اوه اوه سرعت امده روی 18-20 اسیا داغان شده که باز الان مخابزات 128 تا ثابت مبگبره این آسیاتک پوکیده رسما
دیگه اینجوری واقعا نمیشه تحمل کرد شبانه 2 مگ داره در حد دایال آپ میگیره
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
Printable View
اوه اوه سرعت امده روی 18-20 اسیا داغان شده که باز الان مخابزات 128 تا ثابت مبگبره این آسیاتک پوکیده رسما
دیگه اینجوری واقعا نمیشه تحمل کرد شبانه 2 مگ داره در حد دایال آپ میگیره
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
کی قراره ما یه اینترنت درست داشته باشیم ؟؟ بدون استرس قطعی و پینگ و تک کانکشن و محدودیت دانلود و اینا ؟؟
وضعیت اینترنت من خیلی خراب شده
پینگ زیاد سرعت کم
با این وضع که پهنای باند اینترنت را از پهنای باند اینترانت جدا کردن و دومی را نسبت به اولی با قیمت خیلی کمتری خرید و فروش میکنن بین خودشون(زیرساخت و دلالانش) در عمل ارتباط با دنیای بیرون داره محدود میشه به حداکثر همون ۱۲۸ کیلوبیت مثلن سرویس دو مگ میخرید ولی اینترنتش ۳۲ کیلوبایتیه و اینترانتش واسه ارتباط با سایت صدا و سیما و امثالش که میزبان داخل مملکت دارن ۲۰۴۸ کیلوبیته. اینجوری میگن اون محدودیت ۱۲۸ را هم ورداشتهان!
دوستان من سرویس 256 ماهی 8 گیگ از پارس انلاین میگیرم به قیمت 31,000 تومن
میخوام برم رو سرویس 512 نامحدود شرکت آسیا تک به قیمت 36.000 تاره چون نقره ای هست فک کنم 1به 6 هست
این کارو کنم بهتر نیست ؟؟؟ زنگ زدم پارس ان لاین میگم خط و جمع کن یه ساعت مخ مارو خورد میگه 128 نامحدود مارو بگیری ماهی 28,000 تومن به نفعته
ممنون میشم راهنمایی کنید چی کار کنم ؟؟؟؟
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما پینگت چنده؟
من گیج شدم تو این تایپیک اسیاتک به نظر شما ارزش داره من از اسیاتک سرویس بگیرم؟ من 256 میخوام پینگ که گفتید 300 ،
ایا پینگش میاد پایین تر؟ البته بره بازیم نیست (ولی نمیخوام تا یه صفحه لود بشه خاله قورباقه برسه خونش)
( البته اگه جای دیگه هم توصیه میکنید بفرمایید البته قیمتش مثل اسیاتک پایین باشه من 10 -12 گیگی دانلود دارم معمولا
همین الان برام sms زدن که امروز از 2 تا 4 سرویس دچار اختلال میشه بخاطره نصب تجهیزات جدید در مرکز شهید عاطف ! همین بعد sms هم قطع شد سرویس
من دیشب سرعت شبانه ام خوب بود. از 170 - 180 شروع شد و صبح هم به 300 - 400 رسیده بود. مرکز مخابراتیمون رو هم دیروز بهسازی کرده بودن مثل پست بالایی. احتمال داره اون تاثیر داشته باشه.
برای من که بازم تغییری نکرد فک کنم تچیزات جدید فیلترینگ 1392 بوده منظورشون :n15:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان پیج جدید در ف یس بوووک راه اندازی شد. علاقمندان بیان و لایک کنن . دوستان آسیاتکی به همراه کارشناسان...
دانلود دیشب بنده در 6 ساعت 7.5 گیگ که البته چون پارت ها سنگین بود دیر DC کرد چون داشت قسمت هاشو بهم وصل میکرد idm
[QUOTE=arashrahimiaryan;7574864] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان پیج جدید در ف یس بوووک راه اندازی شد. علاقمندان بیان و لایک کنن . دوستان آسیاتکی به همراه کارشناسان...[/QU
دوست عزیز آیا بهتر نبود اسم پیج رو میزاشتی آسیاتک ایران آیا؟ من لایک کردم
طرحت چیه:n19:نقل قول:
512 ماهی 10 گیگ :دینقل قول:
دوستان سایت های آپلود برای شما هم مشکل دارن؟
دوستان اسم پیج رو به آسیاتک ایران تغییر دادیم.
طرح 512 برنزی نامحدود کرج
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
دوست عزیز من آسیاتک ندارم پارس آنلاین استفاده میکنمنقل قول:
دوست عزیز من 128 نامحدود پارس را 6 ماه پیش داشتم به مفت هم نمی ارزهنقل قول:
تا 20 گیگ سرعتش اکثر اوقات بین 30 تا 40 بود فقط بعضی اوقات تا 128 میرفت به پشتیبانی هم که گفتم گفت که ما تا حداکثر 1 مگابیت نوشتیم یعنی سرعت تا این مقدار میره ولی قرار نیست در همه ساعات این مقدار باشه بعد 20 گیگ هم که خب طبیعتا زیر 16
من تا الان 512 نا محدود اسیا نداشتم ولی با این تست هایی که دوستان میزارن خیلی خیلی بهتر از پارس 128 نامحدود
دوست عزیز این نقره و طلایی اسیا فرقش تو ضریب تهسیم نیست فرقش اینه که جایزه چند گیگ ترافیک سرعت بالا داره و بعد از اتمام اون سرعت مثل سرویس برنزی میشه (یه چیزی مثل طرح جایزه مصرف منصفانه پارس انلاین)
این سرویس نقره ای که شما میخوای بگیری 6 گیگ ترافیک سرعت بالا داره
عکس دسکتاپت خیلی قشنگه برام آپ میکنی رفیق ؟ یا آدرس بده مرسی arsenal2012
پینگ فقط پینگ خودم :
:n19:
سلام من مشهدم گویا فقط اسیاتک و مخابرات واسه خط ما جواب میده! حالا می خوام بدونم سرعت اسیاتک تو مشهد چجوریه؟ من زیاد وبگردی دارم و یه 3-4 گیگی دانلود در ماه ! به نظر شما باید نامحدود بگیرم یا محدود هم میشه گرفت! مرکز مخابرات امیرالمومنین هستم راسته اینجا اسیاتک جواب میده؟
قبلا مبین نت داشتم الان با ساخت و ساز های بی رویه دیگه انتن نمیده مجبورم مهاجرت کنم گرچه هم سرعتش بد بود هم قیمتاش خیلی گرون! توصیه میکنم کسی نگیره مگه مجبور بشه یا بخواد مودمو هی جابجا کنه!
اقا منم بالاخره بعد ۵روز سرویسم وصل شد، ۵۱۲ برنزی گرفتم فعلا.
سرعتش ولی حدود ۴۰۰Kb ه....
امروز وضعیت اوکی بود
128 محدود
امروز چند ساعت رفتیم رو حالت اینترانت!
فقط سایتهای داخلی باز میشد!
درسته برا من از 5:30 اینطوری شدنقل قول:
خیلی ترسناک بود:n02:
درسته . مال منم اینطوری شد ! البته من پارس آنلاین دارم . از ترسناک یه چیزی اونور تر بود :n02:نقل قول:
سرعت حالت اینترانت بالای 4 - 5 مگ بود فکر کنم ، یعنی همه سایت هایی که آدرس ir. داشتن با سرعت نور باز میشدن !
400 یا 40؟:n04::n04:نقل قول:
تست 512 نامحدود برنزی سرور لندن :
بازم پینگ خیلی بد ...
اگه این آسیاتک وضعیت پینگش درست میشد و میومد زیر 200 بدون شک
بهترین سرویس دهنده اینترنت تو ایران بود ...
به به !
فکر کنم مشکل سراسری باشه
مال من که از ساعت 4.5 تا 7 بعد از ظهر قطع شده بود زنگ میزدم تهران بوق اشغال میخورد. تمام این افت سرعت ها هم به خاطر چیلتر شدن بیش از حد سایت ها هست و همینطور بیشتر میشه
ایول بابا شما تهران بودید؟ شرمنده که یادم نمیاد :n16:نقل قول:
نه دوست عزیز ( فارس - آباده )نقل قول:
نقل قول:
:n04:
:n30:
سلام
من ماه اولمه که میخوام تمدید کنم
با Quick Task تمدید کردم مبلق هم پرداخت کردم ولی هنوز تمدید نشده.....
قبلش هم به روز رسانی کردم که شد 22 وم
330 مگ هم مونده
حالا طول میکشه تمدید شه ؟
الان زده که
* نام کاربري شما مجاز به تمديد ديگري نميباشد *
طول میکشه یا زنگ بزنم پشتیبانی ؟
من هم از همون قسمت انجام میدمنقل قول:
معمولا به این شکله که بعد از 12 شب سرویس جدید فعال میشه