با سلام مجدد
ویندوز من xp هستش
Printable View
با سلام مجدد
ویندوز من xp هستش
0-نقل قول:
1- بی خیال ، مطمئنی مشکل از خط نیست؟ قضاوتتون مثل اینه که ، یه BMW تو ترافیک خیابون ولیعصر تهران گیر کنه و ما بگیم این ----- ترین ماشین هست !! Tp-Link مودم های خوبی داره و خیلی ها راضین. مدل مودم رو هم ذکر کنید بهتره.
2- تاحالا با مودم دیگه ای تست کردی؟ شاید مشکل خط و نویز اون باشه!
3- یه Ping از همین مودم بگیر ببینیم اوضاع از چه قراره؟
4- تو تنظیمات مودمتون یه قسمتی اون آخرا هست که وضعیت خط رو بهتون تو یه جدول میده ؛ یه عکس ازش بذار.
5- تا حالا Firmware مودم رو عوض کردی؟
-------------------------
1- موفق شدی ریست کنی؟ الآن میتونی وارد کنترل پنل مودم (192.168.1.1) بشی؟نقل قول:
2- تو سیستم روی آیکن شبکه Local Area Network تو Network place راست کلیک کنید و گزینه ی Properties رو انتخاب کنید.
3- روی TCP/IP کلیک کنید و دکمه ی Properties رو بزنین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- همه چی رو بذارین رو اتومات ( البته میتونید IP سیستم ها رو در اینحا دستی تنظیم کنید که توصیه نمیکنم و بهرته این کار رو بسپریم به خود مودم)
تا اینجا از طرف سیستم کار تمومه. اگه مشکلی ندارشتی ، بریم مرحله بعد . .
نه مشکلی ندارم اگه زحمتی نیست بریم بعدی
خوب اون طور که من تو فایل راهنمای پارس آنلاین دیدم این از روش تنظیم دستی استفاده کرده. واسه همین TCP/IP رو اتومات نذاشته و همچنین تو مرحله ی سوم گفته واسه DHCP حالت None رو انتخاب کنید.نقل قول:
ولی همونظور که گفتم بهتره DHCP رو فعال کنیم. اینجوری احتمال تداخل IP سیستم با دستگاه های دیگه مثل موبال و ... کمتر میشه.
1- خوب من الآن راهنمای مودم شما رو دانلود کردم. این طور که میبینم با عکس هایی که تو راهنماها دیدم فرق داره؟!؟! شکلش مثل زیره یا راهنمای پارس آنلاین؟
2- شما ببین تو منوی مربوط به DHCP چه گزینه هایی هست. اونی رو انتخاب کن که فعالش میکنه. ولی بعد به مقادیر زیرش دست نزن.
ولی واسه VPI/VCI همون 0 و 35 رو وارد کن و تو مرحله ی بعد هم Username & Pas مربوط به ISP رو بده.
متاسفانه هر کاری میکنم کنترل پنل مودم نمیاد 2 بار ریست کردم شرمنده که وقت شما را گرفتم
ببخشین اما من نمیدونم چطور باید پینگ مودمم رو تست کنم ، مدلش هم TD-8817 هستش ، با تشکر .
با سلامنقل قول:
یعنی اینکه پینگتون چند هست؟
توی سایت speedtest.net برید و یه تست بگیرید ازش
موفق باشید.
این چه حرفیه؟ فروم رو واس همین زدن !:46:نقل قول:
اتفاقا من واسه همین توی 2 پست قبل تر گفتم :
که گفتی آره !!:20:نقل قول:
1- موفق شدی ریست کنی؟ الآن میتونی وارد کنترل پنل مودم (192.168.1.1) بشی؟
1- شما وقتی 192.168.1.1 رو میزنی ، چی میشه؟ چون الآن مودم کلا ریست شده و باید همین IP اش باشه!
با اینترنت اکسپلورر هم تست کن.
2- تو منوی استارت و تو کادر RUN عبارت cmd رو تایپ کنید و بعد تو داس عبارت ping 192.168.1.1 رو تایپ کنید و enter کنید و از نتایج یه عکس بذارید ببینیم چی میگه؟
-----------------------
تو منوی استارت و تو کادر RUN عبارت cmd رو تایپ کنید و بعد تو داس عبارت ping 192.168.1.1 رو تایپ کنید و enter کنید. همین کار رو با این عبارت انجام بدین ping ww|w.yahoo.com و هر دو نتیجه رو بذارین (اون خط وسط رو نذارین)نقل قول:
با سلام
من يه مودم linksys wga120n خريدم. ولي تو نصبش تا حالا موفق نبودم. ميشه يه توضيحي در مورد نصب راحت اين مودم بهم بدين؟
اين اروري هست كه تا الان باهاش روبرو شدم.
لب تابم vostro 1000 هستش.
شما اگر با وایرلس می خواهید از طریق ویزارد مودم رو کانفیگ کنید نمیشه.نقل قول:
بهتره 192.168.1.1 رو داخل مرورگر بزنید و یوزر و پسورد هم admin بعد داخل صفحه اول تنظیمات رو انجام بدید.
سلام
دوستان من یه مودم وایرلس DLink دارم که دو تا لپ تاپ از طریق وایرلس و یه pc از طریق پورت های شبکه به نت متصل میشن ..
میخواستم بدونم وقتی هم زمان همه متصل میشن سرعت چقدر کم میشه ؟ و راهی هست که تنظیمات شبکه رو
طوری تغیربدیم که یه کامپیوتر با سرعت بیشتری نسبت به سایر کامپیوتر ها به نت متصل شه و کامپیوتر های دیگه
سرعت کمتری داشته باشن و استفاده اونا تا ثیر چندانی رو سرعت نداشته باشه ؟ یعنی بشه اونا رو محدود کرد ؟
سلامنقل قول:
بعضی مودم ها این قابلیت رو دارن که برای کاربرها سطح دسترسی تعیین کنن (مثل asus-wl600g). مدل مودمتون چیه؟
سلام عبارت cmd را توی قسمت run تایپ میکنم این اخطار را میده
قسمت رفع اشکال مودم نوشته
در صورتیکه نمیتوانید از طریق اینترنت اکسپلور در ویندوز اکسی پی یا ویندوز سرور 2003 صفحه تنظیمات مودم را باز کنید مطمئن شوید که allow pop-up windows یا java script یا permissions java و internet security level در حالت low قرار دادید
بعد نوشته برای این کار مسیر را دنبال کنید کنترل پنل - اینترنت اپشن - سکیوریتی - custom level
من وارد نیستم واز این سر در نمی اورم البته تو دفترچه راهنما نوشته
با سلامنقل قول:
Variable های ویندوز بهم ریخته -
برای این مشکلتون اینجا مطرح کنید تا دوستان راهنمایی کنن
ویندوز XP
موفق باشید.کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=183
با سلامنقل قول:
دوست عزیز داخل control panel بشید - از منوی استارت
بعد به حالت switch to classic view برید از پانل سمت چپ
بعد گزینه ی internet option رو انتخاب کنید و مراحل رو طی کنید
سپس تب security و در قسمت custom level تغییرات رو انجام بدید
موفق باشید.
با سلام
دوستان من چند سوال در مورد نحوه صحيح استفاده از مودم وايرلس دارم.
نوع مودمم: linksys wga120n
1. ايا شبها كه از مودم استفاده نمي كنيم بايد خاموشش كنيم؟ چون من شنيدم كه امواج وايرلس شايد براي سلامتي انسان زياد خوب نباشه. سواي اون مودم وقتي بطور دائم روشن باشه ايا داغ نمي كنه؟ ايا اين مساءله مشكلي رو براي مودم ايجاد نمي كنه؟
سلامنقل قول:
زياد فرقي نميكنه
ميتونيد خاموشش كنيد
تو دنياي امروز همه چي براي سلامتي انسان خطر داره
شما وقتي توي شهر راه ميريد تحت تاثير كلي از امواج هستيد
همين موبايلها كه هميشه با ما هستن
ممكنه داغ كنه ولي مشكلي پيش نمياد
الان مودم من 1 سال روشنه
مشكلي ايجاد نميشه نگران نباشيد
linksys هم برند خيلي خوبي هست
با تشكر:11:
سلام
میخواستم بدونم Bridge نسبت به PPPoE برتری ای داره؟
سلامنقل قول:
تو سرعت و پایداری نه.
بارزترین فرقشون هاشون :
1- تو حالت PPPoE با روشن شدن مودم خودش به اینترنت وصل میشه و نیازی به کانکت کردن با سیستم نیست ولی تو حالت Bridge باید حتما روی آیکنش تو سیستم کلیک کنید.
2- تو حالت Bridge مودم نمیتونه اینترنت رو با دستگاه هایی که با Wirelessبهش وصل شدن ، به اشتراک بذاره و فقط سیستم های متثل با LAN به اینترنت دسترسی دارن ولی تو PPPoE این محدودیت نیست.
نقل قول:
مدل مودم DLink DSL- 2640u
تا اونجا که من می دونم این مودم همچین قابلیتی رو نداره . ولی شاید بتونید از قسمت Qos یک تنظمیات ابتدایی انجام بدید.نقل قول:
سلام
آقا این Packet Loss چیه ؟؟ وقتی با پینگ تست ، تست میگیرم دو تا سرور تست کردم Packet Received مشکل داره و بخاطر این 2% Packet Loss میده .
اتلاف بسته (Packet Loss) چیست؟نقل قول:
همانطور که از نامش مشخص است، اتلاف بسته زمانی اتفاق می افتد که بسته یا بسته هایی از داده که قرار است از طریق خطوط ارتباطی به کامپیوتر مقصدشان برسند، نمی رسند. اتلاف بسته در انتقال فایل و کار با ایمیل فاکتور بسیار تعیین کننده ایی است.
اگر داخل cmd عبارت زیر رو تایپ کنید و Enter کردید و پکت لاست داشتید با پشتیبانی تماس بگیرید .
ping 4.2.2.4 -n 10
سلام قیمت LINKSYS WAG54G2 رو میخوام،قیمت روز لطفا!
این مودم دیگه تولید نمیشه به جای اون Wag120n می تونید بگیرید بین 70 تا 80 تومن. برای قیمت روز با ساخت سیستم تماس بگیرید تا شماره نمایندگیشون رو بهتون بدند.نقل قول:
خوب من میخوام دست 2 مودمم رو بفروشم میخواستم یه قیمت عادلانه باشه!؟WAG54G2
فکر نکنم از 35 تومن بیشتر ارزش داشته باشه چون وایرلسش G هست.نقل قول:
سلام به همه:11:
من میخوام یه مودم بخرم که:
دو شرکت صبانت و شاتل ساپورتش کنند.
پورت شبکه و وایرلیس داشته باشه.
محوطه تحت پوشش وایرلسش زیاد باشه به طوری که حداقل سه طبقه (4 متری یعنی 12 متر ) رو با سقف (سه تا سقف) رو جواب بده.
دو سه تا وایرلس جواب بده (مثلا دو لپ تاب و یک موبایل و یک لن دسکتاپ آخه برای مصرف چند نفر میخوام)
سرعت و کیفیت و دوامش (عمرش) خوب باشه طوری که بعدا اذیتمون نکنه.(البته سرعت هر چی باشه بیشتر از اینترنت ایرانه)
قیمتش هم حدود از 60 تا 120 باشه
چه مودمی پیشنهاد میکنید؟ (اصلا همچین مودمی هست؟:46:)
Linksys Wag160n رو پیشنهاد میکنم ولی اگر بیشتر می تونید هزینه کنید Wag320n خیلی بهتره و بردش هم بیشتره. پورتهاش هم 1 Gbps هست.نقل قول:
سلام
مودم td-8811 یا ASUS am602 ؟
به چه دلیل ؟
سلامنقل قول:
من هر وقت پینگ میگیرم مثلاً اگه 4 تا درخواست باشه ممکن یکیش Request Timed Out بده و الان هم گرفتم از 10 تا 2 تاش Loss شد لازم با پشتیبانی تماس بگیرم ؟؟ در ضمن سرعت دانلودم خیلی نوسان داره ممکن بخاطر این باشه ؟؟
منظور از نوسان این نیست که یکروز خوبه یه روز بد یعنی همیشه تو یک محدوده در نوسان است .
حتما با پشتیبانی تماس بگیرید . پکت لاست تو نوسان سرعت شما بی تاثیر هم نیست.نقل قول:
لطفآ یکی به سوال منم جواب بده
8811 به دلیل اینکه ارزونترین مودمه 1 سال گارانتی تعویض داره و خودم 3 ماهی هست دارم و داره پا به پای Linksys Wag160n کار میکنهنقل قول:
سلام
الان زنگ زدم پشتیبانی گفتند که PING مشکل نداره الان هم که مودم را چند دقیقه خاموش کردم دوباره روشن کردم پینگ یاهو ، گوگل ، 4.2.2.4 را میگیرم اصلاً Packet Loss نمیشه ولی با PingTest.net هنوز مشکل داره مثلاً 2% یا 4% packet Loss میده ؟؟ چکار کنم ؟؟
سرعت دانلود هم گقتند با یک Download Manger دیگه چک کنم . مشکل در دانلود اینه که سرعت دانلود درسته که بالاست ولی نوسانش خیلی زیاده مثلاً بین 110 تا 180 -190 نوسان داره حتی تا 80-90 هم پایین میاد یا تا 220 هم بالا میره ولی بیشتر همون 110 تا 190 هست این معمولی ؟؟ به نظرم یکم غیر طبیعیه این همه نوسان در دانلود درسته ؟؟
سلام مجدد
من گزینه DSL MODULATION را که توی مودم LINKSYS WAG 120 N هست را دست نزدم یعنی Multimode هست . لازم عوضش کنم ؟؟ اگه آره چی باید بزارم ؟؟ تو HELP نوشته بود با ISP تماس بگیر ولی ...... حالا حتماً باید از ISP پرسید ؟؟
اگر با Idm دانلود می کنید طبیعیه. شما نوع سرویستون و شرکت مربوطه رو نگفتید؟!نقل قول:
در مورد پینگ تست هم ممکنه سروری که ازش تست میگیرید مشکل داشته باشه یا isp شما کلا با اون مشکل داره.
نیازی نیست تغییر بدید چون اگر Multimode خود مودم بهترین گزینه رو انتخاب میکنه.نقل قول:
سلام... من یک BILLION BiPAC 7300G RA دارم... برای تقویت سیگنال یک آنتن 8dbi مارک TP-Link گرفتم... آیا استفاده از آنتنی غیر از آنتن استاندارد به دستگاه صدمه میزند؟
سلامنقل قول:
مبارکتون باشه. هیچ مشکلی نداره. تو این مودم ها برای همین آنتن ها رو External میذارن که کاربر بتونه با تعویض اون ، برد رو زیاد کنه
موفق باشید . . .
خیلی ممنونمنقل قول:
:11:
یک آزمایشی هم به شرح زیر انجام دادم، آیا برای همه دستگاه ها همینه؟
یک کارت USB شبکه بی سیم TP-Link TL-WN722N گرفتم و آنتن 4dbi اون رو با یک آنتن 8dbi از TP-Link عوض کردم...
اما نتیجه ای در بر نداشت و فقط نویز کم شد...