-
تیتو ویلانووا عزیز، تا ابد در خاطر ما خواهی ماند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشگاه بارسلونا در پی خبر غم انگیز درگذشت تیتو ویلانووا 45 ساله، در سوگ وی، مراتب همدردی خود را اعلام کرد. ساعاتی بعد، باشگاه بارسلونا درهای ورزشگاه نیوکمپ را برای اظهار همدردی علاقمندان در جایگاه اصلی، خواهد گشود.
با تأسف بی کران، باشگاه بارسلونا اعلام کرد که «فرانسسک تیتو ویلانوا ای بایو» (17/09/1968 بلکایره دمپوردا - 25/04/2014 بارسلونا) پس از 45 سال، دار فانی را وداع گفت. وی عصر دیروز پس تحمل بیماری که از سال 2011 گریبان گیر وی شده بود، دار فانی را وداع گفت.
باشگاه فوتبال بارسلونا مراتب همدردی خود را از صمیم قلب به خانواده او اعلام می دارد. باشگاه همانند تمامی اعضای باشگاه و هواداران از سراسر جهان و مانند دیگر اهالی فوتبال و جهان ورزش در سوگ از دست دادن وی است.
خانواده ویلانوا با کمال احترام از تمامی ابراز همدردی ها در لحظات پس از درگذشت تیتو قدردانی کردند.
باشگاه بارسلونا ساعاتی بعد، مکانی را در جایگاه اصلی نیوکمپ به روی افرادی که مایل به ابراز همدردی و ابراز عشق و علاقه خود به تیتو ویلانوا هستند، خواهد گشود.
باشگاه به زودی زمان گشایش درهای نیوکمپ را اعلام خواهد کرد. همانطور جزئیات مربوط به مراسم مذهبی که در روزهای آتی برگزار خواهد شد نیز متعاقباً اعلام خواهد شد.
منبع: سايت رسمي باشگاه
مترجم: علیرضا میرزایی/ FCBarcelona.ir
خبر خیلی ناراحت کننده ای بود
روحش شاد!:n14:
-
صحنه های تکان دهنده در سوگواری بازیکنان و مربیان بارسا
زوبی زارتا نمی توانست خودش را کنترل کند و دنی آلوس در تمام مدت به نیایش مشغول بود
شنبه 6 اردیبهشت ساعت 13:47
آی اسپورت - یک روز از مرگ تیتو ویلانوا گذشت و بارسلونا در غم از دست دادن این بازیکن و سرمربی سابق خود عزادار است. پرچم های کاتالونیا همچنان نیمه افراشته اند و هواداران بارسا در بیرون ورزشگاه نیوکمپ و در مکانی که به افتخار او درست کرده اند تجمع کرده و برای او گل می گذارند.
ساعت 11.47 دقیقه امروز به وقت ایران بازیکنان بارسا و اعضای کادر مربیگری این تیم به ورزشگاه نیوکمپ رفته و اولین کسانی بودند که از فضایی که به افتخار تیتو و به همت مسئولان بارسا برای سوگواری تعبیه شده ، دیدن کردند.
تک تک بازیکنان بارسا حتی والدس مصدوم در این گردهمایی شرکت داشتند . ابتدا چهار کاپیتان اول بارسا سوگنامه ای که باشگاه بارسلونا به منظور درگذشت تیتو آماده کرده بودند را امضا کرده و سپس نوبت به باقی بازیکنان و اعضای کادر مربیگری بارسا رسید تا این سوگنامه را خوانده و امضا کنند.
بازیکنانی که بهترین دوران زندگی فوتبالی خود را در کنار تیتو گذرانده بودند به سختی می توانستند خود را کنترل کنند. پس از امضای سوگنامه همه بازیکنان دقایقی به عکس بزرگ تیتو خیره شدند . اشکهای زوبی زارتا مدیر ورزشی بارسا و نیایش دنی آلوس که در تمام مدت مشغول به این کار بود از صحنه های تاثیر گذار این مراسم بود.
