سلام و خسته نباشید خدمت دوستان.
آموزش جامع word 2013 رو می خواستم. به صورت فایل ویدئویی،عکس یا پی دی اف باشه،فرقی نداره.میتونستم از گوگل پیدا کنم اما بهتر دیدم که مرجع آموزشی که دوستان روی اون کار کردند و یادگرفتند استفاده کنم.
Printable View
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان.
آموزش جامع word 2013 رو می خواستم. به صورت فایل ویدئویی،عکس یا پی دی اف باشه،فرقی نداره.میتونستم از گوگل پیدا کنم اما بهتر دیدم که مرجع آموزشی که دوستان روی اون کار کردند و یادگرفتند استفاده کنم.
نقل قول:
توی اکسل alt+enter رو بزنید توی همون سلول یه سطر دیگه ایجاد میشه
توی word من شیفت + اینتر رو میزنم!
قاعدتاً باید یکی باشه!:n13:
سلام
وقتی فایل ورد رو می بریم توی note، علامت های تعجب که راست به چپ بودن چپ به راست میشن. راهش چیه اینطور نشه؟
راهی هست که توی گزینه replace ورد، بشه علامت های تعجب راست به چپ رو با چپ به راست جابجا کرد؟ (اینطوری وقتی توی note کپی بکنیم مشکل حل میشه)
سلام،منظورتون از راست به چپ بودن علامت تعجب رو متوجه نشدم!اگه منظورتون اينه كه علامت تعجب اول جمله مياد،موقع پيست كردن در نت پد ctrl + shift سمت راست كيبورد رو بزنيد و بعد متن رو منتقل كنيد.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام یه سوالی دارم هرکی میددونه خداوکیلی بگه خیلی کارم گیره
من یه پروزه 33 صفحه ای دارم که تو ورد نوشتم
وقتی دارم صفحات را بالا پایین میکنم کنار سمت راست مینوسه صفحه 1 یا مثلا 8
مشکل اینجاس که از صفحه 1 تا 13 که میاد صفحه بعدش میشه 4 و دوباره ادامه میده
من میخوام شماره گذاری کنم و شماره گذاری خیلی مهمه برام
واسه همین مشکل شماره صفحات هم که میزنم همین طوری میشه
کسی راهکاری نداره که ترتیبش درست شه؟
ممنونم
فوق العاده بودن مطالب
خیلیاشون برام تا به حال پیش نیومده بودن ولی بسیار جالب بودن برام و اینکه نمیدونستم ورد همچین امکاناتی داره!؟:n16:
آره منظورم همینه. الآن اینکارو کردم، وقتی سیو می کنم و می بندمش میشه همون نقطه و علامت تعجب اول جمله بودن!!!نقل قول:
سلام دوستان
توی تایپ در ورد 2013 به مشکلی برخوردم و اونم اینه که اولا هرچی فونت نصب می کردم توی ورد نمایش داده نمی شد و ثانیا به سختی چند تا فونت نصبیدم و حالا فونت های فارسی که دارم بولد نمیشن !! یعنی کلمه رو انتخاب می کنم و بولد رو تیک میزنم ولی تغییری اتفاق نمیفته . :n03:
ممکنه اشکال از فونت باشه ؟ یعنی فونت خودش کلا بولد باشه ؟؟؟ چون حس می کنم کل متنی که نوشتم یه جورایی بولده !!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ویرایش : مشکل حل شد . دقیقا فونت خودش بولد بود !!!
سلام
یک متن اصلی وجود داره که دارای پاورقی است. حالا میخوام که به اون پاورقی ، یک پاورقی بزنم.:n37:
نمونه کار:
متن اصلییییییییی(1)
لطفا راهنمایی کنید.
با سلام.نرم افزار word 2016 استفاده میکنم.تا چند روز پیش همه فایل ها را باز می کرد.الان چند روزیه که وقتی فایلی از نت دانلود میکنم این ارور رو میده:
word experince an error typing to open the file.try these sugestion
به نظرتون چکار کنم؟وقتی اون فایل ها رو روی یه سیستم دیگه میبرم باز میشن!
مراحل داخل این صفحه رو به ترتیب انجام بدیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
مراحل داخل این صفحه رو به ترتیب انجام بدیدنقل قول:
مراحلی که در این صفحه گفته شده رو انجام بدید مشکل حل میشهنقل قول:
سلام
من یه فایل با پسوند rtf دارم. قرار بود فایل doc به من بدن. ولی اشتباه شده و الان مجبورم تا شنبه صبر کنم.
سعی کردم با ورد بازش کنم ولی خرچنگ قورباغه به اصطلاح نشون میده:
راهی هست بتونم درستش کنم؟
مثل اینکه به unicode مربوط میشه ولی دقیقا نیم دونم باید چیکار کنم و با سرچ کردن هم نتیجه خوبی به دست نبومد.
ممنون یمشم راهنمایی کنین.
سلام خدمت دوستان گرامی. اگر امکان داره نحوه پاراگراف بندی به شکل عکس زیررو برام توضیح بدین. متشکرم.
ویرایش: دوستان در اینترنت نمونه فایل خام wordاش رو تحت عنوان فرمت همایش پیدا کردم. ولی به هر حال اگه توضیح بدین ممنون میشم.
نمونه عکس: یعنی میخوام عنوان هربخش همین شکلی بتونم بنویسم و خطی کنارش (یا زیرش بیاد) و بعد در هر صفحه در هر دو سمت مطالب رو بنویسم. در کل شبیه به نمونه فایل بالا.
سلام
چطوری میشه در هر صفحه بیشتر از یه کادر ایجاد کرد ؟ یعنی مثلا به دلخواه برای قسمت های مختلف یک متن کادر کشید و اندازه کادر خودمون تعیین کنیم ؟
سلام
من استایل ها رو تعریف کردم. هدینگ 1 و 2 و 3 و ...
و شماره گذاری با multilevel list
ولی مشکل اینه که مثلا عنوان ها این شکلی میشه:
1 فصل اول (با هدینگ 1)
1-1 مقدمه (هدینگ 2)
1-2 الـــــــــــــــــــــــ ـــف (هدینگ 2)
1-2-1 بــــــــــــــــــــــــ ـــــ (هدینگ 3)
1-3 جــــــــــــــــــــــــ ــ (هدینگ 2)
سوال اینه که چطور اون عدد 1 کنار فصل اول رو حذف کنم طوری که بقیه فهرست ها بهم نخورن ؟ ممنون
سلام
آیا امکان تایپ و کپی کردن حروف اول یا میانی بصورت تکی هست یا نه؟ منظورم اینه که مثلا ه دوچشم تایپ کنیم بدون اینکه حرف دیگه ایی بهش وصل باشه یا ح اول یا ح وسط و ...
چنین چیزی امکان داره؟:n13::n13:
ساده ترین راه اینه که بعد از تایپ حرف مورد نظر کلیدهای ترکیبی shift و J (شیفت + ت) رو با هم فشار بدید. اینطوری علامت ـ به آخر حرف میچسبه و تبدیل به حرف وسط میشه.نقل قول:
مثلا: ح + ـ = حـ
حـ هـ بـ مـ
راه دوم: از منوی استارت Character map رو پیدا کنید. با توجه به فونتی که در کادر بالا وجود داره میتونید کاراکترهای مورد نظر خودتون رو پیدا و انتخاب کنید؛ بعد select و در نهایت با کپی کردن به کلیپ بُرد ببرید. حالا میتونید در محیط word یا جای دیگه اون رو Paste کنید. ضمناً فونت فارسی انتخاب کنید که زیاد بین کاراکترها نگردید
مثل: ﭼ ﭘ ﭽ ﺣ ﺣ ﻬ ﻤ
سلام مشکلی که برام پيش اومده وقتی می خوام فايل ورد پایان نامو پی دف اف کنم به جای تبديل به پی دی اف اون فايل تبديل به notepad میشه . از ی نفر پرسيدم گفت چون چون فهرست خودکار داره اين طوری میشه بايد اونو غير فعال کرد .چطور ميشه اين مشکل رو حل کنم ؟ :n13::n36::n14:
من میخواهم یک جدول را تو سایز A0 طراحی کنم و پرینت بگیرم اما ورد محدودیت کاغذ دارد چطور میتوانم این کار را انجام بدهم؟
درود
ممنون میشک وقت بذارید و پاسخ من رو بدید؛ باز تو کار مقالم موندم!!
چند وقت پیش با آفیس مشکل داشتم uninstall کردم و دوباره install کردم حالا هر بار که میخوام اجرا کنم گویا دوباره داره نصبش میکنه، منتظر میمونم تا کارش ور تموم کنه و بعد میتونم با آفیس کار کنم!! مثل شکل زیر:
با نرم افزار total uninstaller را هم نصب کردم و دوباره برنامه رو پاک کردم و نصب کردم همین مشکل رو داره؛
با سلام
دوتا سوال داشتم.
1- همون طور که می دونین یکی از ویژگی های ورد اینه که می تونیم فایل ها رو با پسوند pdf ذخیره کنیم . اما چطور می تونم فایل ورد را به طورت pdf رو همانند صفحات html ذخیره کنم ؟ طوری که دیگه صفحات پیوسته باشن .
2- در هنگام تایپ متونی که دو زبان فارسی و انگلیسی باهم دارند . وقتی که بعد از چند بار از طرق دکمه های Shift+Alt زبان را از فارسی به انگلیسی تغییر می دهم برنامه دچار مشکل می شه به طوری که وقتی زبان انگلیسی هست فارسی تایپ می شه و فقط از طریق قسمت left to right text direction می تونم انگلیسی تاپ کنم . یا این که ورد رو ببندم و دوباره باز کنم . چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
برای pdf کردن از برنامه رایگان pdf995 استفاده کنید. فوق العاده است و یکی از بهترین برنامه ها تو این زمینهنقل قول:
نقل قول:
برای عنوان یک استایل تعریف کنید و در قسمت تنظیمات اون در قسمت tabs ، یک تب چپ چپن در عرض آخر متن (سایز عرض متن) قرار بدید و حالت اون تب رو روی خط (حالت شماره 4) قرار بدید.
سپس، آخر هر عنوان یک tab بزنید تا این خط ایجاد بشه.
برای دو ستونی کردن متن هم پس از آخر کار، متن زیر هر عنوان رو دو ستونی کنید
یا اینکه از اول فایل رو دو ستونی تعریف کنید وقتی کار تموم شد، تمامی عناوین استایل مورد نظر رو از قسمت styles انتخاب کرده و یکباره تک ستونی کنید.
همچین امکانی در ورد نیست؛ باید دستی انجام بدین.نقل قول:
شما در متن section قرار دادی و بعد از اون شماره صفحات از اول شروع میشهنقل قول:
یا باید section ها رو برداری یا اینکه بعد از هر section ، به قسمت سرصفحه/پاصفحه رفته و از تنظیمات header and footer tools>page number> format page n umber گزینه continue from previous section رو بزنید .
کار با section ها رو یاد بگیرید خیلی به دردتون میخوره.
نقل قول:
اگر تمامی خطوط به صورت پاراگراف جدا از هم تعریف شدند، اونها رو انتخاب و از منوی Insert>table، گزینه convert text to table رو بزنید و مقدار ستون رو ، روی 2 قرار بدید.
حالا جدول رو اتخاب کنید و پنجره table tools>layout>convert to text رو باز کنید و موارد انتخابی رو روی other قرار داده و یک کارکتر خاصی که در متن استفاده نشده رو تایپ کنید (مثلا @ ) و اوکی کنید.
حالا دوباره پاراگرافها رو انتخاب کرده و تبدیل به جدول کنید (اینبار مقدار ستون رو ، روی 1 قرار بدید)
حالا با جستجو و جایگزینی، کارکتر مورد نظر رو با علامت پاراگراف ^p و یا علامت ^l (همون شیفت و اینتر) جایگزین کنید.
نقل قول:
یه استایل با level1 برای فصلها تعریف کن و هدینگ عناوین رو یکی بیار بالا
در هنگام فهرست گرفتن اگه میخوای اولین تیتر بعد از عنوان فصل، با کمی تورفتگی بیاد، در تنظیمات فهرست گیری عدد مربوط به هدینگها رو یکی اضافه کن، یعنی هدینگ 1 رو 2 بزار، و ... الی آخر
آقا یکیم پاسخ منون بده خب!!نقل قول:
این مشکل وقتی دو ورژن مختلف برنامه آفیس نصب بشه به وجود میآد؛ شما هم احتمالا از ورژن قبلی حداقل یک برنامه رو سیستمتون مونده.نقل قول:
ولی وقتی ورد رو باز میکنید، لازم نیست حتما صبر کنید تا این پنجره تموم بشه، میتونید همون اول ضربدر رو بزنید تا کنسل کنه و برنامه باز بشه.
مجدد برنامه رو این بار با Revo Uninstaller Pro حذف کنید. بعد سیستم را ری استارت و سپس نسخهی جدید افیس رو نصب کنید. مثلا افیس 2016.نقل قول:
با سپاسنقل قول:
ضربدر رو هم میزنم اما اون موقع office بسته میشه کلا.
با سپاسنقل قول:
فقط باید نسخه جدید نصب کتم؟آخه اون موقع اگه 2016 نصب کنم با همکارام و کلا تو دانشگاه به مشکل بر میخوریم چون اکثرا 2010دارن حالا بعضیا 2007 دارن هنو!!
راه حل دیگه دارید؟
نقل قول:
با سپاس
نقل قول:
فقط باید نسخه جدید نصب کتم؟آخه اون موقع اگه 2016 نصب کنم با همکارام و کلا تو دانشگاه به مشکل بر میخوریم چون اکثرا 2010دارن حالا بعضیا 2007 دارن هنو!!
راه حل دیگه دارید؟
برای من اینجوری شده بود بیچارم کرد مجبور شدم ویندوز رو از اول نصب کنم
در اکسل میتونیم از طریق Table یه منوی کشویی دینامیک(؟) درست کنیم
طوری که با اضافه کردن چند ایتم به لیست اصلی، تمام منوهای کشویی مربوطه آپدیت بشن
اما در Word نتونستم این کار رو انجام بدم؛
من یه منوی کشویی درست کردم و اون رو ده ها بار کپی کردم. حالا میخوام گزینه های همه منوها رو زیاد کنم
کسی میدونه چطوری؟
چطوری میشه چارت زیر رو درست کرد؟
سلام دوستان.
من می خوام تمامی تصاویری که توی نوشتارم دارم به همراه Caption اون ها یا پایین صفحه باشه و یا بالای صفحه و با تغییر متن و کم و زیاد کردنش جای این تصاویر به هم نخوره. آیا چنین امکانی در ورد هست؟ دو روزه دارم باهاش کلنجار می رم ولی هر راهی امتحان کردم نشده. آخرین کاری که کردم این بوده که یه Text Box درست کنم و تصویر و caption رو بذارم توی Text Box ولی نمی دونم آیا می شه این Text Box رو طوری set کرد که یه جای صفحه برای همیشه بمونه ؟
ممنون می شم جواب بدید. نسخه ی ورد 2010 استفاده می کنم.
بعضی موقع در word جستجو و جایگزینی شامل پاورقی ها هم میشه ولی بعضی وقتها عمل نمی کنه. دلیل آن چیه؟
چکار کنیم که حتما پاورقی ها را هم شامل بشه.
ممنون
سلام دوستان
در ورد 2016
چگونه می توان روی خط تایپ نمود.
به نام خدا
با سلام
در فلش دوستم یک سری فایل ورد بوده که اشتباهی پاک شدند. بعد که بازیابی کردیم. فایل ها خراب شدند به طوری که موقع بازکردن پیامی میاد که با چه کدینگی می خواهید بازش کنید و در هر صورت کاراکترهای ناشناخته نتیجه باز کردنشه.
خیلی سرچ کردم و انواع نرم افزارهای ترمیم فایل رو امتحان کردم اما نشد.
لینک یکی از فایل ها رو می ذارم. ممنون می شم روش کار کنید و ببینید درست می شه و روشش رو به من هم یاد بدید.
توضیح بیشتری نیاز است. یعنی چی؟ یعنی توی ورد، خودش خط بکشد و رویش تایپ کند؟نقل قول: