سلامنقل قول:
تویه گارانتی هارد برای وسترن و سیگیت که دقیق میدونم،سازگار حرف اول رو میزنه:46:
Printable View
سلامنقل قول:
تویه گارانتی هارد برای وسترن و سیگیت که دقیق میدونم،سازگار حرف اول رو میزنه:46:
ویستا هم خوبه ولی به نظر من بدی اش اینه که سروسش 4 روزه استنقل قول:
شرمنده از بابت تاخیرنقل قول:
فکر کنم این برنامه جوری طراحی شده که هارد اکسترنال رو فقط بعنوان مقصد یا محلی برای ذخیره بکآپ میشناسه پس نمیتوان از برنامه های موجود در هارد اکسترنال بکآپ گرفت .
والا اینطوری که من بررسی کردم اگر پورت usb شما از نوع A باشه مثل عکس زیرنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شماره یک 5 ولته و شماره 4 از نوع GND هست .
خلاصه برای روشن کردن هارد 2.5 اینچی با استفاده از usb چند چیز لازم دارید
1. یه کابل usb به طول کوتاه مثلا 30سانتی متر ، بلند باشه جواب نمیده !!!
2. یه تبدیل sata to molex
3. کابل ساتا به esata
یه سر کابل usb رو میبرید . توجه کنید که پورت نر کابل رو نبرین بلکه پورت مادگی رو ببرید . مثل عکس زیر چهار رشته سیم دیده میشه که همه چیز گویا هست .
سر مولکس کابل sata to molex بکنید چون هاردمون ساتا هست و مولکس به دردمون نمیخوره همچنین اون سیم زرد و سیم مشکی بغل دستش رو قطع کنید .
سپس سیم قرمز کابل usb رو به سیم قرمز برق ساتا و سیم مشکی کابل usb رو به سیم مشکی برق ساتا وصل کنین . هارد باید کار کنه و روشن بشه .
نکته یک » اول لپتاپ رو خاموش کنید سپس کابل sata to esata رو هم به هارد و هم به لپتاپ متصل کنید و کابل usb (تامین برق) رو هم متصل کنید و سپس لپتاپ رو روشن کنید . چون esata یا sata مثل usb نیست ، فرق میکنه یعنی نمیتوان مثل usb در زمانی که سیستم روشنه و ویندوز load شده ، متصل نمود .
نکته دو » این کابل usb2 هست نه usb3
نکته سه » دقت کنین که سیمها باهم اتصالی نکنه
نکته چهار » احتمالا کابل ساتا به esata در بازار پیدا نشه پس شما یه براکت esata مثل عکس زیر میخرید که که یه سر ساتا هست و انتهاش esata هست که من 5 هزارتومن خریدمش و یه کابل دوسر esata میخرید و قیمتش هم 3 هزارتومن هست.
کابل esata عکس زیر
نکته پنج » من این روش رو (برق رسانی به هارد از طریق usb) تست نکردم مسئولیت هر گونه مشکل با خودتون هست !!! من فقط این روش رو تست کردم که جواب داده !!!
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6302638
سلام بر همه گی....خیلی وقت بود اینورا نیومده بودم:31:
من قبلا WD ESSENTIAL نسل قبل 1 ترا رو گرفته بودم حالا نسل جدید usb 3 رو 2 ترا گرفتم...به خیال خودم دیگر مسئله ای نیست و سریع کارم تموم میشه ولی ......:27:
فعلا که نرم افزار smart ware قبلی ام هارد رو نشناخت دارم اپدیت می کنم به ورژن جدید شاید حل شه.
بعد هارد قبلی یک درایو مجازی داشت داخلش که نرم افزار ها توش بود و نگرانش نبودم ولی این یکی همه فایل هارو تو همان یک درایو گذاشته باسه من دیگر نمی تونم سریع فرمت کنم (این چه کاری بود اینا کردن:13:)
بعد موقع فرمت یک اخطار داد که باسه فضای دو ترا تو xp تنظیمات رو متفاوت باید باشه که بعدا مشکل پیش نیاد....قضیه این چیه؟
( من می خوام رو7 و xp بتونم ببینم )یکی می تونه این اطلاعات منو اپدیت کنه:31:؟
در اخر اداپتور سری usb3 امپراژ اسمی بیشتر داره نسبت به اداپتور سری قدیم usb2 ،چرا امپراژ بیشتر می خواد؟
ویرایش :اپدیت کردم باز نشناخت....این دیگه چشه؟؟؟؟؟:13:
فردا وقت بزارم راهنماشو کامل بخونم ببینم چی تغییر کرده که تو نرم افزار نمی بینه.....
