الان که من مشکا دارم چه کار کنم؟؟نقل قول:
Printable View
الان که من مشکا دارم چه کار کنم؟؟نقل قول:
سلام دوستان
جالبه، هم نود 32 و هم کسپراکسی، برنامه هایی که توی بسته های نرم افزاری هستند رو به عنوان تروجان و یا ویروس می بینند. اگه مشکلی پیش نمی یاره، کاری به این پیغام هاش نداشه باشم
از طرفی، حتی کی بورد کم می یاره و جا می مونه. در حالیکه با نود 32 یا اویرا، اینجوری نمی شد.
نقل قول:
سلام
اون بخاطر انواع پچ و کرک هایی هست که برای فعال سازی نرم افزار ها توی اون بسته ها قرار میدن و هیچ مشکلی
هم ندارن ، چون عملکرد اکثر این فعال سازها شبیه به ویروس هستش ، اما اینها خطری ندارن .
لطفا راهنمائی کنید .
من از KIS2012 استفاده میکنم . چطور میتونم تنظیمات را تغییر بدم که مثلا فایلهای rar را اسکن نکند
دوستان هر کاری بگین من با این kis 2012 کردم اما نمی تونم از وی p n استفاده کنم کانکت میشه پینگ هم میده اما به هیچ عنوان سایت باز نمیکنه دیگه مجبور شدم پاکش کنم . کسی راهی نمیدونه ؟
سلام می خواستم بدونم Kaspersky Pure چصاوری می تونم آپدیتش را بردارم که بتونم بعد از نصب ویندوز استفاده کنم؟شرمنده اگر سوالم تکراری بود با تشکر
سلام
امکان داره آنتی ویروس یه فایل حجیم (مثلا یک گیگ) رو به قرطیینه منتقل نکنه و کلا از روی سیستم پا کنه؟
با سلام
اگه ميشه از شما دوستان عزيز مي خواهم چگونگي پاك كردن كاسپراسكاي اينترنت سكوريتي 2011 را بنويسيد!
باتشكر
شاد باشيد:40:
هر كار كردم نتونستم پاكش كنم . اگه جواب پاك كردنشو بگين از شما ممنون مي شم.
اینترنت سکوریتی 2012 مثل 2011 تریال ریست نداره ؟
ببخشید اگه سؤالم تکراریه
دوستان خبری از نسخه جدید کسپر نیست این نسخه تا حالا 6 پچ دریافت کرده چرا نسخه جدید نمیاد؟
سلام
فعلا روی سایت کاسپر همین ورژن هست .
سلام
نمیدونم چرا کاسپر این پیام رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بعدش یک پنجره زرد پیام میده و میگه انپروسس اوبجیکت
نمیدونم به چی گیر میده
نرم افزار USB Disk Security تا حالا مشکل نداشته
کاسپرسکی من بعد از زدن فلش و پاک کردن ویروس ها بدین صورت شده: (عکس زیر)
تو قسمت report هم نمیشه لاگ فایل های ویروسی رو delete یا clear کرد: (عکس زیر)
چطور می تونم این مشکل رو برطرف کنم؟
)نقل قول:
کاسپرسکی من بعد از زدن فلش و پاک کردن ویروس ها بدین صورت شده: (عکس زیر
سلام
این یه باگ بود
ریمو کنید و مجددا نصب کنید درست میشه .
نقل قول:
غیر Remove کردن راه دیگه ای وجود نداره؟
دوستان چطوری کسپرتونو آپدیت میکنید؟؟
[SIZE="3"[/SIZE]نقل قول:
]غیر Remove کردن راه دیگه ای وجود نداره؟
سلام
خیر دوست من
با وارد کردن کلید به نرم افزارنقل قول:
دوستان چطوری کسپرتونو آپدیت میکنید؟؟
یعنی زمانی که براتون حالت Databases : out of date رو میاره کلید وارد میکنید؟نقل قول:
من الان بیش از 10 باز گذاشتم تا آپدیت بشه اما بعد از این کار دوباره میگه out of date
چیکار کنم؟ برا من حالتی نمیاره که بتونم بهش کلید وارد کنم
ممنون
آقا من اين گزينه را برداشتم سرعت سيستم درست شد و ديگه روي فايلهاي فشرده گير نميكنهنقل قول:
ميخواستم بدونم با برداشتن اين گزينه آنتي ويروس زياد ضعيف نميشه ؟؟
این گزینه مربوط به هوش مصنوعی هستش بزار فعال باشه با غیر فعال کردنش هوش مصنوعی انتی ویروس از کار میفته و سیستمت در مقابل ویروسهایی ناشناخته اسیپ پذیر میشهنقل قول:
به جای این که این گزینه رو غیرفعال کنید و از هوش اون برای شناسایی کم کنید گزینه ای که فایلهای فشرده رو دیگه بررسی و اسکن نمیکنه رو کم کنید تا از سرعت سیستم کم نکنه ؟نقل قول:
نقل قول:
Using heuristic analysis
During File Anti-Virus operation, signature analysis is always used: Kaspersky compares the object found with the database records.
To improve protection efficiency, you can use the heuristic analysis (i.e., analysis of activity that an object performs in the system). This analysis allows detecting new malicious objects which are not yet described in the databases.
نقل قول:
سلام
دوست عزیز من روش کلید دادن رو بصورت تصویری براتون میزارم و امیدوارم که مفید باشه
ابتدا ارتباط اینترنت رو قطع کنید
آنتی رو اجراکنید و طبق مراحل پیش برید
در این مرحله با استفاده از ضربدر قرمز کلید قبلی رو حتما باید پاک کنید
در قسمت بعد و در محیط کامپیوتر و جایی که کلیدها رو دانلود و سیو کردید برید و ادامه راه
در این قسمت باید تک تک کلیدها رو وارد کنید تا اونی که فعال هستش رو پیدا کنید
و کار تمومه ، موفق باشید
سلام
این علامت سوال چی میگه ؟؟
بله من هم این مشکل رو دارم یه بار خود به خود درست شدنقل قول:
با اینکه همیشه آپدیته ولی تا یه فلش مموری ویروس دار میندازی خودش رو گم میکنه و سریع کل سیستم رو هم اسکن میکنه و در نهایت نمیتونه سریعتر ویروس ها رو پاک کنه ، به خصوص زمانی که نیاز سریع به باز کردن فلش ویروسی داری عملا این آنتی ویروس نا کار آمد میشه
به دنبال یه جایگزین هستم ، منتظر بیزینس ادیشن نود هستم ورژن 5
مرسی دوست خوبمنقل قول:
من این اقداماتو انجام دادم اما باز دیتابیس اوت آف دیت هستش و آپدیت نمیشه.بعد از دانلود کردن آپدیت ها میگه آپدیت نیست و این حرفا:
ببین تاریخ سیستمت تنظیم هست کسپر به تاریخ سیستم خیلی حساسهنقل قول:
تاریخ سیستمم 2011/16/10 هستش یعنی امروز 16 ام هستش دیگهنقل قول:
امروز 15 ـمه.نقل قول:
نقل قول:
مرسی دوست خوبم
من این اقداماتو انجام دادم اما باز دیتابیس اوت آف دیت هستش و آپدیت نمیشه.بعد از دانلود کردن آپدیت ها میگه آپدیت نیست و این حرفا:
سلام
خواهش میکنم عزیز
اگه با تنظیم تاریخ هم درست نشد یکبار ریمو و مجددا نصب کنید و موقع نصب با گزینه تریال فعالش کنید و بعد از اتمام دوره 30 روزه از کلید
استفاده بفرمایید .
سلام دوستان
من واقعا مردد شدم واسه انتخاب آنتی ویروس
دیروز رفتم بیرون فروشنده بهم گفت آنتی ویروس کسپر خیلی عالی هست و از این حرفا و..
حالا به نظرتون من همین کسپر رو اصل بخرم یا این به اصطلاح اورجینالها هم در بازار ایران تقلبی هستن؟
گفتش 3یوزره 75 که تا 60 هم راضی شد(قیمتش همینه؟)
گفتم با دوستان بریم یه 3یوزره بخریم
ممکنه کامل نظرتون بگین که من چیکار کنم بهتره؟:10:
پولت رو هدر نده ، دانلود کن بعدش هم با همین کی هایی که دوستان میذارن آپدیت کن ، البته شخصا این آنتی ویروس رو توصیه نمیکنم ، اگه خواستی تو پیام خصوصی علتش رو بگم و تجربه شخصی خودم رونقل قول:
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
فقط کافی بود 17 رو به 16 تغییر بدم ! اپ دیته الان
خیلی ممنون کاش امکاناتش تو انجمن بود یه ستاره بهت میدادم:27:
KEY NEW
*Kaspersky Anti-Virus 5
*Kaspersky Anti-Virus 6
*Kaspersky Anti-Virus 7
*Kaspersky Anti-Virus 8
*Kaspersky Anti-Virus 2010
*Kaspersky Anti-Virus 2011
Kaspersky Anti-Virus 2012
*Kaspersky Anti-Virus for WKS & FS
*Kaspersky OpenSpace Security
*Kaspersky Personal Security Suite 2.0
*Kaspersky Internet Gateway
*Kaspersky Internet Security 6
*Kaspersky Internet Security 7
*Kaspersky Internet Security 8
*Kaspersky Internet Security 2010
*Kaspersky Internet Security 2011
Kaspersky Internet Security 2012
کد:http://uploadfa.com/n1hnwq9tjd49/Kaspersky_15_OCT_2011.rar
سلام
چطور اپدیت های 2012 رو از یک سیستم به یک سیستم دیگه ببرم ؟؟؟
ممنونم . ضروری است
------
در ضمن من ویندوزم تخریب شده
این قسمت مایکروسافت ویندوز ترابل شوتینگ در قسمت تولس کارش چیه ؟؟
نشون داد که کنترل پنلم از کار افتاده و چند مورد دیگه
ولی وقتی جلو رفتم نهایتا یک گزینه فینیش داشت و دیگه هیچی نشد
دوستان ضرورم
ممنون میشم
شما از قسمت Setting تب Update رو انتخاب کنین.باید تیک گزینه copy updates to folder باشه تا یه کپی از فایلهای آپدیت توی اون مسیری که گفته شده براتون نگهداری بشه.اگه قبلا تیکش رو نزاشتین بزارین و بعد از ok کردن یه دور کسپر رو آپدیت کنین تا فایلها رو توی اون مسیر بریزه.نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به اون مسیر گفته شده برید و پوشه Update Distribution رو هر جایی خواستن کپی کنین.
تشکر درست شد
خب زحمت بشید نحوه ی افلاینش رو هم بگید
شرمنده حواسم نبود.نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما از قسمت setting به تب update برید.بعد از اون روی دکمه update source کلیک کنید و در پنجره باز شده دکه Add(علامت +) رو بزنین و مسیری که پوشه update distribution رو اونجا ریختین بهش بدین.تیک
kasper lab update servers رو هم بردارین و همه پنجره ها رو ok کنین.بعد از اون یه دور کسپر رو آپدیت کنین که از روی فایل انجام میشه.
وقتی آپدیت تموم شد دوباره همین مسیر رو طی کنین و تیک مسیری که خودتون رو ساختین بردارین و تیک ...kasper lab
رو بزارین و باز هم تمامی پنجره ها رو ok کنین.:20:
با سلام
چه جوری میشه کاسپراسکای اینترنت 2012 را روی فایرفاکس 7.0 فعال سازی کرد؟ ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.
شاد و سربلند باشید:31::40: