داش پیام با چه برنامه ای میشه تکست را با این کدها تبدیل کرد ؟
Printable View
داش پیام با چه برنامه ای میشه تکست را با این کدها تبدیل کرد ؟
برنامه ای که ما استفاده میکنیم، secure network هست.البته 260,000 $ قیمتشه و سفارشی برای سازمان ها ساخته میشه که میتونه کار تبدیل و انتقال و آرشیو و تولید نواری روی میکرو کارتریج ها و... رو انجام بده که این یکی از کارهاشه...نقل قول:
ولی توی اینترنت مدلهای خیلی محدودتری از اون که فقط میتونن تبدیل کنن وجود داره که اکثرا آنلاین هستن. یه سرچ بزنین Qr code یا data matrix یا ... سایتهایی رو براتون میاره که کار تبدیل رو بصورت آنلاین انجام میدن.
سلام
هفته قبل ویواز گرفتم!
بهم گفتن این آخرین ورژن گوشی هست و خیلی از هنگایی که مثلا حین عکس گرفتن یا فیلمبرداری میکرده، دیگه اینجوری نیست :41:
نمی دونم والا ، بگم سرم کلاه رفته؟ آخه اومدم با اینجا چک کردم میبینم به به ورژن قدیمیه، یعنی R2CA024 در صورتی که گفتین آخرین ورژن R2EA023 هست!
ناگفته نماند واسه آپدیت گوشی هم که سرعت بالا می خواد :41: که من ندارم :19:
راستش هر چی برنامه از اینجا گرفتم و نصب کردم واسم این ارور میده!
Contanct Application Supplier, Certificate Error
چیکار میشه کرد با این موضوع؟ یعنی خیلی گول خوردم؟ البته در کل زیاد باهاش کار نکردم، و زیاد مشکلی باهاش نداشتم! فقط فعلا اینی که گفتم!
نقل قول:سلام این بازاری ها زیاد از فریمور و ورژن سر در نمیارن همینجوری یه چیزی میگــن !
برای خودمم پیش اومده ولی من بهشون گفتم که همچین چیزی نیست و ایرادشون رو گرفتن ضایع شــدن .
برای این ارور هم تاریخ و ساعت گوشیتون رو به روز کنیـــد و دوباره تست کنید !
ببینید دوباره همین ارور رو میده یا ارور تغییر میکنــــه :46:
بازم همین ارور اومـــد باید برنامـه ها رو ساین کنـــی و روی گوشی نصبشون کنـــی ...
موفق باشید!:40:
سلامنقل قول:
راستش هر چی برنامه از اینجا گرفتم و نصب کردم واسم این ارور میده!
Contanct Application Supplier, Certificate Error
چیکار میشه کرد با این موضوع؟ یعنی خیلی گول خوردم؟ البته در کل زیاد باهاش کار نکردم، و زیاد مشکلی باهاش نداشتم! فقط فعلا اینی که گفتم!
اون یکی رو که مربوط به نسخه ی آخر آپدیت هست رو نمیدونم.
اما این مشکل رو من هم دارم.
دوستان میگن باید برنامه رو Sign کنم تا ارور برطرف بشه.
روش کوفتی ای هست به نظرم! خیلی دردسر داره! لینک هایی که هم تو تاپیک های ساین گذاشته شده
اکثرا روی پرشین گیگ و اینهاست که الان جواب نمیده و پاک شده ...
حالا امیدواریم این دوستمون "پیام" خان یا اون یکی دوستان "گل محمدی" و دیگران عنایتی کنند!
با تشکر پیشاپیش.
توضیح تاپیک ساین رو خوندم چیزی نفهمیدم! :دئ
نقل قول:سلام دوست خوبم روش آسونی هستش ساین کردن . دردسر هم نداره !
شما اول کد #06#* رو تو گوشیتون وارد میکنید سریال گوشی نشون داده میشه که 15 رقم هستش !
سریال گوشی همون IMEI رو همراه با مدل گوشی تو تایپک زیر ارسال میکنید :46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براتون درخواست فایل Cer & Key رو میدم موقعی که آماده شد دانلود میکنید و آموزش تایپک زیر رو میخونیـــد !
مهم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
برنامه رو هم ضمیمه سایـــت کردم تـامشکلی با دانلود کردن نداشته باشیــــد :11:
موفق باشید!:40:
دوست عزیز خوب ساعت و تاریخ گوشیم که به روز هست، در ضمن خیلی از برنامه ها که گفته شده نیازی به ساین نداره هم، بازم واسم ارور داده!نقل قول:
ولی بازم امتحان میکنم! مرسی:11:
نقل قول:
راستش منم تمام صفحات رو زیر و رو کردم، هیچی از این ساین نفهمیدم، ولی بازم میگم که ساین شده هم واسه من نصب نمیشه!
منم پیشاپیش تشکر میکنم از عنایتشون:27:
سلام
متشکر بابت راهنمایی.
ارسال کردم.
این ضمیمه کردن رو باید یک قانون کرد واقعا :دئ
ممنون که رسیدگی میکنی.
اسم ات رو هم نمیدونم! پیشاپیش متشکر.
خب اخه ساین کردن یه چیز کلی هستنقل قول:
و شامل یک گوشی نمیشه
بلکه هر چی گوشی با سیستم عامل سیمبیان هست باید همینطور برنامه و بازی نصب کرد
البته اگه گوشی هــک بشه میشه آزادانه نصب کرد
اما گوشیهای جدید هــک نمیشند
راستی یه سری اطلاعاتی در مورد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یافتم
سلام و خسته نباشيد.
من وقتي هندز فري بلوتوث رو به ويواز كانكت ميكنم فقط مكالمات و تماسها رو ميشه با هندزفري شنيد و اگه آهنگ بزارم از اسپيكر خود گوشي پخش ميشه درحالي كه با گوشي هاي نوكيا وقتي متصل ميشي تمامي صداها از هندزفري منتقل ميشه. ولي هدف من از خريدن هندزفري بلوتوث ، شنيدن فايلهاي mp3 بوده. كسي راه حلي داره كه تمام صداها از اسپيكر به هندزفري منتقل بشه.