نقل قول:
سلام
برای من 5 ساعت بعد که شکایت رو ثبت کردم این متنو زدن!!!!
هنوز خبری نیست بعد از چند روز!!!!!
اگر تا فردا مشکل منو حل نکنند دوباره تیکت میزنم. اینقدر تیکت شکایت باز میکنم تا بلاخره جواب بده
Printable View
نقل قول:
سلام
برای من 5 ساعت بعد که شکایت رو ثبت کردم این متنو زدن!!!!
هنوز خبری نیست بعد از چند روز!!!!!
اگر تا فردا مشکل منو حل نکنند دوباره تیکت میزنم. اینقدر تیکت شکایت باز میکنم تا بلاخره جواب بده
شبانه امشب سرعت خوب شده
بعد از نزدیکای 2ماه گیت وی 9اومد واسم ولی سرعتش افتضاح
..........
2مگ-4گیگ میگیرم 2گیگ هم باید اضافه بگیرم یعنی جدیدا ماهی 6-7گیگ مصرف میشه فقط برا یه وبگردی ساده:n21:
آقا Packet Lost من روی 40 درصده، (مخابرات آبادان) (یک مگابیت محدود)
میخواستم بدونم برای همه همینطوره؟
گیم آنلاین اصلا نمیشه زد، فقط 4 تا 8 صبح،
ولی دانلودش خوبه، 130 رو همیشه میده
اینم وضعیت پینگ ما:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.مشکلتون چی شد؟درستش کردن یا نه؟..چند روز پیش باهام تماس گرفتن گفتن متوجه شدیم مشکلتون چیه!!!!!!بعد در امده میگه مودمت را خاموش کن خاموش کردم روشن کن روشن کردم بعد میگه اه خطت روی 12 مگ بسته شده چرا سرعتت پایینه؟؟؟؟بهش گفتم من تو شکایتم گفته بود که خطم روی 12مگ بسته شده چرا از اول از خودم نپرسیدی گفت میخواستم مطمین شم!!!!!!!!!!!!!!!!!گفت فردا دوباره باهات تماس میگیریم و مطمین باش مشکلت را حل میکنیم که .....دیگه تماس نگرفتن....منم امروز دوباره ازشون شکایت کردم.تا مشکلم را رفع نکنن ازشون توی تنظیم مقررات شکایت میکنم.نقل قول:
.............
دیشب ساعت ۲:۱۸ دقیقه ترافیک من تمام شد وسط دانلود !!!!!! یعنی تو کف موندما . حالا هم هرچی زنگ میزنم ج نمیدن. من تو یه ماه گذشته ۱۶ گیگ ترافیک خریدم بازم تموم میشه. بچه ها شما کجا شکایت می کنید؟
دو ساعت باهاش حرف زدم . اصلا نمیفمن اینا . میگه باید مودمو خاموشو روشن کنی. میگم اگه اینجوریه که کلا تو ۲ روز باید ترافیکم تمام شه . میگه ۸ گیگو استفاده کردی . میگم اره استفاده کردم ولی چرا ساعت ۲:۱۸ باید ترافیکم تمام شه. باز میگه مشکلی از طرف ما نیست اعصابمو بهم ریخت
بچه ها شما شبا مودم خاموش می کنین ؟
سلام.جهت اطلاع:
بازم سرویس نامحدود رو از سایت سیترا برداشتند
تایید میشه ، باز خوبه برای ماه بعد نامحدود رو تمدید کردم. ( ولی احتمالا نامحدود ها رو دوباره بر می گردونن چون بیشتر کاربر هایی که به سمت مخابرات میان به خاطر سرویس های نامحدودش هست )نقل قول:
نت منم از اون موقع که هی نامحدودا رو برمیدارن اینقدر شارژ خوره گرفته به طوری که تو این ماه تا الان 7گیگ گرفتم هنوز 10روز دیگه تا پایان زمان سرویس مونده الانم 105مگ واسم مونده فقط برای یه وبگردی ساده معلوم نیست چیکار ibs کردن که اینقدر شارژ میخوره:n21::n21::n21:
اشنای اول سرویساشو ارزون کرده مثلا 2مگ با 3گیگ 17500 تومن که با ابونمان میشه 18 و خورده ای پس چرا هنوز ما 2مگ با 2گیگ با این قیمت میگیریم:n24:
سرعت دانلود شبانه طی چند روز اخیر:10-30کیلوبایت
مهلت سرویس نامحدود من تو سایت سیترا تموم شده ولی هنوز دارم دانلود و وبگردی میکنم ولی پینگ افتضاح.. عجیبه!!! یعنی نت رایگان شده:دی
برای من همش 220-240 هست شبا !نقل قول:
پ چرا برا ما اکانتینگ از کار نیفتاده؟نقل قول:
والا نمیدونم چرا برا من اینقدر سرعت افت داره فقط سایتای داخلی همیشه سرعت خودمو میدن ولی بقیه خیلی افت دارننقل قول:
نت خیلی مشکوکه سیترا مدام در حال قطع و وصل شدنه اگه ibs از کار بیفته خوب میشه
روح آدم شاد میشه با دیدن این تصویر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمت گرم:)))))))))))))))))))))))))))))))))))نقل قول:
واقعا نمیدونم چرا شما سرویس محدود گرفتید؟هر کی میاد مخابرات فقط بخاطر سرویسای نامحدودش است ولا غیر.اگه دنبال سرعت هستی میتونی از شاتل بگیری.نقل قول:
