برو اینجانقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3872030&postcount=218
برو اینجانقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3872030&postcount=218
سلام
آقا این داستان بازی سول کالیبور چیه؟
میره تو بازی هنگ میکنه!
یکی داستانش رو در بیاره ببینه قضیه چیه؟
دوستان این بازی Resistance چه جوری هاست؟
یعنی اینکه این چند روزه چند تا بازی اعصاب خوردکن بازی کردم می خواهم یک بازی بکنم که آسون باشه.Resistance آسونه؟
در ضمن این medal of honor کدومش قشنگ تره؟اصلا اسون هست؟
یکی از بهترین بازی هاست من که خودم لذت بردمنقل قول:
متاسفانه آسون نیستش
Medal Of Honor ها هم زیاد جالب نیستند ولی بستگی به سلیقه شما داره
Resistance بازی خوبیه. نقد کاملشم تو این پست:نقل قول:
به طور کل تو همه ی بازی ها اگه بازی ها رو حالت easy بازی کنی آسون میشن دیگه..البته کلی از جذابیت های بازی کم میشه..پیشنهاد می کنم حداقل رو حالت نرمال بازی کن که یه لذتی از بازی ها ببری...کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4030270&postcount=69
medal of honor هم دو تا نسخه داره واسه psp:
Medal of Honor Heroes و Medal of Honor Heroes 2
جفتشون هم خیلی شبیه هستن به هم..به نظر من یه بازی متوسط رو به بالا هستن.
g-force تمام.:8::8::8::8::10:
شمام بازیش کنین.باحاله
دوست عزیز شوتر اول شخص خیلی کمه واسه پی اس پی.نقل قول:
ولی واسه جبران این بازی رو بهت معرفی میکنم که گیم پلی شبیه به رزیدنت اویل 4 داره.البته اکشنه نه ترسناک.اگه دو نفرم باشین میشه شیر کرد و با هم بازی رو تموم کرد که خیلی هم لذت بخشه.
Miami Vice The Game
با توجه به امضات می گم: رو UMD بازی کردی دیگه؟نقل قول:
دوستان اگه درخواست سیو بدم اینجا میگذارید؟
تاپیک جدا داره ولی فکر کنم خیلی گرد و خاک گرفته باشه . حالا تو بازیت رو بگو.نقل قول:
می تونی تو این تاپیک درخواست بدی البته اگه قبلا نزاشته باشمنقل قول:
دوستان اگه درخواست سیو بدم اینجا میگذارید؟
یه سرچی بزن
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=158270
من سیو pop:rs رو میخواهم.البته اولین جای سیو بعد از غول اول بازی!
دوستان pop 2 سخت تره یا3؟
گفتم اگه 2 از 3 آسون تره دانلودش کنم!
من زیاد وارد نیستم.اما میخواستم بدونم psp 3000 با psp slim چه فرقی از لحاظ سخت افزاری داره؟
اگر به اسم تاپیک دقت کنید نوشته حتما پست اول رو بخوانید.شما اگر پست اول رو می خوندید به جز این خیلی چیزها هم دستگیرتون میشد و دیگه به خودتون نمی گفتید ناوارد.نقل قول:
ولی بند عرض میکنم.
psp های 1000 و 2000 و 3000 هیچ تفاوتی در سخت افزار ندارد!
سلام
دوستان من خیلی دوست دارم بازی SKULLMONKEYS رو که برای ps1 هست رو تو psp بازی کنم اما با هر برنامه ای که برای psp هست تبدیل کردم بازی اجرا نشد و psp هنگ میکرد (البته من تنها با این بازی که خیلی علاقه دارم تو psp بازی کنم با این مشکل رو برو شدم) و با بقیه بازی ها هیچ مشکلی ندارم.
دوستان لطفا کمکم کنید و نگید که نمیشه !!!
TANX
بجه ها بیلیارد باحال واسه پی اس پی داریم؟
شما بازی Gang Of London رو بریز با یه تیر 10 تا نشون میزنی.هم بازی اصلی قشنگه هم چند تا minigame داره که واقعا جای تحسین داره.هم گرافیکه mini game ها بالا هست وهم گیم پلی عالیه.خلاصه که انگار ها خودشون بازی اصلی هستن.دارت داره و بیلیارد و یه چیزی تو مایه های بولینگ و یه بازی هوش که خیلی جالبه و لنگه نداره.:5:نقل قول:
بچه ها نظرتون درباره این بازی چیه؟ گرافیکش خوبه؟ ارزش دان داره؟
محتوای مخفی: عکس
سلام
می خواستم بدونم پسوند تم های psp چیه ؟
آخه یک جا می گه ctf ولی جایی دیگه دیدم پسوندش ptf هستش.
یک سوال دیگه هم دارم و اون اینکه این تم ها رو psp 3000 که با چیکن کپی خور شده نصب می شه ؟ آخه اولش باید یک پلاگین نصب بشه؟
این بازی مال بچه هاست خیلی چرته:13:نقل قول:
شما بازی کردید؟ گرافیکش چه جوریاس؟نقل قول:
نقل قول:کسی نبود این 2 تا مشکل ما رو برطرف کنه؟نقل قول:
دمتون گرم!
نقل قول:
اصلا هم چرت نیست. اتفا قا جالب هم هست .(البته برای من. شما رو نمیدونم )
یک بازی ریسینگ با گرافیک انیمیشنی هست.
حالا بستگی به سلیقه شما داره.:5:
تصاویری از گرافیک بازی در psp :
www.pspworld.com/sony-psp/images/cars-psp-3.jpg
کد:http://de.playstation.com/media/26333/161/cars_psp_fe001.jpg
کد:http://www.dignews.com/legacy/screenshots/cars_psp_05.jpg
بازیش بد نیست..حالت Fun داره.نقل قول:
اگه از فیلم Cars خوشت اومد حتما بازی کن100% لذت می بری..بازی تو نقش هر character جالبه.
Prince of Persia دو تا نسخه واسه psp داره:نقل قول:
Prince of Persia: Rival Swords که واسه ساله 2007 هست یه چیزی تو مایه های Two Thrones هست که احتمالا باید تو pc بازی کرده باشی.
Prince of Persia: Revelations هم واسه سال 2005 هست یه چیزی تو مایه های Warrior Within هست که اونم احتمالا باید تو pc بازی کرده باشی..درجه هاس سختیشونم تو یک مایه هاست.
به نظر شخصی خودم Rival Swords بهتره..
شرمنده save از یه مرحله ی خاصشو ندارم..
ببخشید سوال جدید دیگه هم برام پیش اومد.آیا با نصب این تمها ( مخصوصا ctf ) امکان بریک شدن دستگاه هم هست یا نه ؟
بعد از نصب تم هم چطور به حالت قبل برگردونیمش؟ بدون اینکه نیاز باشه تم رو پاک کنیم؟
1-دقت کنید که تم ctf مخصوص فریمور شما باشهنقل قول:
2-تم ها رو توی حافظه ی flash0 نریزید
اگر دو نکته ی بالا رو رعایت کنید بریک نمیشه پی اس پی تون.
اگر هم خواستی به حالت اول برگرده توی قسمت انتخاب تم بورو و تم orginal یا classic رو انتخاب کن
نقل قول:نقل قول:دوستان جواب دادن دیگه.به قوله رفقا هرکی یه سلیقه ای داره شاید شما خوشت بیاد.نقل قول:
من خوشم نیومد. :46:
دوستان بار هم خبر بد. :41:
امروز بازی MotorStorm Arctic Edge رلیز شد.
و متاسفانه این بازی هم به فریمور 5.55 احتیاج دارد :19:
البته همه جا نوشته که 29 سپتامبر رلیز میشود.
اما توی نت همه جا لینک دانلود هاش را قرار داده اند و نوشته شده که به فریمور 5.55 نیاز دارد.
لینک های دانلود داخل پست زیر موجود هست.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4192732&postcount=2034
علی خدا بگم چی کارت کنه تو رو با این سونی با هم . نمی گی من قلبم ضعیفه یهو سکته می کنم می افتم رو دستت. ای خدا لعنتشون کنه. از این به بعد این خبرا رو اروم اروم بگو تا تحملش راحتتر بشه..نقل قول:
به نظر بازی خیلی جالبی هم میاد . ورژن قبلی هم داشته؟
دستت درد نکنه به خاطر خبر بد:20:نقل قول:
تکلیف ما بالاخره کی معلوم میشه؟این اصلا قراره هک بشه یا نه؟
اگه هک نمیشه بریم 5.55 بریزیم با گدایی از بابا umd بخریم
نه نداشته.اولیشه و فقط برا psp هست با ps2نقل قول:
به نظر بازی خیلی جالبی هم میاد . ورژن قبلی هم داشته؟
دستم درد نکنه:دی
علی جان فکر کنم ما دیگه از این خبر ها زیاد میشنویم.نقل قول:
اولش از کلمات امیدوار کننده استفاده کن تا آمار سکته ها نره بالا.در ضمن تو این ماه رمضون بعد از افطار بگو چون ممکنه یکی روزه باشه غش کنه!
خب تقصیر من چی هست؟ :13:نقل قول:
تقصیر این سونیه که به ما ایرانی ها نیست :31:
این یکی از بهترین بازی های psp هست.شماره قبلی هم برای ps3 بود که خیلی سرا صدا کرد.
من که خودم بی خیال شدم بهتره شما ها هم همین کار را کنید.خدا برزگه. :8:
خواهش میکنم قابل شما را نداشت :31:نقل قول:
فعلا که معلوم نیست کی هک بشه در صورتی هم که هک بشود به احتمال زیاد فقط روی psp های مدل 1000 و 2000 با مادربورد های قدیمی که با پاندورا کپی خور میشوند نصب میشه.
همین الان هنوز کسی نتونسته این فریمور 5.50gen را روی 3000 و 2000 های جدید نصب کنه.
بله متاسفانه هر روی داره به تعداد این بازی ها اضافه میشه.نقل قول:
دیگه همه تا الان افطار کردن.برای کسی مشکلی پیش نمیاد.
فکر کنم کم کم اگه خبری از هک نشود ما هم باید بریم تو فکر خرید umd و تعویض با هم دیگه.
راستی امروز توی psnگزینه دیدم برای خرید های اینترنتی.
میشه کارت ها psn را خریداری کرد و کد 12 رقمی را وارد کنیم و بودن نیاز به کارت های اعتباری از psn بازی ها را خریداری و دانلود کنیم.
انجمن BC هم این کارت ها را میفروشه.کارت 20 دلاری 34 تومن و کارت 50 دلاری 68 تومن :18:
چرا یه فرقای ریزی داره. تو فت یه محافظ فلزی قطعات داخل دستگاه بود که اون تو مدل های بعدی برای کم شدن وزن برداشته شده تو مدل 3000 هم کنتراست lcd بالاتره . رم دستگاه تو مدل فت 32 مگابایته ولی تو مدل های دیگه 64 مگابایته (تاثیر زیادی نداره) .ولی توcpu هیچ تغییری نیست. ( به غیر از مورد دوم هیچ کدوم مشهود نیست)نقل قول:
چرا لعنتشون کنه بازی می زنن با قیمت بالا هر کی دلش بخواد بخره هر کی هم نمی خواد نخره اصلآ هم به فکر بی پولا نیستننقل قول:
.
.
.
.
نه ولی یکم راست می گی خدا لعنتشون کنه
به احتمال زیاد این اتفاق برای LITTLE BIG PLANET هم میوفته.
(بدددددددددددددد بخخخخخخختتتت شششششدددددییییییممممممم)!!! !!!!!
دوستان کسی سیو بازی Resistance: Retribution رو نداره که کنسول به پلی 3 وصل شده باشه و شخصیت بازی آلوده به ویروس شده باشه؟
مگه وقتی به ps3 وصل کنی شخصیت بازی آلوده میشه؟نقل قول:
من بازی را تمام کردم قسمت اخر بازی کارکتر داشت به یک ساختمان نگاه میکرد و اسامی گروه سازنده نوشته میشد.بعد تا برگشت چشم هاش قرمز شده بود و خودش هم آلوده شده بود. :31:
بعد هم بازی تمام شد.
بلههمه بازی ها که جدید منتشر شوند همین شکلی هست.نقل قول:
البته باز هم میشه امیدوارم بود که یک اتفاق خوشایند بیفته.
راستی WiFi MAX را بخر تا با هم بازی کنیم.
به نظر من برو توی انجمن PT قسمت بازارچه آگهی خرید بزن حتما پیدا میکنی.من هم خودم از همان جا خریدم.
فرض کنید ابن بازی ها به frim ware 5.55 احتیاج داشته باشه
assassin`s creed blood lines
litle big planet
gran turismo 5
loco roco (اسم ورزنش یادم نیست)
:19::19::19:
آره میگن اگه به پلی 3 وصل کنی از همون اول بازی یارو چشم ها قرمز میشه و یوهاهاهاهاهاهاها!!!!!نقل قول:
مگه وقتی به ps3 وصل کنی شخصیت بازی آلوده میشه؟
من بازی را تمام کردم قسمت اخر بازی کارکتر داشت به یک ساختمان نگاه میکرد و اسامی گروه سازنده نوشته میشد.بعد تا برگشت چشم هاش قرمز شده بود و خودش هم آلوده شده بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد هم بازی تمام شد.
چی مگه GT 5 میخواهد برای PSP بیاد؟!نقل قول:
فرض کنید ابن بازی ها به frim ware 5.55 احتیاج داشته باشه
assassin`s creed blood lines
litle big planet
gran turismo 5
loco roco (اسم ورزنش یادم نیست)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]