خود موو 120 تومنه حالا الان 100 هم شايد باشه و ناويگيشن هم 50 :21:
اين همون قيمت بدنه هست :27:
اگه اينجوري بود كه همه با كله خريده بودن :31:
Printable View
خود موو 120 تومنه حالا الان 100 هم شايد باشه و ناويگيشن هم 50 :21:
اين همون قيمت بدنه هست :27:
اگه اينجوري بود كه همه با كله خريده بودن :31:
نقل قول:
تصحیح شد .....
آره اما باید move رو جدا واسش بگیری فکر کنم .
اخه ادم وقتي اينو ميگيره كه ديگه موو و داره اگه نداره پس براي چي اينو ميگيره؟ :31:نقل قول:
بله اين فقط بدنه هست :27:
نقل قول:
اینا نامردن باید move رو هم باهاش میذاشتن .
اينا 2دسته مي گذاشتن كردن 1 دسته اينو كه اگه بزارن كسي ديگه موو خالي يا دسته ي موو نمي گيره :21:نقل قول:
دوستان اینم PlayStation Move Submachine Gun:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته نمیدونم داخل ایران باشه یا نه ..
شاید یکی بودجش کمتر باشه ..نقل قول:
چون اگه move و sharp shooter رو با هم بدم 120 تومان مسلماً قیمت move خیلی پایین تر از الان میاد ..
در تصحیح صحبت شما:نقل قول:
اسمش
PlayStation Move Submachine Gun
هست
قیمتشم حدود30 دلاره
اينا از اين كارا نمي كنن :21:نقل قول:
كسي از تفنگا نداره ببينيم چي جوريه ؟ :27:
قيمت اون ور و ولش كن :31:نقل قول:
قيمت اينجا چنده همون 120 تومنه؟ :21:
نقل قول:
درسته اینم box :
اطلاعات بیشتر :
و Aim Pistol for PlayStation Move :کد:https://www.boocoo.com/auction/detail.asp?id=192715&n=CTA-PSM-SMG-PlayStationMove-Submachine-Gun
اطلاعات بیشتر در مورد این دو :
کد:http://www.hitechreview.com/gaming/ps3/submachine-gun-and-aim-pistol-for-playstation-move/28085/
عجب كلته مسخره ايه :31:
تو بازي سنتر همه اينا رو ديدم :27:
آره همون میردامادنقل قول:
یه مغازه بود به اسم یاس
بازی های باحالی هم داشت
شارپ شوتر هم داشت
خاصی برو اونجا
نقل قول:
جدی 30 دلاره ؟؟!!:18:
اگه کسی رفت اونور واسه من بیاره من 50 بهش میدم:31:
اینم هست با R3 اومدش
۶ یوروییش هم هست :نقل قول:
کد:http://www.ebay.de/itm/PS3-Move-Machine-Gun-schwarz-PS3-Zub-B-Ware-/110734767484?pt=de_entertainment_games&hash=item19c84e757c
نقل قول:
واسه چی اینقدر از sharp shooter ارزون تره ؟؟؟
واسه اینکه پول اسمش رو نمیخوره .نقل قول:
من شارپ شوتر رو از مغازه نیما((زیر زمین پاساژ لباف))گرفتم 45................
چطور الان شما دارید قیمت میدید 120؟؟؟؟؟
چه عجب بالاخره يكي داشت :27:نقل قول:
شما راضي هستي مي ارزه بگيريم واقعا از لباف 45 گرفتي منم شنيده بودم 50 تومن ابنجا گفتن 120لابد گفتم گرون
شده :21: البته اين پايتخت :21:
كي گرفتي اگه مطمعني من برم بگيرم :31:
با سلام
سيو يكي از بازى هاي من پاك شده ايا ميشه دوباره كاري كرد كه برگرده يا اينكه دستگاه رو ريكاوري كرد؟
نقل قول:
سلام محمد جان خوبی شما؟؟
میگم این شارپ شوتر ها خوبه یعنی حال میده باهاش بازی کنی ..
مثل این میمونه مثلاً انگار خودت داری داخل بازی تیر اندازی میکنی ؟؟
اگه خيلي واجبه مي توني اسم بازيتو بگي ممكنه دوستان داشته باشن يا اينكه از تو اينرنت بهت بدن :21:نقل قول:
بعضی از مواقع دستگاه من قفل میکنه مشکل از کجاست؟
از این راها نمیشهنقل قول:
مگر از طریقه دستور بالا که دوستمون گفت انجام بدی
نقل قول:دوستان اون قیمت 120،120 تومن نیست،120 دلاره که مربوط به قیمت خارج از کشور هستش که PS Move+نویگیشن+شارپ شوتر داخل پکش هستش.....................نقل قول:
فعلا چندتا بازی بیشتر برای موو نیومده که بشه با شارپ شوتر بازیش کرد ولی انصافا تو بازی مثل Socom یه دنیایه دیگرو تجربه میکنید با شارپ شوتر،خیلی جالبه.........................
داشتم بازی میکردم یاد اون بازی میکرو افتادم که کلاغارو باید با تفنگ از بیرون TV میزدی....................
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن رویه قیمت های پایتخت حساب نکنید،گرچه فکر نکنم دیگه اینقد اختلاف قیمت داشته باشه..............
من 3 یا 4 ماه پیش گرفتم،دقیق یادم نیست............
دوست عزیز سیوهای پاک شده از رویه هارد رو به هیچ وجه نمیشه برگردوند و توصیه من به شما اینه که به هیچ وجه هارد کنسول رو به PC متصل نکنید،چون کوچکترین تغییری در اون باعث میشه کنسول اونو نشناسه و باید فرمت بشه که در این صورت کل اطلاعات پاک میشه...............نقل قول:
همین طور که دوستان گفتن شما میتونی اسم بازی رو بگی تا اگه سیوش هست براتون بذارن............
:46:
سلام.کسی بازی WWE raw vs smack down 2011 رو تونسته اجرا کنه؟؟؟؟؟؟برا من صفحه سیاه میاره:41:
باید پچشو بگیری بریزینقل قول:
لینک پچشو دارید؟
برو اینجا:نقل قول:
ps3iso .com
دوستان پچ وebootهارو چه جور میشه نصب کرد؟
ebootباید جیگزینeboot کنینقل قول:
ptach ریختنی
دوست عزيز خيلي ممنون بالاخره يكي اينو داشت و جواب درست و حسابي به ما داد :27:نقل قول:
روي قيمت هاي پايتخت كه نميشه حساب كرد ولي اخه انقدر هم تفاوت خيلي زياده :21:
فقط يك سوال ديگه اينكه چون ما بايد اين تفنگ و رو به دوربين بگيريم يه كم اذيت كننده نيست :21:
يا اينكه عادت مي كنيم و خيلي راحت بازي مي كنيم ؟ و هيجان انگيز ميشه :31:
خوب چه جور این کارارو بکنم؟نقل قول:
با مولتي من يه قسمت فايل منيجر داره كه وارد پوشه هاي PS3 ميشي :21:نقل قول:
ميري تو قسمت بازي كه مي خواي اين كارو روش بكني :27:
فولدري به اسم EBOOT هست كه EBOOT كه مي خواي جايگزين اون مي كن :31:
هیچ فرقی نمیکنه هر کاری میکنمنقل قول:
نمیدونم
نقل قول:
من این صحبت رو بار ها در این تایپک گفتم اما بازم میگم:
این بازی در هارد خود کنسول قابل اجرا نیست ...
چون وقتی از روی هارد داخلی اجرا میشه صداش قطع و گیر میکنه . (در حال load شدن)
از اونجایی که من میدونم اگه پچش هم بریزی مشکل صدا درست میشه اما گیر میکنه ..
تنها راهی که داره اینه که باید بازی رو بریزیم روی هارد خارجی (اکسترنال) ..
که در صورت انجام این کار همه مشکلات حل میشه ...
1--دوستان من یه سری مغازه داران میگن اگه هارد اکسترنال بیاری و بخوای بازی بریزیم برای اجرای بازی مشکل ایجاد میشه ..ایا این حرف درسته ؟ ایا منظورشون این نبوده که اگه رو هارد بازی رو بریزیم و بعد در راه انتقال به ps3 مشکل پیش میاد ؟؟
2--در ضمن شنیدم که جدیدا بازی 360 رو روی دیسک هایی میریزن که نمیشه از طریق -- بازی کرد ..با این وجود ممکنه قیمت ps3 بالا بره ؟
3--و سوال اخر این که چون از ورژن 3.58 به بعد -- نیومده برای ps3 ممکنه دیگه -- نرم افزاری نیاد ...
موندم ps3 بگیرم یا 360
ممنونم
1-کاملا مزخرف عرض کردن خدمتتون: دی ما خودمون اینجا هارد میبریم میریزن ککمونم نمیگزه....نقل قول:
2-نه زیاد دلت بهش خوش نباشه به زودی میشه بازی کرد...قیمت ها در کل بعد تابستون میاد پایین
3-3.55به بعد هکش نیومده.......ولی داونگرید تمامی ورژن ها به تازگی اومده پس از نظر -- هیچ مشکلی نیست....فقط بازی های جدیدش رو نمیتونی بازی کنی...
نقل قول:
بعضی از بازی ها فقط روی هارد اکسترنال میان مثل همین بازی wwe smackdown vs raw 2011 .
بعضی از بازی ها هم روی هارد اکسترنال نمیاد یا اگرم بیاد دیر دیر load میشه .
اما تا اونجایی که من دیدم بیشتر بازی ها روی هارد خود کنسول مشکل دارن اما روی اکسترنال نه.
نه فکر نکنم قیمت ps3 بالا بره با این مشکلی که واسه x360 به وجود اومده تغریباً هر دو کنسول مثل همدیگه شدن . اما به مظر من ps3 یه درجه بالاتره با این وضع .
ورژن 3.55 به بالا نیومده . اما مطمئنن ورژن بالای 3.55 ه-ک میشه اما معلوم نیست کی .
تازگی ها دانگرید فریمور 3.70 به 3.55 رو انجام دادن اما این کار سخت افزاریه . یه دانگل نیاز داره که فقط 3000 از اون ساخته شده و داخل ایران هم نیومده . (قیمت 100 تومان)
نقل قول:
خوب چه جور این کارارو بکنم؟
ممنون از دوستموننقل قول:
با مولتي من يه قسمت فايل منيجر داره كه وارد پوشه هاي PS3 ميشي
ميري تو قسمت بازي كه مي خواي اين كارو روش بكني
فولدري به اسم EBOOT هست كه EBOOT كه مي خواي جايگزين اون مي كن
فقط اینم اضافه کنم که از pc هم میشه جیگزین کرد
برایpach هم میریزی روی فلش \چیزی/ میزانی به دستگاه بد از instal package نصب میکنی
آها ممنون فقط 2تا سوال...نقل قول:
این پچ ها به چه دردی میخوره؟
بعد اینکه وقتی با multi manمیخوایم جایگزین کنیم اون فایلebootجدید که خودمون گیر آوردیم رو ازکجا میدیم مولتی من بزاره جای اون قبلیه؟