تسلیت میگم به همه ی بارسایی های عزیز
ویلانووا واقعا مرد خوبی بود و شخصیت آرومی داشت
روحش شاد :n12:
-
آندرس اینستا: «بارسلونا هرگز مسی دیگری نخواهد داشت»
این هافبک بارسایی، ضمن اعلام اعتماد نسبت به هم تیمی هایش، از امیدواری نسبت به پایان دوران فوتبال مسی در بارسلونا سخن گفت.
آندرس اینیستا در مورد هم تیمی خود لئو مسی، گفت: «من هیچ شک و تردیدی در مورد لئو ندارم؛ او باید اینجا بازنشسته شود. او هرگز جایی بهتر پیدا نمی کند و بارسا هرگز بازیکنی دیگر مانند او پیدا نخواهد کرد».
اینیستا نگاه واقع بینانه به آینده تیم برای قهرمانی در لالیگا دارد، او در این باره می گوید: «اگر می خواهیم برای خود شانسی قائل باشیم، حتما باید هر چهار بازی باقی مانده خود را پیروز شویم! بدترین چیز در فوتبال این است که امور از دست شما خارج باشد». با این حال، او خاطرات مثبتی از موقعیت های مشابه در فصل 1992 و 1993 دارد. زمانی که او یک کودک بود، چگونه آن تیم رویایی در آخرین روزهای، به لطف شکست شگفت انگیز رئال مادرید در مقابل تنریف قهرمان لالیگا شد.
سبک غیر قابل بحث
اینیستا افزود: «ما با بسیاری از شرایط غیر طبیعی در این فصل روبرو شده ایم که کار را برای ما سخت می کند، اما وقتی فصل به پایان رسید، ما همه چیز را تجزیه و تحلیل خواهیم کرد و به بحث در مورد آنچه که ما باید انجام دهیم خواهیم پرداخت. درباره سبک ما جای هیچ بحثی نیست، اما جدا از آن، بارسلونا نمی تواند درهای خود را به هر بازیکنی ببندد».
مترجم: پارسا مظفری/ FCBarcelona.ir
محکوم به شکست ویارئال
چهار سال از آخرین حضور بارسلونا در ال مادریگال می گذرد با دانستن این نکته که آنها برای ماندن در بالای جدول لیگ نیاز به پیروزی داشتند. همچنین آن بازی هم 35 امین بازی فصل بارسایی بود که از جام حذفی و لیگ قهرمانان اروپا حذف شده بود.
تطابق بسیاری بین بازی ویارئال برابر بارسا در روز یکشنبه و دیدار ال مادریگال در تاریخ 1 می 2010 وجود دارد. درحال حاضر، تنها پیروزی برای بارسا کفایت می کند در بازی که 35 امین بازی فصل نیز است.
گل های مسی، ژاوی و بویان
تحت هدایت پپ گواردیولا، تیم در حالی به مصاف «زیردریایی های زرد» می رفت که در صدر جدول قرار داشت . آنها از جام حذفی حذف و در همان هفته نیز با باخت به اینتر میلان از لیگ قهرمانان کنار رفته بودند. با یک امتیاز برتری نسبت به رئال مادرید، همه چیز به چهار بازی باقی مانده لیگ وابسته بود؛ کاتالان ها توانستند 4-1 و با گل های مسی (2)، ژاوی و بویان بازی را به نفع خود به پایان برسانند.
بارسا سه بازی باقی مانده دیگر خود را با پیروزی پشت سر گذاشت تا عنوان قهرمانی 2009/10 لیگ را از آن خود کند.
شرایط حال حاضر کمی پیچیده تر است. امور در دستان بارسا نیست و آنها نیاز به پیروزی دارند تا امیدوار باشند که هر دو باشگاه مادریدی در مسیر خود امتیاز از دست بدهند. همه چیز با ویارئال شروع می شود. آلوس، ژاوی، بوسکتس، پدرو و مسی که همه در بازی 1 مه 2010 حضور داشتند، می دانند که چه کاری را باید انجام دهند.
مترجم: پارسا مظفری/ FCBarcelona.ir
-
از دیروز تا حالا هنوزم باورم نشده و عصبیم! ولی به هرحال این نیز بگذرد...! دلم براش تنگ میشه....
-
واقعاً اتفاقات بد امسال برای بارسا انگار تمومی نداره.درگذشت تیتو تلخ ترینش بود.یادش گرامی و ماندگار.
-
مسی: «تیتو، هرگز تو را فراموش نخواهم کرد»
لیونل مسی، ستاره آرژانتینی تیم بارسلونا، طی پیامی تاسف خود را در پی درگذشت مربی سابق خود ابراز کرد. او در این پیام عنوان کرد که رابطه عمیقی با تیتو، سرمربی فقید بارسلونا داشته است.
در پی درگذشت تیتو ویلانووا، پیامهای تسلیت زیادی از طرف افراد مختلفی مطرح شد، اما در میان همه آنها، این لیونل مسی بود که که با پیام خود، قلب بسیاری از هواداران بارسلونا را تکان داد. در ادامه متن این پیام را مشاهده خواهید نمود.
«این لحظات، لحظات بسیار اندوهناک و ناراحت کننده ای برای خانواده ویلانووا و تمامی هواداران بارسلوناست. مطمئناً تمامی بازیکنانی که روزی در رختکن بارسلونا با تو همراه بودند، اکنون به خاطر شخصیت بالا و حرفه ای بودن تو، عمیقاً تحت تاثیر قرار گرفته اند. همواره مسائلی در درون من وجود داشت که با تو در میان می گذاشتم و به کمک هم از پس تمامی آنها بر می آمدیم. اینها چیزهایی هستند که هیچگاه از ذهن من پاک نمی شوند. تیتو، هرگز تو را فراموش نخواهم کرد».
لازم به ذکر است که ویلانووا یکی از مهمترین افرادی بوده که در رشد و پیشرفت مسی تاثیر داشته است. او ابتدا، در مدرسه فوتبال بارسلونا، مسی 13 ساله را تمرین داد و در ادامه بین سالهای 2008-2012 به عنوان دستیار گواردیولا و در فصل 2012-13 نیز به عنوان سرمربی بارسلونا، همواره با این ستاره آرژانتینی همراه بوده و او را راهنمایی می کرده است.
مترجم: غلامحسین صبوری/ FCBarcelona.ir
-
1 پيوست (پيوستها)
Guardiola: My sadness at losing Tito will accompany me forever
پپ: غم از دست دادن تیتو تا ابد با من خواهد بود
It was difficult for me to follow the match today, Tito was more than a friend
The sadness I feel will accompany me for the rest of my life. We were young, we wanted to beat the world, and we did
برای من سخت بود که بازی امروز رو دنبال کنم. تیتو بیشتر از یک دوست بود.
ناراحتی که من احساس می کنم بقیه زندگیم همراه من خواهد بود. ما جوون بودیم، میخواستیم دنیا رو شکست بدیم و اینکارو کردیم.
لحظه به ثمر رسیدن گل برد بایرن
-
سلام.
به عنوان یه منچستری خیلی ناراحت شدم از این خبر.
واقعا متاسف شدم.
-
منتظر بودم خوب بشه و دوباره رو نیمکت مربی گری ببینمش دیگه نمیشه !!! حیف، واقعا حیف!
-
به عنوان یک طرفدار چلسی خیلی ناراحت شدم ... تیتو یه مرد فوق العاده بود ... چهره معصوم و دوست داشتنی داشت ... به طرفداران بارسا تسلیت میگم ... خدا روحش رو قرین آرامش گرداند ...
اینم تصویری از کودکی تیتو ...