vpi و vci رو چک کنید بپرسید چند باید باشه
Printable View
vpi و vci رو چک کنید بپرسید چند باید باشه
پیشنهاد من:نقل قول:
برو به تاپیک خود های وب:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام میخوام یه اشتراک بگیرم که سرعت دانلودش 100kb و رایگان شبانه هم نداشته باشه یک ماه هم باشه محدود یا نامحدود فرقی نمیکنه فقط قیمتش مناسب باشه
با سلام . دوستان اگه ممکنه منو راهنمایی کنن. چند وقت پیش رفتم adsl بگیرم . گفتن چون خط شما فیبر نوریه باید از مخابرات بگیرین . رفتم مخابرات بهم گفتن پورت های منطقه شما پر شده و خط شما فاقد پرت است . متاسفانه از وایمکس هم نمیتونم استفاده کنم. یک سوال داشتم . میخوام بدونم تو مشهد میشه از شرکتی به جز مخابرات adsl گرفت . چون برای مثال تو بیرجند یک شرکت هست که رو کافوهای نوری adsl میده . اگه اشتباه نکنم آدرسش birjand.net بود . ممنون میشم جوابمو بدین
یکی از دوستان داشت ؛ میگفت تا 800 ؛ 900 دانلود سرعت میگیره ! بستگی به کیفیت خطتون و مرکز مخابراتی داره ..نقل قول:
طرحای شبانه رایگان هم مخابرات بد نیست ( منطقه به منطقه داره ) ؛ شاتلم ک بدرد نمیخوره چون میزنه محدودت میکنه !
کسی میدونه سرعت 512 اسیاتک چقدر دانلود میده
سلام دوست عزیز . بنظر من از های وب نگیر که پشیمون میشی . چرا ؟ چون کلاه بردار هستش یه کمپانی بی درو پیکر هست و میبینی در عرض 20 مین که فقط یه گوگل باز میکنی 40 مگ از حجمت کم میکنه. سر من که کلاه رفت عجیــــــــب . الانم از صبانت که هزار برابر بهترهست و هم پشتیبانی خوبی دارهنقل قول:
سلامنقل قول:
پیشنهاد میشه به تاپیکش مراجعه کنید:
دوستان عزیز بهترین سرویس دهنده تو اراک چیه؟
سلام بهترین و به صرفه سرویس دهنده ی اینترنت پر سرعت که قیمتاش خوب باشه سرعتشم افت نداشته باشه شبانه هم داشته باشه و افت سرعت دانلود شبانه هم نداشته باشه کدوم isp هست؟
به نظر مننقل قول:
بستگی به منطقه و مرکز مخابراتی داره
اولا که به قول آرمین جا بستگی به مرکز مخابراتی داره.نقل قول:
هیچ شرکتی نیست که شبانه رو به طوری که تا آخر محدود نکه به مشترک نحویل بدن یا اوایل سرعت بالاست برای جمع کردن مشتری بعد سرعتا رو میارن یا اینکه همراه با محدودیت هستن.افت سرعت هم همه دارن ولی بعضی شرکتا مثلا تو یکسال کل ساعت هاش به 3 ساعت نمیکشه بعضی شرکتا هفته ای 3 ساعت قطعی دارن.
قیمت هم که هر شرکتی یه جور سیاستی داره.
اگه اهل نامحدود هستی با سرعت پایین برو مخابرات که ارزونه ولی با قطعی بستگی به شهر داره.
اگه دنبال شبانه هستی که شاتل ماهانه میده ولی 3تومن میگیره با محدودیت سایت های خارجی و ترافیک.
آسیاتک هم که شبانه برای سرویس های 10 گیگ هست که سرعت واقعی رو شاید بده.
های وب که جدیدا خراب شده.
پارس آنلاین فعال خوبه.
صبا نت هم خوبه.
کسی تو این چند روزه افت سرعت داشته.مثلا سرعت دانلودم که هر شب روی 500 بود دیشب از 200 به بالا نمی رفت.کسی مشکلی نداشته؟؟؟ سرویسم مخابرات کرمانه.
شبانه 60 65 در شرایط نرمالنقل قول:
روزانه هم حداقل روی 2مگ بسته میشه
ببینید.یک سوال داشتم.
من در حال حاضر دارم از اینترنت 1024 مبین نت استفاده میکنم
مصرف اینترنت چقدر بیشتر خواهد بود اگر از اینترنت 2048 استفاده کنم؟؟؟؟؟
ایا 1 ساعت وبگردی و باز کردن سایت ها و انجمن ها برای 2048 دوبرابر 1024 حجم مصرفی بیشتری داره ؟؟ یا خیلی کمتر خواهد بود؟؟
اگر منظورتون سرعت مبین نت هستنقل قول:
پیشنهاد می کنم به تاپیک مبین نت مراجعه کنید
سلام.
سرویس اینترنت کدوم شرکت بهتره برای سمت لویزان و شیان؟
من می خوام شبانه رایگان باشه و طول روز هم متوسط سرعت دانلود 100 تا 150 رو داشته باشم.
سلامنقل قول:
به تاپیک استان مربوطه و یا شرکت مراجعه کنید تا سریع تر پاسخ مورد نظر رو دریافت کنید
با تشکر
سلام دوستان من زمانی که اسپلیتر به مودم وصل میکنم اینترنتم سرعتش مثل دایل آپ میشه ولی زمانی که اسپلیتر رو بر میدارم درست میشه میشه من رو راهنمایی کنید در ضمن اسپلیتر رو روی یه مودم دیگه امتحان کردم درست بودش .ممکنه از تنظیمات مودم باشه؟؟؟؟
سلام دوستان من زمانی که اسپلیتر به مودم وصل میکنم اینترنتم سرعتش مثل دایل آپ میشه ولی زمانی که اسپلیتر رو بر میدارم درست میشه میشه من رو راهنمایی کنید در ضمن اسپلیتر رو روی یه مودم دیگه امتحان کردم درست بودش .ممکنه از تنظیمات مودم باشه؟؟؟؟مودم 2730u dlink
سلام دوستان
راستش میخواستم برای یکی از آشناهامون یک سرویس اینترنت بگیرم،خونشون خط تلفن نداره
لطفا دوستانی که از هرکدام از سرویس های ایرانسل، مبین نت و رایتل استفاده کردن تجربشون رو در اختیار ماهم بذارن :)
می خواستم ببینم از سرویس های زیر کدومشون سرعت و کیفیت بهتری دارن و از لحاط هزینه مناسب ترن ؟
وایمکس مبین نت
وایمکس ایرانسل
3G رایتل
راستی ساکن مشهد هستم
البته من مشهد نیستم ولی تجربم رو میگم !!!نقل قول:
من هم مبین نت داشتم و هم ایرانسل !!! کیفیت ایرانسل رو که به 100 تا مبین نت هم نمیدادم !!! ولی ایرانسل سرعت هارو واقعی میده و شبانه نداره در حالی که مبین نت سرعت رو بالاتر میده و شبانه هم داره !!!
ولی از این طرف رایتل هم پینگش بهتره و لی نه شبانه داره و نه سرعت زیاد بالایی در ضمن گرون هم هست
سلام
شاتل تازگیا سرعت شبانه اینترنتمو بین 10 تا 15 کیلوبایت رسونده . حالا یه چند تا سوال دارم رفتم شرکت میگن میتونی اینترنت نامحدود art بگیری اما ماهی بیشتر از 100 گیگ نمیتونی دانلود کنی! آیا راست میگن؟
اگه بخوام از یه جای دیگه اینترنت بگیرم کدوم شرکت بهتره که سرعت شبانه رایگانش خوب باشه؟
تو شهر ما شاتل و مبین نت و جنوب و پارس آنلاین و مخابرات و یه دو سه تا شرکت دیگه که یادم نمیاد فعلا خدمات میدن.
درودنقل قول:
چه سرعت دانلودی در زمان رایگان مدنظرتون هست تا بهتون پیشنهاد سرویس بدم؟!
از من شاتلEco512هستش قبلا سرعت دانلود شبانه و روزانه یکسان بود بین 250 تا 290 بود. خوب هرچی بیشتر باشه بهتره. شما چی پیشنهاد میدین؟
راستی اینترنت نامحدود حداکثرش 100 گیگه؟ چون من یجا تو نت خوندم که نهایتش 40 گیگه و فقط واسه تبلیغات میگن 100گیگ
کدوم شرکت سرعت شبانه رایگان بهتری داره. یعنی اگه 512 ازش بگیرم حداقل شبانش از 100 کیلوبایت بیشتر باشه
نقل قول:512 آسیاتک سرعت دانلود شبانش 60 65 هستنقل قول:
50 تا 60 که کمه. ممکنه بین 40 و 30 هم برسه و بالاتر نره بهرحال ممنون
کسی از مشهد از عصر انتقال داده سرویس داره اگر یک تست بذاره ممنون میشم
های وب نگیرید که واقعا پشیمون میشید!
هفته اول بهتون 6 تا 8 مگ هم میده
هفته دوم میاد رو 4 تا 3 مگ
هفته سوم میاد رو 1 مگ
هفته چهارم میاد زیر 500 کیلو بایت!!!
الان من اگه تا 250 هم بگیرم کلی شادم!!!
تازه قطع شدنای مداومش که از همون اول هست که تماس هم بگیرید میگه اینجا مشکلی ندارین و از طرف خط طونه!!! دروغگوهای ...
تستایی که قبلا ازش گرفتم رو میذارم ببینید
مزخرفترین شرکته
گول نخورین نخرید ازش
با درود
دوستان، بهترین شرکت خدماتدهنده برای جنوب تهران، نزدیکای شهرری کدومه؟ فقط میخام که شبا اینترنت رایگان داشته باشه و همچنین سرعتاش ثابت باشه، یعنی نمیخام یه بار سرعتش دوبرابر سرویس اصلی باشه و یه بار دیگه به یک کیلوبایت در ثانیه برسه. مرسی از راهنمائیتون!:n16:
فروش ویژه اینترنت پرسرعت فقط 5 هزار تومان به مناسبت میلاد حضرت رسول اکرم(ص) (ویژه 29 دی ماه)
==================================
اشتراک 128 کیلوبیت 3ماهه با 3گیگ حجم. فقط 5 هزار تومان(ویژه مشترکین جدید)
اشتراک 4096 کیلوبیت 2ماهه با 3گیگ حجم. فقط 5 هزار تومان(ویژه مشترکین جدید)
نحوه ی محاسبه ی ترافیک مصرفی سرویس های ADSL داخل ایران چطور شده؟
مثل اینکه دیگه ترافیک ارسالی (upload) محاسبه نمیشه و فقط ترافیک دریافتی رو محاسبه میکنن. درسته؟
دقیقاً شماره و لینک این مصوبه رو کسی داره؟
دوستان ADSL خوب با تعرفه پایین از کدوم سرویس دهنده پیشنهاد می کنید؟
من ساکن تهران هستم. خود تهران. منطقه منیریه
حداکثر ماهی بین 10 تا 13 تومن می تونم هزینه کنم پس نامحدود نمیخوام.
سرویس دهنده های زیادی هستن ولی نمیدونم کدومشون با این قیمت سرویس بهتری میدن
سرعت بین 256 و 512 برام کافیه. اگه بالاتر هم باشه که خوبه. منظورم اینه که 256 هم کارم رو راه میاندازه ولی خب بالاتر ولی تو این رنج قیمت خیلی بهتر هست.
میخوام چهارتا آهنگ دانلود کنم، ایمیل چک کنم و کلا کارهای روزانه اینترنتی
از کدوم سرویس دهنده ها پیشنهاد میدید؟
در ضمنف اگه سرویس دهنده ای باشه که اینترنت رو بتونم با موبایل هرجایی هستم داشته باشم خیلی خوبه. مثل همین مبین نت که یه دستگاه هایی داره واسه این کار. شرکت های دیگه ای هم از این خدمات دارن؟
سپاس
من که پارس رو پیشنهاد میدم (البته هر چند تعرفه هاش شاید چندان مناسب نباشه)نقل قول:
برای کار شما ۲۵۶ پارس(که رو ۹ مگ بسته میشه) از نظر من عالیه اما باید حساب ترافیک و حجمت رو هم بکنی.
برای همراه بودن چارهای جر گرفتن وایمکس یا رایتل ( با یه مودم 3G که به لپتاپتم وصل کنی) نیست چون خط تلفن رو که نمیتونی دنبال خودت ببری :n02:
سلام به همه میشه نقشه صفحه الومینیوم پشت انتن مودم و روش نصبش را برای افزایش قدرت وایرلس مودمم بدید
کسی نبود ؟؟؟؟:n15:نقل قول:
سلام دوستان من از شركت كيان ايران مي خوام سرويس بگيرم كه سرعت دانلود خوبي داشته باشه :n01: حالا من يه ليست تهيه كردم اولويت بندي بهترين رو اگر دوستان بگن ممنون ميشم.
سلام
کسی میتونه با ماهی 20 هزار تومان و حجم 8 گیگ یا بیشتر سرویس معرفی کنه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينترنت پرسرعت حامي 06 گيگ در ماه (1 تا 8 صبح نيم بها) 200,340 ريالنقل قول:
اينترنت پرسرعت چالاک 06 گيگ در ماه (1 تا 8 صبح نيم بها) 221,540 ريال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینترنت پرسرعت چلچله 06 گیگ در ماه (1 تا 5 صبح نیم بها و تا 8 رایگان ) 263,940 ريال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينترنت پرسرعت چالاک 10 گيگ در ماه (1 تا 8 صبح رايگان) 290,440 ريال