نقل قول:
مفقود شدن ماشين براي من هم پيش اومده.
توي كوله پشتي هاشون رو نگاه كنيد اونجاست
Printable View
نقل قول:
مفقود شدن ماشين براي من هم پيش اومده.
توي كوله پشتي هاشون رو نگاه كنيد اونجاست
احتمالا سيمزتون توي مودش نبوده يعني سرحال نبود يا گرسنه بوده يا انرژي اش كم بوده. و اصرار ميزان دوستي شون رو كم ميكنه. و ميزان دوستي كه پايين باشه رومانتيك جواب نميدهنقل قول:
و يا اينكه با يكي ديگه ارتباط برقرار كرديد يا جنس مخالف يا موافق و مورد ديگه هم اينه كه در قسمت رومانتيك يه مورد داره كه از طرفت ميخواي فقط با هم دوست باشيد و تو اين حالت رابطه ي رومانتيك بهم مي خوره و ديگه پارتنر نيستند البته اين ماله قبل از ازدواجه.
فكر مي كنم اگه دوباره ميزان دوستيشون رو بالا ببري بعد وارد رومانتيك بشيد درست بشه
نه رفیق اون تو هم نیست اصلا دیدم این یاغی ها ماشینو وقتی رفتن بیرون پارک میکنن و دیگه بر نم گردوننشنقل قول:
تازه بعضی وقتا خیلی چیزا از تو کوله پشتیشون حذف میشه خیلی اعصاب خورد کنه فکر کنم اشکال از بازیه
تو بازی من انگاری هیچی ثابت نیست!:13:
فکر کردم میخواستید اینجا کشفیاتتونو بنویسید! پس چی شد؟
کسی تونسته دونه گیاهی رو پیدا کنه که هرچی بهش میدی همونو میوه میده؟
چطوری میشه بوته steak کاشت؟
دكمه مال كاشتن اين گياه غير فعاله؟اگه اينطوريه فكر كنم نياز به بالا بردن مهارت باغباني باشه.نشونه گر موس رو روش ببر علت رو ميگه...
موی جدید برای خانم ها :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان مدتیه که شنیدم برای بازی پرطرفدار sims 3 که خودم خیلی طرفدارش هستم یه پک اومده که خیلی بازی رو جذاب می کنه و میشه به کشور های دیگه صفر کرد اما هر چی می گردم پیدا نمیشه نمی دونم یا هنوز وارد بازار نشده یا شده و اینجا پیدا نمیشه از مدیریت فروشگاه خواهش می کنم این بازی جذاب رو وارد فروشگاه کنند.:20:
Sims 3: World Adventures
جديدا سرعت بازيم خيلي اومده پايين قبلا خيلي روون بود؟نه ويندوز عوض كردم نه بازي رو دوباره نصب كردم.كسي ميدونه مشكل از كجاس؟
كامپيوترت ويروسي نيست؟ايا سيستمت با بازي هماهنگي داره؟
هنگام اجرا برنامه ها ي اضافي رو ببند شايد مشكل حل شد.
نه كامپيوتر ويروسي كه نيست تازه اسكنش كردم.بار اولمم نيست كه بازي ميكنم :31: بعد از يه ماه اومدم دوباره يه حالي بهش بدم بازي كنم ديدم اينجوري شده.ميخوام برم تو خونم كلي طول ميكشه تا وسايلم بيان سر جاشون و لودينگش در كل خيلي طولاني تر از قبل شده.نقل قول: