تو مرکز شما مشکل دارن، اعصاب خودتو خورد نکن برو یه شرکت دیگه. پولت رو هم باید روزهایی که از سرویست گذشته کم کنن باقیشو پس بدننقل قول:
Printable View
تو مرکز شما مشکل دارن، اعصاب خودتو خورد نکن برو یه شرکت دیگه. پولت رو هم باید روزهایی که از سرویست گذشته کم کنن باقیشو پس بدننقل قول:
قطعا مشکل مربوط به مرکز مخابراتی و کمبود پهنای باند یا مشکلات فنی میشه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وگرنه تصویر بالا هم برای سرویس 8 مگ و تست از همون فرانکفورت و سرور هست. منم با دوستمون موافقم بهتره در بین شرکتها در مرکز مخابراتی خودتون، شرکتی که خلوت تره یا پهنای باند بیشتر داره پیدا کنید.
خیر پول برنمیگردهنقل قول:
بهترین راه تخلیه هست
نمایندگی برین
احتمالا مشکل از مرکز مخابراتیتونه. من خودم سرویس 8 مگ + سرویس پینگ دارم. پینگم حول و حوش 90 هست. دیشبم یوتیوب 1080p 60fps ویدیو میدیدم مشکلی نبود لود میکرد.نقل قول:
----
یه سوال!
همونطور که گفتم تو یوتیوب ویدیو میبینم 1080 60فریم راحت لود میکنه! ولی توی توییچ که لایو میخوام ببینم حتی 720p هم هر 10 ثانیه یه بار قطع میشه واسه لود! درصورتی که تو یوتیوب با اینکه با ف-شکن میرم مشکلی نیست!
جریان چیه؟
دوستان من دوشنبه درخواست تخلیه دادم - همون دوشنبه باهام تماس گرفتن و تایید کردن ، ولی خبری از تخلیه نبود و اینترنت هم وصل بود ، تا اینکه دیروز پنج شنبه رفتم 195 شکایت کردم - حدود 1 ساعت بعد شکایت چراغ اینترنت مودم من خاموش شد و باهام تماس گرفتن که خط شما هم تخلیه شده ! بهشون گفتم هنوز چراغ adsl من روشنه ولی اون گفت خط تخلیه شده ! در جواب شکایت هم برام نوشتن که خط تخلیه شده و شکایت رو مردود اعلام کردن و بسته شده !
حالا من باید چی کار کنم ؟ چراغ adsl هنوز روشنه و ریت اپلود و دانلود رو 70 کیلوبیت اومده
درخواست تجدید نظر بزنم تو 195 ؟
این به تفاوت فناوری پخش ویدیو دو سایت بر میگرده .نقل قول:
نقل قول:
احتمالا پروفایل شاتلتون رو از رو سیستمشون حذف کردن ولی چون پنجشنبه ها مخابرات حالت نیمه تعطیل داره هنوز خط رو مخابرات تخلیه نکرده. احتمالا شنبه انجامش بدن
لازم نیست چون خطتون تخلیه شده . من هر وقت درخواست تخلیه خط رو میدادم صبر میکردم تا چراغ ADSL خاموش بشه . وقتی که خاموش میشد میفهمیدم که خط تخلیه شده . تا 2 ماه پیش که درخواست تخلیه به فن آوا رو دادم . بعد از چند روز چراغ ADSL روشن بود . تو مودم که نگاه کردم 2-3 روزی ریت خط رو 70 بود که بعدش رفت رو حداکثر کشش خط . تو 195 ازشون شکایت کردم ولی مثل شما شکایت رو مردود اعلام کردن و گفتن که خط تخلیه شده . که بعد که رفتم نمایندگی این شاتل آشغال اونها هم چک کردند و گفتن که تخلیه شده . دلیلش رو یکی از دوستان تو همین فروم گفتن که قبلا به صورت دستی خط رو از رانژه خارج میکردن و در کل سیم جدا میشده ولی حالا سیمی جا به جا نمیشه و فقط به صورت نرم افزاری خط شما از رانژه خارج میشه و آمادگی رانژه شدن توسط یه شرکت دیگه رو پیدا میکنه .نقل قول:
هرچند این موضوع رو قبلا گفته بودم ولی تکرارش ضرر نداره.نقل قول:
از اونجا که دستگاههای MDF اتومات شدند، عملیات تخلیه خط نرم افزاری در طرف شرکتها انجام میگیره و خط مشترک همچنان اکتیو و متصل به MDF باقی میمونه تا شرکت جدید انتخاب بشه. در نتیجه معیار تخلیه الان تنها تایید شرکت و اعلام تخلیست و نه خاموش و روشن بودن چراغ مودم.
خودم هم همین نظرو دارم - چون تا نیم ساعت قبلش اینترنت هم وصل بود ، نمیشه که تو نیم ساعت هم اینترنت قطع بشه هم خط تخلیه بشه !نقل قول:
متاسفانه شنبه هم تعطیله
اخه من حدودا تا حالا 7-8 بار از شرکت های مختلف تو همین مرکز مخابراتی خودم تخلیه کردم ! همیشه چراغ مودم هم خاموش میشد - فکر نکنم مربوط به این موضوعی باشه که شما گفتین - تازه شاتل وقتی میخواست اینترنت خودش رو رانژه کنه مثل همین الان اپلود و دانلودش حدود 1 روز برام روی همین 70 کیلوبیت بود - پس به نظرم الان هم هنوز رانژه خودشون هستنقل قول:
میترسم ثبت نام شرکت جدید رو هم انجام بده نامه مخابراتش برگشت بخوره
کلا اصلا خاطره خوبی از شاتل برام نموند ! سرعت وصل کردن اینترنتش از همه شرکت ها کند تر بود - سرعتش هم که من راضی نبودم - حالا سر تخلیه هم اینجوری شده
من همین 1 ماه پیش از های وب تخلیه کردم چراغ مودم یک روزه خاموش شد ! یعنی تو همین 1 ماه تجهیزات تو مرکز مخابراتی عوض شد !؟نقل قول:
هرچند این موضوع رو قبلا گفته بودم ولی تکرارش ضرر نداره.
از اونجا که دستگاههای MDF اتومات شدند، عملیات تخلیه خط نرم افزاری در طرف شرکتها انجام میگیره و خط مشترک همچنان اکتیو و متصل به MDF باقی میمونه تا شرکت جدید انتخاب بشه. در نتیجه معیار تخلیه الان تنها تایید شرکت و اعلام تخلیست و نه خاموش و روشن بودن چراغ مودم.
جواب همچنان همونه. میتونید شرکت جدید ثبت نام کنید. قطعا خط شما تخلیست.نقل قول:
برای اطمینان میتونید با شاتل تماس بگیرید و بگید مشخصات تیکیت یا همون نامه که تایید جمع اوری رو شامل میشه بهتون بگن.
برای چک کردن وضعیت رانژه میتونین برین سایت شرکت یوزنت خدمات ADSL رو بزنین و شمارتون رو وارد کنیننقل قول:
چون سامانشون به مخابرات وصل هست در صورتی که رانژه یه شرکت دیگه باشین ارور میده (میگه ADSL مربوط به شرکت دیگر است)
در صورتی که خطتون تخلیه باشه اسم مرکزتون رو مینویسه
اسم مرکز رو مینویسهنقل قول:
ولی شما مطمئن هستین درست کار میکنه ؟ چون اینم مثل بقیه شرکت ها هست شماره رو بزنی اسم مرکز رو مینویسه حالا چه رانژه باشه چه نباشه
بله مطمئن هستمنقل قول:
خودم الان تستش کردم روی خط خودم و نوشت خطم رانژه یه شرکت دیگه هست
به نظر دوستان بهترین شرکت برای مرکز مخایرات ردانی پور اصفهان چه شرکتی است؟ تا حالا از شاتل سرویس اکو داشتم.با شبانه رایگان که الان محدودم کردن و از ساعت یک به بعد اینترنتم داغون میشه.زنگ زدم گفتم این شبانه رو نمیخوام و برش دارید پولشم برا خودتون گفتن نمیشه.من هم این اینترنت خونه است و من عملا بیشتر شبها باهاش کار دارم .
الان میخوام از تعرفه های جدید سرعت 8 گیگ که حدود ماهی 50 تومنه بگیرم اما حجم شاتل نسبت به بقیه کمه . به نظرتون از کدام شرکت بگیرم . که هم حجم بالا بده و هم سرعتم کم و زیاد نشه. الان تو شاتل رو سرویس اکو خطم تا سرعت 16 بازه و با توجه به شرایط نویز خطم رو سرعت 12 استفاده میکنم.نمیخوام هم سرعتم از نهایت 8 کمتر بشه.
برای سرویس 8 مگنقل قول:
داتک 1100 گیگ بین الملل میده
دیده بان نت 512 گیگ
فن آوا - پیشگامان - های وب - آسیاتک - صبانت شاتل 200 گیگ میدن
پارس آنلاین 150 گیگ
ولی برای خرید فقط حجم رو مورد نظر قرار ندین که به شدت پشیمون میشین
چون یه شرکت حتی اگه 1000 ترابایت هم حجم بده وقتی کیفیت نداشته باشه فایده نداره
حالا که شاتل رو دارید یکماه امتحانی سرویس غیر حجمی هشت مگش رو بگیرید اگر کیفیتش مشکلی داشت بعد بفکر تغییر باشید چونکه کیفییت تا حد خیلی زیادی به مکان شما بستگی داره ممکنه یکی بشما بگه فلان شرکت خوبه بعد بگیرید خوب نباشه یا برعکس از لحاظ حجم هم همون دویست گیگ هم برای یکماه کم نیست. الان شاتل برای من عالیه ولی بعضیها از کیفیتش شاکی هستند یا مخابرات اونقدر ازش بد گفته بودن که من برای محل کارم فقط از روی اجبار (خطم فیبر بود و اسیاتک هم بهم نداد) و با اکراه ازش گرفتم ولی باکمال تعجب سرویس 4 مگ غیر حجمی گرفتم اما خطم رو روی هشت مگ بستن و سرعتم در دانلود منیجر حدود یک مگ هست که این خیلی خوبه چون شرکتها معمولا در این سرویس های غیر حجمی حداکثر همون سرعت اسمی رو میدن و پهنای باند اضافی آزاد نمیگذارند.نقل قول:
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
ممنون از پاسختون . منظور من هم همینه عملا 1000 گیک در ماه به هیچ درد من نمیخوره اما شاتل هم 175 گیگ میده که نمیگم کمه برام اما میخوام بدونم با این هزینه که میخوام بکنم بهترین شرکت که بی دردسر باشه و سرعت بالا مخصوصا در دانلود تک کانکشن داشته باشه کدومه حالا حجم بیشتر هم بده که چه بهتر . البته با توجه به مرکز مخابرات ردانی پور اصفهان که مورد بنده هست.نقل قول:
چکار کنم همین شاتل بمونم یا مثلا برم دیده بان یا شرکت دیگه ای؟ این ماهی 50 تومن رو خرچ کدوم شرکت کنم؟
سلام دوست عزیز اگه اگه حجم 150 گیگ در ماه براتون کافیه من پیشنهاد میکنم از جشنواره پارس انلاین استفاده کنید...من خودم 3 مگ گرفتم (اونموقع که من گرفتم 8 مگ برا جشنواره نبود) و تا حالا افت کیفیت نداشتم و خطم هم رو 4 مگ بسته شده...هزینتون هم میشه ماهی 20 تا 25000 تومن(پول سرویس 1 مگ یا 2 مگ رو میپردازید) اینم تست سرعت همین الان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شاتل 200 گیگ برای سرعت 8 مگ میده که با اکثر شرکت ها یکیه حجمش تو این سرعتنقل قول:
فقط داتک خیلی حجمش بالاتره که اصن فقط محدود به استان تهران و فارس و ماندران هست
دیده بان هم خودم الان دارم از هر 10 تا مشتری 9 تاش ناراضی هستن اصلا به نطرم سمتش نیای بهتره
اگه واقعا الان از شاتل راضی هستین بنظرم همینو تمدید کن اگه بد بود شرکتو عوض کن
سلام دوستان من اگر سرویس 512 شاتل رو بگیرم و خطم نویز نداشته باشه و از نظر مکان بهترین جا باشه چه سرعت دانلودی بهم میده تقریبا؟
قبلا 128 میگرفتم سرعت دانلود 2 مگابایت بهم میداد ولی بعد که دیگه اینترنت نامحدود شد و گفتن سرعتها واقعی میشه دیگه استفاده نکردم.
الان 512 غیرحجمی بخرین سرعتتون فیکس میشه رو 64 کیلوبایتنقل قول:
بعد اتمام حجم منصافانه هم سرعت 16 کیلوبایت میشه
دوستان شاتلی
شما با اینستاگرام مشکلی ندارید ؟؟؟؟
این 200 گیگ رو نمی دونم کجا دیدید ولی برای من که 2 ماه ازش دارم 175 گیگ رو سرعت 8 مگ میده . درکل این شرکت تا میتونه خساست به خرج میده و حداکثر هزینه ممکن و غیر ممکن رو میگیره . همون روز اول که تعرفه های جدید اومد مدیرعامل شاتل حالش گرفته بود چون که با شرکت های دیگه برای دادن حجم کم تبانی کرده بودن ولی بقیه به وعده شون عمل نکرده بودن !:n08:نقل قول:
در مورد دوستمون هم، شما که الان شاتل داری برای یک ماه از تعرفه های جدیدش بگیر اگه با حجم و کیفیتش مشکل نداری که هیچ وگرنه بعدا میتونی بری یه شرکت دیگه رو امتحان کنی . و مطمئن باش کیفیت شرکت ها مرکز به مرکز فرق میکنه . مثلا همین شاتل که اکثرا ازش راضی هستند رو من سرعت 8 مگش رو دارم . حجمش که خیلی کمه ، گدا بازی هایی مثل گرفتن هزینه SMS هم رو اعصابه، پکت لاست بالا و سرعتش هم که اکثر مواقع زیر 1Mb هست !! یعنی 1/8 سرعت خریداری شده :n34: پس شما هم باید یا خودت تک تک امتحان کنی یا از کسانی که تو مرکز شما دارن بپرسی .
البته بعد از تموم شدن حجم سرعت رو 16KB یا همون 128Kb نمیاد بلکه اونقدر کم میشه که عملا میشه گفت اینترنت به صورت کامل قطع میشه ! یعنی شما نمیتونی گوگل رو هم باز کنی . این کار برای اینه که شما رو مجبور به خرید ترافیک کنند و با اینکه برخلاف مصوبه هست ولی تو این کشور فقط دزدهای کوچیک مجازات میشن ولی دزدهای بزرگ ازشون تقدیر میشه !!نقل قول:
سرعت تک کانکشن در سرویس ۴مگ یا ۸مگ شاتل ، خوب و پایداره یا نه ؟؟ دیده بان نت و پیشگامان که سرعت تک کانکشن برای من از ۱۰۰ کیلو بایت بالاتر نرفت
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
همونطور که بالاتر هم گفتم کاملا بستگی به مرکز مخابراتی داره و باید امتحان کنید . الان من شاتل دارم با سرعت 8مگ . در بهترین حالت تک کانکشن خارجی 150KB و داخلی 250KB . ولی حالت معمولش تک کانکشن خارجی زیر 100KB و تک کانکشن داخلی 150KB !! به قول معروف مثل هندونه هست :n05:نقل قول:
شاتل همین الان سرویس ۱۶ مگابیت :
اینم یک تست دیگه همین الان :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] \
جالبه الان خوبه ولی ساعت ۱۰ شب به بعد میاد روی ۵ مگابیت تست با سرور خارجی ...
الان چند روزه این طور شده ....
دوستان در مدت بیست روز عید که شاتل لند مجانی بود و دستشون هم درد نکنه. الان که جشنواره نوروز تموم شده برای کسی که اکانت شاتل لند نداشته باشه اگر لینک روی سرور شاتل انتقال و سپس دانلود کنه براش نیم بها حساب میشه؟
منهم سرویس 16 دارم(حجمی) سرعتم همین حدوده و خوشبختانه در تمام ساعات روز ثابت هستنقل قول:
همین الان رو یه شماره که adsl داره تست کردم ، اسم مرکز رو نوشت ! ( پس این سایت معیار دقیقی برای فهمیدن تخلیه بودن یا نبودن خط نیست )نقل قول:
حالا فردا شرکت جدید رو ثبت نام میکنم ببینم چی میشه
نتیجه رو هم اینجا میگم که دوستانی که مثل من سوال براشون پیش اومده متوجه بشن خط من تخلیه شده ، یا نه هنوز از طرف مخابرات تخلیه نشده و فقط از طرف شاتل تخلیه شده
آره نیم بها حساب میشهنقل قول:
تست سرعت 16 مگابیت همین الان با همان سرور Frankfurt :نقل قول:
با پشتیبانی هم تماس گرفتم در این مورد گفت مبنای ما تست داخلی و سایت پیسی دانلود هست !!!
قابل توجه اون هایی که میخوان از شاتل سرویس بگیرن این isp تا قبل از عید خوب بود و سرعتش در شبانه روز یکسان بود ولی الان فوق العاده متغیر شده سرعتش با سرور خارجی به خصوص شب ها و هر ساعت ممکنه سرعتش یک چیز دیگه باشه !
منم آسیاتک داشتم دقیقا عینا مشکلم همین بود. بعد کلی شکایت و پیگیری حدودا دو هفته ای مشکل حل شد اونم داخل عید بود، بعد از 13 فروردین دوباره شروع شد تخلیه کردمنقل قول:
دوست گرامی ، من طی یک سال اخیر تجربه 3 بار تخلیه خط در دو مکان متفاوت را از سرویس دهنده های مختلف داشتم و تا حالا نشده مخابرات چیزی رو جمع اوری کنه .تمام isp ها به سامانه مخابرات دسترسی دارند و و قتی قرار بشه خط کسی رو تخلیه کنن از توی سامانه خط رو ازاد میکنند و شرکت دیگه از طریق همون سامانه پورت جدید اختصاص میده به یوزر و مرکز مخابراتی هم خط رو روی پورت شرکت جدید رانژه میکنه .برای فهمیدنش هم سرویس دهنده جدید به راحتی میتونه خط شما رو بررسی کنه اگه خط شما از شرکت قبلی تخلیه نشده باشه توی سامانه میزنه پورت ازاد نیست .پس این جمله که از طرف مخابرات تخلیه نشده و از طرف شاتل تخلیه شده از نظر مفهومی صحیح نیست چون خط فقط از طرف سرویس دهنده باید تخلیه بشه و تخلیه مخابرات فقط شامل قطع سیم رانژه هست که میتونه انجام بده و میتونه انجام نده که معمولا انجام نمیدن و میزارن تا موقع رانژه جدید جا به جاش میکنن که اونم اصلا بود و نبودش اهمیتی نداره.نقل قول:
هرگز چنین چیزی رو نپذیر. خیلی کودن است که معیار سنجش سرعت اینترنت، سرعت اینترانت باشه ( شبکه محدود و خصوصی داخلی که با پول مردم ایجاد شده است و به مردم فروخته می شود ) . :n02:نقل قول:
اینترانت یک پول سیاه ارزش نداره و اگر بار دیگه چنین چیزی بهت گفتن در پاسخ بگو که تو برای اینترنت هزینه می کنی و نه اینترانت.
این هم از دلقک بازی جدید فراهم کننده های اینترنت. چه جالب! :n02: ISP - ( فراهم کننده ی خدمت اینترنت ) Internet service provider
حتی می تونی به کلمه مخفف ISP اشاره کنی و بهشون بگی آیا شما فراهم کننده ی اینترنت هستید یا اینترانت؟ :n08:پاسخ و واکنش شان دیدنی خواهد بود.
نقل قول:
حالا من مشکلم بر عکس شماست از ساعت 10 شب به بعد سرعتم خوب میشه
متاسفانه امسال فوق العاده نوسانی شده سرعت سرعتی که صبح ظهر شب میگیری فوق العاده متفاوته
مثلا من عصر کشش خطم روی8مگ بود با snr 10
الان کشش خطم شده 10 با همونsnr واقعا معلوم نیست چ خبره!!!
اره یا واقعا کودن هستند یا خودشون را زندند به کودنی من میگم با سایت speedtest تست کردم و سرعت اینترنت خارجی پایینه میگه ما قبول نداریم مشکلت الان با چه سایتیه میگم تمام سایتهای خارجی سرعتش پایینه میگه شاید این سایت ها محدودیت سرعت داشته باشن و با اوردن بهانه های مختلف ادم رو میپیچونند واقعا این شاتل فکر کنم چند تا از همین اراذل و اوباش را از خیابون جمع کرده کرده پشتیبانیش و اولین جوابشون هم همینه که برو سایت ایرانی ....نقل قول:
وظیفه ی اینهاست که همان مقدار پهنای باندی که خریداری کرده ای را در اختیار تو قرار دهند اما می خوان دزدی شون رو با این حرفها بپوشانند. به نظرم من اگر نوسان سرعت زیاد داری ( تک کانکشن ) حتماً در سامانه 195 شکایت کن و بگو که شرکت کمبود پهنای باند داره.نقل قول: