1 گواهی اشتغال به تحصیل بردم خطاب به شرکت شاتل برای استفاده ازاینترنت پور سرعتنقل قول:
چرا قطع میشه؟؟ مودمتون چیه؟نقل قول:
شبانه رایگان هم خودش اتوماتیک از ساعت 1 شروع میشه و کار خاصی لازم نیست انجام بدی:46:
Printable View
1 گواهی اشتغال به تحصیل بردم خطاب به شرکت شاتل برای استفاده ازاینترنت پور سرعتنقل قول:
چرا قطع میشه؟؟ مودمتون چیه؟نقل قول:
شبانه رایگان هم خودش اتوماتیک از ساعت 1 شروع میشه و کار خاصی لازم نیست انجام بدی:46:
کار خاصی لازم نیست انجام بدینقل قول:
اونم فقط برای اطلاع هستش 1 روزه مونده به اینکه سرویست تمام بشه برو و پرداخت کن:46:
نقل قول:
در پستهای 9339 و 9347 و 9800 و 9802 و 9860 مشکل خود را که شبها افت شدید سرعت و قطعی مکرر است،بیان کردم.شاتل برای سود بیشتر دو کار را انجام داده:1-فروش بیش از پهنای باند تخصیص داده شده به مرکز مخابراتی خاص 2-برداشتن محدودیت سرعت
دوستان یکی کمک کنه ایا کسی linksys wag200 داره که باشاتل کار کنه لطفا یکی راهنمایی کنهنقل قول:
سلام دوستان
من سرویس اکو 512 شاتل رو دارم ولی یه مشکل عجیبی وجود داره!
اگه 3 تا 4 ساعت از اینترنت استفاده نکنم سرعت اینترنتم خیلی میاد پایین،512 میشه 70 و بیشتر هم نمیشه تا اینکه مودم رو خاموش و روشن کنم تا به حالت عادی خودش برگرده!!!
شما چنین مشکلی رو با شاتل ندارید؟
ممنون
سلامنقل قول:
مشکلتون یکم عجیبه
شما از کجا متجه میشی که سرعتت میشه 70 ؟؟
مودمتون چیه؟
یکم بیشتر توضیح بده
کدوم شرکت ؟ من که شرکت ندارم !نقل قول:
یعنی الان من برم مدرسه بگم یک گواهی بدید ؟ من پیش دانشگاهی هستم.نقل قول:
از مدرسه نه از دانشگاهنقل قول:
ببین یا باید از دانشگاه نامه ببری یا شرکت
اگه تو فامیل کسی شرکت داشته باشه هم فکر کنم بشه :46:
فامیل؟نقل قول:
من یه مهر از شرکت یکی که هصل نمیدونم کی بود و کجا بود زدم پای برگ قرار داد، بردم دادم تحویل! کی به کیه! فقط اسم یه شرکت با شماره ثبتش لازمه!
یه خبر خوب ارشد قبول شدم....حالا میتونم 512 واقعی بگیرم....:31:از اونا که سرعت آپلودش 256 هستش....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ممنون میشم اگه لینکشو بزارید!:11:
نقل قول:
من 2-3 هفته است که 512 گرفتم .. با استفاده از جواز کسب مغازه مون!! البته مغازه جای دیگه است ولی قبول کردن ..
یعنی با جواز کسب مغازه واسه خونه مون که یه منطقه دیگه هستش adsl دادن ( نتیجه می گیریم زیاد سخت گیر نیستن)!!
فقط مهر مغازه یا شرکت رو حتما میخوان پای قرارداد!!
نقل قول:نقل قول:خب شما با اين وضع بايد 128 آرت برداري.نقل قول:
هر مهری رو قبول نمیکنن ... حتما باید شماره ثبت جواز یا مجوز شرکت داخل مهر درج شده باشه.نقل قول:
سلام دوستان
من 512 دارم و امروز برای اولین بار از یه سایت تورنت داونلود کردم ( با برنامه u torrent )
سوال من اینه که موقع داونلود خیلی upload دارم !!
آیا عادیه یا نه ؟ یه فایل 150 مگی رو تقریبا 30 مگ سند داشتم
نمیدونم عادیه یا نه ؟ اگه امکان داره پاسخ بدین
میدونم جاش اینجا نبود ولی برای اینکه اسپم نشه یه تست سرعت میزارم
در مورد مغازه ، مهر مغازه ما شماره ثبت جواز روش ثبت نشده !! ولی قبول کردن فقط اسم مغازه و زمینه فعالیتش رو تلفنی پرسیدن ، به همین سادگی!نقل قول:
نقل قول:
آگر قبال از تورنت استفاده كردي عاديه اگر هم نه با يه برنامه اينترنت سكوريتي چك كن ببين كدو برنامه ها از پهناي باندت استفاده ميكنند.
kasperky internet security 2010 واسه اين كار خوبه.:40:
نمیدونم. واسه ما که خیلی گیرشون بیشتره. البته خود اپراتور شاتل گفت گیر بیشترش بخاطر اینه که منطقه مخابراتی ما تازه راه افتاده و ممکنه خود مخابرات منطقه سختگیری کنه.نقل قول:
نهایتا همون 128 رو گرفتم... تا 2-3 هفته دیگه نامه دانشگاه میبرم براشون. دردسرش کمتره.
