بعضی مناطق همراه بهتره بعضی مناطق ایرانسل تا 90 هم فک کنم رو همراه گرفتن مثلا من هوخودم فورجی معمولی رو ایرانسل تا 50 هم برام میره ولی همراه بزور تا 30 میره.نقل قول:
فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalk
Printable View
بعضی مناطق همراه بهتره بعضی مناطق ایرانسل تا 90 هم فک کنم رو همراه گرفتن مثلا من هوخودم فورجی معمولی رو ایرانسل تا 50 هم برام میره ولی همراه بزور تا 30 میره.نقل قول:
به cat6 ممکنه ولی بالاتر فعلا فرقی ندارهنقل قول:
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
دوست عزیز فعلا تو ایران تا cat6 فعاله. Cat6 میتونه 2تا باند 20 مگاهرتزی رو تجمیع کنه. Cat9 سه تا باند 20 مگاهرتزی،cat12 4تا باند 20 مگاهرتزی و،cat16 به بالا 5تا باند 20 مگاهرتزی که میشه صد مگاهرتز. سرعت دانلودشونم به ترتیتب 300و 450و 600 و 1024 مگابیت بر ثانیه هست. Cat18 هم تا 1200مگابیت بر ثانیه.نقل قول:
خب مگه من چی گفتم؟نقل قول:
البته توجه داشته باشید همراه اول در مرز Cat11 قرار داره، و در مناطقی مایمو 4x2 فعال داره، در صورت فعال سازی mimo 4x4 اپراتور بدون اضافه کردن باند جدید با همین حالت به Cat11 ارتقاء پیدا میکنه(600Mbps).
همونطور که مستحضر هستید به کمک مایمو 4x4 با فقط ۳ تا ۲۰ مگاهرتز بجای ۵ تا، میشود 4G Cat18 گیگابیتی ارائه کرد.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
این ها همه درسته اما بحثی که هست که من به دوستمون گفتم احتمالا با cat6 بهتر بشه دلیل این بود که سرعتی که کاربر می خواد دانلود کنه صرفا اون تروپوت نیست که با مایمو و تجمیع ارتقا پیدا کنه و تروپوت خوبی دستگاه داشته باشه با کیفیت سیگنال مطلوب بلکه تحت تاثیر پهنای باند سایت هم هست و تو اکثر مکان های شلوغ تروپوت خوب هست اما سرعتی(پهنای باندی) که کاربر بخواد دانلود کنه باهاش کمه بخاطر همین ممکنه با cat6 هم سرعت دانلودشون خیلی زیاد نشهنقل قول:
در جواب اون دوستی که بهش جواب دادی اینارو گفتمنقل قول:
سلام
این طرح تعویض سیم کارت به 4g با پیامک کد پستی به 8962 چقدر طول میکشه تا سیم کارت بیاد.
الان 8 روزه پیامک کردم کد پستی م رو.
مدت زمانی رو اعلام نکردن برای من دوماه طول کشید من که 3 بار هم پیامک کرده بودمنقل قول:
خب چرا اینقدر سختش میکنید ؟؟نقل قول:
برید دفتر خدمات ارتباطی همون لحظه واستون 4g میکنه و تحویل میده !
من دو هفته صبر کردم نیومدنقل قول:
بالاخره رفتم خدمات سه سوت گرفتم، 500 تومان هزینه
با 15گیگ هدیه
البته نمیدونم تا حد در جریان هستید اما همون ایرانسل هم اوایل زیر بار کنترل مصرف آزاد نمیرفت و نداشت و فقط با فشار کاربران و سازمان مقررات بود که بالاخره راه انداخت یادمه مراسمی از سوی ایرانسل در هتل همای شیراز بود(تا جایی که یادمه معرفی نسل چهار بود) یک خبر نگار بلند شد به مدیر ایرانسل گفت چرا چنین طرحی نمیگذارید و اینطور به کاربران زیان وارد میکنید برگشت پاسخ داد ما از لحاظ قانونی هیچ الزامی به اینکار نداریم و کاربر باید خودش مراقب حسابش و طرحش باشه! خود من چندین بار شارژم رو خالی کرد تا جایی که دیگه از ترسم بجای یک شارژ پنج هزاری پنج تا هزاری میخریدم ودونه دونه استفاده میکردم البته همراه اول بخاطر اونکه برخلاف ایرانسل بسیاری از خط ها دايمی هستند قضیه بغرنج تره.نقل قول:
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
اين طرح شبانه زمستان 3 تا 7 هم محدوديت 20 گيگ رو داره امتحان کرده کسی؟
خیر محدودیت ندارهنقل قول:
این مصرف منصفانه بسته های نامحدود شبانه رو جدیدا از توی ... در آوردن ؟!!
ینی بسته 2 تا 7 بعد از 20 گیگ سرعتش پایین میاد؟
چقد میشه ؟
تف به ذاتتون بیاد که همیشه بجای پیشرفت، پسرفت میکنید
آقا من سرباز بودم خدمتم تمام شد میگم این همراه اول هنوز رایگانه شباش بسته بخریم ؟ یا ایرانسل رایگان داره تو سایتش چیزی نبود
تا آخر زمستون از ساعت 3 تا هفت صبح رایگانه. ایرانسل کلا رایگان ندارهنقل قول:
سلام هموطنان
من در شهر رشت با اینکه تحت پوشش اینترنت 4G هست(طبق گفته وبسایت همراه اول) و همچنین سیم کارتم هم USIM و گوشیم LTE هست نمیتونم به شبکه نسل چهارم همراه اول وصل بشم . علتش چیه ؟ کسی از دوستان این مشکل رو داره ؟؟ ممنون
نقل قول:
به مناطق دیگر بروید خارج از خانه تست کنید
مطمعن شوید گوشیتون از باند های ۳ و ۷ پشتیبانی میکند
APN گوشیتون رو هم یه چک بفرماید
با تلفای هم اگر به گوشی زنگ بزنی که volte داره تماس HD میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای کاش همراه اول هم پراخت اینترنتی میداشت مثلا بجای اینک همش چند تا کارت شارژ بخری برای فعال کردن یه بسته همینطوری خرید اینترنت بسته رو بزنی ایرانسل از این نظر خیلی خوبه اما حیف آنتن دهیش در مکان ما جالب نیست مجبوری همراه اول خرید + قیمت بسته ها
داداش داره شما از ستاره 1 مربع استفاده کن مستقیم از کارتت پرداخت کن پول بسته رونقل قول:
البته چندروز پیش اپ ستاره اول معرفی شد که میتونید دانلود کنید.
پینگ 4G همراه اول
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=89ms TTL=45
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=85ms TTL=45
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=87ms TTL=45
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=92ms TTL=45
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=93ms TTL=45
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=88ms TTL=45
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=84ms TTL=45
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=91ms TTL=45
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=88ms TTL=45
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=94ms TTL=45
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=91ms TTL=45
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=92ms TTL=45
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=86ms TTL=45
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=87ms TTL=45
سلام دوستان،
قضیه مصرف منصفانه بسته های نامحدود شبانه چیه که چند روزیه رو سایتش گذاشته؟
یعنی بنده که سرویس یک ماه 1 تا 11 رو گرفتم و شبی حدودا 150 گیگ دان می کنم از این به بعد حداکثر 450 گیگ تو یه ماه می تونم دان کنم؟ آیا بعد اون سرعت محدود میشه یا به کل قطع میشه؟ و اگه 450 گیگ تموم شد، آیا اجازه میده با اینکه یه ماه از لحاظ مدت زمانی تموم نشده، دوباره همون سرویس رو تمدید کنیم و باز 450 گیگ دان کنیم؟
سپاس.
هیچی امده یکسری حجم تعین کرده و تا مقدار مشخصی میتونید استفاده کنید ....اصلا بصرفه دیگه نیستنقل قول:
کد بعضی شماره ها مثل 0991 هنوز تو دیتا بیس تلفای وارد نشده و نمیشه با تلفای بهشون زنگ زد، اگرم با خودشون به کسی که تلفای داری زنگ بزنی hd نمیشهنقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
سلام.نقل قول:
آقا خیلی خیلی ممنون بابت اطلاع رسانیتون.
من چند وقت پیش نصبش کرده بودم اما خاصیت(!) خاصی ازش ندیدم جز تماس از طریق وای فای، اما با دیدن مطلب شما دوباره تست کردم و دیدم که بله، بالاخره من نمردم و VoLTE رو هم دیدم!!:n02:
البته یه نکته خیلی خیلی مهم.
من اول که تست کردم(بعد از مدت ها) دیدم که روی نت خط ارور میده و کلا کار نمیکنه، اما با رجیستر کردن مجدد مشکلم حل شد، خلاصه اگر شما دوستان عزیز هم قبلا برنامه رو نصب کردید و این مشکل رو دارید، یه بار دیگه رجیستر کنید.
نکته بعدی هم این که رام گوشی من گزینه VoLTE نداره و در نتیجه هنگام تماس هم علامتش نمیاد، اما خوب کار میکنه خوشبختانه.
بازم ممنونم از شما و اون دوست عزیزی که قبلا برنامه رو معرفی کردن.
سلامنقل قول:
خواهش می کنم دوست من[emoji255]
این چه گوشیه؟نقل قول:
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
S8نقل قول:
سلام
تو بعضی از ایستگاه مترو سیم رو رایگان به 4Gتعویض میکنن(دروازه دولت مثلا) اگر سیم 3g دارید ببرید عوض کنید...
همه جا همین شکلیه !!نقل قول:
اصلا تعویض سیم کارت به 4g پولی نیست !
در واقع دفاتر خدمات ارتباطی رایگان هست و پولی دریافت نمیکنن ! ( نباید هم بکنن )
وقتی که در دفتر خدمات میگن که باید سیم تون 6 تومن شارژ داشته باشه پس رایگان نیبست!اگر این مبلغ رو بصورت نقدی دفاتر میگرفتن ممکن بود فکر کنیم که دارن سو اسفاده میکنن...نقل قول:
من رفتم سیم کارتم رو 4G کنم، گفت 8 هزار تومن هزینه اش میشه و نقدا هم گرفتن.نقل قول:
در اصل نباید پولی بگیرند؟
برای این موضوع کجا باید اطلاع داد تا جلوشون رو بگیرن؟
اخرش رایگانه یا پولی؟ باید به اسم خودم باشه؟
اگر سیم کارت به مدت ۱۰ روز داخل گوشی فورجی باشه رایگان هست و ۵ تومن برای اعتباری از اعتبار سیم کارت کم نمیشه و ۷ تومن برای دائمی روی قبض نمیاد در غیر اینصورت رایگان نیست و دفاتر هم تحت هیچ عنوانی نباید پول بگیرن اگر داخل گوشی فورجی نباشه ۱۰روز از اعتبار خط کم میشه باز هم به دفاتر ارتباطی نداره که پولی دریافت کنن البته اکثر دفاتر اگر به طور مثال سیم کارت اعتباری ۵ تومن شارژ نداشته باشه میگن شارژ کن که خود فرد می تونه شارژ کنه یا مبلغو بده به اون ها تا براش خط رو شارژ کنن مکان هایی هم که به صورت رایگان تعویض می کنن که دوستمون آدرس دادن در هر صورت رایگانه حتی اگر گوشی فورجی نباشه و از اعتبار کم نمیشه
بنده تعویض کردم و کاملا رایگان بود !نقل قول:
سیم کارتی که دست برادر من هست به اسم منه بعدش برادرم با کپی کارت ملی من رفت واسش 4g کردن رایگان !نقل قول:
سیم کارت بنده 1 روزم داخل گوشی فورجی نبود ( اصلا داخل گوشی لمسی نبود :n02: )نقل قول:
ولی کاملا رایگان و بدون هیچ هزینه ای تعویض کردن
--------
دفاتر پیشخوان دولتی تا اونجایی که میدونم رایگان انجام میدن ( ربطی هم به 4g بودن گوشی نداره جون من با هر 2 حالت تست کردم )
هیچ هزینه ای چه نقدی و چه شارژی نمیگیرن و 15 گیگ هم هدیه دریافت میکنید
همون لحطه سیم کارت فورجی میکنن تحویل میدن ( کمتر از 5 دقیقه )
من هم با هر دو حالت تست کردم اتفاقا همین دو هفته پیش از دفاتر پیش خوان عوض کردم ۵ تومن کم کرد چون تو گوشی فورجی نبود.دو ماه پیش هم یک سیم کارت دیگه عوض کردم اون هم چون تو گوشی فورجی نبود ۵ تومن کم کرد اما سیم کارتی که داخل گوشی فورجی بود مدتی از شارژ کم نکرد هنگام تعویض اون ۱۵ گیگو ۲۰ گیگ هم در حالت داده میشه.طرح رایگان هم یکی عوض کردم با وجود اینکه سیم کارت کلا گم شده بود چه برسه به اینکه تو گوشی فورجی باشه از اعتبار کم نکرد(سیم کارت ها مال خودم نبود همه ی وقت براتون سئوال پیش نیاد[emoji4])نقل قول:
در اینکه شخمی هست شکی نیست ( کدوم کار همراه اول درست بود تا این رو برنامه باشه ؟؟ ))نقل قول:
یکی میگه 6 تومان یکی میگه 8 تومان
یکی نقد میخواد یکی شارژی
ولی خب بدون گوشی 4g هم تعویض میشه !( واسه ما شد )
زیاد سخت نگیرید - اینا هیچ کاریشون رو برنامه نیست چه برسه این :n09:
در کل پول نباید بگیرن اگر پولی هم باشه یا رو قبض میاد یا از شارژ کم میشه اتفاقا دو ماه پیش که رفتم عوض کردم طرف گفت ۶ تومن بده گفتم برای چی مگه رایگان نیست گفت نه می خوام خطو شارژ کنم گفتم نمی خواد ۲۰ تومن شارژ داره هیچی آخر ندادم بهش ولی سیم کارت رو که روشن کردم ۵ تومن کم شد از شارژ(قبلش تو گوشی فورجی نبود)نقل قول: