سلام و خسته نباشید.
این X6 حک! میشه؟ به چه روشی؟؟
ممنون.
Printable View
سلام و خسته نباشید.
این X6 حک! میشه؟ به چه روشی؟؟
ممنون.
بچه ها یه مشکل بزرگی پیش اومده . من تو بخش cities ، پوشه ی diskchache رو حذف کردم . حدود 300 مگابیت بود . الان تمام نقشه هام رفته . قبلا می شد تمام نقشه های دنیا رو آفلاین دید . حتی تهران رو . الان رفته . الان من همه ی اون نقشه ها رو از کجا بیارم ؟
اگه فلش خودشو با جاف بزنم درست می شه ؟
عزیز حک رو نمیدونم ولی -- میشه!:31:نقل قول:
یک فایل فلش کوک شوده بریز روش همه جوره -- شده هستند!
نقل قول:عزیز چی کار کردی؟ دیگه گوشیت بدرد نمی خوره! هیچ راهی نیست درست نمیشه! بندازش بیروش!!!!نقل قول:
عجب مشکل بزرگی!!!!!!!!!!!:19:
داداش ovi suite رو بریز روی کامپیوترت بعد گوشی رو با USB بزن به کامپیوتر، بعد تشخیص گوشی توسط ovi suite برو بخش MAP چند لحظه منتظر باش لیست رو برات میاره، حالا از لیست نقشه هر کشوری رو بخوای دانلود کن!
درضمن تهران که قدیمی شده حالا 6 7 تا شهر ایرانو کامل نشون میده!(نقشه ایران 33 مگ هست فکر کنم)
داداش امیدوارم این جواب بده . الان دارم میزنم اگه قبول کرد تمام دنیا رو دانلود می کنم می ریزم روش . ان شاالله درست میشه .نقل قول:
[PHP]http://www.leader-gsm.com/showthread.php?p=12633[/PHP]
داداش مشکلم حل شد . کل آسیا رو با جزییات کامل ریختم رو گوشی شد 800 مگابایت . نقشه ی الانم خیلی بهتر از نقشه ی اولیم هست .:11:نقل قول:
دوستان امیدوارم ناراحت نشید !اما بار علمی شما در رابطه با فناوری های جدید خیلی پایینه !!
هیچ کدومتون به هیچی دقت نمیکنید !انگشت شمارن افرادی که با موبایل به اینترنت وصل شده باشن!!!واقعا عجیبه!!
من بعد از کلی کاوش فهمیدم که مشکل من که قبلا واستون توضیح دادم یه مشکل عمومی هستش اما هیچ کدومتون هنوز نفهمیده بودید !!
مشکل عدم نمایش اطلاعات packet date یک مشکل عمومی هستش و فقط مال گوشی من نیست!!
من یه فریمویر کوک شده دیدم که نوشته بود این مشکل توش بر طرف شده اما مال یه گوشی دیگه بود!!
حالا توقع نداریم که نابغه باشید اما خب لا اقل شمایی که ایکس 6 میخرید یه جوری باشید که یه فرقی با جاوا پرستای سونی اریکسونی داشته باشید !!
من موندم ایکس 6 واسه چی خرید وقتی از هیچ قابلیتیش استفاده نمیکنید !!!
من واقعا معذرت میخوام اگه تند حرف زدم اما خب بدجوری ناراحتم.
نه .. منظورم همين 30 هست .. از كي اومده؟ ... تغييراتش چيا هست؟ .. ببخشيد .. من يه مشكلي خوردم سرعت اينترنتم پايينه نشد برم بقيه پيغام ها رو بخونم. اگر ميشه يه توضيح بده كه چه تغييراتي ايجاد شده؟ .. من آپ ديت كردم اما چيزي حس نكردم.(البته با اينترنت گوشي آپ ديت كردم، سوء تفاهم نشه) ... ممنون.نقل قول:
خوب بالاخره باید یه سری تغییرات داده باشن وگرنه بیکار نیستن فریمور جدید بدن بیروننقل قول:
اول این که مشکل لمسیش که بعضی وقت ها از کار می افتاد تا الان درست شده
برنامه Here and nowاپدیت شده
سرعت خروج از برنامه با نگه داشتن کلید منو فوق العاده بالا رفته
سرعت گوشی بال رفته
به نظرم برای من مصرف شارژ بهینه تر شده
صدا هم تا حدی تغییر کرده
حلال باید ببینیم بچه ها چی میگن
یه چیزی هم خودم کشف کردم اونم اینه که وقتی رو یکی از کانتکت ها که روی صفحه اصلی گوشی به عنوان میان بر تعریف کردی کلیک می کنی قبلا یه صفحه کوچیک باز می شد که الان تمام صفحه باز میشه و می تونی بهشون لینک هم توی اینترنت بدی ...نقل قول:
--------------------------------------------
راستی یه مشکل .... بچه ها، من یه چند وقته توی OVI MAP ؛ اون پایین دیدین یه نوار سبز رنگ هست درصد دریافتی جی پی اس رو نشون میده؛ ... اونو ندارم ... یعنی نیست. از وقتی آپ دیتش کردم اینجوری شده. مال شما ها هم اینجوری شده یا جایی باید برم فعالش کنم؟ ... چون هرچی گشتم گزینه ای پیدا نکردم تا فعالش کنم.