ازچگونگی خرید تاکسی کسی خبری داره؟
ازچگونگی خرید تاکسی کسی خبری داره؟
با سلام.ازطرف نمایندگی ,فروش ویژه L90 فولlp با قیمت حدود600 11 ت. روزهای قبل صحت داره؟(البته محدود)
نقل قول:
نخیر.
یکی نیستن.
آزرا دو موتور داره.
یه موتور 3.3 با فکر کنم 230 اسب و یه موتور 3.8 با فکر کنم 260 اسب. (ایران 3.3)
در حالی که کوپه یه موتور 2.7 داره با 170 اسب.
:12:
نقل قول:منم میخواستم به همین اشاره کنم!نقل قول:
برای اونایی که Nissan Z350 رو خوب نمیشناسن، باید یادآور بشم که این همون خودرویی هست که تو Tokyo Drift دیدیم:
سلام دوستان
من قصد خريد يه ماشين دارم
حدودا 5 تا 5.5 ميليون تومان هم پول دارم،موندم كه چي بگيرم
حقيقت خودم دنبال 206 ميگردم،ميدونم كه با اين پول نميشه گرفت ولي اگه تصادفي باشه ميشه گرفت
چون چند تا از فاميلامون صافكار هستن ميگم،اگه يه 206 تصادفي بگيرم بدم اونا صاف كنن واسم خيلي ارزون ميوفته،شايد تا 1/3 قيمت صافكاريشونو از من بگيرن
نظر شماها چيه؟
206 يا پرايد؟
تصحیح کنم! موتور 3.3 لیتری 235 اسب بخار قدرت داره و موتور 3.8 لیتری نمونه ای هستش که روی اوپیروس استفاده شده 268 اسب قدرت داره(روی آزرا)نقل قول:
موتور کوپه هم با موتور توسان واسپوتیج یکی هستش در حالی که اسپورتیج بیشترین اسب بخار رو بین اینها داره(179 اسب بخار)
والا با این قیمت 206 چپی رو شاید بتونید گیر بیارید! در کل به نظر من اگه 206 میخواید بودجه تون رو افزایش بدید! چون ماشین تصادفی واقعا اذیت میکنه! مثلا صداهایی از ماشین در میاد که واقعا غیر قابل تحمله! نظر من روی پراید هستش که با بودجه شما میشه یه هاچبک کره ای مدل 76 پیدا کرد!نقل قول:
با 40 تومن میتونی یه سوناتا 2007-2008 شش سیلندر بخری که فکر میکنم حدودا الان 35 الی 39 قیمت داره! واقعا هم سواری خوبی داره! تضمین میکنم میتونی باهاش ب ام و 525 وحتی تو کفی 530 رو بگیری!(این مورد آخری رو خودم به عینه دیدم!)نقل قول:
ممنون از راهنمایی دوستان
شنیدم که هیوندای جنسیس وارد ایران شده. عکسهایی که من از این ماشین دیدم مثل کوپه معمولی بود ولی با یه سری تغییرات. البته موتورش که خیلی تغییر داشته. مثلا از 2700 سی سی به 3800 سی سی رسیده.
فقط نمیدونم که این جنسیس دو دره یا چهار در ؟
راستی قیمتش هم 80 میلیون هست
جنسیس یه اتومبیل سدان لوکس هستش که از نظر کلاس خودرو در کلاس خودرو هایی مثل ب ام و سری 7 یا مرسدس بنز اس کلاس قرار میگیره! چهار در هستش!اگه 80 تومن باشه که عالیه! کیفیت ساختش حرف نداره! (این ماشین هم مثل رولزرویس فانتوم از سیستم صوتی Lexicon Logic 7 استفاده میکنه!!!)نقل قول: