با عرض سلام خدمت دوستان
من امپم خروجیش برا هر کانال 100 هست و کامپوننتم 80 چجوری باید امپ تنظیم بشه که به کامپوننت فشار نیاد؟
پیشاپیش ممنونم از دوستان.
با عرض سلام خدمت دوستان
من امپم خروجیش برا هر کانال 100 هست و کامپوننتم 80 چجوری باید امپ تنظیم بشه که به کامپوننت فشار نیاد؟
پیشاپیش ممنونم از دوستان.
آمپ خوبیه اما اگر سری قدیم وارد شده باشه.نقل قول:
جدیداش یه مقدار مشکوک هستند...
سلام.نقل قول:
مدل آمپ؟
========================================
محمد جان اون مدل فکر کنم آیو اکس از پشت باشند.پنل این هد هم معمولی هست برادر.
محمد رضا جان HDP4 که جدید و قدیم نداره.شما مگر موردی دیدی ازش؟
فدات شمنقل قول:
هی میگی محمد جان محمد جان فکر میکنم با محمد خودمونین
هی میرم بالا پایین میبینم آقا محمد سوالی نپرسیده جوابا به سوالای پستای من میخورن
کوچیکتون علیم
تنکسسسسس:n16:
امپم jvc 9004نقل قول:
الان تو بازار ساب و آمپ خوب تا یک میلیون چه مدلهایی هستند ؟
با سلام خدمت همه دوستان ممنون میشم از اساتید محترم:n18: منو راهنمایی کنن
من یک پخش 5050 پایونیر قدیمی دارم با 6975 قدیمی ژاپنی تا به حال هم آپلی فایر نبستم
من ماشینم ال 90 هست شما چه نوع باند و آمپلی فایر و ساب به من پیشنهاد میکنید که 700 الی 800 برام آب بخوره و یه سیستم خوبی باشه
خیلی خیلی ممنونم از راهنماییتون
از آمپت راضی هستی؟چه جوره؟ مشکلی نداشته؟نقل قول:
علیرضا هرتز الان هرتز 3.4 سال پیش نیست برادرجان اون موقع که تازه اومده بود انتخاب های خوبی از دل این برند بود.الان هم سری های بالاش واقعا قابل اطمینان هست مثل: تسیس کواترو و vrx و ... اما اما اما... بیخیالش.ادعای ما هیچ هست در مقابل سود جیب بازرگان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .بازم دم مسعود گرم که با همه ی اینا جنس های اصلیو میفروشه به بچه های اهلش.نقل قول:
خدانکنه پسر اینجور نگو بزرگواری شما.من فکر میکردم اسم شما محمد هست علی جان. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به اگر بخوای جنس خوب بخری که 8015 مونو برای ساب و یه ساب ام اکس 12 بگیرید.باقی پول هم برای خرید 4 کانال کنار بذارید.نقل قول:
البته بازم میگم نظر من روی 75.4 آدیو سیستم + ساب ام اکس 12 یا آر اس 12 هست که با بودجتون همخوانی داره.
اکزیون 70.4 فوق العاده هست برای این ست تا رنج 700 تومن. بانداتون خوبه اگر اصل و سالم باشند ارزش این خرجو دارند.اما خوب باید شرایطو دید که چه میخواهید و توقع چیست؟نقل قول:
ببینید آمپ شما 4 شما به فرض 100 وات واقعی بازده داشته باشه.این بین یه سری اتفاقات مطمعنان باعث میشه افت ولتاژ و افت واتیج داشته باشید.مثل مقاومت سیم ها در اثر خلوص پایین مس و یا افت ولتاژ در اثر مقاومت کابل برق متصل به آمپ.درنتیجه نگران وات اضافی نباشید چون با احتساب اون دو نکته کاملا با هم برابری میکنه.نقل قول:
برای تنظیم گین هم تاپیک جداگانه هست که داخل فروم هست طبق دستور العمل همون تاپیک فیلتر هارو اعمال کنید.
فیلتر ها هم hpf و lpf هستند.
های پس فیلتر رو بهتز روی 80 هرتز قرار بدین من دقیق نمیدونم شما چه کامپی برای چه استیجی استفاده میکنید.
2 جفت هستند کامپها یعنی استیج جلو و عقب هستند؟
جناب mohammad reza_2010 ممنون از راهنماییتون میشه اسم باندی که فرمودین به انگلیسی بنویسین؟ آمپلی واسم چی پیشنهاد میکنید؟باندام اصله ژاپنن بله تا به حال براشون آمپ نبستم :n08:
بانده پیشنهادیتون قیمتشون چنده؟ طرح یا اصل بودنشو از کجا بفهمیم؟؟؟بی نهایت ممنون از راهنماییتون
به نظر من روی آدیو سیستم فکر کن مدل co 609.اصلی هستند چون 1 سال هست وارد کشور شدن و هنوز فیک هاش راهی این بازار نشدن.نقل قول:
قدر بانداتو بدون قدیمی هستند و اینکه با آمپهای فیک درایو نبوده که بزنه پدرشو دراره.
آمپها الان قیمت بالایی دارند.راکفورد های بازار اگر امریکایی باشند فوق العاده به هر قیمتی میارزند البته نه اینکه قیمتو پرت بدن.
الان قیمتها طوری شده که شما با بودجه محدود فقط میتونید از برند کلنگی مثل مکسیدر انتخاب کنید.
به نظر من با این بودجه شما به خرید آمپ خوش ساختی مثل اکزیون 70.4 فکر کنید.
جناب باند آدیو سیتم و آمپ اکزیون قیمتشون الان چنده؟
باند حدود 500نقل قول:
آمپ حدود 800 به بالا
یه آمپ هم یکی از بچه ها گرفت اما استفاده نکرده بود فکر کنم اونم هست دقیق قیمتشو نمیدونم الان
راستش من خیلی شناختی رو باقی امپا ندارم که بتونم مقایسه کنم ولی در مجموع خوبه اولش یکم نویز داشت که خراب کاری نصاب بود اونم درست شد.نقل قول:
مرسی از راهنمایی خوبتون از فردا میرم سراغشون دمتون گرم
جلو mx 165 هست عقب 6953i اینفینیتی پخشم 6049 کنوود
این فیلتر که گفتین رو امپ هست یا از طریق پخش باید تنظیم کنم
داخل خود پخش تنظیمات زیاده من سر رشته ندارم اکثرا رو صفر بود دیدم
اقا حمید گفتن رو flat بذار من پیداش نکرم
همونجاس که انواع اکولایزر هست؟
ببینید آمپ شما 4 شما به فرض 100 وات واقعی بازده داشته باشه.این بین یه سری اتفاقات مطمعنان باعث میشه افت ولتاژ و افت واتیج داشته باشید.مثل مقاومت سیم ها در اثر خلوص پایین مس و یا افت ولتاژ در اثر مقاومت کابل برق متصل به آمپ.درنتیجه نگران وات اضافی نباشید چون با احتساب اون دو نکته کاملا با هم برابری میکنه.
برای تنظیم گین هم تاپیک جداگانه هست که داخل فروم هست طبق دستور العمل همون تاپیک فیلتر هارو اعمال کنید.
فیلتر ها هم hpf و lpf هستند.
های پس فیلتر رو بهتز روی 80 هرتز قرار بدین من دقیق نمیدونم شما چه کامپی برای چه استیجی استفاده میکنید.
2 جفت هستند کامپها یعنی استیج جلو و عقب هستند؟[/QUOTE]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جلو mx 165 هست عقب 6953i اینفینیتی پخشم 6049 کنوود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
جلو mx 165 هست عقب 6953i اینفینیتی پخشم 6049 کنوود[/QUOTE]
حالت flat در کل به معنی اینه که همه گزینه ها و اکولایزر ها روی 0 باشه
حالا من با 6049 کار نکردم ولی تو 7016 8016 8019 وقتی تو اکولایزر میری 5-6 تا باند داره که اونا رو باید رو 0 بذاری
البته اگه بتونی محصولاتو برندهای اکزیون و ادیو سیستم رو تو تبریز پیدا کنی که پرچم تبریز رو بردی بالا بالاها:n02:نقل قول:
دوستان این dls 1073 تقلبیش هست . نیست . چجوریاست؟:n27:
یکی میگه هست یکی میگه نیست والا ما موندیم توی خریدش:n29:
اگه تقلبیش هست چجوری میشه اصلش رو از تقلبیش تشخیص داد؟:n13:
تا اونجایی که من میدونم فیک این برند هنوز نیستنقل قول:
تو خریدش که شک نکن برای اطمینان بیشتر با HAMIDR15 هماهنگ کن
موفق باشی
والا من که خریدم قراره پس فردا به دستم برسه از یه بابایی از تبریز خریدم با اقا حمیدم مشورت کردم چون از قیمت اقا حمید حدود هفتاد تومن تفاوت داشت قیمت اون بابایی که توی تبریز میفروخت باندی هم که من فروخت اول که اکه دوم که طرح شبنم داره سومم گارانتی زاب داره که گارانتیش دیگه تعطیل شده رفته با این احوالات به خاطر قیمت شک کردم که یه وقت اصلی نباشه به اقا حمید گفتم فیکش توی بازار هست ایشون گفتند نمیدونم واسه همین به طرف گفتم به شرط اصلی بودن میخرم که اگه اصلی نبود پس بفرستم پولم هیچی نداشتم زوری از رفیقم پول قرض کردم که باند رو الان بخرم حداقل هفتاد به نفعمه پخشمم که به گفته ی شما دوستان 8019 خریدم امپمم که اول با 75 وات راهش میندازم باند رو دیدم نمیشه بریج بهش میدمنقل قول:
به هر حال ممنون از کمک همه ی دوستان
Sent from my HTC One X
دوستان ما یه 7016 داریم ، روی پنل یه دکمه search mode هست ، این کارایی اش دقیقا چیه ؟ چون چیزی رو سرچ نمیکنه ، فقط بزنی میره فولدر بعدی همین
کسی میدونه ؟
سلامنقل قول:
نگیر جالب نیست.ولی من برات سوال میکنم. چشم.
آمپ پایونیر GM-5400T یا 5500Tنقل قول:
من برای 6975 هاتون 5500T رو پیشنهد میکنم. حدود 320-30 هستش.شما ببند بعدا اگه نیاز به ساب داشتی بهتون پیشنهاد میدم.ولی در کل یه ساب خوب و آمپ با کیفیت حدودا 1200 با کابل و پک برق براتون هزینه بر میداره.نقل قول:
شما در وهله اول گین آمپ تون رو دقیق تنظیم بفرمائید تا ولتاژهای دوسر مدار مچ بشن.HPF رو هم بزارید روی 90Hz دیگه مشکلی نخواید داشت.نقل قول:
آمپلیفایر مونو:نقل قول:
گلیدن آدیو مدل Ml600.1 قیمت فروش 790 تومن
ساب ووفر مدل گلیدن RS12 قیمت 440
ساب ووفر آدیو سیستم MX 12 قیمت 250 تومن.
Mc 609 هست 400نقل قول:
co 609هم 495
آمپ سری Ml75.4 قیمت 600
ml 100.2 قیمت 495
بقیه میره بالای یک میلیون
امین جان پست شماره 17 این تاپیک رو مطالعه بفرمائید قسمت تنظیم گین رو توضیح دادم.اکولایزر پخش رو هم رو حالت فلت قرار دهید.نقل قول:
من بعید میدونم تقلبی 1073 اومده باشه.اگر اون لیبل مشکی رنگ زاب کیش رو داره بخرید چون سری قدیم هست.نقل قول:
قیمت 1073 رو دوست خوبم جنای سبوری دیشب غروب از پشت شهرداری قیمت گرفتند 470 تومن.
تا جائی که من پرس و جو کردم DLS و مخصوصا 1073 به خاطر هزینه تمام شده اون دیگه واد نمیشه پس در آینده به خاطر عدم ورود این برند محصولاتش با محدودیت مواجه میشه و اگر تقاضا براش وجود داشته باشه که مسلما برای 1073 به خاطر BASS بسیار سنگین و حجم صدائی که داره قیمتش بالا میره.نقل قول:
حالا چرا مثلا تو فلان شهرستان قیمت این جنس پائینه؟!بنده نظر شخصیم این هست که:
1-ممکنه فروشنده این جنس رو با قیمتهای پائین(من خودم 235 خریدم و الان هم تو کمد در حال استراحت هستند:n02:) خریده و با حدود 100 تومن سود داره به فروش میرسونه
2-شاید تقاضا برای قیمتهای بالاتر برای این اسپیکر نباشه مثلا تو تبریز.
3-ممکن هست فروشنده محترم نیاز مبرم به وجه نقد پیدا نموده و دارن زیر قیمت بازار جنس رو در اختیار جوانان فهیم ایران زمین قرار میدهند که واقعا خدا پدر و مادرشون رو هم بیامرزد.
خلاصه از این حالات خارج نیست.
تو تهران من خودم 435 تو خیابان سورنا قیمت کردم چند وقت پیش و عکسش رو هم قرار دادم. الان به 470 رسیده و من پیش بینی میکنم بالاتر هم بره.
دوستانی که مسیرشون سمت بزرگراه یادگار امام از سمت اتوبان چمران هست.یه فروشگاه تو ابتدای خ اوین به سمت سمت راست هست ایشون هم مثل اینکه برخی محصولات DLS رو دارند.یه قیمت از این منطقه شمیرانات هم بگیرند ممنون میشیم.
محمد خان قربانی لطف بفرمایند پاسخ مدیر محترم رو بدهدن چون کاملا با این پخش مانوس هستند.نقل قول:
شبی آرام و فردائی زیبارو برای همگی آرزو مندم.:n16::n12:
یا علی مدد.
سلام لنگرود جان.پایونیر DXT-1469UBفروشش حدود 360-380 هست.ولی صدای بسیار معمولی داره.
سلام به همه ی دوستای گل به خصوص آقا حمید :n12:
چندین تا سوال داشتم: :n01:
1-قیمت دقیق این مدل ها:
7016
8016
8019
2- 7016 تو بازار پیدا میشه الان؟
3-تفاوت این مدل ها غیر از بلوتوث تو چیه که محسوس باشه؟
4-قیمت پخش کارکرده Pioneer 2150U سالم چنده تقریبا؟
ببخشید سوالام زیاد شد :11:
7016 یک سری مشکلات داشتهنقل قول:
که تو 8016 مشکلاتش حل شده مثل مشکل فلش ، بلوتوث اضافه شده
8019 هم نسخه تکمیل شده 8016 هست
نتورک 3way داخلی مجهز شده
sd میخوره تا سقف 32 گیگ
از رو کنترل آهنگ جلو میره که تو قبلیا نمیرفت
یک سری تنظیمات بهش اضافه شده
زبانش در همه منو ها فارسی شده(البته باید بگم فارسی هم داره ) که تو 7016 که اینجوری نبود حالا 8016 رو نمیدونم
کلا دیگه ترکونده
تو سایت ها نوشته که رقیب prs80 شده ولی به نظر من به این حرفا نمیخوره!:n02:
مرسی از توضیحاتتنقل قول:
من خودم 7016 دارم،قیمت هارو واسه یکی از دوستام میخوام که قصد خرید داره.
اما مشکل فلش چی بودش که گفتی !؟ من که تو این 2.5 سال مشکلی نداشتم با فلش (جز اینکه NTFS رو ساپورت نمیکنه)
غیر از بلوتوث و SD تفاوت محسوسی بین این 3مدل هستش؟
راستی بقیه سوالارو اطلاعی نداری؟
دوستان پخش پایونییر 2250 چطوره؟ کیفیت خوبی داره؟ با باند 6964 بدون آمپ سازگاری داره؟ :n02:
سلام اقا حمیدنقل قول:
مرسی ممنون تشکر
میدونم واسه یکی از آشناها میخواستم الان بهم میگه فقط پخششو میخواستم
گفتم یعنی چی؟گفت میخواستم 2 جفت بانداشو بفروشم پخش برام ارزون تر بیفته گفتم چه کاریه این مسخره بازی ها:n04:
همون لحظه رفتیم یه جی وی سی فلش خور گرفتیم 260 ت
بازم متشکر آقا حمید
داداش 6964 فقط به درد مستقیم به پخش وصل شدن میخوره خیالت راحتنقل قول:
2250 پایونیره دیگه با اون صدای تیز پایونیرانه که تونسته تو بازار ایران جا خوش کنه
اینکه پایونیر همیشه صداش تیزه شکی درش نیست! ولی میخواستم بدونم نسبت به 1450 یا 1550 یا حتی 155 کیفیت صداش بهتره یا در یک سطح هستند!! چون قیمتش نسبت به سه مدلی قبلی که گفتم خیلی بیشتره! می خوام بدونم صرفا بخاطر جینگولک و ظاهرشه که گرونه یا نه واقعا یه چیزی توش هست که گرون تره و ارزش خرید داره یا خیر!نقل قول:
1450 که با 1550 و 2250 که فقط ظاهرشون فرق میکنه هر سه هم یه خروجی دارننقل قول:
تفاوت مهمی توشون نیست
خواهشنقل قول:
ببین فرق هاشو گفتم
مشکل فلش که اکثریت باهاش دارن بعضی فلش ها رو نمیخونه یا هی قطع و وصل میشه و ...
به نظرم 8019 عالیه ولی اگه میتونه بیشتر خرج کنه میتونه رو prs80 فکر کنه
خب بالاخره من 2250UBG خریدم :D از یک آشنا گرفتم. در حده ، خیلی خیلی تمیزه 200 ازش خریدم :D
فاز بعدی گرفتن بانده!! به نظرتون همون 6964 بگیرم یا بهترشم میشه گیراورد که بدون امپ بزنم تنگ این پخش!!
سلام دوستان
پخش خوب تا 200 تومن چی میتونم بگیرم.usb حتما داشته باشه.کیفیت صدا برام خیلی مهمه.
ممنون.
pioneer-155نقل قول:
فقط فلش میخوره سی دی نمیخوره:n16:
میشه عکسشو بذاری.من تو گوگل سرچ کردم فقط 1550 میاره.نقل قول:
بعد با اسپیکرای 206 کیفیت صداش خوب میشه؟
خدمت شما :نقل قول:
شما که مثل ما داری یه پخش اینطوری میخری ، خب یه جفت باند 6964 هم بخر بنداز تنگش که به از فابریک ماشین باشه :n02:
سلام
روز ششم عید ماشین ما رو دزدیدند و بعد 6 روز پیدا شد
ما خودمون یه پخش Pioneer DEH-2450UB داشتیم ولی چون پنلشو برداشته بودیم به درد آقای دزد نمی خورد بنابراین دزد محترم ضبط خودشون(عمرا ماله خودش بوده باشه) با ضبط ما جایگزین کرده
پخشی که گذاشته بود Pioneer DEH-P5000UB
حالا میخواستم ببینم کدومشون خوبه؟
Pioneer DEH-P5000UB
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Car/CD-Receivers/DEH-P5000UB
Pioneer DEH-2450UB
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.pioneer.com.au/au/products/22/121/61/DEH-2450UB/page.html