حتما پهنای باندشون مشکل دارهنقل قول:
خیلی شیک زنگ بزن بگو برام درخواست تخلیه کن
Printable View
حتما پهنای باندشون مشکل دارهنقل قول:
خیلی شیک زنگ بزن بگو برام درخواست تخلیه کن
١٩٥نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
بحث اینجاست که نزدیکه50 روز مونده از اعتبار سرویسم،تخلیه بدم خیلی شیک میره تو پاچم:n09:نقل قول:
الان شد دقیقا8 روز که شکایت کردم هنوز در دست بررسی هست تو این سامانه،فک کنم تا سرویسم تموم بشه جواب منم بدن:n33:نقل قول:
نقل قول:
شما فردا صبح برید قسمت mdf مرکز مخابراتیتون. اونجا شماره خططون رو بگیو و جویا بشید که درخواست تخلیه بدستشون رسیده یا خیر. اگه بدستشون رسیده باشه درخواست تخلیه خط از شرکت مربوطه دیگه وظیفه جمع اوری باوناست که میتونی خواهش کنی ازشون کار تو رو جلو تر بندازن.
اگرم نرسیده بود بدستشون ضمن تنظیم شکایت تو سایت تنظیم مقررات با جزییات دقیق، همونجا تو mdf به عنوان مالک خط درخواست جمع اوری بده.
پی نوشت:
یادمه مخابرات وقتی میخواستی ازش خط بگیری نیازی نداشت شرکت قبلی درخواست تخلیه بده، چون شما به عنوان مالک درخواست رو مستقیم به خود مخابرات میدادید برای تعیین تکلیف خط.
خوب اشتباه کردی رفتی سرویس چند ماهه خریدی من همیشه 1 ماهه تمدید میکنمنقل قول:
تا 14 روز اگه اسیاتک جواب نده میتونی تجدید نظر کنی که خیلی بهتر پیگیری میکنن
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
اخه من از یه شرکت که الان با اسیاتک ادغام شده سرویس گرفته بودم که کیفیت سرویسش فوق العاده بود،اومدم تمدید کردم سه ماهه، ده روز بعد ادغام شد،بعد گند زدن به کل محاسبات بنده:n22:نقل قول:
در ضمن آسیا تک یکماهه 2تا8 رایگان فقط 20گیگه داره که بدرد من نمیخوره.
نه برای همه اینجوری نیستنقل قول:
قسمت خیلی زیادیش به گیت وی بستگی داره
10 مگ 10 گیگ ماهی 43 تومننقل قول:
امروز زنگ زدم
از بس پیگیری کردم بعد حدود 55 دقیقه تلفن تازه آخرش قبول کرده مشکل پینگ پیدا کردند و گفت باید جبران کنیم
فکر می کنید جبران کنند گندیشون رو؟
با اکسپرس لیچ(فور آپلود) چقدر سرعت میده؟نقل قول:
برا ما با اکسپرس لیچ سرعت 20-30 بود ولی با آپلود بوی 180-200
گت وی نت من تعییر کرده و سرعت سرور داخلی که در شبانه رایگان همیشه 1.1 تا 1.3 مگ بود اومده روی 150 تا 250 ....
فقط روی این مسیر که از ایتالیا هست پینگ سرور خارج نسبت به مسیر قبلی که عمان بود بهتر شده ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]