خير ، ماه اول هم ٣ گيگ بيشتر نداريد.نقل قول:
نيازي به مدرك نيست.
Sent from my iPhone using Tapatalk - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
خير ، ماه اول هم ٣ گيگ بيشتر نداريد.نقل قول:
نيازي به مدرك نيست.
Sent from my iPhone using Tapatalk - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بستگي به خطت داره اما اگر خط جواب بده تهران ٢ مگ روي ٤ مگ بسته ميشه.نقل قول:
نقل قول:
یکی از بچه های قزوین 2 مگ محدود داره میگیره خطشو رو 9 مگ میبندن
منم دیگه از دست شاتل خسته شدم میخوام بیام پارس چجوریه واسه دانلودر ها؟
مثه شاتل محدود میکنن یا نه؟
2 مگ محدود تو شب و روز سرعت دانلود چنده؟
اصلا پیشنهاد میدید بیام یا نه؟
2 مگ رو بدون هیچ مدرکی میدن یا باید حتما کارت دانشجویی داشت؟
یکی جواب بده ممنون میشیم :n16:
ممنون از شما.نقل قول:
تقریبا سوال منم هستش.نقل قول:
والا اگر زن میخواستیم بگیریم اینقدر تحقیق نمیکردیم :n02:
منم همینو میخوامنقل قول:
الان 512 دارم رو 4مگ بستن
امیدوارم جور شه ماله مارم بالاتر ببندن
زنگ زدم پشتیبانی گفن که قراره سرعتای بالاتر رو اماده کنن و کسایی که خطشون و مخابراتشون توانایی سرعت بالا رو داشته باشه خود به خود براشون میزارن
مثل من که 512 خریدم ولی خطو رو 4 مگ بست
حالا فک کن 256 بگیرم و همه چی خوب باشه خطو رو 8مگ ببندن
آقا این چه وضعیه، تو منطقه مارلیک-سرآسیاب چند روزه سرعت افتضاحه. الان که اینو مینویسم سرعت از 15 بالاتر نمیره. حتی سرعت اسمی خط هم نیست.
تا ساعت 1 صبح (نیمه شب) همینه سرعت. از 1 سرعت میره بالا. زنگ زدم پشتیبانی طرف میگه تیم ویور راه بنداز. راه انداختم اومده داره تنظیمات مودم رو باهاش ور میره.
میگم این کارا چیه با همین تنظیمات خوب بوده، تا 160 دانلود داشتم، میگه نه اینا تاثیر داره. فکر میکنن ما هالوییم. آقا اگه تاثیر داره چرا یهو از 1 نیمه شب درست میشه؟
اگه کسی از پارس آنلاین اینجا رو میبینه لطفا رسیدگی کنین. خسته شدیم. من ماهی 48 تومان نمیدم برا خط نامحدود 256 که در طول روز خطم در حد 128 مخابرات کار کنه.
سلام.شما تو اهواز سرعتتون اینقدره!!!!!!!!!!!1مگابایت!!!!!مو عی که ما تو پارس انلاین بودیم ازش خیری ندیدیم.حال که بل اجبار کوچمون دادن مخابرات یه روز نت ملی میشه چند روز نت قطع میشه با پشتیبانیش تماس میگیریم گوشی را قطع میکنن(خداییش هیچ وقت پشتیبانی پارس انلاین گوشی را قطع نمی کردن و با احترام برخورد میکردن).تا می تونی ازش استفاده کن.نقل قول: