اگه کاردانی. (فوق دیپلم) مجازی باشی میدن.باید بدن چون اگه ندن متونی به سازمان تنظیم مقررات رادیوئی شکایت کنی . بهد شکایت از مخابرات زنگ میزنن. یهو 2 مگ بهت میدن.
Printable View
اگه کاردانی. (فوق دیپلم) مجازی باشی میدن.باید بدن چون اگه ندن متونی به سازمان تنظیم مقررات رادیوئی شکایت کنی . بهد شکایت از مخابرات زنگ میزنن. یهو 2 مگ بهت میدن.
دوستان سلام
بالاخره adsl وصل شد !!! بعد از دو سال انتظار...
ولی من 256 گرفتم الان دارم دانلود می کنم سرعتم به زور به 14 می رسه...256 دادن یا ...؟! از کجا باید چک کنم؟
ممنونم
سلامنقل قول:
شما وارد تنظیمات مودم بشید همون آی پی 192.168.1.1 و ببینید downstream رو چند زده
اصولا باید بین 253 تا 256 kbps باشه
نکته:البته روی downstream مودم تاثیر نمی زاره ولی امروز سرعت خوب نیست و من هم که 256 دارم سرعتم خیلی نوسان داره و حتی به 2 کیلوبایت هم می رسه:2:
برای بقیه دوستان هم همین جوریه ؟
منم که مخابرات ندارم یکم احساس میکنم امروز و الان سرعتم افت کرده! برای مثال 4شیرد اصلا بالا نمیاد!!نقل قول:
درمورد downstream که گفتین، کدوم رو باید نگاه کرد؟ data rate؟
کد:
Downstream Upstream
SNR Margin: 33.9 20.1 db
Line Attenuation: 49.3 27.3 db
Data Rate: 608 606 kbps
Max Rate: 8964 977 kbps
POWER: 13.4 11.3 dbm
CRC: 0 0
دوستان سرعت شما هم امروز گازئیلی شده یا برای من فقط اینجیوریه؟
چرا سرعت این قدر اومده پایین . فکر کنم از قصد اینکارو میکنن
نقل قول:
گویا سراسریه بقیه هم همین جوری باشه ولی الان تقریبا سرعت دانلودم درست شد بعد از چند ساعت بهم ریختگی :2:
البته من با این اطلاعاتی که مودمتون می ده حدس می زنم data rate از max rate گزینه ی بهتری باشه برای در نظر گرفتن اینکه سرعتتون رو روی چه عددی بستننقل قول:
البته برای adsl مخابرات دقیقا روی عددی بسته میشه که سرویس متقاضی هست یعنی اگر سرویس 128 باشه دقیقا روی 128 بسته میشه ولی شرکتهای دیگه روی عدد بزرگتری می بندن
ممنونم من چنین چیزی ندیدم... ولی یه adsl info داره که تو زیر مجموعه ش نوشته:نقل قول:
Downlink rate 24537593
این یعنی 265؟!
شما مارک و مدل مودمتون رو بگید تا ببینیم اطلاعات رو چه جوری نوشتهنقل قول:
بله Data Rate همون چیزی هست که شما می خواید.نقل قول:
Max Rate هم همون Attainable Rate هست.