آقا حامد بالاخره گرافیک gts450 گرفتم نمیدونی کولاکه به خدا باگرافیک خودم عوض کردم رو ultra 400% یه کیفیتی داره محشر هنقل قول:
به خاطر راهنمایهاتون تشکروقدر دانی:sq_8:
Printable View
آقا حامد بالاخره گرافیک gts450 گرفتم نمیدونی کولاکه به خدا باگرافیک خودم عوض کردم رو ultra 400% یه کیفیتی داره محشر هنقل قول:
به خاطر راهنمایهاتون تشکروقدر دانی:sq_8:
برو حال کن دیگه . 400% یعنی چی منظورت scaling هست ؟ کارتش آک بود یا کارکرده ؟ قیمتش چند بود ؟ با کی معامله کردی شخص یا فروشگاه ؟ حالا شما ما رو یه راهنمایی بکن شاید ماهم رفتیم گرفتیم . همین الان قیمت گرفتم گفت 1گیگ zotac سیصد 2 گیگش سیصدوپنجاه قلبم گرفت آخه قیمتش به دلار اگه بندازن بهت 100 دلاره .نقل قول:
کسی نتونست راهی برای صفر کردن skill ها و دوباره انتخاب کردنشون پیدا کنه ؟
میدونید سه محور کردن ماشین تاثیری روی سرعت و قدرتش میذاره یا نه؟ ارزش داره واسش خرج کنیم؟
من که اون دو محور رو خریدم دوباره با یکش عوض کردم هیچ تفاوتی بین این دو حس نکردم . به نظر من جنبه ظاهری داره .نقل قول:
قربون خودم تا لول 16 آمدم بجز لاستیک دیگه چیزی رو جیگر طلا ننداختم
سه محور کردن ماشین در چپ نکردن نقش مهمی داره ولی روی سرعت و قدرت تاثیری نداره
من دیوانه که بعد از هر level up یا رنگ عوض کردم یا گارد عوض کردم یا .......... فکر کنم یه چیزی حدود 100 هزار همینجوری بیخود خرج کردم الان لول 16 هستم فقط 70 هزار پول دارم تازه میخوام امروز که رفتم خونه باز آپگرید های جدید رو روی کامیونم نصب کنم .نقل قول:
سلام و خسته نباشید.
من بعد از نصب بازی ets2 کد اکتیو رو وارد کردم اما بعد از حول وحوش 4-5 روز کد اکتیو جدید ازم خواست منم هرچی کد بود رو زدم اما میگه کد اشتباهه لطفا راهنماییم کنید.
با تشکر:sq_25:
به نظر من برای ماشینا موتور طراحی نکنید بهتره, خوب هر ماشینی یه خوبیهایی داره و یه بدیهایی و همینه که شما رو وادار میکنه که یه ماشین بهتر بخرید ولی در نهایت همه میرسن یه: اسکانیااااااا!:thumbsup:
حتما یه چیزی داشنته که لول 24 باز میشه. ماشین ما(فعلا)لول 16
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سیو جدید درست کردم بدون وام یه ماشین خردیم اینجوری بهتره یه 50 تومن دیگه دستم بیاد یه ماشین جدید میگیرم اینو میدم راننده.
راستی این آهنگ خوش غیرت (خوش رکاب 2) هم تو جاده حال میده ها! هیشکی ندیدم تو نخت نباشه . . . داش مشتی
میگم کسی نمی دونه چرا این مودهای لایسنس شده ای که دانلود کردیم paint همن طرح هایی که میزنیم رو ماشین رو نمیگیره؟
راستی پچ 1.1.3 نصب کنم؟؟؟ مشکل اکتیو پیش نمیاد؟
کسی مود اتوبوس رو امتحان کرده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]