برای منطقه ی هفت تیر و بهار کسی هست فن آوا داشته باشه ؟
توصیه میشه؟
Printable View
برای منطقه ی هفت تیر و بهار کسی هست فن آوا داشته باشه ؟
توصیه میشه؟
سرویس رو دو سه روزه وصل کردن هنوز شبانشو تست نکردم نمیدوم چقدره.نقل قول:
سلام دوستان.
یه مشکل عجیب پیش اومده تاحالا ندیده بودم.
من تهران هستم و اشتراکمم تهرانه ولی تو سایت speed test منو تو استان اصفهان نشون میده. انگار که من ساکن اصفهان باشم و از اونجا اشتراک گرفتم.کلا یه مدت زیادی شده که پینگ یه سری سایتها برام رفته بالا و جون ادم رو به لب می رسونه لود کنه.
سرویس 256 دارم ، قبلا ( 7 8 ماه پیش) سرعت بالا بود هم روزانه هم رایگان. الان متاسفانه به یک چهارم اون زمان میرسه سرعتم. زنگم که میزنی میگن درست میشه .:n09: (در واقع میگن بشین که بشه :n02:)
اینم یه تست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
من فن اوا نیستم اسیاتک هستم. بله سرور من هم بیشتر اوقات اصفهانه با اینکه تهران هستم این هم از شیرین کاری های بی خردان هستش.
من هم چند وقته پینگم بالا و سرعتم پایینه. احتمالا میخوان دوباره نت نابودتر کنن از پا *رازیت و..... هم میشه حدس زد.
پینگت با تهران که بد نیست!نقل قول:
سرویس چیه؟
تقریبا از 12 شب به بعد پینگ هم با سرور تهران هم با سرور اصفهان میره بالای 300 400 . kb256 - 5gنقل قول:
با اینکه روزا پینگ خوبه ولی یه سری سایت ها خیلی دیر بالا میان. اعصاب خورد کن شده.
تایم اوت زیاد داری؟نقل قول:
اره هم روز دارم هم شب. ولی شب ها بیشتره.نقل قول:
خیلی زیاده؟نقل قول:
به پشتیبانی نگفتی؟
چی میگن؟
والا به پشتیبانی که زنگ زدم. سری اخر گفت نویز خط تلفنت زیاده ، خط رو بررسی کردیم مشکلی نداشت(از مخابرات مامور اومد) و دوباره زنگ زدیم گفتن داریم تغییرات میدیم و چند روز دیگه درست میشه . خلاصه از این چند روز دیگه ها ، زیاد گفتن به ما و منم فعلا فقط وب گردی میکنم و دیگه حوصلشونو ندارم هی زنگ بزنم. اون وقت ها که گیم انلاین میزدم پینگ و تایم اوت مهم بود. الان دیگه استفاده عادی میکنم. ولی نمیدونم چرا اینجوریه. همیشه همه چیز به سمت بدتر شدن پیش میره. به جای اینکه کیفیت خدماتشون بهتر شه ، بدتر هم میشه که هیچ ، همون حالت قبلیم از بین میبرن.نقل قول:
سر و کله زدن با اینا فایده نداره.:n15: