گوشی شما تری جی ساپرت نمی کنهنقل قول:
Printable View
گوشی شما تری جی ساپرت نمی کنهنقل قول:
کدوم گوشیها 3g رو ساپورت میکنن؟
ارزونرتین گوشی که 3g رو ساپورت میکنه کدوم مدلها هستش؟
سرعتش چنده این بسته ها؟
برید سایت digikala اونجا میتونید بر اساس فیلتر بندی گوشیهارو ببینید قیمت +3gنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسیار ممنونم دیجی کالا زده مثلا 3 ی ساپورت میکنه ولی رو سایت ایرانسل همون مدلو میگه ساپورت نمیکنه کدوم درسته مثلا نوکیا 301 یا 305 یا 6120 داره ولی ایرانسل میگه نداره
مراقب باش اينترنت نپاچه تو صورتت من كه اينجا سرعتم از بيست تا بيشتر نميشه تازه اونم تو ساعات خلوتنقل قول:
Sent from my E15i using Tapatalk 2
این مدل تهیه کنید نسخه 4G هم داره قیمتش مناسبهنقل قول:
Xperia E3
دوستان بسیاری از جوابهایی که نیاز دارید بهشون در مورد ایرانسل در صفحه اول تاپیک موجوده
اصلا باند ۷۰۰ برای lte نیست که این همه دربارش صحبت می کنید!!!!!!!!!!!
هیچکدوم از مودم های ایرانسل این باند رو ساپورت نمیکنند......
ممنونم مشم به سوال بالا جواب بدین
یه سوال دیگه ایا باید برای 3 جی سیمکارتمو عوض کنم؟یا با همین که دارم میشه 0935 هستش برای 3 جی چجوری باید استفاده کنم ؟
مودم یو اس بی چی بخر خوبه با قیمت مناسب؟
خیر برای تریجی سیم کارت نیاز نیسنقل قول:
مودم هم بگردید توی نت زیاد هست با توجه به بودجه ای که دارین میتونید یه مدل بخرید
پیشنهاد میکنم گوشی 4G ساپورت بگیرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سرعت متغییره
بهناز جان یک مودم ارزون بگیرنقل قول:
این طور که بوش میاد وزارت دوباره شروع کرده به فشار اوردن برای پس گرفتن فرکانس 700
احتمالا مجبور میشه بره از دادگاه حکم تخلیه بگیره اسباب اساس صدا و سیما رو بریزه تو کوچه.
خیلی از مردم همچنان دارن از آنالوگ استفاده می کنن دولت اگر راست میگه بیاد یک بن بده همه مردم برن دیجیتال بگیرن مضافا بر اینکه هنوز خیلی از جاها پوشش دیجیتال ندارن
والا اهواز خیلی وقته انالوگ رو قطع کردن فقط شبکه اول و خوزستان رو میشه با انالوگ گرفت.نقل قول:
داداش ملت تو دهات یارقوزآباد سفلی کفش ندارن بپوشن ولی دیش ماهواره شون براست.
دولت سد میزنه متظر نمی مونه مردم درست جابجا بشن تمام مسیر عبورشون به شهر میره زیر آب می مونن تو یه جزیره وسط آب (نمونش کارون 3 و4) دیگه شبکه تلویزیون دربرابرش چیزی نیست.
به نظر شما اهمیت تلوزیون آنالوگ بیشتر که با خرج 70-80تومن به راحتی قابل تبدیل به دیجیتال هست یا نسل 4 همراه که زیر ساخته کشوره که اگر راه اندازی بشه روی 700 همون روستایی هم حتی می تونه به پهن باند دسترسی داشته باشه و حتی رادیو و تلوزیون رو آنلاین ببینه؟!...نقل قول:
نظر من مهم نیست اما اگر دولت می خواد این کار رو انجام بده که خوبم هست باید مقدمات قطع آنالوگ رو هم مهیا کنه شما که اینقدر آپدیته چقدر درباره قطع پخش آنالوگ اطلاعات داری. در آمریکا برای قطع "آنالوگ به مردم بن ویژه خرید دیجیتال دادن. خیلی از مردم شاید هنوز هم تمایلی به خرید دیجیتال نداشته باشن پس باید زمینه سازی مناسبی صورت بگیره به امثال خودمون نگاه نکن که داریم درباره آخرین تکنولوژی دنیا بحث می کنیم من سال 85 کارت PCI DVBT KWORLD داشتم پس متوجه منظور شما میشم
بله حرف شما منطقیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درباره 700اومدنقل قول:
پس مشخصه این کار صورت می گیره دیر یا زود
برای عوام هم وقتی دیگه اون امکان وجود نداشته باشه خودکار به طرف چیزی که کیفیتش بهته سوق داده می شن.مثل همون داستان کارت سوخت که هیچکس فکرشو نمی کرد واقعا بنزین لیتری 70تومن رو باید بیا لیتری 700بزنه و اون هم بصورت محدود ولی در نهایت اجرایی شد با هم خوبی ها و بدی ها
آنالوگ هم مثل نوار کاست می مونه دیگه خودش میره کنار مشکل اصلی الان خود صدا سیماست...
این که در بلند مدت به نفع صدا و سیماست تجهیز و ارسال هر فرکانس برای شبکه های متعدد کلی هزینه داره اما الان با دو فرکانس بیست تا شبکه می فرسته. پس دلیل مخالفتش احتمالا نبود آمادگی برای قطع آنالوگه
صدا و سیما می خواد خودش رو به عنوان مالک این باند جا بزنه تا از حراج بلوکهاش نون در بیاره.نقل قول:
الان همه مردم دیش دارند رو عربست کل شبکه ها هست
خیلیوقته همه سمت ما ایجوری میبنن
سرعت شبانه ایرانسل با 3g
دوستان عزیز صدا و سیما یک سازمان وابسته به دولت نیست و یک نهاد جداگانه از سه قوه است که توسط رهبری اداره میشه
اپراتور ها تعیین نمیکنند که چه فرکانسی داشته باشند بلکه متولی این امر سازمان تنظیم مقررات رادیویی هست
حالا همه چه گیری دادند به فرکانس LTE.
بابا ما هنوز توی 3G موندیم.
مشکل ما پهنای بانده نه فرکانس.
نصف روز قطعه. جمعهها و روزای تعطیل هم قطعه. اگه پهنای باند درست و حسابی وجود داشته باشه که نباید اینطوری قطع و وصل بشه.
یکی این 3G رو بیاد درست کنه 4G پیشکش
دوستان این خط wll که مخابرات داره میده از خط مسی بهتره برای اینترنت؟
از چه باند فرکانسی استفاده میکنه؟
دوستان کسی کد مخفی هووای y550 برای 4G میدونه ؟
به نظر شما اون روستایی براش تلویزیون مهم تره یا نسل چهارم ؟؟نقل قول:
کدوم روستایی میتونه 800 تومن حداقل پول گوشی نسل چهارم ساپورت بده ؟!
خودتون میگید روستایی ، آخه منبع در آمده اونا چیه که بخوان هزینه کنن گوشی 4جی یا مودم بگیره
بیچاره حتی دستگاه دیجیتال هم نمیدونه چیه ، همه شرایط رو در نظر بگیرید
الان داره تلویزیون مفت و مجانی میبینه و کنارش 3نفر دیگم نگاه میکنن ولی اونطوری باید بسته بخره فلان قدر توی یه موبایل 5 اینچی بشینه تنها نگاه کنه و یه گوشی هم که هیچی 3تا دیگه هم برای اعضای خانواده بخره
اقا من گوشی خرید ۳۸۰ تومن فورجی ساپورت میکنه خیلی هم عالیه.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان یه سوال
اگ شرایط جوی خیلی خراب باشه سرعت نسل سه میاد پایین؟
چون دیشب ساعت ۳ اینا برف خیلی شدید میبارید و سرعت زیر ۱ مگ بود
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
جریان بسته های اینترنت چیه
دو ماه پیش همه سرصدا میکرن چی شده الان کسی اعتراض نمیکنه
مگه قیمتا رو مثل قبل کردن
تعرفه های کامل و توضیحات در صفحه اول تاپیک می تونید مشاهده کنیدنقل قول:
اهواز كه هروقت خاك ميشه يا باروني مياد يمقدار سيگنال بهتر ميشه مخصوصا ساعت ١ تا ٣ ظهرنقل قول:
الان
Sent from my iPhone using Tapatalk
فعلا تخفیف 50 درصدی ویژه فجر تمدید شده و بعدا هم معلوم نیست می خواد چیکار کنه. احتمالا دوباره تخفیف رو بر می داره و تخفیف ویژه نوروز میزاره. فعلا باید صبر کرد اما خدا کنه قیمتهای فعلیش رو حفظ کنهنقل قول:
حرف حق جواب نداره عزیز.نقل قول:
۲+۲=۴
اینی که شما میگی فقط برای استفاده به عنوان مودم 4g خوبه وگرنه جون آدمو میاره اینجاش:Dنقل قول:
آقای ..... همچنین به تسنیـم گفت: باند فرکانسی 700 بهترین فرکانس برای نسل سوم موبایل است و هماکنون در اختیار سازمان صداوسیما و چند شبکه تلویزیونی قرار دارد که قرار است در آینده تخلیه و در اختیار وزارت ارتباطات قرار گیرد.
این آقا اصلا نمی دونه هیچ کجا از باند 700 برای تری جی استفاده نمی کنن.
این و امثال این برای من و شما تصمیم می گیرن. البته الان این حرف به نفع شون و الا میگفتن به وزیر چه ارتباطی دارد، سازمان فلان متصدیشه. یکی نیست بگه پس چرا سازمان فلان در مصوبه نسل چهارم حرفی از 700 و 800 نزده مگه اونها مسئول تخصیص فرکانس نیستند.
خداوند به همه ما در این مملکت صبر جزیل عنایت فرماید
قـــــم
تست در ساعات شبانه
سیگنال -65
سرعت 4G خیلی بستگی به سیگنال داره.
380 و 4g???شوخی میکنی؟؟؟مدلش چیه؟اگه اینجوری باشه به عنوان مودم خیلی خوبهنقل قول:
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Samsung Galaxy Ace 4 LTE
Samsung Galaxy Ace Style LTE
این دو مدل 4جی رو ساپورت میکنن ولی فکر کنم هنوز وارد ایران نشدن؟