با سلام
حداقل ترین مقداری که باید تو حساب باشه تا جزو قرعه کشی قرار بگیره حساب چه مقداره؟
بانک ملی صادرات تجارت
ممنون
Printable View
با سلام
حداقل ترین مقداری که باید تو حساب باشه تا جزو قرعه کشی قرار بگیره حساب چه مقداره؟
بانک ملی صادرات تجارت
ممنون
20هزار تومنه
معمولا اینطوریه که می تونی پولت رو برداری اما مثلا با سود کوتاه مدت عادی سود این دو ماهت محاسبه میشه و سود زیادی از اصل پولتون کم میشهنقل قول:
فکرکنم 20 هزار تومن باشه!!نقل قول:
سلامنقل قول:
١) شدنيه، ولي از طريق سامانه اينترنت بانك. بايد اول اينترنت بانك در شعبه فعال بشه. بعد از وارد شدن ه سامانه اينترنت بانك ميشه انتقال وجه داد.
٢) نه اشتباه ننوشته، قديم بانك پا سارگاد توي سايتش اين امكانو داشت كه با داشتن رمز دوم ميشد كارت به كارت كرد، كه بع بانك مركزي اعلام كرد غير قانوني و بايد انتقال وجه به اين شكل حتما از طريق سامانه اينترنت بانك صورت بگيره. اينم نمي دونم چرا هنوز صفحش هست.
٣) در مورد پارسيان مي دونم كه به هركارتي اينترنتي انتقال داد، فكر كنم از پاسارگاد هم بشه به هر كارتي انتقال داد.
قسمت دوم این حرفتونو متوجه نشدم.یعنی چی سود زیادی از پولم کم میشه؟نقل قول:
منظورشون اینه اگه پولتون 1سال کامل می موند فرضا تو 2 ماه 300 تومن سودش میشد اما حالا که 2ماهه پولتون رو برمیداریدنقل قول:
سودش 300 تومن نمیشه و میشه 100 تومن ( اعداد و ارفام رو صرفا مثالی گفتم )
1 آیا بانک کشاورزی سیستم ارسال پیام در صورت برداشت و واریز داره
2- بانکداری اینترنتیش دستگاه رمز یاب می خواد یا مثل ملت فقط نام کاربری و رمزه کافیه
نقل قول:
فقط یوزرنیم پسورد میخواد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا سیستمش خوبه . قطعی و مشکلات سروری که نداره. چون من از ملتم واقعا راضیم.نقل قول:
اما چه کنیم که مدیر به خاطر منافع خودش بانکی که 7 سال حقوقم به اون واریز میشد رو می خواد عوض کنه. از ملت به کشاورزی. آخه طرف خودش گاوداره
واقعا برای خودم متاسفم