کسی نمیدونه تایتلها و امبلمها (همون مدالا و عکسا کنار آیدی) هر کدوم چجور به دست میاد ؟ جایی تو اینترنت ممکنه گفته باشه ؟
Printable View
کسی نمیدونه تایتلها و امبلمها (همون مدالا و عکسا کنار آیدی) هر کدوم چجور به دست میاد ؟ جایی تو اینترنت ممکنه گفته باشه ؟
بله هنوز خیلی خیلی ها هستن که میان.یکیش خود من . . .نقل قول:
با سلام .
دوستان عزیز هنوزم کسی هست که آنلاین بازی کنه ؟
روش آنلاین بازی کردن همون روش پست اوله ؟
اگه آره که امروز بازی رو تهیه کنم و منم بیام !
برو اینجا نوشته.نقل قول:
IRANIANMW2.BLOGSKY.COM
یه فایل هست کپی میکنی و بعد رنکت میشه 70 و همه چی هم آزاده . . .
سلام من خیلی وقته بازی نکردم حالا بعد از مدتی می خوام بازی کنم این ارورو می ده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه اینو که بلدم با چیت کلاً حال نمیکنم میخوام بدونم هر کدوم نشونایی که به دست آوردم به خاطر چیه :5:نقل قول:
راستی دیروز رفتم تو سرور خارجیا یه حالی داد راحت تو راست فری اول شدم همه چیم آزاد بود این ادااطوارای ایرانیا هم نداشتن که یکی لانچر بزنه بنش کنن :2:
شما مشکلی ندارید ؟ برای من میزنه ورژنت ترکیده و اینا !؟
برای منم دیروز بود گفت ورژنم ترکیده من پوشه bootstrap و cashe رو پاک کردم و با چیز پی ان رفتم تو بازینقل قول:
بعد ورژنم عوض شد و بازی آپدیت جدید شد :10:
سلام دوستان.
بالاخره بعداز مدتها تونستم آنلاين بازي كنم !
خيلي جالب هست ،فقط چندتا مشكل داره :
1. اين بازي يه نقشه كوچيك از موقعيت قرار گرفتن بازيكنان ،كنار صفحه (مثل بازي كانتر) نداره ؟!
2. خيلي شلوغ هست و هركي 1تير بهد بزنه سريع ميميري !
3. مثل اينكه Luncher هم توي سرورها ممنوع هست !
(همين كه رفتم توي بازي گفتم ببينم چه اسلحه هايي داره ، اين RPG رو آوردم زدم يكي رو لت و پار كردم بعد يارو 2 تا حرف قشنگ بهم زد و بعد كيك شدم :31:!).
راستي PassWord اين سرورهاي ايراني چي هست :31:؟!
موفق و پيروز باشيد :40:.
نقل قول:
دوست عزیز احتمالا شما با وی پی ان خواستی بازی رو اجرا کنی.برای اجرای بازی از وی پی ن و امثالهم استفاده نکنید.
سلام.نقل قول:
خوش اومدید.
1.نقشه داره ولی با کیل استریک uav باز میشه.مثلا شما کیل استریکت رو ست میکنی رو uav ،حالا اگه شما 3 نفر رو پشت سر هم بکشید با کلید 4 نقشه برای شما و هم تیمیهاتون باز میشه.
2.حالش به همینه که مثل کانتر نیست و باید خیلی مراقب باشید.
3.بله ممنوع هست.بعضی از پرک ها هم ممنوع هست.
فکر کنم وقتی مسابقه دارن پس میزارن.
موفق باشید.
چی شد آقا ؟!
برای بار سوم میپرسم !!
کسی نمیدونه اون عکسا که برای آیدی میاد هر کدوم با چه چیزی باز میشه ؟