میزان تحصیلات ؟ کجا خدمت می کنی ؟ ارتش ٰ سپاه یا ناجا ؟نقل قول:
Printable View
میزان تحصیلات ؟ کجا خدمت می کنی ؟ ارتش ٰ سپاه یا ناجا ؟نقل قول:
اگه اشناداری که میتونه جای خوب بندازه بزن وگرنه بدلیل سرمای زیاد دی وبهمن و دوره طلایی اسفند نزننقل قول:
سلامنقل قول:
لیسانس
قراره دفترچه بفرستم .
ارتش
سلام
میخوام برای معافیت کفالت مادر اقدام کنم(پدرم فوت شدن و یه خواهر دارم که 4 سالشه)
میشه معافی گرفت دیگه ؟
حالا این معافیتی که میدن معافیت در زمان صلح هست یا این که معافیت رو گرفتم فرقی با اونی که سربازی رفته رو ندارم ؟
کلا اگه میشه یه خورده در مورد این نوع معافیت توضیح بدین
مرسی
نقل قول:
دوست عزیز یه خواهش از شما دارم .
اگر قصد شما ترسوندن دوستان از سربازیه خواهشا دیگه اینجا پست نزار .
این مناطقی که شما گفتی مثل اهواز و اندیمشک که اتفاقا توی استان محل زندگی من هم میشه 2-3 میلیون ادم دارن توی اون شرایط سخت زندگی میکنن .
اگر افتادید جای بد اب و هوا یا پرت و دور دست همیشه اینو به یاد داشته باشید که دور و بر شما هم یه سری ادم دارن سالها اونجا زندگی میکنن . پس شما هم حتما میتونید اونجا دووم بیارید .
سختی یا اسونی سربازی بر میگرده به طرز تفکر شما .
من دارم اموزشی رو طی میکنم . میدونم که هنوز به یک ماه هم نرسیدم ولی از الان خودم رو واسه همه چی اماده کردم . حتی توی اینترنت مسیر رفتن به خاش ، سر پل ذهاب ، مراغه و بد ترین جاها رو هم چک کردم .
طرز تفکر منفی حتی میتونه از 01 جهنم بسازه ولی طرز تفکر خوب میتونه از پدافند سمنان یا خاش بهشت بسازه .
امیدوارم مطلبم مفید باشه .
یه سوال داشتم . میگن هر کی که زمان پذیرش در اموزشی بگه که من رزمی کار هستم میفرستنش تکاوری درسته ؟
عزیزانی که رشتشون مهندسی مکانیک بوده و در ارتش بودن بیان بگن ایا کد خوردن یا نه ؟
یه نکته دیگه هم بگم . اگر یه زمانی توی یگان زیر دستتون سرباز بود و مسئول چند تا سرباز بودید عقده هاتون رو سر اونا خالی نکنید . اگه سرباز به سرباز رحم نکنه از کادری دیگه چه انتظاری میره ؟
(فقط یه سرباز میتونه یه سرباز دیگه رو درک کنه )
قراره دفترچه بفرستم : بس معلوم نیست ارتش یا سپاه یا ناجاست
شهر خودت در سپاه و ارتش خوبه . اگه تو ناجا پارتی داری و درجت س3 به بالا شد شهر خودت خوبه ( اگه کلانتری بیوفتی تو شهر خودت دهنت سرویس می شه )
درکل کار ستاد در هر سه سازمان عالیه
کارشون تا ساعت اداری هست و بعد از ظهر میای خونه . تعطیلات خونه و ... .. .
دوست من تو ارتش هستش 45 روز خدمت و 15 روز مرخصی
ناجا مخصوصا کلانتری مرخصی سخت می دن . من کلانتری خدمت کردم خیلی سخت است
ببخشید اینکه زیر دستمون سرباز باشه یا نه رو خودمون انتخاب میکنیم؟؟ یعنی میشه اصلاً مسئولیتی قبول نکرد؟نقل قول:
بستگی به مسئولیتی هست که به شمار میدن و شما می تونید از عهدش بر بیایدنقل قول:
مثلا من تو مرفوک کلانتری بودم ( مرکز فرماندهی و کنترل ) کل سربازها و کادری های کلانتری از من حساب می بردن . با یرباز ها که کاری نداشتم و گیر نمی دادم چون خودم سرباز بودم و هواشون رو داشتم و تا دلت بخواد به کادری ها گیر می دادم و زیر آبشون رو می زدم ( چون اونا به بقیه سرباز ها گیر می دادن و اذیت می کردن ) یادم معاون قضایی کلانتریمون هیلی پیله می کرد بهم منم 3 بار فروختمش دیگه طرفم نیمود
تو سربازی زیر آب زنی زیاده ( بیشتر سرباز ماله سرباز رو می زنه ) اما شما این طور نباش . اگه از فرماندهی حرف زور زدن بگو چشم اما انجام نده :دی
کادری به سرباز رحم نداره . شما ها هم رحم نداشته باشید
دوستان با شرایط بالا اگر پادگان فاصله کمی با خونت داشته باشه . میتونی ساعت 4 که تا شب خاموشی هست . بیای خونه و بعد دوباره صبح روز بعد پادگان باشی ؟!نقل قول:
بستگی به جایی هست که میوفتی و روابط اجتماعی شما دارهنقل قول:
مثلا : تو کلانتری اصلا همچیم برنامه ای نیست اما کسایی رو داشتیم شبها می رفتن خونه و صبح میومدن ( به دروغ گفته بودن نامزد کردیم و هنوز رسمی ثبت نشده و .... )