دوستان با این درصدها نرم افزار با تراز حدود6000 می تونم بیارم
ادبیات:80
عربی:40
معارف:80
زبان:95
ریاضی:10
فیزیک:50
شیمی:20
Printable View
دوستان با این درصدها نرم افزار با تراز حدود6000 می تونم بیارم
ادبیات:80
عربی:40
معارف:80
زبان:95
ریاضی:10
فیزیک:50
شیمی:20
سلام
این سوال منو جواب بدین ممنون میشم ...
با این درصدا حدود ترازم چقدر میشه ؟
ادب 70 عربی 40 دین 45 زبان 75
ریاضی 10 فیزیک 30 شیمی 30
بله 6000 حتماً میاری.نقل قول:
5900 به بالا و فکر کنم تا حدود 6300 بیاری !نقل قول:
رییس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی:
آزمون رشته های غیرپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با حضور730هزار داوطلب فردا آغاز می شود
رییس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی گفت: آزمون رشته های غیرپزشکی این دانشگاه با حضور730هزار داوطلب در دو نوبت صبح و عصر پنج شنبه17و جمعه18تیر در218حوزه امتحانی سراسر کشور و7حوزه امتحانی خارج از کشور برگزار می شود.
دکتر عبدالله سجادی جاغرق افزود: آزمون های نوبت صبح راس ساعت 8 و آزمون های نوبت عصر راس ساعت16آغاز می شود و30دقیقه قبل از آغاز آزمون درهای حوزه امتحانی بسته و از ورود داوطلبان جلوگیری خواهد شد.
وی گفت: هر داوطلب با توجه به رشته انتخابی خود فقط در یک نوبت که در کارت ورود به جلسه قید شده است در جلسه آزمون شرکت خواهد کرد.
رییس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی افزود: توزیع کارت ورود به جلسه داوطلبان این آزمون به صورت اینترنتی انجام می شود و داوطلبان می توانند با مراجعه به پایگاه اینترنتی به نشانیو با اطلاعات کارت اعتباری ثبت نام برای مشاهده و تهیه پرینت (رونوشت چاپی) از کارت ورود به جلسه خود اقدام کنند.کد:www.azmoon.org
سجادی جاغرق اضافه کرد: داوطلبان پس از دریافت کارت ورود به جلسه آزمون چنانچه مغایرتی در اطلاعات ثبت شده مشاهده کردند لازم است برای اصلاح آن در تهران به4حوزه رفع نقص که نشانی و شماره تلفن آنها در اطلاعیه مرکز آزمون درج و برروی پایگاه اینترنتی نیز قرار داده شده است مراجعه کنند.
وی گفت: داوطلبانی که یکی از واحدهای دانشگاهی خارج از شهر تهران را به عنوان حوزه امتحانی خود انتخاب کرده اند، لازم است به باجه های رفع نقص پیش بینی شده در واحدهای دانشگاهی مراجعه، موارد نقص را اعلام و رسید رفع نقص را دریافت کنند.
وی با اشاره به این که مجموع داوطلبان مقاطع کاردانی،کارشناسی پیوسته و ناپیوسته و دکتری حرفه دانشگاه آزاد اسلامی بیش از یک میلیون و130هزار نفر است تصریح کرد: در آزمون رشته های غیرپزشکی این دانشگاه 49درصد داوطلبان زن و51 درصد مرد هستند.
رییس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی افزود: همچنین در آزمون رشته های پزشکی این دانشگاه 72درصد داوطلبان زن و28درصد مرد هستند.
رییس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی اضافه کرد: آزمون رشته های پزشکی این دانشگاه هفته آینده برگزار خواهد شد.
---------- Post added at 05:06 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
نهنقل قول:
مگر نرم افزار کجا زدی؟
یه رشته ای که مثلا اگه تو انتخاب اول انتخاب بشه!!تا تراز 4000 میگیره!توی انتخاب دوم این تراز چه قدر افزایش پیدا میکنه
کارت ورود به جلسه ی آزاد همین قدر باید بزرگ باشه؟
من درست نفهمیدم :31:نقل قول:
ولی فکر کنم منظورتون اختلاف ترازی که بین انتخاب اول و دوم هستش
مشاور به من گفت بین انتخاب اول و دوم 1000 تا اختلاف تراز باشه
یعنی اولی تراز 6000 باشه دومی دور بر 5000 باشه خوبه
:11:
نه منظورش این هست رشت هفلان انتخاب اول مثلا 4500 هستنقل قول:
حالا اگر این رو انتخاب دوم زدیم چند هزار میشه؟
باید بگم متغیر هست
مثلا 5200 تا 5600 متغیر هست
700 تا 1000 تا میره روش.
---------- Post added at 08:13 PM ---------- Previous post was at 08:12 PM ----------
امیدوارم بچه ها اون رشته ای که دوست دارن رو بیارن حتما
من عمران نقشه برداري تهران جنوب زدم.چه درصد هايي بزنم قبولم؟ترازش حدود 5500 بود پارسال.
اراک..........نقل قول:
ظرفیت امسال دانشگاه ازاد نسبت به سال های قبل کمتر نیست؟
من با این درصد ها میتونم 4700 بیارم
البته اینا حداقل هست
ادبیات 30%
عربی20%
معراف 50%
زبان 10%
ریاضی 0%
فیزیک 12%
شیمی 16%