کسی برای تعمیر لپ تاپ hp جایی رو سراغ داره ؟
یه مدل 2500 داریم که وقتی دکمه پاور رو میزنی فقط چراغ هاش روشن میشه و اصلا هیچ صدایی ازش نمیاد !
می خوام ببرمش تعمیر
Printable View
کسی برای تعمیر لپ تاپ hp جایی رو سراغ داره ؟
یه مدل 2500 داریم که وقتی دکمه پاور رو میزنی فقط چراغ هاش روشن میشه و اصلا هیچ صدایی ازش نمیاد !
می خوام ببرمش تعمیر
سلام به دوستان
من تو اين هفته ميخوام ان آر 3052 Hp بگيرم فقط ميخوام بدونم چقدر شارژ نگه ميداره ؟ به 4 ساعت ميرسه براي وبگردي و موزيك ويديو
نقل قول:
كجا هستي؟
اگه مثل من شمالي مي تونم يكي از دوستاي كاردرستم (اقاي مهران حسين پور) رو بهت معرفي كنم
اگه تهراني برو نمايندگي تعميرات ماي اچ پي يا ايران اچ پي تو سايتشون ادرس جفتشون هست لينك نمي ذارم چون حذف مي شه پستم
بهترين جا فروشگاهي هستش كه ازش خريدي لپ تاپ رو
---------- Post added at 02:12 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------
نه دوست عزيز كانفيگ مدل بالاست و نمي تونه انقدر باطري نگه دارهنقل قول:
هر سلول 20 دقيقه شارژ نگه مي داره
البته روزاي اول تا 5 ساعت هم ممكنه نگه داره امازياد جدي نگير
درود بر شما
نظرتون راجع به dv6-3020ee چیه؟
قیمتش الان چقدره؟
موقع خریدش به چه نکاتی باید توجه کنم؟(هم برای تست سالم بودنش هم اینکه چه لوازمی باید باهاش باشه و ...)
دو تا گرافیک داره که Switchable هست یکی اینتله اون یکی هم ATI 5650نقل قول:
اینم مشخصاتش:
cpu: i5 -460
Ram: 6 g
HDD: 640 g
Weight: 2.5 kg
Battery: 6 Cell
BT
FP
USB 2.0 : 4
esata
HDMI
Webcam : 2 MegaPixel
DVD RW+ Lightscribe
سلام
الان پرفروش ترین مدل hp چیه ؟ (همینطوری واسه آمار گیری میپرسم اینو ربطی بهبقیه سوالم نداره )
من یه زمانی یدونه dv5 داشتم
الان دوباره میخام لپتاپ بگیرم
راستش از سروضع del به هیچ وجه خوشم نمیاد میمونه سونی و hp
سری های جدید مشکل بخاریشون کمتر شده یا نه ؟
اره بخاريشون حل شده تا حدودي
نقل قول:
دو تا گرافیک داره که Switchable هست یکی اینتله اون یکی هم ATI 5650
مشخصات گرافيك اينتل مشخصات سي پي يو هستش دو تا گرافيكه يا موتور گرافيكي هستش كه همراه با سي پي يو هاي 4 هسته اي ست شده؟
با اينتل كه اصلا داغ نمي كنه لپ تاپ موقع گيم :20:
سلام به همگي سروران گرامي
من عضو جديد سايت هستم
تصميم خريد لپتاپ جديد دارم تصادفا با يه HPكه مال دوستم بود كار كردم و از عملكرد سريع وپرفورمنس قوي وهماهنگي كامل سخت افزارش لذت بردم وجذبHP شدم البته مدلش قديمي بود حالا براي خريد اين مدل رو انتخاب كردم HP ELITEBOOK 8440P
لطفآ دوستان با تجربه گه اين مدل رو گرفتن نظرشون رو بگن فعلآ ACER5738Gدارم ولي الآن براي كارهاي سنگين ديگه كنده و حوصله ام رو سر ميبره برام پرفمرمنس و عملكرد سي پي يو و هارد ورم مهمه وزياد اهل گيم نيستم اما از گرافيگ اينتل هم خوشم نمياد
بچه ها نظرتون درباره HP Pavilion dv6-1199eg چيه؟
قيمتش و كانفيگش؟
قيافش كه معركس
---------- Post added at 11:26 AM ---------- Previous post was at 11:26 AM ----------
والا دقیقا نمیدونم ولی یه چیزی تو مایه های Optimus هست .نقل قول: