خط من بیشتر از 6 نمی کشهنقل قول:
روی 6 / 512 بود گذاشتش روی 6 / 1
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Printable View
خط من بیشتر از 6 نمی کشهنقل قول:
روی 6 / 512 بود گذاشتش روی 6 / 1
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
منم خوزستان هستمنقل قول:
چند روز پیش واستون توی تاپیک مخابرات خوزستان تست تک کانکشن که خواسته بودید گذاشتم البته روزانه بود
اینم تست شبانه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
یه سوال داشنم! من الان مشترک فن آوا هستم سرویس 1مگ با حجم 6گیگ ماهیانه! از ساعت 2تا7 صبح دانلودش رایگانه و سرعتش هم اسمیه یعنی از 120تا پایینتر نمیاد اما از 250 تا هم بالاتر نمیره! ولی نسبت به قیمتش که ماهیانه 30هزار هست بنظرم زیاد به صرفه نیست!!!! من هر شب دانلود دارم. میخوام ببینم این اسیاتک که از 2تا8صبح رایگان داره ایا بعد از مصرف زیاد تو این ساعت سرعت رو کاهش میده یا نه؟! ممنون میشم راهنمایی کنین.(منطقه مخابراتی سیدالشهدا تهران هستم)
من فقط بخاطر دانلود شبانه میخوام بیام اسیاتک!بچه هایی که تجربه دارن بگن خوب هست یا نه؟!!! ممنونم از همه اوناییکه جواب میدن
کاملا شانسیه و به مرکز مخابراتی ات و گیت وی بستگی داره مثلا در شهاب ۱۰ مگ سرعت دانلود یا ۲۵۰ تا داخل و خارج یا ۵۰۰ تا داخل و خارج یا داخل ۱ مگ خارج ۵۰۰ تا از لحاظ سرعت تک کانکشن و پینگ هم افتضاحنقل قول:
دوستان امروز سرعت تک کانکشن ۱۰ مگ شهاب در سایت testmy.net عجیب در شبانه و روزانه تفاوت داشت در شبانه سرعت ۴۴ کیلوبایت و در روزانه ۱۱۰۰ کیلوبایت یعنی به احتمال زیاد سرعت تک کانکشن رو تو شبانه از عمد پایین میارن
ممنوننقل قول:
کی گذاشتی؟
شرمنده جواب ندادم
+
میگم این چه سرویسی هست؟؟؟؟؟؟
این سرعتهای شبانه فن آوا که گفتی مربوط به داخلی یا خارحیه؟نقل قول:
سرعت رایگان داخلی آسیاتک تا 1مگ میرسه ولی خارجی بین 50 تا 120 ...
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
از دیروز تا حالا سرعت دانلود ما اومده پایین :| آپلود هم که مثلا رایگانه افتضاحه : / راهی مونده ؟
اسیاتک طرحی رو اجرا کرده که سرعت دانلود از سایتایی که سرورشون رو دیتاسنتر اسیاتکه تا جایی خط بکشه باز باشه.... اما و اگر زیاد داره این طرح. با این حال در صورتی که مرکز مخابراتی خلوت باشه سرعت دانلود اد سایتای روی دیتاسنتر اسیاتک زیاد خواهد بود.نقل قول:
طبیعیه عده ای رضین و عده ای ناراضی چون امکانات مراکز مخابراتی و مشتری اسیاتک در اونا متفاوته.نقل قول:
برای من سرویس ده مگ ساعت رایگان سرور خارجی ۴۰۰ و سرور های داخل شبکه ۵۰۰-۶۰۰ هست.
فرق خاصی بین داخل و خارج نداره!!!!از این نظر خوبه اما میگم مبلغش یکمی بالاست!!!!نقل قول: