این شرکتها که میگین به منم معرفی کنین یه هاستینگ راه بندازم... :5:نقل قول:
Printable View
این شرکتها که میگین به منم معرفی کنین یه هاستینگ راه بندازم... :5:نقل قول:
من چند ماه پیش از لاوان سرویس گرفته بودم اپلود رو حساب نمیکرد :46:نقل قول:
اگه خط pcm باشه کدوم شرکت سرویس adsl ارائه میده؟
سلام
بهترین سرویس دهنده اینترنت در شیراز کدام شرکته
من الان 3ساله صبا نت دارم ولی مدتی که افتضاح شده پینگ هم اکثر مواقع بالاست
من از ماتریکس سرویس میگیرم. یه مدت هست که برعکس شرکتهای دیگه که افت کرده کیفیتشون ماتریکس واقعا رشد داشته. به نظرم هم از نظر قیمت و هم کیفیت بهترین گزینه هست الان. فعلا که کاملا راضیم، حالا بماند بعدا اگه بلای شرکنهای دیگه سرش نیاد و افت کنه!:13: ایشالا که حواسشون باشه.نقل قول:
---------- Post added at 11:36 PM ---------- Previous post was at 11:33 PM ----------
عزیز خط pcm رو نمیشه سرویس داد مگر اینکه از مخابرات با پارتی از pcm درش بیارن برات. اون فیبر هست که بعضی شرکتها روش سرویس میدننقل قول:
سلام
سرعت دانلود روزانه و شبانه ماتریکس چنده؟
منظورم بیشتر این بود که شرکتی هست که این فرآیند تبدیل خط رو خودش انجام بده ,آخه شنیدم بعضیا حتی از pcm بودن خطشون هم اطلاع نداشتن اما بعد از مراجعه به فلان شرکت کار تعویض خطشون انجام شده.نقل قول:
پس همچنان قضیه رو باید با پارتیو و زور و ... حلش کرد,این pcm هم عجب بساطیه ها :2:
من 128 نامحدود دارم سرعتم از 18 بالاتر نمیره شبانه هم که بیشتر وقتا قطع تازگیا روزا هم قطعی پیدا کرده اعصابمو خورد کرده:grrr:نقل قول:
آخرین تستی که گرفتم(روز)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماتریکس سرویس محدودش فکر میکنم بهتر باشه:13:نقل قول:
روزانه 128Kbit تا 85KB/s میرسه، شبانه ولی همون 128Kbit رو میده به صورت رایگان از 1:30 تا 7:30 صبح.نقل قول:
با 1MBit هم تا 190KB/s میرسه روزانه، اما شبانه باز همون 1024Kbit رو میده.
این دوتا رو خودم شخصا تست کردم