ما ۵ روز از اکانتمون مونده و عیدی ۱ گیگ و ندادن منم شارژ دیگه ندارم نمیدونم شارژ کنم یه ۵۰۰ مگ یا یهو عیدی رو میدن
نمیدونم چرا مثل ادم هیچ وقت عیدی رو اعلام نمیکنن که میخوان بدن یا نمیخوان بدن یا به موقع بدن
Printable View
ما ۵ روز از اکانتمون مونده و عیدی ۱ گیگ و ندادن منم شارژ دیگه ندارم نمیدونم شارژ کنم یه ۵۰۰ مگ یا یهو عیدی رو میدن
نمیدونم چرا مثل ادم هیچ وقت عیدی رو اعلام نمیکنن که میخوان بدن یا نمیخوان بدن یا به موقع بدن
این عیدی که همه منتظرشن احتمالا 5شنبه میاد دستموننقل قول:
2 تا عیدی که نمیدن،یدونه میدن،حالا این عید ندادن صبر میکنیم ببینیم ایا اون عید میدن یا نه
آخه بهیه عده از کاربرا دادن سندشم بچه ها گذاشتن صفحه های قبل ، حالا معلوم نیست میتونن تفکیک کنن به یه عه این عید بدن به یه عده ای عید بعد یا نهنقل قول:
شهرستان رو روي ٩ مگ ميبندن اما تهران فعلا بالاترين سرعت روي ٤ مگ بسته ميشه. اگر خط جواب بده شايد در آينده اي نزديك تهران هم روي ٩ مگ بسته بشه.
بدون هيچ مدركي ميتونيد هر سرعتي بگيريد.
٤ مگ تو تهران اگر مركز مخابراتي مشكل نداشته بشه توي روز سرعت دانلود ٤٠٠ و تو ساعات رايگان بين ٢٥٠ تا ٤٠٠ هست.
فكر كنم جواب تمام سوالات داده شد.
Sent from my iPhone using Tapatalk - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئن باشید 5 شنبه میدن چون مثلا عید شیعه ها هست دیگه ندن دیگه هیچی!
نقل قول:
شما که 512 داری سرعت دان تو روز و شب چقدره؟ چرا میخوای 2 مگ بگیری؟
سرعت شبانه من دیشب افتضاح بود بالای 30 نرفت !
256 محدود دارم
منم با دو مگ دیشب ۵۰۰ مگ فقط دانلود کردم / یه مشکلی دیشب بوده
این وضعیت اینترنت منه. 128 نامحدود
مقدار نویز رو کجا میشه فهمید ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوضاعدخطت خیلی خوبه نویزت روی ۲۵ هست و snr روی ۱۷ که هردوش عالیهنقل قول: