لطفا پاسخ بدیدنقل قول:
Printable View
لطفا پاسخ بدیدنقل قول:
سلام
بله شارژ موقت از دوره بعد کم میشه مقدارش ,
و دوستان یه سوال تابستون شارژ میگرفتم یه مقدار بیشتر میدادن ولی الان همون اندازه اصلی میدن برای شما هم همینطوره؟ و باگ جدیدی کشف نشده؟
نه والا:n02:نقل قول:
اصلا تو سایتشون اطلاع ندادن هنوز
تا یک مقداری کم نمیکنن ! یه زمان که من دیر شارژ کرده بودم از یه روشی استفاده کردم و تو اون روش کمی کمتر از 1 گیگ مصرف کردم و از شارژ ماه بعدم چیزی کم نشد ! نمیدونم بازم این شرایط وجود داره یا نه ( قضیه برا یه سال پیشه شاید )نقل قول:
من چند روز پیش (10-12) اکانتم رو چند گیگ شارژ کردم و فضای اضافی هم اضافه کرد. اخرین بار هم مرداد ماه اکانت رو تمدید کردم که حجم اضافی رو هم دادن ... چند روز دیگه زمان تمدید اکانت هست تست میکنم میگم که اضافه کرد یا نهنقل قول:
با سلام به همه بچه های این تاپیک
راستش من یه سوالی در مورد کیفیت سرویس اینترنت پارس آنلاین به خصوص تو منطقه مازندران داشتم
میخوام بدونم وضعیت پینگ تایم و تایم اوت پارس آنلاین به خصوص تو مازندران چطوریه؟
من الان دارم از مخابرات سرویس میگیرم و دنبال یه شرکت خصوصی که سرویسش به درد بازی آنلاین بخوره میگردم،قیمت و سرعت دانلود و... برام مهم نیس فقط پینگ خوب وبدون تایم اوت میخوام.
از دوستای مازندرانی و به ویژه آملی که از پارس آنلاین سرویس میگیرن خواهش میکنم راهنماییم کنن.
یه دنیا ممنون:n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت رو! ترانسفر با idm رسیده رو 1 مگ!
کدوم شهری ؟نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
نقل قول:احتمالا کرج هستن با توجه به فاصله از سرور تهراننقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
من شنیده بودم مخابرات مازندران بهترین سرویس اینترنت رو تو ایران میده!!نقل قول:
حداقلش تو تهران پارس آنلاین به نسبت بقیه شرکت ها پینگ خیلی بهتری داره، البته چندروزه حدودای 360شده ولی قبلا دوروبر 210بود
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
اینم اینترنت شبانه ی من. سه ماه که اینجور داغون شده و کم کم باید وداع کنم با این شرکت
استان مازندران
خط 9 مگ
خط بدون نویز
سرویس 512
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]