این جریان پیچ چیه؟
مگه مشکلی برای کنسول پیش میاره تعداد پیچ کم؟
حالا این پیچ ها قیمتشون مگه چنده که این فتحی برمی دارشون؟
این جریان پیچ چیه؟
مگه مشکلی برای کنسول پیش میاره تعداد پیچ کم؟
حالا این پیچ ها قیمتشون مگه چنده که این فتحی برمی دارشون؟
نگهدارنده داریور و .......ایناست (البته به گفته دوستان چون من خودم تازه می خوام x box بگیرم و از همون فتحی قیمتش که مهم نیست ولی نوعش جوریه که تو بازار نیست مثل این پیچهای معمولی نیست همه ابزار فروشی ها داشته باشن ....خواهشا" دوستانی که اطلاعات بیشتر دارن توضیح بیشتر بدننقل قول:
دوستان اين فتحي که ميگين کيه؟ميشه آدرسشو به منم بدين؟
دوست عزیز اگه تهرون هستی برو پاساژ لباف طبقه زیر زمین همونجاست ولی پیچهای ایکس باکست رو بگیر اگه می خوای بخری:31:نقل قول:
والا البرز جان اینم ما داریم از این تعمیر کارهای ایرانی میبینیم !!نقل قول:
مشکلی که به وجود نمیاره ولی خب MS دیونه نیست که !!! خب اگه لازم نبود به جای 6 تا پیچ با 2تا پیچ کنسول رو پیچ میکرد.
آخه قضیه اینجاست که این پیچها گیر نمیاد و اگه هم بخوای از خودشون بگیری دونه ای هزار باهات حساب میکنن !!:31:
سعيد اينو جدي ميگي؟ :13:نقل قول:
دونه اي هزار؟
يعني 4 تا پيچ كنسول ما رو فروختن 4000 ؟؟؟ :41:
عجب! :18:
پروفسور حسابي: جهان سوم جايي است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند، خانه اش خراب مي شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد باشد بايد در تخريب مملكتش بكوشد...
دوستان امروز بازی modern warfare2 به دستم رسید تو جعبش 2 تا دیسک هست
که دیسک سفید رنگ به نظر میرسه همون wave 4 باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اول دیسک بازی رو تو دستگاه گزاشتم ولی بازی نیومد بالا فقط تو داشبورد نوشته بود play dvd و وقتی play زدم فقط رو صفحه لوگوی xbox اومد و زیرش نوشت Attempting to read media ولی هیچ اتفاقی نیفتاد
بعد دیسک رو دراوردم و اون سفیدرو گزاشتم که بازم اتفاقی نیفتاد فقط نوشته بود mixed media disc
در آخر دیسک سفید و دراوردم و دیسک بازی رو گزاشتم ولی همون اتفاق قبلی افتاد و بازی بالا نیومد و روی لوگوی xbox ثابت موند
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوست عزیز
شما دیسک Activator رو که گذاشتی
اونجایی که نوشت play dvd دیگه اجراش نکن
همونجا Dvd رو در بیار و بازی Wave 4 رو بزار
الان همینکار رو کردم یعنی اول دیسک بازی رو گزاشتم وقتی نوشت play dvd درش اوردم و دیسک سفید رنگ رو گزاشتم ولی بازم نوشت mixed media و هیچی نشدنقل قول:
راستی ممکنه ربطی به ورژن دستگاه داشته باشه چون من نمیدون frimware دستگاه چنده
خیلی ممنون
در مورد دیسک سفید رنگ نمیدونم درست متوجه شدم یا نه ولی از اینجا انگار اون سمتش یک کاغد سفید رنگه :31:نقل قول:
ببینید اگه اون دیسک سفید activator باشه و درست رایت شده باشه
شما اون رو که میزاری باید بزنه play dvd نه mixed media content و بعد از این که نوشت درش بیاری و بازی رو بزاری و اجرا کنی
این دیسک فقط رو ixtreme 1.6 کار میکنه
اما اینطور که مشخصه دیسک سفید شما شما update مربوط به dashboard هست
میتونی بزاریش تو Dvd rom کامپیوترت و ببینی چی داخلشه ؟
رسیدش رسیدش: دی
بالاخره 360 ما هم از فارس اومدش به دستمون!
وای فقط dirt 2 و pes9 دارم فعلا: دی
ولی همینا رو چه کیفیتی دارن!
در پوست خود نمی گنجیم
اقا تبریکنقل قول:
به قول معروف :
خوش jump in ایدی :31:
این محتویات درون دیسک بازیه
واین هم محتوایت دیسک سفید رنگ که تازه فهمیدم توش یه مشت تریلره والبته یه پوشه به اسم Games Driver
و اینهم درون پوشه Game driver
مبارك باشه:31:نقل قول:
يادش به خير اون اولا كه 360 گرفته بودم مثه عقده ايا باش بازي ميكردم
شانس آوردم تو اون دوران دستگام 3 چراغ نشد:31:
دوست عزيز يه نگاهي تاپيك روش نگهداريه 360 بنداز
نقل قول:
تو ديسك بازي من آپديت داشبورد رو ديدم
تو اون ديسك سفيده هم كه به قول خودت تريلر بود:31:تريلرت مبارك
خوی شما عکس های دوم و سو مت که اصلا Data هست و اون activator نیست که بخوای باهاش MW2 بازی کنی
شما باید یک Activator بگیری
این برداشتن پیچها قضیه اش اینه :
حالا فتحی رو نمیدونم چرا بر میداره . ولی اونم 99% خودش بر نمیداره , تعمیرکارش یا او ن کسی که دستگاهاشو کپی خور میکنه برمیداره .
رفیق خودم همه کاری برا XBOX360 انجام میده (کپی خور و تعمیر و این کارا) . اتفاقا اونم از 6 تا پیچ 4 تاشو نمیبنده و فقط 2 تا میبنده . نه به خاطر ارزش ریالی پیچها , فقط به خاطر اینکه یهو تعداد زیادی کنسول رو قراره کپی خور کنه و به خاطر سرعت بخشیدن به کارش فقط 2تا پیچ میبنده . رو همین حساب همچین حرکتی میون این تعمیرکارا جا افتاده و شده قانون انگار . تقریبا بیشترشون همینطوری کنسولو جمع میکنن . دیگه حتی 1 دستگاهم جلوشون باشه رو حساب عادت همون تعداد پیچ همیشگی رو میبندن (2تا) .
اما من نشنیده بودم که کسی بره دنبال پیچ کنسولش . اونم دونه 1000 تومان بخره !!! چقدر بی انصافن فروشنده های ایرانی . این رفیق ما که بیشتر پیچارو گم و گور میکرد و براش ارزشی نداشت .
خب بندازش توي جعبه كنسول، ما خودمون وصلش ميكنيمنقل قول:
به هر حال كسي كه كاري رو قبول ميكنه بايد درست انجامش بده نه اينكه الكي سمبلش كنه
در ضمن فتحي كابل و دسته بي سيماشم اصلي نيستن
خسته نباشین همگی
یه سوال برام پیش اومده و اونم چیت یا ترینر توی بازیهای xbox هست
مثلا resident evil رو توی pc به راحتی اجرا میکنی و میری یه ترینر دانلود میکنی و همه پی حله
توی xbox راهی هست؟ مخصوصا resident evil . برای کدهای تقلب باید مثل ps2 های قدیمی گشت ترتیب کلیدها رو پیدا کرد؟
اگه کسی سایتی برا کدهای بازیها داره لطفا بزاره
با تشکر از دوستان باید عرض کنم که یه Activator درست کردم و موفق به اجرای بازی رویایی Modern Warfare 2 شدم
این کنسول از این چیز ها مثل gameshark ندارهنقل قول:
نقل قول:
نه 360 چیتی نیست ، برای این مدل کارها شما باید بری یه دونه مموری ریدر برای مموری 360 بخری ، بعدش سیو بازیت رو بریزی روی PC و با سیو گیم ادیتور انگولیش کنی
اگه میشه بیشتر توضیح بدهنقل قول:
مموری ریدر xbox چه شکلیه عکس ازش داری؟
از چه نرم افزارایی استفاده میکنی؟ (اگه هست آپ کن )
نقل قول:
داداش اخه این چه کاریه خوب !
اصلا بازی کردن با کد تقلب و چیت و این صحبتا ضایع است و جدای ضایع بودنش حال نمیده . اصل قضیه اینه که ادم خودش بدون این چیزا و حتی بدون راهنمایی گرفتن درباره مراحل بازی رو تموم کنه . اونم حداقل رو Normal .
در مورد سری Residen Evil که خودم از 1 تا 4 شو همه جوره تموم کردم اینو بگم که مزه اش به همین یه کم سخت بودنشه و اونجوری هم نیست که نشه تمومش کرد که بخوای بوسیله چیت کد و اینا بری تا اخرش . بی صبرانه منتظرم RE5 رو هم 10-20 باری تموم کنم .
راستی داش پدرام ایشالله فردا میرم یه XBOX360 خام میگیرم 360 هزار (elite jasper) . قیمت خوبه ؟
نقل قول:
یکی از دوستان می گفت اگه Dashbord بزنی حل میشه.
راست می گه ؟ یا هیچ راهی نداره
خیلی گرونتر از قیمت دبی هستنقل قول:
ولی خوب چاره چیه
چیکار کنم دیگه مجبورم . کسی رو که بخواد از دبی برام بیاره پیدا نکردم .
360 هزار خامشو میگیرم . میبرم پیش رفیقم مجانی کپی خورش میکنم ;-)
می ارزه ؟
بهش میگن Transfer Kit که به هیچ عنوان توصیه نمیشه چون خطر قفل شدن هارد و رمتون %95 هست.نقل قول:
اینم عکسش :
با سلام
براي تماشاي فيلمهاي با پسوند AVIبا وجود کدک 5مگي باز دستگاه پيغام اتصال به لايو رو ميده
چراه کار چيه؟
ممنون
خود من از این استفاده میکنم :نقل قول:
یه مینی SD میخوره بغلش و سیو ها رو میریزم روش بعدش میارم روی PC خودش نرم افزار لازم رو هم داره و خطری هم برای هاردتون نداره و تا سقف 16 گیگ قابل ارتقاء هستش .کد:http://uk.codejunkies.com/Products/XB360-MAX-Memory-2GB__EF000777.aspx
یه کابلی هم هست توی همون سایت پیدا میکنید با Action replay max ارائه میشه که میتونید سیو ها رو دانلود کنید و بریزید روی مموری های اورجینال و یا از روشون کپی کنید .
من خودم بازی رو روی حالت های مختلف تموم کردم ، بعدش با استفاده از این پولم رو زیاد کردم که البته به هیچ دردم هم نخورد :31:
SaveGame Editor هم برای اویل 5 دارم ولی کار کردن باهاش سرطانه خواستی بگو برات آپ کنم .
تولد 4 سالگيه اين كنسول بزرگ و جيگر رو به خودم و همه ي فن هاش تبريك ميگم !
چه جالب مثل اینکه دیروز بود گفتن اقا کنسول جدید اومده ..وای عجب روزهایی بود.
چه ذوقی داشتیم .
زندگی ما گیمرها هم با این کنسول ها و دنیای مجازی گره خرده و کاریش هم نمیشه کرد.
من وصیت می کنم به هنگام فوت در سن 90 سالگی کنسول هامو هم باهام دفن کنن.
سلام
360 از چه فرمت های تصویری پشتیبانی می کنه؟ به نظر شما من با خرید یه 360 بازم لازمه HD player تهیه کنم؟
نظرتون در رابطه با دیدن فیلم با 360 چیه؟
اون ریموت کنترل مدیا که تو پست اول بود قیمتش چقدره؟ کسی اطلاع داره؟
سلام دوستان اموزشی واسه باز کردن کنسول هست؟
سلام به همه بچه هاي ايكس باكس باز . من يه اليت داشتم اما فروختمش حالا دوباره ميخوام يه كنسول بگيرم به نظرتون همون Xbox بگيرم يا ps3 ?
خيلي دلم واسه xbox تنگ شده چه دوران خوشي داشتم باهاش ...
چه عكس هاي من از اونور كِش ميرم : دي !
سلام دوستان.
من یک لایت-ان دارم که ixtreme 1.51 هست.
میخوام بکنمش 1.6 تا حداقل بتونم با دیسک اکتیو بازی کنم.
اما متاسفانه هیچ جا آموزشش نبود یا پولی بود... ممنون میشم اگر کسی لینک آموزش آپگرید از 1.51 به 1.6 رو به من بدهد.
سلام دوستان
به نظرتون ارزش داره که در تابستون سال اینده ایکس باکس 360 بخرم یا پولامو جمع کنم یه کنسول جدید میاد اونو بخرم ؟!!
حذف شود .....