تشكر ميكنم دوست عزيز:11:نقل قول:
به لطف مطالب و راهنماي هاي آقاي برزين اين سيستم جم كردم و مهم ترين چيزي كه ياد گرفتم و دارم ازش لذت مي برم خريد فيلم اصل است. بدونه داشتن نسخه هاي اصل بهترين سيستم داشته باشي فقط جا گير و دل خوش كن هست.
Printable View
تشكر ميكنم دوست عزيز:11:نقل قول:
به لطف مطالب و راهنماي هاي آقاي برزين اين سيستم جم كردم و مهم ترين چيزي كه ياد گرفتم و دارم ازش لذت مي برم خريد فيلم اصل است. بدونه داشتن نسخه هاي اصل بهترين سيستم داشته باشي فقط جا گير و دل خوش كن هست.
دوست عزیز این سیستم مشکلی نداره ولی یه شرکتی زمانی که بعد از یکسال یه محصول جدیدی رو جایگزین محصول قبلیش روانه بازار میکنه انتظار میره که نسبت به سال قبل خود جهشی داشته باشه ولی متاسفانه تو انم مدل همچین چیزی مشاهده نمیشه بلکه کمی هم پسرفت وجود داره،اگر شما صدای دو تا سیستم رو با هم مقایسه کنید می بینید که 3578 صدای پخته تری داره و صدای میزونی پخش میکنه و به عبارتی تفکیک مناسب صورت می گیره ولی 5550 در درجه اول تو زمینه پخش بیس مشکل داره و صدای نرمی تولید نمیکنه.شرکت فیلیپس توی این مدل قدرت خروجی صدارو بالا برده در صورتیکه تو ولوم های بالا صدا کمی بهم میریزه.و یک سری مسائل جزئی دیگه.نقل قول:
سلام من میخوام یه سیستم صوتی با بودجه ۳۵۰ تومن بخرم البته منظور سیستم استک قدیمی هستش مثل (kenwood,sansui.onkyo....) توی تهران تنها یه جائی رو میشناسم که توپخانه هستش یه پاساژ کوچیک که چنتا مغازه هستن که اینجور سیستم هارو میفروشن از دوستان که در این زمینه اطلاع دارن میخواستم به من کمک کنن که هم بدونم چه سیتمی میتونم بخرم و اینکه هر پیشنهاد دیگه که در مورد این موضوع دارن... با تشکر
ميدونم جنارو ميگي:41: حيف پول:13:نقل قول:
ارزش نداره.
ایول رفقا، عکس های قشنگی بود.
منظورم از پورت نداشتن باندهای جلو همون اگزوز خودمون هست که برای خارج شدن هوا استفاده میشه و فکر میکنم توی حجم صدا خیلی تاثیرگذار باشه...:8:نقل قول:
سوال اصلی من اینه که صدای rs33 چه تغییری با مدل قبلیش کرده...:20:
مرسی از راهنمایی های همه دوستان...:40::10::40:
سلام دوستان
مثل بعضي از دوستان حرفه اي نيستم اما خيلي ساده چيزايي رو كه از سيستمم دستگيرم شده مي نويسم سئوالي بود در خدمتم.
من الآن سه ماهه كه Philips HTS-5550 رو خريدم و سه تا از دوستامم كه ديدند و تست كردند رفتند گرفتند و راضي هم هستند خودم هم كه كاملا ازش راضي هستم. موسيقي مورد علاقه من كلاسيك هست كه هم در ولوم پاييين و هم ولوم بالا اشكالي حس نكردم. نرم افزارش رو هم يكبار از سايتش دانلود كردم و به راحتي نصب شد(هفته پيش ). از نظر HDMI و لينك به TV (با اينكه TV من سامسونگه به راحتي Sync. شد) هيچ مشكلي نداشتم. بيسش تو مودهاي مختلف تفاوت داره و چند مدل بيس رو به راحتي حس كردم. همسرم موسيقي پاپ دوست داره خيلي خيلي از صداش راضيه. از نظر ورودي و خروجي هش هم كمبودي حس نميشه.
آقا مبارک باشه . عکس یادت نره :46:نقل قول:
نقل قول:
نبود؟؟؟ کسی هنوز تست نکرده این تازه وارد رو؟؟؟ آقای رایان.... آقا پژمان ... مددی!!!
راستی.... کسی تا الان اسپیکر های Pure Accoustic رو تست کرده؟؟؟ من یه سیستم بهم پیشنهاد شده با این اسپیکر ها (5.1) و یه آمپ مارانتز 5003 .... قیمت خیلی خوب بود .... حدود 500 تومان... خودم حرفه ای نیستم، برای همین با این که صداشو شنیدم، اما تفاوت محسوسی با یه سیستم دیگه که آمپ یاماها و اسپیکر Polk Audio حس نکردم... نظر شما چیه؟؟؟