بلوتوس لپ تاپم کار نمیکنه.اصلا هیچی رو نمیشناسه. نه لپ تاپ نه گوشی. uninstall هم کردم و دوباره نصب کردم اما هیچ جوری درست نمیشه
چکار کنم؟
Printable View
بلوتوس لپ تاپم کار نمیکنه.اصلا هیچی رو نمیشناسه. نه لپ تاپ نه گوشی. uninstall هم کردم و دوباره نصب کردم اما هیچ جوری درست نمیشه
چکار کنم؟
توی تنظیمات بلوتوث در کنترل پنل ، turn on recovery رو زدید ؟نقل قول:
چکار کنم؟
اگر با ریکاوری ویندوز اصلی و یا نصب درایورهای اورجینال بر روی آن نسخه از ویندوز که باهاش مطابق هست درست نشد ، خراب شده ! و باید کارتش روی سیستم عوض بشه
نقل قول:
خود نرم افزار وایوو اینطوری میخواد که تا 80 درصد شارژ بگیره ... شما روی حالت روشن بودن ببینید تا چند درصد شارژ می گیره
تنظیمات پاور را روی high PERFORMANCE قرار دهید و دوباره تست کنید
خب دیگه بد شانسی آوردی.نقل قول:
امیدوارم دیگه یه همچین مشکلی واست پیش نیاد.
ولی ریکاوری رو فراموش نکنید.
ببینید ما یک زبان نوشتاری داریم یک زبان راه اندازی شده برای ویستا ! (حتی نگفتی ویستا داری یا XP) !نقل قول:
اگر نوشتاری هست که همون add language keyboard هست توی Regional and Language در کنترل پانل !!!
ولی اگر نیاز به زیان ثانویه دارید ، شما باید پک Multilingual User Interface یا (MUI) را از مایکروسافت دانلود کنید
این قابلیت درون ویستاا ultimate هست و اگر خواهان تعویض زیان ویندوزی ، باید آن نسخه را بنصبی !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و برای کیبورد اگر دیسک ویندوز را ندارید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جان ؟ در حالت عادی اینا با اتصال چفتی جا می افتند و اگر خراب شده ، خوب تعویض باید بشه ! :18:نقل قول:
اگر میخوای می تونی زیر کلید ها هم چسب قطره ای بزنی و گیرش کنی به پایه اش :31:
ویندوز ویستا می باشد ...نقل قول:
ببینید ما یک زبان نوشتاری داریم یک زبان راه اندازی شده برای ویستا ! (حتی نگفتی ویستا داری یا XP) !
این قابلیت فقط روی نسخه ultimate جواب میدهد ؟
زبان کل ویندوز ایتالیایی هست (نوشته ها و ... )
بله متاسفانه روی اولتیمیت و اینترپرایز ادیشن ...
حالا همه اینطور میگن ... شاید هم دیدی راه افتاد !!! شما دانلود بکن ضرر نداره
شنیدم میگن با کدی که پشت لپ تاپ هست میشه ویندوز رو اورجینال کرد :دی این شایعه هست یا میشه ؟
بعد یعنی مجبوریم ویندوز لپتاپرو پاک کنیم ؟ میشه یک ویستا دیگه کنارش ریخت ؟
من 2 ماه می خواستم لپ تاپم را خاموش کنم و برم سفر
باتریش را چه کار کنم بهتره؟جدا کنم؟خالی باشه؟پر باشه؟
به برق باشه؟
ممنون