نه بابا با این ارور 908(که خیلی رو اعصابه) و تایم اوت بالای %70 واقعا به این میگن نت؟ قطعش کنن بهتره! اگه محدود بمونه که هیچ و اگه نامحدود با همین وضعیت داغون برگرده دیگه سرویس رو تمدید نمیکنم(تخلیه)! با خط ایرانسل بیام بهتره! نت رو خراب کردن (از 1 اردیبهشت)! اصلا نمیشه بازی انلاین بازی کرد:angry:نقل قول:
سلام دوستان.ی مدتی هست تقریبا 20 روز.پینگ ک میگیرم تایم اوت میده.برا شما هم اینطوره؟امروز پا نت بودم .یهو قطع شد .وصل که شدم دیدم با آی پی 5.221 که وصل میشم همش تایم اوت میده .انگار ب نت وصل نیس.دیس ک کردم با 2.185 وصل شدم مثل قبل تایم اوت میده ولی به نت وصل میشه مشکلی نداره 46.100 هم همینطور..نمیدونم چرا از ساعت 5 ب بعد 5.221 وصل میشم باش کار نمیده واسم صفحه پر تایم اوت میشه...خوب بود اصلا تایم اوت نمیداد ..نظری دارین بگین :n02:
بالاخره و بعد از کش و قوس های فراوان اینترنت مخابرات هم حجمی شد!!! واقعا نمیدونم چی بگم...تنها شرکتی که میشد واسه نامحدود روش حساب کرد همین مخابرات بود که گند زده شد بهش...آخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا ما با ماهی ۲ گیگ چکار میتونیم کنیم؟؟ دوستان امیدی هست دوباره اینترنت نامحدودش برقرار شه؟؟؟
راستش من چند ساله از مخابرات اشتراک میگیرم بخاطر شبانش ولی الان شبانه هم داغون شده:n27:نقل قول:
کسی تا حالا زنگ زده پشتیبانی ببینه قضیه چیه؟
این شارژ اعصابمو خورد کرده امروز 1گیگ گرفتم زده 400مگش تو 5ساعت مصرف شده در حالی که اصلا اینقدر مصرف نکردم فقط چند تا صفحه باز کرده بودم:n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n 21::n21::n21::n21::n21::n21:
داداش بیخیال مخابرات از فن آوا سرویس بگیر. ( سرویس های نامحدودش ، مثل پارس آنلاین یا شاتل محدودیت دانلود ندارن )نقل قول:
داداش یکم توضیح میدی درباره این شرکت؟نقل قول:
خودت ازش سرویس داری؟
خودم که از فن آوا سرویس ندارم ( هنوز اشتراکی که از مخابرات دارم تموم نشده ) ، اما میتونید توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اش ، نظرات رو مطالعه کنید.نقل قول:
این ماناماد هم جلوی نامحدودهاش نوشته تا سقف 20 گیگ در ماه .این یعنی چی ؟ یعنی بعد از 20 گیگ قطع میشه یا سرعت میاد پایین ؟
خیلی از استانها قبل از این نامحدود رو حذف کرده بودن خوزستان هم سرانجام برداشت خیلی دور از انتظار نبود شوربختانه روز به روز داریم پس رفت میکنیم و از دنیا عقب میمونیم بعد آقایون مدام میان میگن فلان چیز باید به جهانی نزدیک بشه ولی اینترنت باید مدام از جهانی دور بشه به قول آی وی وی این اوج پوچیه
در مورد فن آوا من قبل از مخابرات از فن آوا سرویس داشتم اونجا قبل از مخابرات نامحدود رو برداشت که من اومدم مخابرات قیمتش هم که خیلی بیشتر از مخابراته قطعی هم خیلی زیاد داشت مخابرات انصافا برا من قطعی خیلی کم بود
مخابرات اگه بخواد واقعا سرویسای نامحدودش را دیگه نیاره به درد هیچی نمیخوره.تنها امتیاز مخابرات به سایر شرکتها سرویس نامحدود با قیمت مناسبش بود.نقل قول:
داداش اگه فن آوا سرویس های نامحدودش رو حذف کرده ، پس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیه ؟نقل قول:
والا من از نمایندگیشون تو شهرمون میگرفتم قبل از مخابرات نامحدود رو حذف کردن منم اومدم مخابرات الان قیمتها رو هم که نگاه کنید اصلا منتقی نیستن نا محدود از حجمی ارزونتره مگه میشه معلوم نیست جریان چیه اون موقع که من سرویس داشتم قیمتشون از مخابرات خیلی بالاتر بودنقل قول:
من صبح تماس گرفتم ، منطقه ی گلستان رو پوشش میدن ، قیمت هاشون هم همین هایی که قرار دادم ، ار ماه بعد که اشتراکم از مخابرات تموم بشه ، میرم از فن آوا سرویس میگیرم.نقل قول:
سرعت سرویس های حجمی به مراتب بالاتر از نامحدود هاست.
دوستان اگه کسی از جایی سرویس نامحدود گرفت اعلام کنه شاید ما هم بتونیم استفاده کنیم