سلام.
دوستان من جدیدا kaspersky internet security 14.0.0.4651 رو نصب کردم اما اپدیت نمیشه.....تا 24% میاذ ولی بعد ارور میده.
قبل از این ورژن 13 رو داشتم اصلا مشکلی نداشت.
راهنمایی کنید.
ممنون
Printable View
سلام.
دوستان من جدیدا kaspersky internet security 14.0.0.4651 رو نصب کردم اما اپدیت نمیشه.....تا 24% میاذ ولی بعد ارور میده.
قبل از این ورژن 13 رو داشتم اصلا مشکلی نداشت.
راهنمایی کنید.
ممنون
نقل قول:
دوستان کسی نظری نداشت :n03:
فایلهای اپدیت روی ورژنهای قبلی کار نمیکنه؟ قاعدتا نباید اینجوری باشه
سلامنقل قول:
تاریخ و ساعت و زون تایم سیستم دقیق تنظیم کنید
اگر مشکل برطرف نشد با این برنامه یه گزارش از سیستم تهیه کنید و لینک گزارش اینجا قرار بدید تا بررسی بشه
کد:http://media.kaspersky.com/utilities/ConsumerUtilities/GetSystemInfo5.0.zip
سلامنقل قول:
ورزن 6 که خیلی قدیمی شد فایلهای اپدیتش فکر نکنم گیر بیاد
چرا نسخه 2014 نصب نمی کنید جدیدترین محصول این شرکت با کارایی بسیار بالاتر نسخه نهایی این انتی ویروس همین چند وقت پیش منتشر شده
کد:http://downloads-am.kasperskyamericas.com/files/main/en/kis2014_14.0.0.4651EN_4710.exe
با سلام میشه لینک دانلود انتی ویروس 2014 رو هم قرار بدین؟نقل قول:
دوست عزیز میشه سریال برای انتی ویروس هم کمک کنید و قرار بدید؟نقل قول:
سلام.
KASESعزیز من تاریخ سیستمم دقیق است وبا نرم افزاری که شما گقتید گزارش هم تهیه کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک گزارش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
نسخه جدید 2014 اینطور ک مشخص هست دیگر Browser Key نداره و اینطور ک مشخص هست این روال کار کسپرسکی هست ، موقعی ک نسخه جدید از شرکت خارج میشه همیشه این مشکل وجود داشته ک در نسخه بعد یا وصله بعدی این قسمت اضافه میشه.
چرا ک شرکت میدونه بعضی کاربران به صورت کی فایل اورجینال کسپر رو اکتیو می کنند و این رویه ک سیاست شرکت پیشرو گرفته به ضرر خودش هست.
شرکت کسپرسکی یک شرکت سیاست مدار هست چرا ک روس ها برای رسیدن به منافع شخصی کمی برد هم قسمت طرف مقابل می کنند
قسمت بالا رو گفتم تا به این قسمت برسم ، کسپرسکی با اجازه ندادن ، کاربر به استفاده کی فایل بنا به دلایلی کاربری رو برای خرید یک لایسنس اورجینال از خودش دور میکنه شاید سوال پیش بیاد
خب نسخه تریال 30روزه ک به کاربر تعلق میگیره ، باید با دید باز بنگریم چرا ک نسخه 30روزه هیچوقت عطش کاربر رو نسبت به خرید یک نسخه جدید وا نمی دارد..
بنظر من این قسمت باز می گرده ، چون سیاست سود این اجازه رو به شرکت نمی ده ک این قسمت برنگردد...و اگر برنگشت کسپرسکی سود خودش رو از دست میده تا حدودی.
:n22:
تو سایت کسپر که من میرم خبری از 2014 نیست شما از کجا اینو اوردین ؟؟؟؟:n13:
یه ورژنی از اینترنت KIS میشه به من یکی معرفی کنه با WIN 8 سازگار باشه :n15:
سلام.
دوست عزیر من از سافت 98 دانلود کردم.الان هم خدا رو شکر اپدیت شد.
در رابطه با key هم من قبلش نسخه 2013 داشتم.جدید رو نصب کردم اون key 2013 برای 2014 هم کار کرد خوشبختانه.