سلام خوبي ؟؟نقل قول:
پيشنهادم اينه كه هر دو تا برنامه رو نصب كني منظورم اينه كه اول برنامه مربوط به هارد قديم رو نصب كنين و سپس برنامه مربوط به هارد جديد رو نصب كنين.
من خودم هم هارد wd my book elite دارم و هم هارد wd my book essential كه اول برنامه مربوط به هارد الايت نصب كردم و سپس برنامه مربوطه به essential و الان اين نرم افزار smart ware هردو هارد رو ميشناسه با وجوديكه ساختار اين دو هارد كمي باهم فرق ميكنن ولي وقتي هارد الايت رو وصل ميكنم نرم افزار مرتبط با اون اجرا ميشه و بلعكس يعني باهم قاطي ندارن !!!
بچه ها من تصمیم نهایی گرفته بودم که wd 1tb رو بخرما که رفتم دیدم toshiba 1tb هم usb 3 زده!!!!!!! :18:!!!!! هم قیمت هم هستند!!!!!! :41:
حالا چیکار کنیم؟؟؟ توشیبا چه مزیت هایی داره؟؟؟ بهتره وسترن هست؟؟؟؟
با سلام- بنده يك هارد اكسترنال MAXTOR-ONE TOUCH4MINI خريداري نموده ام كه حاوي 200 گيگابايت اطلاعات مي باشد كه بعد از اتصال به كامپيوتر پيغام زير ظاهر مي شود و در نتيجه بعد از اين پيغام درايو هارد توسط كامپيوتر شناسايي مي شود ولي دسترسي به اطلاعات هارد امكان پذير نمي باشد. با توجه به اهميت اطلاعات درون هارد ، ترجيح مي دهم تا جايي كه امكان دارد از فرمت كردن آن جلوگيري نمايم
در ضمن بنده SOURCE درايور اين هارد را در اختيار ندارم. خواهشمندم مشكل بنده را مرتفع نمائيد
سلامنقل قول:
عکس دیده نمیشه
سلام بد نیستم ...اخه مال من هارد ها یک کد هستن و یک نرم افزار دارن مثل هم هستن ....فقط ورژن فرق می کرد که اپدیت .....که اپدیت کردم ولی همچنان نمی شناسد... دارم می رم تو سایت اخرین نسخه ببینم چیه دانلود کنم شاید حل شه...نقل قول:
pdf داخلش هم هنوز چیز بدرد بخوری ندیدم..
راستی در مورد این قضیه ارور در رابطه با فرمت کردن 2 ترا چیزی می دونی؟
هر کدوم که نیاز هاتو بهتر جواب می ده و امکاناتی که می ده رو استفاده می کنی بخر.....نقل قول:
ویرایش:
بالاخره شناختش ( با یک ریست عجیب که من رفتم و برگشتم پشت سیستم فهمیدم ویندوز بدون اجازه خودش رو ریست کرده.)
الان مبحث پارتیشن ها مونده که دیدم بزارم تو بخش مباحث سخت افزاری بهتره
تاپیکش رو ساختم لینک می دم اینجا خواستی یک نگاه بکن ( گرچه شاید بیشترش تکراری باشه ولی باسه من که بعد از 1 سال مجدد به این مباحث خوردم مهم است.)
ویرایش2:
این لینک معمای پیغام پارتیشن بندی ظرفیت بیش از 2 ترا و ساپورت در xp
و این هم مسئله ی جدیدی که موقعی که داشتم سرچ می کردم پیدا کردم(قشنگ سر دوراهی موندم:31:)
پ ن:
یا کلا نمی یام یا اگر میام با کلی مسئله و معما میام:27: