چون گار هستی بد نیست ولی یکم بری جلو دیگه جواب نمیده زور گاردت نمیرسه دفاع کنه.لول 40 شدی باید بری HMنقل قول:
Printable View
چون گار هستی بد نیست ولی یکم بری جلو دیگه جواب نمیده زور گاردت نمیرسه دفاع کنه.لول 40 شدی باید بری HMنقل قول:
چه حالی داد امروز.
4 ساعته تو PVP 1-15 رسیدم به Rank شماره 4
1022 تا Kill دارم الان.
به نظرتون می ارزه که 3-4 روز وقت بذارم برسونم به Rank شماره 5؟
ارزیدنش که میارزه چون پی وی پی واقعا حال میده.بعدش هم کلی point میگیری و کاراکترت قویتر میشه.نقل قول:
شانس ما رو ببین اصلا یادم نبود برم pvp !!؟
تازه تو لول 19 یادم افتاد!!
اونجا جای حرفه ای هاست.تو رو به دو حرکت میکش.خیلی قوی هستن.نقل قول:
ایشالله برو 20-30 که تو مپ دو و پرتالش هم تو شهر وسط نقشه هست
کسی آپدیت ها رو به صورت یک جا نداره ؟
سلام دوستان :
من یا بهتره بگم ما ( من و چندتا از دوستام ) قصد داریم یه گیم سرور قوی تو ایران راه بندازیم .
از کلیه دوستان اهل گیم و بخصوص گیم های آنلاین می خوام که هر ویژیگی که یه گیم سرور چه از لحاظ سخت
و چه نرم افزاری باید داشته باشه و همچنین موارد ضعف و کاستی که تا حالا با اون تو گیم سرور های ایران و
خارج با اون مواجه بودن رو واسم ایمیل کنن با تشکر از تمام دوستان .....:10::11:
به امید یه گیم سرور ایرانی اما مطرح در سطح جهان .
نقل قول:
hamid.wireless@gmail.com
کسی کفش هانتر لول 56 با 5 تا جای lapis نمیخواد راستی mili Cap وار هم دارم کفش وار لول 56 با 4 جای lapis هم اضافه شد ؟
اسلام رو به خطر میندازی ؟ : دینقل قول:
سلام دوستان :
من یا بهتره بگم ما ( من و چندتا از دوستام ) قصد داریم یه گیم سرور قوی تو ایران راه بندازیم .
از کلیه دوستان اهل گیم و بخصوص گیم های آنلاین می خوام که هر ویژیگی که یه گیم سرور چه از لحاظ سخت
و چه نرم افزاری باید داشته باشه و همچنین موارد ضعف و کاستی که تا حالا با اون تو گیم سرور های ایران و
خارج با اون مواجه بودن رو واسم ایمیل کنن با تشکر از تمام دوستان ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به امید یه گیم سرور ایرانی اما مطرح در سطح جهان .
جمش میکنن میبرن بابا
در ضمن بازی رو کی میخواد درست کنه ؟ !!! (اینجا فکر کنم خرجش بکشه به میلیون شایدم میلیارد)
البته اگه بخوای بازی چرت درست نکنی
قضیه این potion ها چیه؟ به چه دردی می خورن و چطوری میشه ازشون استفاده کرد؟
اون قسمتی که همه نشستن رو زمین برای معامله رو دیدم ! چطوری میشه اونچا نشست!
این همه پول شما از کجا میارین؟
یه آیتم 300 میلیونی ذیذم ! به به