تایم اوت ها از رنج آی پیه برا من اصلا تایم اوت ندارهنقل قول:
---------------------------------------------------------------------------------------------------
خوشبختانه سرعت شبانه مثل قبلا عالی شد حتی سرعت روزا هم بهتر شده
Printable View
تایم اوت ها از رنج آی پیه برا من اصلا تایم اوت ندارهنقل قول:
---------------------------------------------------------------------------------------------------
خوشبختانه سرعت شبانه مثل قبلا عالی شد حتی سرعت روزا هم بهتر شده
شیلترینگ هوشمنده، چیه باعث شده سایت هایی که https هستن خوب باز نشن:n29:
512 یه همسایه دیگه :n02:
شب هم اگه وای فایش روشن بود تست میگیرم
37.221.41
خطش رو سه مگ بسته شده ( اون که 256 داشت خطش رو 10 مگ بود !!! )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ ها دقیق نیستن چون سیگنال وای فای یکم کم و زیاد میشد
سلام
ادرس سایت ibs چیه؟
512 مخابرات :
پینگ هم درست شد مثل اینکه :
امیدوارم واسه همه سرعت های خیلی خوب بده :n40:
سلام دوستان! باز هم دو ماه گذشت و مشکل برگشت سر جاش
این پست تاریخش: 5 مارس 2015
و این پست تاریخش: 7 آوریل 2015نقل قول:
و از دوباره از دو روز پیش در تاریخ 8 جولای 2015:نقل قول:
هر دو خط با هم اینجوری شدن دوباره!
یکی از خطها رو تخلیه میکنم میرم های وب! الان زنگ میزنم پشتیبانی، میگه نمیشه کاری کرد، شکایت میکنم 195، پشتیبانی یه ماه بعدش زنگ میزنه میگه چرا شکایت کردی :n09:
نقل قول:
من الان با 5.233.166 مشکلی ندارم
زنگ بزن شاید رنج IP رو تغییر بدن
خط پارس آنلاینم امروز تخلیه شد
هنوز مخابرات واسه ثبت نام کپی کارت ملی و نامه دانشگاه میخواد ؟
میدونم، این مشکل صرفا مربوطه به مرکز مخابراتی ما! و احتمالا چون گیمر آنلاین کم هست اینجا، خیلیا وقتی این مشکل براشون اتفاق میفته، اصلا متوجه نمیشن، به قول پشتیبانی: صفحه شون باز میشه، چیزی نمیفهمن، همین. ولی من خودم حس میکنم یکی از دستگاه های توی MDF مشکل داره، پورت ما رو که میبرن اونجا این مشکل پیش میاد و به نظر میاد مشکل از Flow Control باشه که هر 10 ثانیه ، برای یک ثانیه کامل Packet loss میده.نقل قول:
متاسفانه اجازه دسترسی به MDF هم نداریم، همه هم فکر میکنم ما درس نخونده ایم و شاسکول، الکی داریم حرف میزنیم! برای همین اگر بگی مشکل از پورته، میگه هیچی نمیفهمی! الکی داری بلغور میکنی!
مشکل از IP هم نیست، چون الان دو خط، رنج آی پی مختلفی دارن ولی مشکل برقراره. مشکل سخت افزاریه و تا دو هفته دیگه که پورت رو عوض نکنن، الکی، مشکل رفع نمیشه، به نظرتون زنگ بزنم MDF جای پورتمو عوض میکنن؟ از این رک بزنن به اون رک!
نه مخابرات هیچی ازت نمیخواد، خیلی راحت برو ثبت نام کن. من خودم بدون مدرک 5مگ گرفتم از اکسین...
دوستان نظرتون درباره ی هایوب چیه؟ الان نمایندگی نداره تو دزفول، ولی تو سایتش مخابرات فردوسی رو میشناسه و میره برای مراحل بعدی . اینطور که شنیدم، خود پشتیبانی تهران با مکاتبه و ... وصلش میکنه و مشکلی نداره.
مرسینقل قول:
فکر نکنم . اگر بزنن روی یک کافوی دیگه احتمالا درست میشه . ولی خوب امتحانش کن شاید درست شد.