مال من روی بیست قطعی داره یا مال همه اینطوریه
Printable View
مال من روی بیست قطعی داره یا مال همه اینطوریه
درودنقل قول:
از صبح مشکل افت سرعت در استان فارس به صورت سراسری وجود داره!
وضعیت نت امروز وحشتناک بود :n22:البته این وضعیت از چند روز قبل شروع شده بود که امروز ذر واقع دیروز اوجش بود
این 2020 کی میخواد درست بشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مشکلش چیه؟!نقل قول:
و ما همچنین از سرعت 128 دانلود لذت میبریم.:n02:
با 1 مگ حجمی سرعت دانلودم بین 60 تا 70 شدهنقل قول:
سرعت 2 مگ حجمی امروز فیس نت:n22:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت شبانه رايگان 2 مگ حجمي 20 نت چنده؟
جدا اوضاع مخابرات خیلی خیلی داغونه.....
سلام
من اینترنت مخابرات دارم.
در مورد این قضیه باز شدن سایت ها فقط با فی.ل :
pc راحت سایت ها را باز می کنه ولی با لب تاب که وایرلس هست، حتما باید فی.ل فعال باشه تا سایت ها باز شوند.
مشکل از کجا هست؟ (تیک های پروک.سی هم فعال نیست)
(الان قدر شاتل را می دانم، چیه این اینترنت مخابرات!)
متاسفانه بیست نت سر کاربرانش رو داره کلاه میزاره من الان سرویس 2 مگ حجمی دارم به گفته خودشون سرویسهای حجمی اشتراک 1 به 1 دارند یعنی افت سرعت نباید باشه اما متاسفانه افت سرعت بسیار مشخصه و آزار دهنده از ساعت 2 بعد از ظهر به بعد سرعت به طور محسوس کاهش پیدا میکنه و نوسان زیادی داره و از 120 تا 230 روی 80 درصد لینکهای اروپا متغیره باقی سرعتشون بین 200 تا 240 اما لینکهای آمریکا که جای اصلیست حتی از لینکهای اروپا هم ضعیفتره و نوسانات شدیدتری هست به طور یقین بیست نت در حوضه شهر شیراز با مشکل جدی رو به روست و آن هم به خاطر تبلیغ های زیادی که شده هست، من که شنبه درخواست جمع آوری رو خواهم داد چون این وضعیت دیگه برام غیر قابل تحمل شده دوستان اگه نظری یا کمکی توی ISP ایده آل دارند که افت سرعت نداشته باشه ممنون میشم:n16:
چند ماه برای خونه 2 مگ از مخابرات شیراز داشتم خوب بود.
یک ماهه کردمش 128 بخاطر اینکه پول تلفن اومد 200 هزار تومن!
زنگ زدم پشتیبانی بعد 35 دقیقه انتظار و گوش دادن آهنگ پشتیبان راحت و با پر رویی تمام اعتراف کرد که ما به شما در حقیقت 64 میدیم تا اطلاع ثانوی.
همین الان درخواست جمع آوری زدم.
از من می شنوید گول تبلیغاتشو نخورید! اعتمادی بهش نیست.
شکایت کردم رگولاتوری انشاء الله که دفتر مرکزیشو بوسیله بمب هسته ای با خاک یکسان کنند :دی
صبانت فعلاً خوبه.نقل قول:
دیگه برام غیر قابل تحمل شده دوستان اگه نظری یا کمکی توی ISP ایده آل دارند که افت سرعت نداشته باشه ممنون میشم:n16:
سرعت 6 مگ یکماهه میده 35 تومن :n04:
ممنون چه طور باید سفارش بدیم سایت داره؟نقل قول:
کارهای ثبت نام از طریق سایت کاوش رایانه انجام میشه.
لیست قیمت ها هم توش زده.
فعلا وضعیت مخابرات بهتر شده بجای ساعت 2 ساعت 6 عصر سرعتش نصف میشه یعنی 12 ساعت سرعت واقعی ....احتمالا بدلیل ریزش کاربر ها بوده
tapatalk
این 6 مگی که گفتین 35 تومان کدام سرویس هست سرعت شبانش چه قدرهنقل قول:
من الان 6 ماهه حجمی از 2020 دارم وقتی تمام بشه حتما باید یکساله بگیرم؟؟؟
2-3 روزه ریز کارکرد برای من لود نمیشه، برا شما هم نمیشه؟
سرعت شبانه 6 مگ رو ننوشته توی سایت ولی:نقل قول:
- سرویس 128حدودا" 30 کیلوبایت در ثانیه
- سرویس 256 حدودا" 35 کیلوبایت در ثانیه
- سرویس 512 حدودا" 95 کیلوبایت در ثانیه
- سرویس1024 حدودا" 120 کیلوبایت در ثانیه
- سرویس 2048 حدودا" 130 کیلوبایت در ثانیه
کاووش رایانه شیراز جدیداً بهترین نماینده صبانت در کشور شده.
من درخواست جمع آوری دادم برای مخابرات. فردا باید درخواست رانژه صبانت بدم.
خوب 6 مگ روزانه کدام سرویس هستنقل قول:
لیست قیمت 6 مگنقل قول:
خوب 6 مگ روزانه کدام سرویس هست
چرا 2020 اینقدر خرابه خطش؟
میخوام بگم خطم رو آزاد کنند که از یه شرکت دیگه بخرم جواب نمیدن.
موقع وصل کردن فکر کنم 24 ساعت نشد وصل کردند! الان موقع جمع کردن ببین تو رو خدا چقدر ما رو عذاب میدن.
کسی نمی خواد جوابای ما رو بده ؟؟؟نقل قول:
سلام،
دوستان من به يه مشكل عظيم برخوردم خواهشن اگه كسي ميدونه كمك كنه،
من حدود 2 سال پيش از ماتريكس adsl گرفتم الان بخاطر كيفيت بدش ميخواستم جمع اوري كنم، امروز بعده يك هفته زنگ زدم ميگم چرا هنوز جمع اوري نشده ميگه ما خطو فرستاديم ولي الان ماله شركت ديگه فعاله (كارا امين ارتباط) من اصلا نميدونم اين شركته چي هست!
به شمارشونم زنگ ميزنم ميگه مسدوده! كسي ميدونه بايد چي كار كنم؟؟؟؟؟ اصلا اين شركت چي هست؟؟؟؟
سلام ،نقل قول:
1- فن اوا رو نميدونم تو شيراز چطوريه ولي فك كنم شركت متوسطي باشه ....
2- دستور tracert براي پيدا كردن مسير اينترنتته يعني ميبيني ديتايي كه ميفرستي ار كجاها و يا از چه كشورايي (بسته به ip كه درخواست ميكني تريس بشه) رد ميشه تا به مقصد برسه، در ضمن به هر نقطه ايي هم كه ميرسه ping time تا اونجا رو هم ميگه.....
برای من از اول این ماه لود نمی شود ولی هنوز وقت نکردم زنگ بزنم پشتیبانی ببینم چش شده !!!!نقل قول:
Sent from my LG-E975 using Tapatalk 4
دوستان اينترنت مخابرات بين چه ساعاتي سرعتش عاديه؟
يكي ميگه دو صبح تا دو نيم بعد از ظهر يكي ميگه 7 صبح تا 6 عصر؟!!
ممنون از پاسخ گویی تون :n16:نقل قول:
1- توی استان فارس کدوم شرکت ها ADSL رو با کیفیت ، پشتیبانی خوب ارائه میدن !! (واسه کافی نت میخوام )
2- یه مثال واسه این تریس میگی ؟؟
ممنون
خواهش ميكنم وظيفس;نقل قول:
1-كلا نت شيراز رو هواس هر شركتي هم خوب باشه سريع خراب ميكنه، ولي به نظرم براي پيدا كردن بد و بدترين بهترين كار اينه كه توي مركز خودتون پرس و جو كنين .... من خودم ماتريكس داشتم جديدا خراب شده.
2- بفرما دوست عزيز اين جا رو نيگاه كن كاملا متوجه ميشي : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینترنت بیست نت : داغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ غغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ غغغغغغون ! دوستان من بخوام خط جدید بنویسم باید برم مرکز مخابراتی یا دفتر خدمات ارتباطی ؟ قبلا یه بار توی دفتر خدمات ارتباطی نوشتم خط PCM نصیبم شد.اکجا برم که تاکید کنم حتما برای adsl میخوام ؟
من يه خط pcm دارم، رفتم مركز مخابرات درخواست دادم گفت يك ماهي طول ميكشه، فك كنم شما هم بايد بري مركز مخابرات....نقل قول:
يكي جواب منم بدهنقل قول:
پیج هم به زور دارم باز میکنم با بیست نت
پینگ روی 400 ( سرویس 256 نامحدود )
یکی جواب من رو هم بده :n16::n12:نقل قول:
من الان 6 ماهه حجمی از 2020 دارم وقتی تمام بشه حتما باید یکساله بگیرم؟؟؟
2-3 روزه ریز کارکرد برای من لود نمیشه، برا شما هم نمیشه؟
ببینید توی پنل هست یا خیرنقل قول:
زنگ بزنید 2020
دفتر خدمان ارتباطی تاکیید کنید و بنویسید فقط برای adslنقل قول:
سلام ، اقا من نميدونم چطور شد خر شدم رفتم اسياتك گرفتم ، :n08: :n08: :n08:
اقا اهريمن اين نيم بها ها چيه؟؟؟ در ضمن يه تست سرعت ميذاري ؟ممنون
خوب میومدی از خودم میگرفتی! بدون هزینه نصب و رانژه!نقل قول:
سرویس های داری شبانه نیم بها نصف ترافیک دریافت و ارسالی را محاسبه می کند در بازه زمانی نیم بها.
من خودم 512 با 10 گیگ ترافیک دارم شبها با سرعت حدود 65 دانلود میکنم قبلا هم اسکرین شات از میزان دانلود شبانه ام گذاشتم روزانه همه سرویس ها هم که بالا بسته میشه.
چند روزه خیلی سایت بد باز میشه
بقیه بیست نتی ها هم همین مشکلو دارن؟
نامحدودها ارهنقل قول:
الان چند روزه اینجوری هست