی چی؟
دوست عزیز مرسی از راهنماییت. لطف کردی. در مورد تعویض کاربری مودم چی؟ در اون مورد هم اطلاعات داری؟ اگه بشه مبین نت قابل بازگشت هست؟ برای این کار چند میگیرند و چند وقته تحویل میدند؟ شاید به صرفه باشه یه مودم جدید بخرم!
ضمنا از دوستان کسی از شیراز هست؟ من ساکن شیرازم میخوام ببینم کیفیتش اینجا چه طوره؟ ممنون دوستان
Sent from my GALAXY S using Tapatalk 2
سلام
دوستان شرمنده ام ، یکی میتونخ بهم بگه دانلود رایگانش کیه ایا صبح جمعه هم رایگان دانلود میکنه ؟؟