شاتل با اين مودم كار نميكنه.نقل قول:
zyxel,paradyon,asus با اينا بيشتر كار ميكنه توصيه ميشه از خودشون بخر با بيرون تفاوت زيادي نداره.
به به مباركه به ما هم بده فيض ببريم ارشد. راستي يه عكس با ما ميندازي؟:10::21:نقل قول:
شما اول برو توی سایت شاتل ببین ارسالت بیش از حد زیاده یا نه.نقل قول:
در حالت عادی معمولا نسبت دانلود به آپلود 7 به 1 هست.(بغیر از مواقع آپلود فایل به اینترنت)
فرق بين سرور ها فاصله هاست distance رو نگاه كن پايين.نقل قول:
با برنامه خود مودم هم اين كار امكان پذيره.
با برنامه emule هم ميشه.
منم 256
چرا اینقدر پایینه نامردا پس کی میخوان یه سرعت بالایی هم واسه ما بذارن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فاصله بيشتر شد ولي پينگ كمتر.جالبه
بله با پشتیبانی صحبت کردم ، الان 1 ماهه که میگن " در دست بررسی است " ولی همون آشه و همون کاسهنقل قول:
تلفن شما مال کدوم مرکز مخابراتیه ؟
منم فکر میکنم فقط بعضی از مراکز مخابراتی این مشکل رو دارن ، به دلیل ترافیک بالای اون مراکز .
اینم نتیجه تست های من تو بهترین حالت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
این تست ها که خیلی خوبه.
من سرویس 512 اکو دارم.اصفهان هستم و مرکز مخابراتی ولیعصر.
دوستان این یه داونلود از تورنت هستش 149 مگابایت
ببینید آیا آپلود عادیه یا زیاده ؟؟؟
lمودمم microlink هست.چند باری که قطع می شد ولی بعد درست شد تا 3ساعتی که ازش استفاده کردم قطع نشد.نقل قول:
انگار بدی نست مودمش.33 تومن گرفتمش
سلام.
مودم را هر دفعه که کارم تموم شد خاموش کنم طوری نست؟آخه یکی میگفت خراب میشه خاموش روشنش کنی.البته نه که پشت سر هم خاموش روشن کنم روزی 4 بار حدودا خاموش روشن می شه
نه مشکلی نیست خاموش بشه بهتر هست اگه روشن باشه گرم میشه عمر قطعات پایین میادنقل قول:
كاملاً عاديهنقل قول:
فقط يادت باشه اون قسمت پايين رو Status bar كه آپلود رو با U برات مشخص كرده، كليك راست كن و از Unlimited خارجش كن و بذار روي 1
اگر ديدي رو سرعت دانلودت مشكل ايجاد كرد (كه بعيد ميدونم ايجاد بشه) از روي 1 بذار 6
مودمهای وایرلس شاتل تا چند متر جواب میده؟
خیلی ممنونم
1 منظورت 1000kb/s هستش ؟
دوستان من سرعت دانلودم با رپیدشیر میانگینش 69 هستش با تورنت چقدر میشه؟؟؟ من الان شبی تقریباً 1300-1370 میگیرم با تورنت میتونم بیشتر بگیرم یا نه؟؟
میتونم با احتمال 90 درصد بگم که قطعا سرعتتون کمتر خواهد شدنقل قول:
البته سرعت در تورنت به خیلی چیزا بستگی داره
یه تاپیک داشتیم در مورد تورنت اگه بری مطالعه کنی خیلی بهتر متوجه خواهی شد(فکر مکینم تو انجمن فیلم بود تاپیکش)
آقا من از این شرکت دارم نومبد میشم ... اکانت هاش توی اهواز برای ECO افتضاحه ! اغلب کار نمیده و یا سرعت بسیار کمه !
کسی از دوستان این مشکلات رو داره ؟
نقل قول:
با نرم افزار DUMeter و BWMeter سرعت رو چک کردم
مودمم LinkSYS WAG54G2 هست.
اگه 4 تا 5 ساعت از اینترنت استفاده نکنم سرعتم میاد پایین! باید مودم رو خاموش و روشن کنم تا مشکلم حل بشه!!!!!!!!!!!!!!!
ممنون:10:
این پست رو فقط برای کاربرانی زدم که از صبا رفتن شاتل
الان چند روزیه که اینطوریه (مراجعه به امضام)
منم میخواستم چنج کنم ولی الان منصرف شدم :دی
1720 با 128 !!!!!!
ندیده بودم ایول به شاتل به مناسبت ماه رمضان 3 گیگ ترافیک ها رو اضافه کرده :31:
من 8 گیگ 6 ماهه 512 بودم شده 11 گیگ :31: